Tukhoman alueen omakotitaloalueilla rikosbuumi

Kuvakaappaus 2018-08-13 16-08-34.png

Tukholman pohjois- ja länsipuolella on menossa jonkinlainen rikosbuumi, joka kohdistuu omakotitaloalueille. Varsinkin Järfällan omakotitaloalueet ovat olleet koko kevään ja kesän jatkuvien rikosten kohteina.

Jonkin verran myös Täbyn omakotitaloalueet ovat kokeneet uusruotsalaisten rikosten kohteeksi joutumista, mutta luultavasti Järfälla on valikoitunut sijaintinsta perusteella. Järvan ongelmalähiöistä Tensta-Rinkebystä ja Husbystä on helppo matkustaa Järfällaan ja toisaalta Rinkeby-Tenstasta menee suora syrjäinen kevyenliikenteen väylä suoraan alueen omakotitaloalueille. Välimatkaa on vain muutama kilometri.
Ulko-ovien ”rekkaaminen” on suurin ongelma, joka aiheuttaa asukkaissa pelkoa. Uusruotsalaiset kulkevat 1-3 hengen jengeissä talosta taloon ja kokeilevat ovatko ulko-ovet auki. Jos ovi on auki porukan rohkein menee sisälle ja tutkii ainakin eteisen josko löytyisi auton avaimia. Tietenkin jos talossa ei ole ketään sisällä tehdään perusteellisempi tutkinta. Useat asukkaat kertovat, että ovat kohdanneet tällaisia porukoita niin päiväs- kuin yöaikaan.
Muuan mies kertoo, että oli sunnuntai-iltana pimeän aikaan omakotitalonsa toisen kerroksen parvekkeella istumassa. Parvekkeelta on näköala kadulle. Katua pitkin käveli kolmen mustan nuorukaisen seurue, joka kokeili talojen ovia. Mies seurasi tilannetta ja näppäili jo hälytyskeskuksen numeroa, kunnes seurue tuli hänen portille. Siinä vaiheessa mies päätti huutaa porukalle, että heidät on nähty. Tästä serurasi vain se, että seurue nauroi ääneen ja jatkoi hissukseen eteenpäin.
Eilen illalla ryöstettiin myös perhe Danderydin  Djursholmissa. Kaksi asiestautunutta ja naamioituinutta miestä tunkeutui sisälle. Ulko-ovi oli lukittu, mutta perheenjäsen avasi kun ovikelloa soitettiin. Ryöstäjät pakoittivat vanhemmat, lapset ja vierailulla olleen vanhemman pariskunnan lattialle ja he veivät lompakot, kellot, puhelimet ja auton avaimet. Autoa ei saatu kuitenkaan liikenteeseen, sillä se oli parkeerattu siten, että sillä ei päässyt muita autoja siirtämättä liikenteeseen.
https://mitti.se/morgonkollen/familj-djursholm-ranades/?omrade=hela-stockholm
Täbyn alueella on tehty kesän mittaan myös kymmenkunta autoryöstöä, eli auton kuljettaja on revitty pois ratista ja se on viety.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
13.8.2018 16:20

monikultsa alkaa osuu oikeisiin osoitteisin

Anonymous
Anonymous
13.8.2018 16:34

Ruotsissa ollaan kohta samassa tilanteessa kuin USA:n rodullisimmissa kaupungeissa kuten Detroit tai Seattle. Häiriöt eivät eristy enää vain ongelma-alueille vaan koskettavat koko aluetta. Ulko-ovia ei vain lukita yöksi vaan ne teljetään. Auton ovet pidetään aina tiukasti lukossa eikä pysähdytä edes punaisiin valoihin. Mielellään kannetaan asetta mukana ”ihan varuiksi”.
Kauankohan menee, että Malmö, Göteborg tai jopa Tukholma on kokonaan menetetty? Uusruotsalaiset valtaavat kaupungit, vanharuotsalaiset siirtyvät kauemmas lähiöihin tai takaisin maaseudulle. Kysyn, että perustaa ja rakentaa niitä kaupunkeja ollenkaan, jos ne tuosta vaan luovutetaan valloittajille?

Anonymous
Anonymous
13.8.2018 16:36

Äsh. ”Kysyn, että _miksi_ perustaa ja rakentaa niitä kaupunkeja ollenkaan, jos ne tuosta vaan luovutetaan valloittajille?”

Rakastan Neekereitä
Rakastan Neekereitä
13.8.2018 17:11

Mitä sitten? Normaalia monikultturi-rikastustahan tuo. Kohta Suomessakin yhtä jänskää.

