Vihapuhe FM klo 18.00: Last night in Sweden

Illan vihapuheessa hieman analyysiä eile illan ja yön tapahtumista Länsi-Ruotsissa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Vihapuhe FM klo 18.00: Last night in Sweden

  1. Vihapuhe FM voisi hioa lähetystään siten, että keskittyisi enemmän tapahtuneisiin tosiasioihin ja vähemmän suvakkihenkilöiden arvostelemiseen – asianosaisten suvakkihenkilöiden osuushan tulee joka tapauksessa esille sieltä faktoista, ja ymmärtyy kuulijalle vähemmälläkin toistamisella – niin etenisivät nuo lähetykset vähän reippaammin.

  2. Anonyymi työnhaku sopisi ilmeisesti hyvin myös kaupunginjohtajan virkaa haettaessa – lisäyksellä, että sen toimenkuva olisi puhtaasti edustuksellinen, ilman sekaantumista mihinkään asiakysymyksiin. Palkkaa ei tarvitsisi laskea, ja silti säästettäisiin pitkä penni kuluissa.

Comments are closed.