Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa
Aappa
14.8.2018 18:57

Vihapuhe FM voisi hioa lähetystään siten, että keskittyisi enemmän tapahtuneisiin tosiasioihin ja vähemmän suvakkihenkilöiden arvostelemiseen – asianosaisten suvakkihenkilöiden osuushan tulee joka tapauksessa esille sieltä faktoista, ja ymmärtyy kuulijalle vähemmälläkin toistamisella – niin etenisivät nuo lähetykset vähän reippaammin.

Aikki
Aikki
14.8.2018 19:23

Tämä on sitä niin sanottua sosiaalidemokratiaa.

Aappa
Aappa
14.8.2018 20:02

Anonyymi työnhaku sopisi ilmeisesti hyvin myös kaupunginjohtajan virkaa haettaessa – lisäyksellä, että sen toimenkuva olisi puhtaasti edustuksellinen, ilman sekaantumista mihinkään asiakysymyksiin. Palkkaa ei tarvitsisi laskea, ja silti säästettäisiin pitkä penni kuluissa.