Monokulttuurin keskiviikkolive klo 19.00

Keskiviikko on seksiviikko, joten aiheena kaikkea jännää ja mukavaa viikon varrelta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

1 thought on “Monokulttuurin keskiviikkolive klo 19.00

  1. Suomessa poliittiset päättäjät ja valtamedia, aivopestyine lakeijoineen, tosiaan ovat (vielä tällä hetkellä) suurimmat vihan aiheuttajat, ja aivan helvetin hyvästä syystä: jokaista aivot omaavaa ihmistä vituttaa suunnattomasti niiden jatkuva valehteleminen, vääristeleminen ja tietysti epäreilun politiikan ajaminen oman maan kansalaisten kustannuksella – mukaan lukien kansalaisten hysteerinen ’vihapuheen’ kyttääminen.

    Ei tämä meininki eroa ollenkaan Tajukankaan viittaamasta ’kaksoiajattelusta’, mikä on tuttua mistä tahansa diktatuurista – näissä paratiisinomaisissa valtioissahan ei tunnetusti rikollisuus tai muut vapaan maailman ikävät lieveilmiöt rehota (eihän??).

Comments are closed.