Ruotsissa rauhallinen yö, vain kymmenkunta autoa porohommiin

Toissapäiväisten mellakoiden ja suurpalojen jälkeen Ruotsi on palannut takaisin normaaliaikaan, jossa autopaloja tapahtuu muutamia per yö.

Göteborgissa sytytettiin kolme autopalorypästä. Klo 23.30 aikaan Mölndalissa ensimmäinen palo ja sitten kaksi paloa Frölundassa klo 00.50 ja 02.10 aikaan. Göteborgin yö sujui siis hyvin arkisissa merkeissä.
Boråsissa poltettiin yksi auto klo 23.30 aikaan. Silminnäkijöiden mukaan naamioituneet henkilöt juoksivat pois palopaikalta. Myös Malmössä oli tavallinen arkinen yö. Klo 23.00 aikaan Rosengårdissa nuorukaiset rakensivat viisi eri barrikadia trukkilavoista ja renkaista keskelle kylätietä ja ne sytytettiin tuleen. Klo 02.00 aikaan sytytettiin vielä yksi auto. Niin ikään Karlshamnissa poltettiin puolen yön aikaan autoa.
Yö oli siis tavallinen arkinen yö. Pahimmilla ongelma-alueilla tapahtuu aina jotain mutta muutaman auton palosta tai kaduille akastusta barrikaadista ei synny enää uutiskynnystä.
https://polisen.se/aktuellt/polisens-nyheter/

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lapsiin sekaantujat
Lapsiin sekaantujat
15.8.2018 10:12

Taitaa tulla tänä vuonna uusi ennätys autopaljoen osalta. Mitenkäåhän raiskaustilastot… Ovatkohan en kuinka hurjassa kasvussa? Tilastollisesti mielenkiintoinen vuosi ja ruotsalaiset vaan määkii.

krillaajat_lepäävät
krillaajat_lepäävät
15.8.2018 11:43

Onpa vain tosirauhallinen yö viime yö Ruotsissa. Vain kymmenkunta autokrillausta.Tämä on jo suorastaan järkyttävää kunnolliseen etniseen värinään tottuneille ruotsalaisille.

Pelle Peloton
Pelle Peloton
15.8.2018 10:29

Parin päivän takainen autojen poltto oli niin suuri tapaus, että Ylekin kertoi tapahtumista eilisissä uutisissa melko pitkään. Tekijätkin kuvattiin melko tarkasti, nuorukaisia ja jengejä. Tiedotettiin täysin samaan tapaan, kuin Suomen poliisi antaa tuntomerkkejä tapahtuneissa raiskausrikoksissa. Voi sanoa, että kiitettävää suvaitsevaisuutta suomalaiselta valtamedialta.

JuhoL
JuhoL
15.8.2018 10:32

Ählyt kerää voimia, että jaksaa laittaa koko valtakunnan pillun päreiksi tulevan vaalipäivän jälkeisenä yönä…

Karri
Karri
16.8.2018 06:35

Aiheutin eilen pahennusta marketissa, kun näin ilta pravdan lööpin. Tahaton naurun purskahdus kiinnitti monien huomion. ”Mikä vaivaa ruotsia”
Tms. No mikähän?

huugo
huugo
16.8.2018 17:55

Kesä on kreisii, rillataan.
https://www.youtube.com/watch?v=csUDXtzHfsU