Gay Mohammad
Gay Mohammad
13.8.2018 17:53

Näytämme ettette Te itse eikä omaisuutenne ole turvassa missään. Ette pysty puolustamaan asuinalueittenne rauhaa eikä poliisi pysty puuttumaan koska rasismi. Olette pian niin hirvittävässä kusessa ja hädässä että tapatte itsenne ja meistä urheimmat valtaavat kauniit omakotitalonne ja alueenne sekä tyttärenne. Jollette maksa jizyaanne he vain häviävät.

valitettavasti asia on näin
valitettavasti asia on näin
13.8.2018 21:18
Vastaa...  Gay Mohammad

Tämä Gay Muhametti se vain taitaa olla oikeassa? valitettavasti

Valtsu
Valtsu
13.8.2018 17:54

Kyllä. Jossain Marjaniemessäkin odotellaan jo kieli pitkällä, koska naapurikaupunginosista alkaa tulemaan tummaa miestä yökylään.

J
J
13.8.2018 18:06

Viime vaaleissa Sverigedemokraattien kannatus oli Järfällassa 10%, Täbyssä 6% ja Djursholmissa vain nelisen prosenttia.
https://data.val.se/val/val2014/slutresultat/R/valdistrikt/01/62/0117/index.html
Eliittikokoomuslaiset pääsee ensimmäistä kertaa elämässään kokemaan Reinfeldtin monikulttuuriunelmaa 🙂

m.t
m.t
13.8.2018 18:17

Tällaisia juttuja lukiessa tulee aina mieleen Haman ”putsaus” ja milloinkohan vastaavia aletaan suorittamaan Euroopan kaupungeissa. Vielä taitaa kuitenkin olla matkaa. https://en.wikipedia.org/wiki/1982_Hama_massacre

Rasistinen, kelvoton nazi
Rasistinen, kelvoton nazi
14.8.2018 11:49
Vastaa...  m.t

Moskeijoissa verinen valmennus käynnissä joka päivä. Löhveeni ei millään voi olla perillä kaikesta, tietenkään: tärkeämpääkin tekemistä ollut, kuin lapsien normaalit keppostelut.
Ovatko eiliset sotajoukot sunnimuslimeja? Kovin on koordinoitu sota.
Alkupaloja, vai kuinka Löhveeni?

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
13.8.2018 20:41

Missä mahtaa mennä ruåtsalaisten suvaitsevaisuuden raja?
Se nähdään nyt syyskuun vaaleissa.

huugo
huugo
14.8.2018 05:23

Monikulttuurisuuden hedelmiä joita Ruotsalaiset nyt nauttivat, tosin maku on hieman karvas . En tunne yhtään sääliä koska tuohon olisi voinut vaikuttaa jos tahtoa olisi ollut. Tilanne alkaa Ruotsissa olla räjähdysherkkä ja toivoisn muutaman nais matuttajan tuntevan nahoissaan henkilökohtaisesti matukulttuurin ihanuuden.

Rasistinen, kelvoton nazi
Rasistinen, kelvoton nazi
14.8.2018 11:39

Mutku MÄ haluun!!!
Terv: Marjaana ”hyvä” Toiviainen
Aino ”hyvä” Pennanen
Sunniva ”hyvä” Drake
Anna-Maja ”hyvä” Henriksson
Outi ”hyvä” Popp
Touko ”hyvä” Aalto
Elin ”hyvä” oikein-ITKUN-kanssa” Ersson
Oliko nämä kaikki naiset oikeassa edes jossain asiassa? En muista sellaista nyt ihan heti…

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
14.8.2018 12:56

Entä jos nämä saavat päähänsä kulkea talosta taloon joukkoraiskaamassa? Eikä siihen mitään lupia tarvi kysellä (ovien lukituksia kokeilla). ”Oikein” kun hoitaa homman, saa vielä kunnon rahapalkinnon, jonka jo itsessään luulisi kehottavat tarttumaan toimeen. Miten ruotsalaiset sitten voivat estää moisen? Ei yhtään mitenkään. Jos tulee tuomio, poliisit, syyttäjä, tuomari jne ovat seuraavina vuorossa?
Taas turhia kauhukuvia maalailen, vaan mikä muka estää toteutumasta?

Anonymous
Anonymous
15.8.2018 14:23

Kuulostaa ihan täysin jo kehitysmaameiningiltä. Ruotsalaiset pakotetaan joko pakenemaan maalle tai sähköaidoittamaan omakotialueensa aseistetuin vartijoin tyyliin Brasilia. Tätä on se monikulttuurisuus mitä höhlät keskiluokkaiset sossut ovat Ruotsissa äänestyskopeissa tilanneet. Nauttikoot nyt. Ikävää vain, että Suomi tulee ”kehityksessä” vuorenvarmasti perässä.