Keskustan Annie Lööf kalastelee muslimitaustaisten ääniä

DkiqQXoXoAAVSZi

Ruotsin Keskustapuolue aikoo voittaa vaalit ulkomaalaisten äänillä. Puolueen puheenjohtaja Annie Lööfin mainoksissa ja flaijereissa mennään teemalla ”Kaikki mukaan” ja tekstit ovat mm. arabiaksi, somaliaksi, kurdiksi ja persiaksi.

Annie Lööf on ollut Ruotsin suurimpia maahanmuuton puolestapuhujia jo vuosia. Hän on hehkuttanut milloin miljoonia tulijoita, milloin vaatinut auton polttajia työskentelemään poliisin palveluksessa rangaistuksena, kuten vuoden 2016 elokuussa, jollon silloinkin oli palanut viikkokausia autoja ympäri Ruotsia.
– Haluamme, että nuoret, jotka heittelevät poliiseja kivillä tai sytyttävät autoja tuleen, työskentelevät poliisissa tai palokunnassa nuorisorangaistuksensa ajan, Lööf vaati savuavan kesän 2016 jälkeen.
Kuvakaappaus 2018-08-14 16-40-50
Nyt Lööf yrittää eduskuntaan kalastelemalla kolmansista maista tulleiden muslimien ääniä. Tämä onkin politiikon näkökulmasta siinä mielessä kannattava ajatus, sillä lähiöissä on tuhansia potentiaalisia äänestäjiä, jotka eivät muuten äänestäisi.
Kamppanjan nimi on ”Alla ska med”. Irvileuat ovatkin kyselleet onko siinä unohdettu kirjain pois: ”Allah ska med”.
 

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mikä käsitys?
Mikä käsitys?
14.8.2018 16:58

Kappas, ilmoittautuu muslimien silmissä vapaahetoisesti huoraksi…

rocky
rocky
14.8.2018 17:01

Vaatinut auton polttajia työskentelemään poliisin palveluksessa rangaistuksena???
Tälläinen lausunto ei selity edes sillä että olisi mennyt reilunkokoinen kokkare aivoverenkierrosta läpi.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.8.2018 17:34
Vastaa...  rocky

Sikäli autonpolttajien kannalta tuo voisi olla mitä loistavin tilaisuus päästä keräämään tiedustelutietoa poliisin toimintavoista. Kenties Annien ajatuksena on ollut tarjota työkaluja kiinnijäämisen välttämiseksi, koska muuten razzizzmi.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.8.2018 17:48
Vastaa...  Suomi Finland

Annie: jos tappaa pari poliisia, niin tappaja tietenkin suoraan poliisin palvelukseen ilman poliisikoulua.
Näin nämä harhaantuneet nuoret ™ saadaan varmasti palautettua yhteiskuntaan. 5.000 euron kuukausipalkka päälle ja päälliköt pyllistävät housut kintuissa.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.8.2018 23:36
Vastaa...  Suomi Finland

Ja pisteenä i:n päälle Annie: jos Ruotsi joutuu sotilaallisen hyökkäyksen kohteeksi, niin koitetaan värvätä ne vihollissotilaat omaan armeijaan eiks je?
Halataan kaikkia vaikka tulis kuinka pataan!

Sälli
Sälli
15.8.2018 06:48
Vastaa...  Suomi Finland

😂 kaffet syliin😀

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
15.8.2018 14:09
Vastaa...  Suomi Finland

Jos saa hengiltä kansanedustajan, palkataan toisen avustajaksi.

ruotsinmaalta minä
ruotsinmaalta minä
14.8.2018 19:22
Vastaa...  rocky

Ei nuiden suvakkiakoista ota selvää saunassakaan.Täys kahelihan tuoki akka on.
Kymmenä autoja poltetaan läjään ja akka puhuu kuinka poliisien mukana nuo oppisit olemaan polttamatta autoja.
Melkein sanosin että autoja pannaan polttamaan alaikäset siksi,että rangaistuksia ei tule.
Ählämi källykät sieltä takaa löytyvä suunnitelijoina.

