Autogrillauksesta kolmas kiinniotto, epäilty matkusti Turkkiin

Turkin poliisi on pidättänyt yhden 19-vuotiaan nuorukaisen epäiltynä Göteborgin autopaloista. Mies pidätettiin kansainvälisen etsintäkuulutuksen perusteella, kertoo SVT:n uutiset.

Mies asuu Göteborgin Frölundassa ja näyttää matkustaneen heti mellakoiden jälkeen Turkkiin. Mies on pidätetty epäiltynä törkeästä murhapoltosta, joka vastaa Suomen törkeää tuhopolttoa.
Poliisin mukaan jäljille on päästy valvontakamerafilmien perusteella, joita analysoidaan edelleen.
Poliisi on aiemmin pidättänyt kaksi 16 ja 21 vuotiaat nuorukaiset epäiltynä teoista.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kumitonttu
15.8.2018 13:20

Tuo että poliisi kerrankin sai jonkun kiinni ja näin nopeasti ihmetyttää, kun kyse on vain autoista. Mutta kun nuori nainen saa ullatusseksiä, ei syyllisiä saada millään kiinni ja jos saadaan niin tuomio on olematon.
Ei voi välttyä ajatukselta että poliisin oli pakko toimia nyt, koska poliittinen rälssi – oikeutetusti – koki tulleensa haastetuksi. Kyseessä on intifada. Edes poliisipäällikkö Jussi Huhtala ei ole twiittaillut juurisyitä ja kaavoitusehdotuksia patenttiratkaisuinaan. Tainnut liskoaivoillaan oivaltaa, että päättäjien naurettavaksi tekeminen voi keikuttaa venettä.

Psykiatri
Psykiatri
12.12.2018 13:10
Vastaa...  Kumitonttu

Oletatko, että kaikissa rikoksissa poliisi aina tietää 100%:n varmuudella tekijän/tekijät, mutta ei vaan viitsi ottaa ketään kiinni ellei ole pakko?

Itseasiassa terroriteko, saada kansa pelkäämään
Itseasiassa terroriteko, saada kansa pelkäämään
15.8.2018 13:40

Suurautogrillin selvittelystä tulee nyt tärkeä esimerkkitapaus/prejudikaatti. Jos tämänkin poliisi ja oikeuslaitos töpeksivät/väheksyvät niin se on ”tack och godnatt!” tästä eteenpäin.

ro
ro
15.8.2018 14:01

Stfan ja gjöran varmaaniinne 2 muuta.stigu pääsi livahtamaan turkkiin,saattaapi saada kunniakansalaisuuden kys urotyöstä.suamessa sen suapi jos on somali,tahikka dapiili arabi (hiekkaneekeri).

RaiskaaNeSuomalaisetkin
RaiskaaNeSuomalaisetkin
15.8.2018 14:20

Rasmuksessa epäillään ihan vakavissaan että asialla oli Venäjän tukema äärioikeisto 🙂

Valtsu
Valtsu
15.8.2018 19:35

Juu, ja se että tekijät ovat osoittautumassa kehitysmaamuslimeiksi ei merkitse mitään, sillä taustalla joku muu vetelee naruista! Ettei vaan itse Aatu… Whataboutismin ennätys oli vetoaminen johonkin sata vuotta sitten sattuneeseen Vammalan paloon (Hesarin kommenteissa). Se oli hienoa.

-Beowolf-
-Beowolf-
15.8.2018 14:39

Autogrillien hehku + vaalikuume = vihdoinkin Löfvenin päässä hermosolu sai kontaktin kaveriinsa. Siihen ainoaan …

jrty
jrty
15.8.2018 15:10

”He ovat todella nuoria” – Iltalehti. Ei, tuon ikäiset eivät ole TODELLA nuoria, vaan nuoria.

meni jo
meni jo
15.8.2018 15:53
Vastaa...  jrty

Tarkoittikohan ettei kaikki olleet partalapsia vaan mukana oli myös joku alle 18v, siis oikeasti.

Aappa
Aappa
15.8.2018 17:53
Vastaa...  jrty

”Todella nuori” tarkoittaa tässä yhteydessä niin nuorta, ettei ei ole rikosoikeudellisesti vastuussa teoistaan. Tämän takia Ruotsin poliisin ykkösstrategiana oli puhutella lasten vanhempia, ja antaa niin muodoin vahva viesti, että tuollainen toiminta on nuhdeltavaa.

meni jo
meni jo
15.8.2018 15:51

Miksi Åke oli Turkkiin menossa? Ostamaan nahkatakkia?

