Poliisi väittää tietävänsä osan tekijöistä, ei kuitenkaan pidätyksiä

Kuvakaappaus 2018-08-14 14-10-10.png

Poliisi väittää, että se on tunnistanut monta nuorukaista, jotka ovat olleet palopaikoilla. Mielenkiintoista kuitenkin on, että poliisi ei ole ottanut tekijöitä kiinni vaan vain tyytynyt tunnistamaan heidät.

Niin ikään poliisin mukaan he ovat saaneet huolestuneita puheluita nuorukaisten vanhemmilta, jotka olivat paikalla, kertoo poliisin tiedottaja Ulla Brehm SVT:n uutisille.
Mistä on kyse? Tietenkin siitä, että poliisilla ei ole hajuakaan tekijöistä. Poliisilla ei ole muuta tunnistusmateriaalia käytössään kuin julkisuudessakin esiin tulleet filmit. Mitään poliisin erikoista tai salaista filmimateriaalia ei ole. Ruotsin valvontakameroita säätävät lait ovat niin tiukkoja, että esimerkiksi parkkipaikoille lupia kameroiden asentamiseen ei anneta. Eli mitään ”viranomaiskamerakuvaa” ei ole.
Niin ikään mahdollisten teknisten tutkimusten tulokset eivät ole viekä voineet tulla. Näin ollen poliisin lausuma tekijöiden tunnistamisesta on vain yleisön rauhoittelua.
Tapahtumien tiimoilta on kerrottu villejä teorioita ja poliittisia motiiveja. Esimerkiksi rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa ollaan varmoja, että tekijät ovat venäjärahoitteisia natseja.
39217537_2028342160549808_5128248959252299776_n
 
Poliisi siis epäilee, että teot olivat organisoitu. Alla oleva filmi on hyvä osoitus, että tekoja oli valmisteltu etukäteen. Missä laajuudessa, sitä ei voi tietää. Porukka toimi hyvin rauhallisesti, se ei panikoinut ja juossut suinpäin karkuun kuten pikkurikollinen olisi tuossa tilanteessa tehnyt saadessaan ensimmäisen auton palamaan. Niin ikään tekijöiden liikehdinnästä ei jää tuntuma, että kyseessä olisi 15-vuotiaat teinit.
Kannattaa kuunnella tarkaan vaikka kuulokkeilla mitä syttymiehet puhuvat. Sieltä erottaa hyvin selvästi ”kolla, kolla”, joka on yksi perustyypillisimmistä uusruotsalaisten käyttämistä hokemista. Suurinta ääntä pitää nainen, joka huutaa, mutta varsinkin kun tekijät käyvät ikkunan lähellä kuuluu tuo ”kolla”.
LISÄYS: Filmillä huudetaan myös ”Jalla jalla”, joka on vain uusruotsalaisten käytössä. Poljento on ilmiselvä.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
traumojen purkua
traumojen purkua
14.8.2018 14:39

Ei mitään hätää. Polttaa ne ruotsalaisetkin autoja. Siksi voimahali !!!

Särmääjä
Särmääjä
14.8.2018 14:58

Ihan selkeesti Venäjän rahottamia uusnatseja. Ne laskeutui sinne lentävilla rakettirepuilla ja tämä on kaikki Putinin ja Trumpin organisoimaa. Autot syttyivät hyvin koska ilmastonmuutos on Ruotsissa ja tekijöitä oli paljon rasismin ja syrjäytymisen vuoksi. Juonessa on mukana myös Ruotsidemokraattien kampanjatoimisto. Oikeesti nämä oli myös Åkessonin agentteja ja valkoinen heteromies on syyllinen kaikkeen.

Monokkeli
Monokkeli
14.8.2018 15:12

Autojen poltto on uusruotsalaisen nuoren äänetön hätähuuto maailman pahuutta vastaan. Neekeripoika tempaistu väkisin savimajasta betonikuutioon toiselle puolelle maapalloa rasistien keskelle. Miksi he eivät pääse kotiin? Koska Venäjän rahoittamat natsit eivät halua päästää voidakseen kiusata heitä. Uusruotsalaisten tuskaa voi vain arvailla. Nyt kaikki taisteluun ihmisoikeuksien puolesta rasseja vastaan ja lähetetään jokainen Sambo takaisin omalle savimajalleen!

Markku Tuominen
Markku Tuominen
14.8.2018 15:16

Muslimi terroristimarttyyrit jo 10v sitten tunnustaneet ihan itse nämä.https://www.youtube.com/watch?v=y-SowWl_Oyk

Albert
Albert
14.8.2018 15:42

Tässä sitten näkyykin Rasmuslaisten epätoivo ja järjenjuoksu, nuo kaksi: Minna Maria Eerolainen ja Tomi Laurikainen ovat niin epätoivoisia että pitää vajota jo kunnon salaliittoteorioiden tasolle?
Kun todellisuus ei todellakaan kohtaa lapsenuskoisten ihmisten omaa haave/ fantasiamaailmaa mihin on uskottu kuin johonkin uskontoon ja se kaikista kamalin asia eli totuus alkaakin indikoimaan että jo vuosia vastapuolen paljon parjatut ja haukutut ihmiset ovat olleetkin alusta asti oikeassa… Niin mikä tahansa salaliittoteoria kelpaa näillekin kahdelle kunhan vain ei tarvitsisi myöntää itse olleensa väärässä.
Suoraan sanottuna aika säälittävää.
Mikä on älykkyyden ja aikuisuuden osoitus?
– Se että osaa tunnustaa ja myöntää olleensa väärässä ja kykenee muuttamaan mielipiteensä realismia korreloivaksi saatuaan uutta informaatiota asioista. (Taas vaihteeksi tuhannen kerran…) Tai ymmärtää ainakin siinä kohtaa vaieta aiheesta mistä tajuaa olleensa pihalla kuin lumiukko jo alusta asti.
Rasmuksen väeltä nyt ei enää tässä vaiheessa tosin voi odottaa mitään järkevää, mikäli siellä on aikanaan ollut yksikin järkevä jäsen hän on jo häipynyt tajuttuaan porukan sekopäisyyden ja suoranaisen idiotismin jo kauan sitten.

Matula
Matula
14.8.2018 16:32

Ai että tekee gutaa katsella tätä Saa betrefolkki sitä mitä on tilannut.
Ainoa huoli että tuo saattaa tulla Suomeenkin.

huugo
huugo
15.8.2018 05:16

He ovat väkivallan uhreja ei tekijöitä sanoi eräs suvakkiministeri Suomessa taannoin. Dialogia on lisättävä ja myös lisää diskorahaa etteivät pura pahaa oloaan näin.

Don Donald
Don Donald
15.8.2018 12:41

…äärioikeisto joka operoi Venäjän tuella. Miten vitussa nuo on noin sekasin päästään!?