EXTRA!! Göteborgissa täysi kaaos! Kymmeniä autopaloja ja mellakoita!

Kuvakaappaus 2018-08-14 01-59-43.png

Göteborgissa alkoi maanantai-iltana suurmellakka. Ympäri Göteborgia on sytytetty kymmeniä autopaloja. Göteborg Postenin poliisilta saamien tietojen mukan kyseessä on organisoitu mellakka.

0pU2UZgPo4kWMYs2GEAtnD3dec0

X8xhraavczuPvexAy6gVzsTx5Zg

Maanantai-illan mittaan ympäri Göteborgia on ollut kymmeniä autopaloja. Tietojen mukaan varsinkin Frölundassa on poltettu useita kymmeniä autoja. Palojen yhteydessä räjäyteltiin erilaisia paukkupommeja ja ilotulitusraketteja. Myös Hjällbon ja Eriksbon kaupunginosissa on poltettu urakalla. Hjällbossa vähintään 30 autoa.

as55Wd4bbtAlT7H6DHwPh1nBg_c

Puolen yön aikaan useita autoja oli edelleen tulessa ja kaikki palokunnat olivat sammutustöissä. Alla kuvasssa Frölundassa kymmenien autojen parkkipaikka, joka on vaahdotettu sammutusvaahdolla suurpalon estämiseksi.

rCrdPbpyxDL0bxM6OayekR7i0Tk-jpg.jpg

Paikallisten mukaan uusruotsalaisia oli liikkeellä iso joukko ja he pitivät suurta älämölöä. Mellakoitsijat olivat naamioituneet kasvot peittäneillä huiveilla kun he kulkivat katuja pitkin ja sytyttivät summittaisesti autoja tuleen.

Pt-median suomalaistaustainen Göteborgissa asuva lähde kertoo, että hän huomasi Frölundassa joskus klo 22.00 jälkeen liikehdintää.

– Ulkona oli ainakin 2-3 useiden kymmenien henkien jengejä, jotka kulkivat kuin sotajoukot kadulla. Jotain samankaltaista olen nähnyt tyyliin Ranskassa tai viime päivien videoista Espanjasta, nainen kertoo.

 

Myös Trollhättanissa ja naapurikaupungissa Vänersborgissa on ollut kymmeniä autopaloja. Trollhättanissa Kronan koulun ympäristössä Krongårdenissa on sytytetty useita autoja tuleen illan mittaan ja muita pienempiä paloja. Alueen poliisit ovat kaikki valmiudessa. Kaikki koulun ikkuna on rikottu ja molempien kaupunkien bussiliikennettä on rajoitettu maahanmuuttajavoittoisten ongelmalähiöiden suuntaan. Alueella on ollut mittavaa sabotaasia.

http://www.ttela.se/nyheter/trollh%C3%A4ttan/upplopp-med-br%C3%A4nder-och-sm%C3%A4llare-1.7656214

Tietojen mukaan yksin Göteborgissa on poltettu vähintään 60 autoa. Trollhättanissa poliisien päälle on heitelty kiviä kuten myös palokunnan.

Myös Helsingborgissa on poltettu autoja. Ainakin kaksi erillistä palorypästä on sytytetty tuleen, joissa on palanut useita autoja. Niin ikään Malmössä on ollut useita autopaloja.

Klo 01.20 Kaiken kaikkiaan ainakin Göteborgissa, Trollhättanissa, Vänersborgissa, Helsingborgissa ja Malmössä on tämänhetkisten tietojen mukaan mellakoita ja autopaloja.

Seuratan tilannetta ja päivitetään koko ajan.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

40 thoughts on “EXTRA!! Göteborgissa täysi kaaos! Kymmeniä autopaloja ja mellakoita!

  1. Just kattelen tässä ylen uutisia ja ne pokkana näyttää nopeutettuna noita videoita ja oikeen mainitsee miten kiire auton polttajilla on.. ei sanaakaa tekijöiden taustoista. Paikallinen vanhus itkee ja ihmettelee mihin Ruotsi on menossa…

   49
   1
   1. Suomen TV uutiset tuntuivat tietävän mistä nämä autokrillit johtuvat.On kuulemma näitten kagsterien johtajia vangittu aiemmin tehyistä tuhotöistä’ ja nyt kostetaan se.Hyvä kun syy on tiedossa,asiahan korjaantuu sillä,että vapautetaan kagsteripomot.
    Mutta eipä’ ollu Suomen TV uutisissa kanttia sanoa ,että nämä vuosia jatkuneet autokrillit ja muut polttamiset on maahan tulleiden muslimikagsterien tekosia.Kuinkahan kauan TV uutisten on kerättävä rohkeutta kaikkien tietämien tekijöiden etnisyys sanoa julkisesti.

    32
    1. Ei asia sillä ole selvä,että kangsteripomot vapautetaan.Kangsterien vapaudenriistosta on veltion maksettava kangstereille kunnon korvaukset ensin.

