Göteborgin Prideen arabitähti, kaikki pride-liput poistetaan keikan ajaksi

al19-ADU-Nancy-Ajram-at-Damas

Göteborgin alkavien Pride-juhlien tiimoilta on tullut esille mielenkiintoinen tapahtuma. Nimittäin arabimaailman suurin pop-tähti Nancy Ajram on tulossa Göteborgiin keikalle, mutta kaikki Pride-liput otetaan pois keikan ajaksi Göteborgin paraatipaikalta Götaplatsenilta.

Nancy Ajram on tällä hetkellä arabimaailman suurin naispuolinen pop-tähti ja hän tulee esiintymään Göteborgin kulttuuritapahtumassa, jonka järjestää Pride-festivaali. Mutta koska arabitähden odotetaan saavan suuria vaikeuksia, jos hänet yhdistetään Pride-tapahtumaan ja siksi kaikki Pride-liput otetaan pois Ajramin keikan ajaksi.
Pride-lippujen poisottoa perustellaan sillä, että koska Ajramin suosio ja ura on 99 prosenttisesti arabimaailmassa, kuten esimerkiksi Saudi-Arabiassa, jossa homoseksuaalisuus on kielletty ja siitä rangaistaan kuolemalla, niin tässä yhteydessä Ajramia halutaan ikään kuin suojella siltä, että häntä ei yhdistetä homoseksuaaliseen festivaalitapahtumaan.
Kulttuuritapahtuman järjestäjän puhemiehen Tasso Stafilidiksen mukaan he eivät halua aiheuttaa tähdelle vaaraa.
– Tähden ei tarvitse ottaa kantaa tällaiseen tapahtumaan jos hänellä on riski joutua vainotuksi tapahtuman takia. Joten tulemme tällä tavalla ratkaisemaan asian jouhevasti, Stafilidis kertoo SVT:n uutisille.
Järjestäjän mukaan lippujen poisnoukkimisella ei ole mitään tekemistä HBTG-asioiden kanssa vaan kysymys on puhtaasti artistin ja järjestäjän välinen sopimusasia.
Toisin sanoen Pride-juhlien järjestäjä poistaa yhden tapahtuman ajaksi kaikki Pride-liput ja muut sateenkaarisymboolit kun keikan suurin yleisö koostuu islamilaisesta maailmasta tulleista arabeista.
 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Esa
Esa
17.8.2018 19:46

Jokin aate on näköjään toista aatetta inasen parempi

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
17.8.2018 19:54

Ruåtsalainen tärkeysjärjestys:
1. muslimit
2. homppelitomppelit
3. tavalliset ruåtsalaiset

Liian positiivista
Liian positiivista
17.8.2018 21:04
Vastaa...  Nestori Lundahl

Tavalliset ruåtsalaiset eivät missään nimessä ole sijalla 3. vaan ehkä pikemminkin sijalla 13.

Miksu
Miksu
18.8.2018 07:28

Ja suomalaiset vikalla sijalla…

Särmääjä
Särmääjä
17.8.2018 20:02

Ei ole uutta että Ruotsi hyppii suvaitsevaisen, avoimen ja rauhaa rakastavan islamilaisen maailman pillin mukaan.

savonsulttaani
savonsulttaani
17.8.2018 22:36
Vastaa...  Särmääjä

Haha, hyvin sanottu 👍

Valtsu
Valtsu
18.8.2018 07:56
Vastaa...  Särmääjä

Kaksoisstandardit ovat aina huikeita. Toisaalta kannatetaan tasa-arvoa, n. 1 000 eri sukupuolta, omia vessoja kaikille vähemmistöille, erilaisuuden hyväksymistä – ja sitten kannatetaan muslimeja, jotka ovat jyrkästi kaikkea mainittua vastaan. Sen sijaan viholliseksi on löytynyt pottunenä-Virtanen, joka itsekin kannattaa monia vaalituista arvoista tai ei jaksa niin välittää, mitä vihervasemmiston tiedostuspiiri kulloinkin jaksaa höyrytä vaan antaa heidän höyrytä aivan rauhassa.

meni jo
meni jo
18.8.2018 09:30
Vastaa...  Särmääjä

Eikö voisi ajatella näin? Koska homppeleille peräaukko on tärkeä kapistus, noiden muslimien perseitä voisi nuolla ihan oikeasti ja alinomaan, muutaman kerran päivässä.

Minä Misu
Minä Misu
17.8.2018 20:35

Ne pelkää homolipun itsemurhapommittajia Ruotsin pridessä.

Hans Josef Wagemueller II
Hans Josef Wagemueller II
17.8.2018 20:41

Jos aikamatkaaminen olisi mahdollista, niin teleporttaisin itseni -30 luvun Saksaan. Kävisin hailaamassa jokaisessa Aatun ”konsertissa” ja antaisin tälle ”Euroopan Viimeiselle Mohikaanille” täyden tukeni, enkä edes harkitsisi takaisinpaluuta nykyaikaan.