Ilmari
Ilmari
14.8.2018 19:39

Ei ole uskottavaa että polttajat ovat alaikäisiä. He ovat luultavasti sotilaskoulutuksen saaneita. Videolla näkee että he työskentelevät määrätietoisesti ja kurinalaisesti. Jokainen tietää mitä tehdä ja mihin mennä.

kanander
kanander
15.8.2018 11:52
Vastaa...  Ilmari

Ilmari, näin minäkin ajattelen. Puhuimme siitä jo rouvan kanssa aamukahvilla. Mikä on porukan seuraava isku?

acc
acc
16.8.2018 09:05
Vastaa...  kanander

Ilmeisesti annoskokoa pitää suurentaa, jotta saavat saman hyvänolontunteen. Tässä kokeillaan selvästi rajoja. Nyt on taas saatu hivenen lisää respektiä. Kun autojen polttamisesta on saatu kaikki irti eli sillä ei saavuteta enää lisää respektiä, otetaan käyttöön kovemmat lääkkeet. Voivat käydä veitsien kanssa ruotsalaisten kimppuun, räjäytellä pommeja tiloissa, joissa on runsaasti ihmisiä.
Raja tulee vastaan vasta silloin, kun pääsevät paratiisiin.

Särmääjä
Särmääjä
14.8.2018 17:10

Pikkusen sakeempi islamistiversio kotimaisesta Sipilästä toikin sakki

Kyllä meille mahtuu!
Kyllä meille mahtuu!
14.8.2018 17:14
Vihje
Vihje
14.8.2018 17:16

Nyt äkkiä muuttamaan tekstiä ja liimaamaan päälle!

Jarkko Kainulainen
Jarkko Kainulainen
14.8.2018 17:57

Eikö tuollaisten maanpettureiden paikka ole vankila tahi hirsipuu!

Anonymous
Anonymous
14.8.2018 20:23

onko tuon perse kauniinpi kuin tuo naama?

Anonymous
Anonymous
15.8.2018 13:04
Vastaa...  Anonymous

Perse täynnä mokkakkikeleita , naama täynnä spermaa .

Morty
Morty
14.8.2018 21:30

Tämän selvempää esimerkkiä maanpetturista tuskin voi olla.

Rasistinen, kelvoton nazi
Rasistinen, kelvoton nazi
14.8.2018 23:45

Ei varmaan kukaan toivo, että tätä neitiä(?) raiskattaisiin ählättimien toimesta?
Jos kuitenkin kävisi niin, että neiti(?) saisi maistaa ryhmätyöpakkoseksiä, niin mitä sitten?
Tapahtuisiko tämän äärisuvakin aivoissa muutos sen jälkeen? En usko.
Tietäisikö vastausta edes kaikkivaltias E. Pirjatanniemi?
(tällainen neiti(?) Pirjatanniemi kirjoittelee kuinka hänen kaupunkiinsa, Turkuun, ei saa kansallismieliset tulla marssimaan 18.8 lauantaina.)
Hyi olkoon, Pirjatanniemi, Turku ei tarvitse sinua 18.8. mihinkään!

