Uppsalassa murhayritys, kohdetta ammuttiin ulkoa talon sisälle

Kuvakaappaus 2018-08-16 13-35-40

Uppsalassa tehtiin viime yönä erikoinen murhayritys. Kohdetta ammuttiin talon ulkoa ikkunan läpi ja kohde sai osuman.

Gränbyssä sattunut tapahtuma alkoi 01.00 aikaan kun 18-vuotias kohde oleskeli huoneistossaan ensimmäisessä kerroksessa. Ulkoa päin ammuttiin ikkunan läpi neljä laukausta ja muutama laukaus osui kohteeseen. Poliisi sai useita soittoja alueen asukkailta ammuskelusta.

Kun poliisi saapui paikalle huomattiin, että yhteen huoneistoon oltiin ammuttu ja sisältä löytyi nuorukainen lattialla makaamassa. Mies toimitettiin sairaalaahoitoon, mutta hengenvaaraa ei enää ole.

Poliisin mukaan teko on yksittäistapaus eikä sillä ole yhteyttä aiempiin Gränbyssä tapahtuneisiin ammuskeluihin.

Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä eikä teosta ole otettu ketään kiinni.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Uppsalassa murhayritys, kohdetta ammuttiin ulkoa talon sisälle

 1. Mikä Ruotsia vaivaa? Kantaruotsalaiset rasistinatsit ampuvat vainoa ja kidutusta paenneita ihmisiä miten lystäävät. Jos natseja ei saada kuriin niin riskinä on, että suurella rahalla ja vaivalla maahan haalitut moniosaajat muuttavatkin rikastuttamaan vanhoja kotimaitaan. Tämä olisi yhteiskunnalle valtava isku. Moni matubisneksestä elävä ei enää tienaisikaan tällä ja työttömyys kasvaisi. Samaan aikaan työntekijäpulan vuoksi siivous ja jätehuolto romahtaisivat, kebab ei paistuisi eivätkä bussit kulkisi. Arvon Börje ja Åke, pitäkää tämä mielessä kun seuraavan kerran tekee mieli ammuskella.

  30
  1. Ketään ei ole otettu kiinni ikkunanläpi ammuskelusta ja mitäpä tuosta rankaisemaan kun se on ”yksittäistapaus” jälleen kerran.

 2. ”Eikä teosta ole otettu ketään kiinni”. Alkaa kuulostaa niin tutulta tämä lause että melkein voisi jo Ruotsin kansallislauluun kohta lisätä.

  Du gamla, Du fria och ingen har fångats…..

  19
 3. Miten olisi nuo ikkunaverhot kiinni? Sama helvetin yksinkertaisuus aina mukana: kaveri on suojeluksessa ja asustaa ensimmäisen kerroksen auntoa, verhot tietysti aukia tai niitä ei ole ollenkaan, ollaan niin piilossa kuin ruotsalaine osaa olla. Miksi noin typeriä tilanteita oikein muodostuukaan, onko amerikkalaisten ilkkufilmien syytä? …..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.