Pride is anti-white
Pride is anti-white
17.8.2018 20:57

Oikein hyvä konkreettinen esimerkki siitä kuinka tämä pride-syöpä on tarkoitettu vain valkoisten eurooppalaisten tuhoamista varten.
Kun valkoiset on hävitetty kokonaan, voidaan myös luopua pride-propagandasta kun sille ei ole enää tarvetta.

vittuuntunu stadilaine'
vittuuntunu stadilaine'
17.8.2018 22:00

”Kun valkoiset on hävitetty kokonaan…”
Kyllä pervopropaganda loppuu kauan sitä ennen, ei huolta. Se loppuu heti kun indoktrinaatio on tehnyt tehtävänsä ja poliittiset voimasuhteet kääntyvät rikastajille. Heti kun he kokevat olevansa niskan päällä. Ja pelokkaasti matelevien ruotsalaisten käytöksestä päätellen sen loppu on jo lähellä.
No ainakin tässäkin lähetettiin niille fiksuimmille pervoille selkeä viesti mitä on tulossa. Suvakit ja muut sekopäät eivät tästä tietenkään ota onkeensa vaan selittelevät kuten ennenkin.
On tavallaan nautittavaa seurata tätä teatteria.

Se riippuu mistä se roikkuu
Se riippuu mistä se roikkuu
17.8.2018 21:12

Se ”maassa maan tavalla” ei päde tässä tapauksessa.
Miten, by the way, on mahdollista että nainen joka kieltäytyi tervehtimästä ”kädestä pitäen” sai 40.000 Skr vahingonkorvausta kun taas mies joka kieltäytyi kättelemästä aiheutti kauhean haloon ja jopa Steffo Löveeni ”jyrisi” ”Ruotsissa tervehditään kättelemällä!”.
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6416715

Aappa
Aappa
17.8.2018 21:46

No nyt menee kyllä yli hilseen…mutta siitä sitten vaan. Toivotaan että arabit ottavat sateenkaariprinsessansa ylpeästi vastaan liputuksen puutteesta huolimatta. 😉

savonsulttaani
savonsulttaani
17.8.2018 22:44

Tää on jo absurdia.
Ollaan suvaitsevaisia, mutta ei haluta suututtaa suvaitsemattomia, mutta tehdään asioita joita suvaitsemattomat ei hyväksy, mutta kutsutaan näitä suvaitsemattomia kotimaahan asumaan.
Tässähän menee omakin pää yhtä pyörälle kuin ”paremmalla väellä”…

savonsulttaani
savonsulttaani
17.8.2018 22:51

Eikös tuon saa raiskata, kun hiukset ja kaula noin irstaasti näkyy…?

Catilina
18.8.2018 04:46

Tämä on ollut nähtävissä jo jonkun aikaa. Vasemmiston on pakko valita, homot vai muslimit, ja he ovat valinneet muslimit. Eivät arvanneet valintatilanteen tulevan, vaikka kaikki muut näkivät väistämättömän.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
18.8.2018 06:40

Miksei hinttejä ole poistettu Ruotsista kokonaan? Jos kerran ovat niin sairaita, ettei muslimeille kelpaa, ei heitä luulisi olevan lainkaan. Jatkossa varmaan nämä asiat otetaan paremmin huomioon, eihän muslimien tunteita voi lähteä loukkaamaan jollain inhottavalla perversioliputuksella.
Profeettakin imeskeli omaa sukupuolta olevien kieliä, mutta mikään LBQTRGHK-jannu hän ei ollut, hän oli, ja on pyhä mies.

Miksu
Miksu
18.8.2018 07:36
Vastaa...  fatwantarkistaja

Toi LBQTRGHK lyhenne on aivan loistava! Mä tosin olen niin sivistymätön että tiedän pelkästään mitä toi alku on mut tosta lopusta ei oo hajuakaan! 😉

savonsulttaani
savonsulttaani
18.8.2018 08:40
Vastaa...  fatwantarkistaja

Jos asiat menisi todella päin persettä (mihin en usko) ja Pohjoismaista tulisi kalifaatti, niin ainut pieni lohdutus olisi nähdä miten näiden suvakkien kävisi…
Nämä pedot kumartaa kuun sirppiä, ei sateenkaarta.

VitunHomot
VitunHomot
18.8.2018 08:24

Tekopyhyys on voimakas luonteenpiirre. Ja näin kertaheitolla pyyhkäistään pride:n koko tarkoitus helvettiin, ja homolesbosuvakit taas vaan pyllistävät ja kiittävät muslimeita perspanosta sekä aattensa/elämäntapansa naurunalaiseksi saattamisesta. On jumalauta säälittävää sakkia!