    1. Mites Anders ja Erik ovat nyt alkaneet autoja polttamaan ? Vai oliko ne sittenkin Ali ja Ahmed ?

     56
     1
     1. Ali & ahmed ja islam kävät täyttä kaupunkisotaa tarkoituksenaan vallata koko Ruotsi. Täm ilmoitettiin kaikissa medioissa keväällä 2015 ja nyt täysi kaupunkisota on menossa. Joukkoraiskaukset, happy slspping, ryöstöt ja pahoinpitelyt, auto-, asunto- ja metsäpalot päälle. Kyllä muslimit juhlivat.

      43
   1. Tyypit oli naamioineet pärstänsä. Millä perusteella nuo ikärasistit syyttävät nuorisoa, jos kerran kasvot eivät olleet näkyvissä eikä ketään (tietenkään) saatu kiinni?

    Tietysti voi olla, että ’nuorisolla’ tarkoitetaan nuorisoa ™, eli tm sellaiseen pikkuiseen palloon yläindeksiksi sanan nuoriso perään.

    33
  1. Eivät he ole haittamamuja vaan megahyöty neurokirurgian-kultakimpale-voimavara-dosentteja av bästa sorten! EXELLENT!

   76
  2. Ovat jättäneet kommentointimahdollisuuden pois – ihan vaan varmuuden vuoksi, ettei joku kertoisi noiden juhlien olevan tyypillisiä kulttuurinrikastajien tilaisuuksia.

   77
   1
 1. Jos tämä voimavara ei polta viimesetkin riippeet demareiden valtakunnasta ja Löfveniltä kulmakarvoja niin Ruotsi voi sanoo hyvää yötä ja viimenen sammuttaa valot 20-luvulla.

  77
 2. Äänestäkää vaan svenssonit Löveeniä tai Allianssia niin saatte tätä samaa paskaa/vielä pahempaa seuraavatkin neljä vuotta. On se ihme jos ei nyt ala silmät vihdoinkin aukeamaan ja pääkoppa raksuttamaan.

  82
  1
 3. Suomessa sisäministeri pisteyttäisi nuo matut polttopullon heittotaitojen mukaan.
  Samaa on luvassa Suomeen ja Ruotsin pahimmat matu rikollisetkin pääsee vapaasti rajalta Suomeen ja taikaseinän kimppuun.

  74
  1. pisteytysesimerkki (mitä vikaa muka?):

   it asiantuntija John, Yhdysvallat: 983.000
   neurokirurgi Alan, UK: 899.000
   formulakuski Fernando, Espanja 779.000
   sairaanhoitaja Jacqueline, Ranska 530.000
   vasemmistopoliitikko Sahra, Iran 340.500
   (oikea) ekonomisti Kamran, Sambia 310.000
   siivooja Fatima, Lähi-itä -150.000
   tiskaaja Saido, Lähi-itä -900.000
   huumekemisti Ahmed, Marokko -ääretön
   katutaistelija Muhammed, Irak -ääretön
   jihadisti-terroristi Mustafa, Kalifaatti -ääretön
   imaami Abbas, Lähi-itä -ääretön
   musta Awaan, Afrikka -ääretön

   14
   1
 4. Kävin lueskelemassa ruotsalaisten kommentteja noihin videoihin. Suurin osa ainoastaan syyttää Ruotsidemokraatteja näistä paloista ja aikoo äänestää jatkossakin vasemmistoa. Menetetty maa…

  70
  2
 5. Kun 1,45-1,50 cm pitkä Eric Thorell hölmöilee muovipyssyn kanssa ampuu poliisi hänet seulaksi. Kun keharit polttavat 80-100 autoa sanoo poliisi ”tsot, tsot, ethän heittele kivillä, kiitos” ja palokunta tulee kiltisti letkun kanssa ja sammuttaa. Ketään ei saada koskaan kiinni eikä edesvastuuseen yhtikäs mistään ja jos saataisiinkin niin killinkiäkään eivät korvaa. En yleensä sano sitä sanaa mutta nyt sanon:

  V*TTU mikä onneton idioottimaa!!! Onko typerämpää keksitty.

  67
 6. No mutta täysi sotahan siellä alkaa olla. Poliiisi perseilee, voivottelee ja armeijasta ei ole apua kun se taas perseilee komentajaa myöten homoparateissa. YLE kertoi pääuutislähetyksessä että NUORISOJEGIT keppostelevat, voihan saatana mitä sensuuria. Ei muuta kun lisää bensaa liekkeihin niin hyvä tulee. Polttaisivat sen valtiopäivätalon ja muutaman tärkeämmän virastotalon, tai niin varmaan tekevätkin kun kerran saavat rauhassa mellastaa. Tuo leviää jossain vaiheessa myös Etelä-suomen isompiin kaupunkeihin. Matuveljet ottavat malli länsinaapurista. Kannataisi viranomaisten valmistatua jo.

  67
 7. In total some 90 cars were damaged or destroyed in 8 different areas tonight. Police say they haven’t seen anything like this in this scale before.

