Pt-media täyttää 4 vuotta – lapsen ikä!

pink-wine-1964457_960_720

Neljä vuotta sitten laitoin vitsinä pystyyn blogin nimellä Paavotajukangas.com, josta sitten on kehittynyt nykyinen Pt-media.org.

Homma lähti liikkeelle puhtaasti vitsinä, mutta siitä kehittyikin kiukkuisen keski-ikäisen miehen viha- ja valemedia. Lukijamäärä on noussut tasaisesti, ei mitään valtavia määriä, mutta aina jotain.

Brändi on pysynyt suurinpiirtein samana ja pysyy jatkoksikin, sillä poikkeuksella, että jossain vaiheessa tuodaan mukaan englanninkielinen osio ja kilpaillaan myös Breitbartin ja Voice of Europen kanssa. Neljässä vuodessa on ollut 12,5 miljoonaa lukijaa ja juttuja on paukutettu eetteriin vajaa 5 000. Moni oikea toimittajakaan ei pysty samaan.

Näillä mennään, sanoi Ahmed kun polttopulloa Volvon ikkunaan viritti.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

38 thoughts on “Pt-media täyttää 4 vuotta – lapsen ikä!

 1. Onnea, paras ”keski-ikäisen miehen viha- ja valemedia” 😀 tällä hetkellä. Luotettavaa tietoa meiltä ja muualta.

  25
 2. isot Onnittelut 🎂🎂🎂🌸🌸🌸 Alusta asti lukenut/ seurannut Pt-media ☘️🍷🍾🍾🍹🍸🎂🍰🌸

  21
 3. Onneksi olkoo, täytyykin taas lähettää diskorahaa! Toivotan menestyksekästä journalismia sekä maksan kestävyyttä myös tuleville vuosille 🙂

  16
 4. Onnea, 3 vuotta lukenut, suuresta matu-invaasiosta alkaen ja alkuun järkyttyneenä mitä Ruotsi meille teki! Tornion-junaan! Nykyään päivittäinen media, että edes jostain saa oikeita tiedonmurusia. Kiitos <3

  15
 5. Erittäin hieno homma Pave!

  On erittäin tärkeää, että netsit jaksavat vuodesta toiseen paukuttaa menemään. Tavallaan monessa uutisessasi ja mielipidekirjoituksessasi on kyse samojen vanhojen juttujen toistosta, tosin uusien näkökulmien ja esimerkkien kautta. Asian voi todeta kun lukee muiden tyyppien vaikka 10v. vanhoja blogeja – juuri mikään ei ole muuttunut kuin huonompaan suuntaan.

  Silti työsi on äärimmäisen tärkeää, sillä jotain pääsee valumaan aina ”blogosfäärin” ulkopuolelle ja näin olet ollut merkittävä osa liikkeen voittokulkua. PT-median ja ”tajukankaan” nimeen on alkanut törmäämään yhä useammin nuivan skenen ulkopuolella!

  Kiitän ja toivon työsi jatkuvan hamaan tulevaisuuteen. Pystyn ”lähiaikoina” jopa pistämään rahaa tilillesi näiden sanojen tueksi!

  17
 6. Hyvä Paavo ja onneksi olkoon. Kiitos myös siitä, ettet ole alistunut ”eliitin” huoraksi.

  12
 7. Onko siitä jo kulunut neljä vuotta… hyvää työtä olet tehnyt. Toivotaan että jaksat jatkaa! Pt-media on kuin kristallipallo, joka heijastaa maamme tulevaisuuden silmiemme eteen. Kai tämä on jonkinlaista masokismia joka päivä tulla tänne katsomaan, millaisen hulluuden keskuudessa elämme.

  Aikoinaan Neukkulassa oli omia samizdateja, ja nyt kun Suuri ja Mahtava on kadonnut tomuna historiaan, saamme ilon ja kunnian jatkaa sen vähemmän kunniakkaita perinteitä EU:ssa. Aina jaksaa vetää huulet hymyyn kun lukee alpakkamediasta, miten kammottava demokratian vihollinen meillä on Atlantin vastarannalla.

  Vanha viisaus kuuluu, että ensimmäinen sukupolvi rakentaa, toinen säilyttää ja kolmas tuhoaa. Tai raamatullisesti, isien pahat teot kantavat kolmanteen sukupolveen. Niihin peilaten, me olemme selvästi se kolmas sukupolvi. Edellinen sai luotua halosen-tuomiojan -linjan tuhoten Marskin-Waldenin -linjan.

  MW-linjan huonosti tunnettu sankari, jääkäri-eversti Nikke Pärmi, voisi todeta tähän hetkeen sopivasti:

  ”Näyddää pahalda. En minä idsesdäni välidä, mudda poikaparat, kuinka heidän kaikkien käy?”

  20
 8. Onnittelut ja kiitos pyyteettömästä työstä kodin, uskonnon(vapauden) ja isänmaan puolesta.

