Muuan mies lähdössä aamulla töihin Göteborgissa

Siinäpä muuan mies kertoo hyvästä tuuristaa, että pääsi aamulla lähtemään autolla töihin. Suurimmalla osalla naapureista työpäivä lähti käyntiin pohtimalla mistä auto.
– Jokainen päivä on hyvä päivä kun auto on ehjänä.
Mies siinä ihmettelee, että miksi heidän autoja poltetaan ja lopuksi kiittää sossuja.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert
Albert
14.8.2018 09:40

No niin,
Nyt kun alkaa osumaan omaan nilkkaan niin alkaa heräämään hieman ajatuksia… Tosiaan, pitäisi töihin päästä mutta auto on poltettuna omalla parkkipaikalla? Mitäs nyt?
Olen aivan 100% varma että tämäkin henkilö on äänestänyt joissain vaaleissa jotain muuta kuin SD:tä tai AfS:sää ja näin ollen on itse aiheuttanut oman tilanteensa epäsuorasti.
– Toivottavasti miettii äänestyspäätöstään hyvinkin tarkkaan ja syvällisesti bussissa matkalla töihin.
Nykyään länsimaissa valtaosalla ihmisistä on ymmärrys hukassa eikä suurin osa ihmisistä elä realiteettien mukaan tässä maailmassa, vaan jossain kuvitteellisessa haavemaailmassa.
Tuntuu kuin valtaosalta ihmisistä olisi poistettu kyky ajatella syy-seuraus akselilla kokonaan ja ihmisille olisi luotu eräänlainen ”kupla” mitä pidetään keinotekoisesti yllä jo täysin absurdilla propagandalla ja aktiivisella aivopesulla, ihmisiä oikein kannustetaan hylkäämään realiteetit ja kieltämään totuus vaikka se tuotaisiin oman nokan eteen?
Toivottavasti ainakin tämä mies onnistui nyt murtautumaan ulos kuplasta tai ainakin kupla sai jonkinlaisen särön mistä katsoa läpi ja nähdä asioiden todellinen laita.
Toivottavasti hän myös muistaa maksaa veronsa jotta kotonaan nyt nukkumassa olevat maahantuodut ongelmien aiheuttajat jaksavat herätä iltapäivällä ja alkaa suunnittelemaan uutta iskuaaltoa ensimmäisen saaman mediahuomion innoittamana.
Toivon myös että tämä innoittaa muitakin Ruotsin matuja tekemään pienimuotoisen ”Infidan” ja jatkavan autojen polttamista, riehumista, mellakointia ja mielellään muutama ammuskelukin tekisi hyvää koska ihmisten on aika herätä ja mielellään ennen vaaleja.
Nyt olisi korkea aika.

Valtsu
Valtsu
14.8.2018 09:52

Sytyttelyt olivat selvästi organisoituja yhtenäistä pukeutumista ja rauhallisen määrätietoista toimintaa myöten. Se oli nimenomaan avoin hyökkäys ruotsalaista yhteiskuntaa vastaan, eikä enää mitään teinien huvittelukoulunpolttoja. Jatkoa seuraa aivan varmasti.

reutu
reutu
14.8.2018 13:51
Vastaa...  Valtsu

Joko se Löhveeniki viinein huomaa autopoltot joita on harrastettu Ruotsissa jo useita vuosia,
Hvin on poliisilla ja kaikilla muilla tiedossa,että Åke ja Olle ei nuita autoja polttele.Niillä
polttajilla on ihan erilaiset nimet ja tavat.Nyt viimeistään olis aika Löhveenin ja muidenkin hallitusherrojen se julkisesti tunnustaa.

rocky
rocky
14.8.2018 10:00

Mahtavatko herätä edes sitten kun vakuutusyhtiöt irtisanovat palovakuutukset ja palaa omat rahat taivaalle.Ei vakuutusyhtiöiden perse kestä tuollaista pitkään.

Anonymous
Anonymous
14.8.2018 10:01

Kyseessä on ilmiö nimeltä järki vastaan tunteet. Yleensä tunneäly katsotaan feminiiniksi ominaisuudeksi ja looginen järkeily maskuliiniseksi.
Ruotsalainen sukupuolineutraali kasvatus – jonka tehtävä on tuhota ”toksinen” maskuliinisuus – on tehnyt tehtävänsä ja koko kansa elää tunteella. Yleensä kirjoitustavasta tunnistaa sukupuolen. Ruotsalaisten kohdalla tämä on mahdotonta, koska kaikki vaikuttavat naisilta.
Vuosikymmenten feministivouhotuksen korjaaminen tulee viemään ainakin sukupolven. Taitaa kalifaatti ehtiä ensin.

Miksu
Miksu
14.8.2018 10:24

Vuonna 2015 itse veikkasin että Ruotsissa alkaa sisällissota 5 vuoden sisään. Oikeassa olin. Viimeistään nyt se on alkanut. Tosin joku voisi kyllä määritellä sen alkaneeksi jo aiemminkin – ja ihan hyvästä syystä.