Musta makkara
Musta makkara
15.8.2018 19:41

Heitän vahvan epäilyn, että kaveri ei paennut itse suunnittelemallaan ja valmistamallaan lentokoneella, vaan kuuluu kastiin, jolle jo ihka tavallisen reittilentolipun ostaminen vaatii aivoista maksimiväännön.

Musta makkara
Musta makkara
15.8.2018 19:51
Vastaa...  Musta makkara

Tyypillinen koneinsinööri siis.

Dupont
Dupont
15.8.2018 23:02

Turkkiin paennut. No, ehkä ensimmäinen positiivinen teko jätkän elämässä. Nyt tosin se palautetaan Ruotsiin, jossa saa ehdollista ja loisii loppuikänsä siellä. Maailmassa on vikaa!

Suomi Finland
Suomi Finland
16.8.2018 10:57

Katsokaapa tätä: https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/256244-poliisi-mtvlle-ruotsin-jengikulttuuri-rantautuu-myos-suomeen-uusia-ryhmia-nousee-joka
Nyt tekivät uusruotsalaisjengiläiset sen verran pahan kolttosen, että jopa suvaitsevampienkin lehtien uutiskynnys ylittyy.
Äärisuvakkien silmiä mikään ei avaa, mutta kyllä meidän kriitikoiden joukot kasvavat tämän myötä. ’Hädänalaisten’ pelastaminen ja maan joutuminen väkivaltaisten jengien terrrorisoimaksi alkavat painaa vaakakupissa ja taatusti suomalaisten enemmistö ei halua sellaista kehitystä.
Kehitysmaamaahanmuuttomäärien saaminen minimiin on äärimmäisen tärkeää. Jos jengiytyminen pääsee kunnolla vauhtiin, sortuvat sellaisetkin maahanmuuttajanuoret jengeihin, jotka muuten olisivat päässeet normaaleihin ammatteihin. Ja taikasana on se ’MÄÄRÄ’.
Kun koulupudokkaat (alusta asti huonosti menestyvät) tollot katkeroituvat ja levittävät myrkkyä ympäristöönsä tuo myrkky tappaa parempienkin maahanmuuttajanuorten innon käydä koulua ja menestyä siellä.
Eli samaa virttä laulan kuin jo monta vuotta: turvapaikkapolitiikka sellaiseksi, ettei maahan pesiydy kelvotonta ainesta ja kiintiöpakolaissäännöt sellaisiksi, että perheenyhdistämiset lopetetaan.
Kuka perkele vielä on niin härski, että puhuu ’kultamunista’, ’monikulttuurisuuden rikkaudesta’, ’voimavaroista’ ja ’huoltosuhteen korjaajista’. Totuus on tietenkin, etteivät kaikki maahanmuuttajat (edes keharit) ole pahoja, mutta niitä pahoja tulee liikaa ennemmin tai myöhemmin.

Suomi Finland
Suomi Finland
16.8.2018 11:08
Vastaa...  Suomi Finland

https://demokraatti.fi/vartiainen-haluaa-lisaa-maahanmuuttoa-meidan-pitaisi-levittaa-punaisia-mattoja-suomeen-saapuville/
Vartiainen ei tässä sano, että maahanmuutto, jota hän haluaa, on kehitysmaista suuntautuvaa. Hän on tietenkin oikeassa siinä, että maahanmuuttoa tarvitaan, jotta maamme menestyisi jatkossakin.
Punainen matto voidaan levittää minunkin mielestäni kaikille ammattiin valmistavan koulutuksen saaneille hyvämaineisille ihmisille. Myös kehitysmaista muuttaville. Mutta jos ihmisen taustoja ei tiedetä, niin ei voida vakuuttua siitä, että hän on varmasti hyvämaineinen. Jos lähtömaa ei joko pidä ollenkaan tilastoa rikostaustoista tai luovuta tietoja, ei sellaisesta maasta pidä ottaa ketään.
Kaikki sotapakolaiset pitää yksinkertaisesti hoitaa siellä, missä heidän kotimaansa on lähellä.
Voin luvata, että jos Suomi joutuu sotaan ja joudun sotapakolaiseksi, en todellakaan haikaile Afrikkaan tai Lähi-tään, vaan maan valinta on mahdollisimman läheltä kotimaatani.

ihme retardeja
ihme retardeja
17.8.2018 16:53

Länkkäri jos polttaisi autoja niin akkuporakone ja 10mm terällä joka kolmannen tankkiin reikä.
Asfaltin viettosuuntaan tietenkin.