  Ps. tätä ikäilmoitusta tuskin tarvitsee hammastarhasta tarkemmin ryhtyä määrittämään!

  10
 9. Onneksi olkoon! Toivotaan, että vakituisten lukijoiden ja mainostajien määrät lisääntyvät.

 10. Onnittelut ja kiitokset, olet ilmeisesti varma noista ikävuosista. Et ole hukannut papereita Itämereen.

 11. Huisia Paavo! Olletikin 😀 että useimmiten ottaa päähän itse asiat, sun tapasi kirjoittaa on ihan paras ja jos et jatkaisi niin aika paljon kansallismielinen kenttä menettäisi siinä. Kiitän!

  10
 12. Onnea ja menestystä sekä voimia. Kun olet onnistunut suututtamaan Petra Nyqvistin, Johanna Vehkoon ja lukuisan joukon eturivin edistysmielisiä pököpäitä niin satavarmasti olet tehnyt oikein. Kiitos.

 13. Ei enää montaa vuotta kun pt-median voi naittaa jonkun 90-vuotiaan sanomatalon kanssa ja siitä eteenpäin sitten 9kk välein uusia spinoff-lehdyköitä ilmoille.

 14. Minulla olisi yksi tarina liittyen PT:n alkuaikoihin. Meillä oli pohjoismaisen firman jokavuotinen tapaaminen Tukholmassa kolme vuotta sitten ja siellä juttelin Upsalassa asuvan kollegan kanssa. Olin lukenut PT:stä juttuja Upsalan ongelmista ja kyselin kaverilta vähän ”ketunhäntä kainalossa” millaista siellä Upsalassa on nykyään?
  ”Rauhallinen, ihana, leppoisa kaupunki” oli vastaus. PT:stä sivistyneenä kysyin että miten ne mellakat ja autopalot Gotsundassa ja Valsätrassa?
  ”Juu, kyllä siellä lähiöissä sattuu ja tapahtuu eikä sinne uskalla mennä” oli vastaus. ”Mistä olet kuullut niistä?” No PT-mediasta vastasin. Kaveri otti osoitteen ylös, ties vaikka olisi seurannut tapahtumia täältä siitä lähtien? Ensi viikolla taas nähdään samoissa merkeissä. Taidan kysäistä taas aiheesta…….

  1. Joo itse oli pari vuotta sitten loppukesästä ihan paikalla Gottsundassa kuvailemassa kun siellä oli älämölö-viikot…

 15. Onneksi olkoon ! Toivottavasti PT-mediassa sananvapaus säilyy, vaikka Kokoomus diktaattorin ottein sitä yrittää Suomessa rajoittaa. Haluavat nimittäin puuttua ”vihapuheeseen” siis maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta vastustavien kommentointiin netissä.

  1. Itse olen luottavainen sananvapauteeni, sillä olen monta kertaa yrittänyt painottaa, että Virossa ja jopa Ruotsissa ei ole ihan sellaisia vaatimuksia pikkumedioiden juttujen kriminalisointiin kuin SUomessa ja Saksassa on ollut..

 16. Baabelin pahuus matuloisten myötä rantautunut pohjolanperille. Infosota oikean tiedon puolesta, respektiä sinulle.

  1. Ilmeisesti kirjoitukseni häipyi bittiavaruuteen. Se mitä yritin sanoa on HYVÄ PAAVO! JATKA SAMAAN MALLIIN.

 17. Runsaat kaksi vuotta olen Paavoa seurannut. Suuresti olen hämmästynyt siitä paskasta mitä meille on syötetty ns. valtamedian taholta . Jonkinlaisena vitsina aloin lukea Paavoa ja MV-lehteä. Ei mennyt kuin hetki kun havahduin lukevani asioiden oikeasta laidasta, kummastakin mediasta. Siis sitä mikä on totta.Neljä vuotta on maailmankaikkeudessa mitätön, ei edes tuon pilkunarvoinen juttu, mutta tässä hetkessä ja tässä todellisuudessa missä nyt elämme mahtava suoritus! Toivottavasti Paavo jatkat toimintaa hankaluuksista huolimatta etkä sitten ryyppää itseäsi hengiltä.

 18. Tere, Pate ja tuplasti, triplasti, ei kun tuhannesti Onnea ! Palaillaan ja pidetään yllä yhteyksiä!

 19. Onnittelut minunkin puolestani!

  Tosin minun pitää samaan hengenvetoon varoittaa, että kun lapsen ikä on nyt saavutettu, niin Muhammed alkaa jo pikku hiljaa katsella sillä silmällä.

  Olkaa siis varovaisia siellä PT-Mediassa ja pitäkää avainnippu aina mukana!

 20. Paavo on petty tuun taippualla ja puhuu totta. Tätit ja tetät tait kant pettä tuut ja näppäimittöt ku puhuu ihan patkaa julkitetti! Hyvä Paavo tetä 4v.❤

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.