Ei syytä huoleen, rajat auki vaan
Ei syytä huoleen, rajat auki vaan
14.8.2018 10:37

Muistakaahan nyt kuitenkin kaikki lukijat että nämä autopalot ovat kaikki vain vakuutuspetoksia, ei siis mitään tekemistä minkään ruotsalaisvastaisuuden kanssa.
Kuulin tämän vahvistetun tiedon sekä ruotsalaisilta että myös suomalaisilta vasemmistolaisilta, joten tieto pitää 100% paikkansa. Joka muuta väittää on fasisti!

Anonymous
Anonymous
14.8.2018 10:38

2028 on ählämejä enemmän ku kantiksia.
Tässä vaan näytetään joukkovoimaa.

rocky
rocky
14.8.2018 10:42

Melkoisia autonvihaajia nuo sweduliinit…

Numento
Numento
14.8.2018 12:06

Göteborgissa oli suuri kokaiinitakavarikko elokuun alussa. 240kg sattuu kipeästi uusruotsalaisten liiketoimiin. Tämä voi jotenkin liittyä polttohommiin tai sitten ei. Iltalehti uutistelee Ruotsin poliisin saaneen tietoonsa poltteluista sovitun sosialistisessa mediassa. Nyt siellä vedotaan nuorten vanhempiin vaikka ei ole tiedossa minkä ikäisiä tekijät ovat koska naamioituneita. Millä kielellä vanhempiin pitäisi vedota ? Somaliaksi, dariksi, arabiaksi vai urduksi ? Tekijöiden vanhemmat tuskin ymmärtävät Ruotsia. Mutta kiva että hitsari on raivoissaan ja tuomitsee ankarasti autonpoltot. Paskahousu on senverran tajuissaan että tietää tämän iskevän rajusti demareiden vaalitulokseen. Diu diu diu…..

Särmääjä
Särmääjä
14.8.2018 14:37
Vastaa...  Numento

Löffe vois vaikka telkkarissa nyyhkyttää kaikilla eri keharimolotuksilla ”nuorten vanhemille”, jos tosissaan luulee että niitä mafioosoja kiinnostaa jonkun valkonaaman ruikutukset.

Maan tuhoaminen a la sossut
Maan tuhoaminen a la sossut
14.8.2018 12:20

Lehtiotsikot huutavat: ”PÄÄMINISTERI ON RAIVOISSAAN!” Ja paskat. Pääministeri on löpsyydellään ja löperyydellään mahdollistanut sen että tällaista tapahtuu. Pääministeri on heikko ”johtaja” josta ei ole kerrassaan mihinkään ja mitä tulee siihen 1,5- metriseen apupoikaan MJ: sama juttu.
Sossut keskittyvät kertomaan mitä moderaatit ennen heitä eivät tehneet. Itse ovat saaneet aikaan VIELÄ SEKAISEMMAN YHTEISKUNNAN kuin mitä se oli neljä vuotta sitten. Mikään ei ole tullut paremmaksi; todellakin kaikki on mennyt huonompaan suuntaan.

Särmääjä
Särmääjä
14.8.2018 14:28

Voi miten hellyyttävää kun Löffe oikeen torui julkisesti näitä lapsiansa. On se kyllä niin vässykkä äijä kun olla voi. Vähän sama paistaa näistä muistakin ruotsalaisten suhtaumisista asiaan. Raukat on tietysti peloteltu hiljasiksi ja nöyrtyviksi soijafeministeiksi, mutta hirvittää vaan Suomessakin toistuu sama kun ollaan tossa pisteessä muutaman kymmenen vuoden päästä?

THIS IS SWEDEN - DETTA ÄR SVERIGE:
THIS IS SWEDEN - DETTA ÄR SVERIGE:
14.8.2018 12:39
Patriootti
Patriootti
14.8.2018 14:53

Nämä viimeaikaiset touhut, jotka näyttävät uusruottalaisten kohalla vaan kiihtyvän, viittaa siihen, että Löven julistaa sopivasti ennen vaaleja poikkeustilan ja poikkeistilahallituksen määräämättömäksi ajaksi, jolloin vaalit peruuntuu ja ”armeija” kutsutaan kadulle. Voin olla väärässä, mutta NWO touhuja noi on ja suunniteltuja, kuinka esim. kaikki ihmiset otetaan hallintaan poikkeustilalla.

Teppo in yliesikunta
Teppo in yliesikunta
14.8.2018 18:29
Vastaa...  Patriootti

Ei pidä paikkansa, HEN är inte klog nog 😁

Paavo Peltonen / anonymous
Paavo Peltonen / anonymous
14.8.2018 14:59

Huomasitteko että uutisen kommentointi oli täällä Suomessa auki vain Iltalehdellä. Nyt sitten IL on poistanut KAIKKI kommentit ja sulkenut kommentoinnin kaikista tätä aihetta käsitelleistä uutisistaan. Eli oikein alleviivaavat että asiasta saa olla vain heidän uutisensa tarjoamaa mieltä.

AntiVihreä
AntiVihreä
14.8.2018 15:55

Hyysärillä oli kommentointi auki.