Tukholmassakin useita autopaloja

Kuvakaappaus 2018-08-14 15-47-32

Illan ja yön aikana on Tukholman ympäristössäkin ollut autopaloja. Ainakin Husbyssä ja Skärholmenissa on palanut yhteensä toistakymmentä autoa.

Suurin palo on ollut Skärmholmenin ongelmalähiössä, jossa sytytettiin Ekholmintiellä ainakin viisi autoa tuleen. Autot oli parkeerattu rinnakkain ja kaikkiin oli tuikattu tuli.

https://mitti.se/nyheter/bilar-brann-skarholmen/?omrade=hela-stockholm

Sen lisäksi Husbyssä poltettiin ainakin kaksi autoa. Poliisi tutkii molempia vahingontekona, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Tukholmassakin useita autopaloja

 1. Suomipopin aamulypsyn uutisissa mainittiin että Ruotsissa olisi eilen poltettu 80 autoa. Eivät lähteneet arvailemaan tekijöitä. Yllätti vaan että ylitti uutiskynnyksen.

  25
  1. Arvailusta tulee JSN:n langettava päätös, jolla tosin sopii roplata reikäänsä.

 2. Minä sanon sen ääneen mitä poliitikot eivät uskalla. Matut ja matujen jälkipolvi polttelevat autoja.

  29
 3. Jippiaijei,kunhan kaarnaveneet saapuvat itämaahan tuoden iloviestin eiköhän täälläkin innovoiduta.

  20
 4. Sota alkaa.Säälin siviielejä jotka pääsääntoisesti ovat syyttömiä, lampaita vaan, osa hulluja järkensä menettäneitä luusereita. Poliittinen murha on ajankysymys ja kohde löytyy matuja ja uusruotsalaisia vastustavista voimista.

  13
  1. Rohkenen epäillä. Uutisissa haastatellut kuohitut ruotsalaiset äijät vaan itku kurkussa voihkivat, kuin naiset konsanaan. Eivät ne tee yhtään mitään.

 5. Tuollainen autojen poltto on pistoja Börjen ja Örjanin sydämiin, mutta eiköhän ne keksi pian isompaa poltettavaa joka todella viiltää jokaista svenssonia. Tukholmassa onkin siihen tarkoitukseen paljon hyviä kohteita.

  12
 6. Niin,

  Tuli tässä mieleen että pian alkaa suurlama johon verrattuna 2008 oli lähinnä ”Iltapäivä kävely puistossa” – Tasoa.

  Eli Ruotsissa menee asuntokuplakin puhki pian joka murtaakin aikalailla koko maan talouden aina tavallisesta Svenistä, SME yritystasolle, siitä suuryritystasolle, kuntatasolle ja ehkä jopa valtiollisellekin tasolle. Kyseessä tulee olemaan historiallinen globaali suurlama jossa usean arvion mukaan yhdistyvät inlatorinen lama sekä deflatorinen lama globaalissa mittakaavassa, se tulee vaikuttamaan aivan jokaiseen maailman valtioon kerralla ja paljon kovemmin kuin viimekertainen lama josta varsinkaan reaalitalous ei ole todellisuudessa edes toipunut koskaan kunnolla.

  – Siihen päälle monikulttuuri alkaa nyt iloisesti kukkimaan entistä kovemmin, kultamunat kuoriutuvat juuri oikealla hetkellä (aivan kuin joku olisi ajoittanut hetken oikein) ja UnelmaTM:n aiheuttama ”Rikkaus” paistaa jo Atlantinkin yli iloisesti.

  Ruotsissa on kehittymässä aivan täydellinen myrsky joka johtaa aivan käsittämättömään väkivaltaan, kurjuuteen, köyhyyteen ja siitä seuraavaan massapakolaisuuteen, tosin sillä erolla että tällä kertaa lähtijät ovat kantaruotsalaisia.

  Ruotsalaiset ovat aivan totaalisessa k….sessa mutteivat selvästikään tajua sitä vielä, osa aistii että jotain on pielessä ja se terävämpi kärki on jo varautunut tähänkin jo yli 10 vuoden ajan mutta valtaosa edelleen elää omassa pienessä kublassaan onnellisen auvoisena mistään pahasta edessä.

  19
  1. Terävin kärki eli juutalaiset, ovatkin jo pakanneet kimpsunsa ja kampsunsa ja suunnanneet Israeliin, jonka bkt onkin ohittanut jo Suomen sekä useimmat Euroopan maat ollen 44000Usd/capita. Lisäksi taitaa olla tätä nykyä turvallisempi maa kuin Ruotsi ainakin heille.

 7. Voisimme mielestäni hieman ruotsalaishenkisenä ratkaisuna lähettää Toukon antamaan tekijöitä pyllylle. Ellei se ole liian brutaalia. Tai kiihottavaa.

  12

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.