Albert
Albert
15.8.2018 02:30

Tuo Annien markkinointikamppanja on loistava osoitus siitä miksi hänen kaltaisensa globalismia ihailevat tai muut kaltaisensa pyrkyrit pitää kammeta pois vallan kahvasta.
Ongelma on se että heistä valtaosa uskoo ihan oikeasti omaan propagandaansa ja tosissaan luulee että ideologiansa toimii myös käytännössä. Tulee mieleen Maon suuri harppaus – Ohjelma missä puoluejohdosta osa tosiaan uskoi että kaikki oli hyvin ja 40+ miljoonaa kuollutta tuli järkytyksenä ja yllätyksenä osalle kaikista kovimmista uskojista kun osa taas jatkoi paasaamista koska ei voinut tunnustaa tehneensä virhettä ja lopuksi päätettiin asiasta syyttää Maota yksin ja vierittää historiassa se yksinomaan hänen niskoilleen.
Otan nyt esimerkiksi tuon Annien kamppanjan joka kohdistuu nimenomaan Lähi-idän taustaisiin ihmisiin.
Miksi kukaan Lähi-idän taustan omaava henkilö äänestäisi Annieta? Hän on loppujen lopuksi pelkkä kantaruotsalainen nainen ja luultavasti kristitty, juutalainen, tai ateisti. Aivan sama mikä hän on, koska jokainen väestönryhmä ja uskonnollinen ryhmä on niin vahvasti toinen toisiaan vastaan alueella muutenkin että hän karkoittaa pelkästään olemalla edes yhden noista viiteryhmistä jäsen suurimman osan äänestäjistään ja muslimi hän ei varmasti ole.
Tämä yhtälö taas ei sovi millään tavalla sellaiselle ihmiselle joka on erittäin voimakkaasti uskonnollinen ja jolle uskonto määrittää aivan kaiken elämässä.
Vaikka henkilö ei olisi edes uskonnollinen, niin silti kaikissa Lähi-idän kulttuureissa myös yesidien, kristittyjen ja juutalaisten parissa uskonto ja ultra-konservatiiviset arvot ovat erittäin voimakkaina läsnä. Eikä siihen kuulu ajatus naisesta missään muualla kuin keittiössä, piikana tai muuten lapsen tasolla olevana hahmona suvussa jolla ei ole minkäänlaista päätäntävaltaa ja jolle sitä ei uskalla edes ajatella annettavan.
Vaikka Lähi-idän alueen kultturissa syntymästään asti elänyt henkilö julistautuisi ateistiksi ei se hänen naiskuvaansa millään tavalla muuta, poikkeuksia toki on mutta he ovat aivan marginaaliryhmää omassa viiteryhmässään.
Nämä asiat eivät muutu eikä seuraava sukupolvi ole todellakaan ”avoimempi” vaan entistä sulkeutuneempi koska he eivät todellakaan halua olla osa mitään ”Uutta Ruotsia” vaikka sitä kuinka koetettaisiin tuputtaa ja heillä on erittäin voimakas oma kulttuurillinen viiteryhmänsä, uskonnollinen ryhmänsä ja kielellinen ryhmänsä mihin he kuuluvat jo valmiiksi eikä heillä ole tarvetta tai halua siitä luopua.
Koko ajatus itsessään demokratiasta ylipäätään hallintomuotona on täysin vieras Lähi-idässä ja juontuu jo ajalta ennen itse Islamia johon en mene sen enempää syvemmälle (Näillä palstoilla on aihepiiriiä moni tutkinut erittäin paljon). Kyseisissä Lähi-idän valtioissa vierastettiin jo antiikin Kreikan kukoistuspäivinä ja Kreikan kaupunkivaltioiden aikana ajatusta demokratiasta ja sitä pidettiin täysin absurdina.
Lisää aiheesta voi lukea kirjasta ” Worlds at War: The 2,500-Year Struggle Between East and West by Anthony Pagden”
Suosittelen lukemaan koska fundamentaliset ajatuserot ovat olleet jo ennen Islamia massiiviset ja etenkin nykypäivänä kun yritetään väkipakolla implementoida sellaista poliittista ideologiaa mikä on tuomittu epäonnistumaan ja tuhoamaan aivan kaikkien elämän (Myös ”oikealla puolella olevien”) niin jokainen vasta-argumentti on tärkeä tämän hulluuden tuhojen rajaamiseksi. Suuri osa vahingosta on jo tehty ja se vahinko on pysyvää.

acc
acc
15.8.2018 12:41

Hän esiintyy arabiankielisessä esitteessään ilman huivia. Joku muslimi voi kokea esitteen erittäin loukkaavana, koska noin julkea kuvan yhteydessä on koraanissa käytettyjä kirjaimia. Jos joku imaami nyt huomaa asian ja kertoo siitä seuraajilleen, joka heistä voi intoutua tavoittelemaan paikkaa paratiisissa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
15.8.2018 14:13
Vastaa...  acc

Jihad on sisäistä kilvoittelua. Kenen sisäistä, se vähän riippuu.

Hessu Homo
Hessu Homo
15.8.2018 16:33

Ei mee pitkää ko jihadin nimessä täysin sossuelätti musut alkaa täälläkin poltella autojen!

Freya Snow
Freya Snow
16.8.2018 11:07

”Allah paratkoon, tätä lammas-dhimmiä! Äänestäköömme häntä niin olemme askeleen lähempänä islamilaista valtiota! Hän tarjoaa Ruotsin meille.”