Tukholmassakin useita autopaloja

Kuvakaappaus 2018-08-14 15-47-32

Illan ja yön aikana on Tukholman ympäristössäkin ollut autopaloja. Ainakin Husbyssä ja Skärholmenissa on palanut yhteensä toistakymmentä autoa.

Suurin palo on ollut Skärmholmenin ongelmalähiössä, jossa sytytettiin Ekholmintiellä ainakin viisi autoa tuleen. Autot oli parkeerattu rinnakkain ja kaikkiin oli tuikattu tuli.
https://mitti.se/nyheter/bilar-brann-skarholmen/?omrade=hela-stockholm
Sen lisäksi Husbyssä poltettiin ainakin kaksi autoa. Poliisi tutkii molempia vahingontekona, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
14
14
14.8.2018 16:02

Suomipopin aamulypsyn uutisissa mainittiin että Ruotsissa olisi eilen poltettu 80 autoa. Eivät lähteneet arvailemaan tekijöitä. Yllätti vaan että ylitti uutiskynnyksen.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
15.8.2018 13:58
Vastaa...  14

Arvailusta tulee JSN:n langettava päätös, jolla tosin sopii roplata reikäänsä.

ex-äänestäjä
ex-äänestäjä
14.8.2018 16:07

Minä sanon sen ääneen mitä poliitikot eivät uskalla. Matut ja matujen jälkipolvi polttelevat autoja.

PM
PM
14.8.2018 16:29

Jippiaijei,kunhan kaarnaveneet saapuvat itämaahan tuoden iloviestin eiköhän täälläkin innovoiduta.

Valmistautukaa
Valmistautukaa
14.8.2018 16:53

Sota alkaa.Säälin siviielejä jotka pääsääntoisesti ovat syyttömiä, lampaita vaan, osa hulluja järkensä menettäneitä luusereita. Poliittinen murha on ajankysymys ja kohde löytyy matuja ja uusruotsalaisia vastustavista voimista.

Cuckiäijät
Cuckiäijät
15.8.2018 03:06
Vastaa...  Valmistautukaa

Rohkenen epäillä. Uutisissa haastatellut kuohitut ruotsalaiset äijät vaan itku kurkussa voihkivat, kuin naiset konsanaan. Eivät ne tee yhtään mitään.

Anssi
Anssi
14.8.2018 17:13

Meno on pian kuin Ranskassa.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
14.8.2018 18:59

Tuollainen autojen poltto on pistoja Börjen ja Örjanin sydämiin, mutta eiköhän ne keksi pian isompaa poltettavaa joka todella viiltää jokaista svenssonia. Tukholmassa onkin siihen tarkoitukseen paljon hyviä kohteita.

Albert
Albert
14.8.2018 19:16

Niin,
Tuli tässä mieleen että pian alkaa suurlama johon verrattuna 2008 oli lähinnä ”Iltapäivä kävely puistossa” – Tasoa.
Eli Ruotsissa menee asuntokuplakin puhki pian joka murtaakin aikalailla koko maan talouden aina tavallisesta Svenistä, SME yritystasolle, siitä suuryritystasolle, kuntatasolle ja ehkä jopa valtiollisellekin tasolle. Kyseessä tulee olemaan historiallinen globaali suurlama jossa usean arvion mukaan yhdistyvät inlatorinen lama sekä deflatorinen lama globaalissa mittakaavassa, se tulee vaikuttamaan aivan jokaiseen maailman valtioon kerralla ja paljon kovemmin kuin viimekertainen lama josta varsinkaan reaalitalous ei ole todellisuudessa edes toipunut koskaan kunnolla.
– Siihen päälle monikulttuuri alkaa nyt iloisesti kukkimaan entistä kovemmin, kultamunat kuoriutuvat juuri oikealla hetkellä (aivan kuin joku olisi ajoittanut hetken oikein) ja UnelmaTM:n aiheuttama ”Rikkaus” paistaa jo Atlantinkin yli iloisesti.
Ruotsissa on kehittymässä aivan täydellinen myrsky joka johtaa aivan käsittämättömään väkivaltaan, kurjuuteen, köyhyyteen ja siitä seuraavaan massapakolaisuuteen, tosin sillä erolla että tällä kertaa lähtijät ovat kantaruotsalaisia.
Ruotsalaiset ovat aivan totaalisessa k….sessa mutteivat selvästikään tajua sitä vielä, osa aistii että jotain on pielessä ja se terävämpi kärki on jo varautunut tähänkin jo yli 10 vuoden ajan mutta valtaosa edelleen elää omassa pienessä kublassaan onnellisen auvoisena mistään pahasta edessä.

Mauri Hyhkö
15.8.2018 10:17
Vastaa...  Albert

Terävin kärki eli juutalaiset, ovatkin jo pakanneet kimpsunsa ja kampsunsa ja suunnanneet Israeliin, jonka bkt onkin ohittanut jo Suomen sekä useimmat Euroopan maat ollen 44000Usd/capita. Lisäksi taitaa olla tätä nykyä turvallisempi maa kuin Ruotsi ainakin heille.

Valtsu
Valtsu
14.8.2018 21:00

Voisimme mielestäni hieman ruotsalaishenkisenä ratkaisuna lähettää Toukon antamaan tekijöitä pyllylle. Ellei se ole liian brutaalia. Tai kiihottavaa.