Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa
Aappa
15.8.2018 21:49

Suomessa poliittiset päättäjät ja valtamedia, aivopestyine lakeijoineen, tosiaan ovat (vielä tällä hetkellä) suurimmat vihan aiheuttajat, ja aivan helvetin hyvästä syystä: jokaista aivot omaavaa ihmistä vituttaa suunnattomasti niiden jatkuva valehteleminen, vääristeleminen ja tietysti epäreilun politiikan ajaminen oman maan kansalaisten kustannuksella – mukaan lukien kansalaisten hysteerinen ’vihapuheen’ kyttääminen.
Ei tämä meininki eroa ollenkaan Tajukankaan viittaamasta ’kaksoiajattelusta’, mikä on tuttua mistä tahansa diktatuurista – näissä paratiisinomaisissa valtioissahan ei tunnetusti rikollisuus tai muut vapaan maailman ikävät lieveilmiöt rehota (eihän??).