  20
 8. Taidanpa lähettää ruotsalaisille ystävilleni ja ”ystävileni” tämän…!

  17
 9. Ihan sama mitä ruotsille tekevät, itehän ovat kirjavia maahansa haalineet. Menetetty maa , se on selvä.

  25
 10. Maahanmuuttajaporukoissa on eroa. Suurin osa suomalaisista 60- ja 70-luvuilla oli ahkeria ja kunnollisia ihmisiä, osa ryyppäsi ja tappeli lähinnä omiensa parissa, mutta ei tällaista ilkivaltaa ja ihmisten omaisuuden tuhoamista, eikä pelastushenkilöstön ja poliisien kivittämistä koskaan! Kannattaisi katsoa, ketä rajan yli päästää, myös suomalaisten.

  28
  1. Suomalaisten siirtotyöläisyys Ruotsiin on ollu täysin eri asia kun toiselta puolen maailmaa tulleiden kehitysmaalaisten Ruotsiin maahantunkeutuminen ja loppuelämän elatus taikasanalla ”turvapaikka”. Yhtä typerää kun se Karjalan evakkojen vetäminen tähän mukaan. Sillon 60 ja 70-luvulla myös Ruotsin median suhtauminen oli ihan eri luokkaa ”en finne igen” jutuillansa kun taas näistä nykypäiävän kultakimpaleista ei pahaa sanaa saa sanoa vaikka ei mitään muuta aiheuta kun ongelmia yhteiskunnan jokaisella osa-alueella minne ikinä levittäytyvätkään.

   26
 11. Huono hyötysuhde pojilla, ajattelevatkohan ollenkaan tekosiaan? Joku lyömäase (esim kirves), jolla puhkottaisiin ja lommoutettaisiin ajoneuvojen katot, olisi nopeampi tapa tärvellä autot lunastuskuntoon, kuka niitä nykyään oikoo? Pelkkä hyppiminen katolta toiselle käy, jos autot vierekkäin.

  Piirtopuikolla se kaikkein pienin (kallein) lasi sisään, jos tarkoitus tehdä vain pikkukuluja omistajille.

  Tietty kunnon roviota on mukavampi katsella ja aiheuttaa suurempaa pelkoa asukkaissa, autottomatkin kauhuissaan. Molotin cocktaililla syttyisi normi polttopulloa paremmat valkeat? Taistelija kantaa olutkorissa 24 pulloa paikalle ja saa aikaan 24 palavaa autoa ja viereiset myös tuhoutuvat, ehkä 50 autoa/sankari on helppo saavuttaa näin rauhan aikana. [Viereisellä juna-asemalla n.400 parkkipaikkaa, jotka miltei kaikki käytössä päivisin (liityntäparkki). 8 työllisyyshaasteista hoitaisi homman 15 minuutissa?] Etnisesti edistyneille alueille ei poliisilla ole mikään kiire, joten ei ole kiire kujeilijoillakaan.

  Joku paheksuu ”hullujen” yllyttämisestä ja ideoiden antamisesta idiooteille, vaan eihän ruotsalainen autonpolttaja suomea ymmärrä. Eikä tämmöinen rantaudu Suomeen, koska meillä on erilainen kaavoitus ollut 60-luvulla, vai miten se virallinen selitys menikään. Myös kotoutetaan kantaruotsalaisia paremmin, kuin yksikään muu maa maailmassa. Siispä huoli pois.

  1. ”Joku paheksuu ”hullujen” yllyttämisestä ja ideoiden antamisesta idiooteille, vaan eihän ruotsalainen autonpolttaja suomea ymmärrä. Eikä tämmöinen rantaudu Suomeen, koska meillä on erilainen kaavoitus ollut 60-luvulla, vai miten se virallinen selitys menikään. Myös kotoutetaan kantaruotsalaisia paremmin, kuin yksikään muu maa maailmassa. Siispä huoli pois.”

   Suomen ”vastuullisen” median osalta tuli mieleeni, jotta jos näistä mellakoista ja autojen polttelusta tarvitsee uutisoida – mikä sinällään on jo kiusallista – niin:

   – Milloin Venäjä-kortin heiluttelu aloitetaan, toden teolla?
   – Milloin vihjailut siitä, että tämä on SD:n tilaama tempaus, joko Venäjältä tai muulta ’äärioikeistolta’, aloitetaan?
   – Milloin aletaan kertomaan, että mellakoivathan ja polttavathan kantaruotsalaisetkin autoja?
   – Entä se, että tuo 80 autoahan oli vain hyvin pieni osuus kaikista ruotsalaisten autoista?

 12. Olisiko jo nyt Suomen ”vastuullisen” median ja Ylen toiminnasta pääteltävissä se itkun ja hammastenkiristysten taso, mitä on luvassa vähintään ensi Suomen eduskuntavaaleihin, mikäli SD voittaisi vaalit, vieläpä selvällä enemmistöllä?

  Toivoa todella sopii SD:lle selvää voittoa, muuten maa alkaa olla tosissaan menetetty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.