Rispektin alkeita länkkäreille, osa 2

nature-2691388_960_720.jpg

Expressen-lehti väittää saaneensa tuntia ennen Göteborgin mellakkaa videoklipin, jossa maskeerattu mies esittää ”kritiikkiä” poliisia kohtaan. Puheen poljennosta selviää, että kyseessä on uusruotsalainen, olletikin, että henkilö puhuu hyvin selvää ruotsia.

Videolla henkilö kertoo, että poliisi on hyvin brutaali ja kiusaa ihmisiä ilman mitään syytä. Miehen sanoma on selvä:
– Jos meitä kohdellaan kuin eläimiä me käyttäydymme kuin eläimet.
Ei ole kuitenkaan täysin varmaa onko videolla jotain tekemistä palojen kanssa. Göteborgin poliisista Erik Nord kommentoi filmin sanomaa SVT:n uutisille:
– Nämä henkilöt loukkaantuvat todella herkästi ja syyttävät kaikesta poliiseja. He kokevat joutuneensa jonkun vainon kohteeksi kun teemme tarkistuksia onko heillä aseita päällä tai onko meneillään huumekauppaa. Tämä ei sovi heille, koska he haluavat jatkaa rikollista toimintaa.
Rispektin perusluonne on juuri tuossa mitä Nord sanoi: Kunniakulttuurista tulevat miehet loukkaantuvat todella helposti. Ja kun egoa on ”loukattu” he vetävät draamaa päälle kuin akat. Ruotsin kielen sana ”lättkränkta”, helpostiloukkaantuva kuvaa asiaa aivan erinomaisesti.
Erikseen vielä se, että uusruotsalaiset loukkaantuvat siitä, että poliisi vaikeuttaa heidän rikollisia toimia. Aika hieno käsitys yhteiskunnan toimivuudeta, eikö.
Kunniakulttuurissa elävien miesten elämä perustuu siis siihen, että ei menetä kasvoja. Pienimmästäkin ”loukkauksesta” vedetään hertsit ja seuraukset voivat olla hurjanpuoleisia. Monet autopalomellakat syttyvät juuri sen takia, että poliisi on käynyt ratsailemassa kulmakunnan gangsterien huumekätköt ja pistoolit on takavarikoitu. Tämä tietenkin loukkaa uusruotsalaista ja alkaa kosto. ”Broshalle” (Brother) kilautetaan ja alkaa synkkä, vihainen ja katkera kosto. Naapurien autot sytytetään palamaan ja lähikaupan ikkunat mätkitään palasiksi.
Jokaisen mellakan jälkeen tapahtuu satavarmasti kaksi asiaa: Ensinnäkin valtamedia sympatiseeraa mellakoitsijoita. Tiedättehän ne kaupunkirakenteet ja rakenteellinen rasismi. Toiseksi, mellakoitsijoille annetaan mediatilaa, jossa he valittavat juuri tuota poliisin rasismia.
Poliisi siis on puuttunut heidän rikollisiin toimiin ja uusruotsalainen kokee siinä tilanteessa menettäneensä rispektin. Rispekti otetaan takaisin tuhoamalla ympäristöä. Ja valtamedia tuntee sääliä mellakoitsijoita kohtaan.
Ikuinen kierre.
 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu
Valtsu
17.8.2018 05:38

Islamilaisissa kulttuureissa itsekritiikki vaikuttaa olevan aika vieras asia. Aina ollaan saatanan sorrettuja oli kyse sitten koulujen käymättömyydestä tai poliisin huumeratsiasta. Ei ole kertaa jolloin oma kädettömyys saataisiin yhdistettyä omaan itseensä. Saman roskan eri ilmentymiä.
Mutta mikäpä on uhriutuessa: jos työpaikka jää saamatta, koska ei voi kätellä miehiä – ja tuomioistuin täräyttää tunnustukseksi 4 000 euron korvaukset. Uhriutuminen on jälleen kerran palkittu! Akilovin uhrien omaiset taisivat saada pari tonnia enemmän. Jotenkin vaikea tuntea rispektiä.

T
T
17.8.2018 10:03
Vastaa...  Valtsu

Uhrimentaliteetti-asenne on seemiläistaustainen eli sitä on ilmennyt myös muissakin seemiläisissä kansoissa kuin islamilaisissa(esim Karl Marx). muhammedin(tarkoituksella pienellä kirjaimella) seuraajilla tämä asenne tosin on pahin.

savonsulttaani
savonsulttaani
18.8.2018 08:47
Vastaa...  Valtsu

Ja jos ei omista itsekritiikkiä on mahdotonta kehittyä.
Et näe virheitäsi = ei ole mitään korjattavaa.
Sitähän se on jo rapiat 1400 vuotta..:/

Katri
Katri
17.8.2018 06:38

Tosiaan, ovatkohan tietoisia että tuo herkästiloukkaantuminen mielletään täälläpäin, missä ihan maalaisjärki käytössä, todellakin hemmotellun hauraan pikkutytön piirteeksi? 🙂 Aika metkaa.

Faktus Palmu
Faktus Palmu
17.8.2018 07:23

Lisätään se fakta että tuhannen vuoden sisäsiittoisuus, serkunnussinta, on myös tehnyt tehtävänsä muslimien älykkyydelle. Nämä ovat vajaita ihmisiä, ei tälle voi mitään. Tyhmiä ja agressiivisia. Siitä vaan integroitumaan!

jippos123
jippos123
17.8.2018 09:23

Se on aika varma asia, että jos politiikot eivät käske poliisia lopettamaan kiusaamista niin vajakit alkavat jossain vaiheessa kohdistamaan kostotoimenpiteensä ns ”siviileihin”.
Montako sivullista raatoa kansankoti kestää ennenkuin feministihallitus kieltää poliisia koskemasta ganstoihin edes pitkällä tikulla?
Siinä vaiheessa ganstat ovat päässeet tavoitteeseensa ja voivat väkivallan uhalla vaatia lisää erioikeuksia itselleen. Maa siirtyy siis de facto rikollisten hallintaan vaaleilla valittujen politiikkojen kautta. Näinhän tapahtui mm Kolumbiassa Escobarin väkivaltakampanjan jälkeen.
Ei Ruotsin vellihousuhallitus kykene vastaamaan yhä yltyvään väkivaltaan, akat rääkyvät lisää ganstoja maahan ja miehet ovat kuohittu jo 30 vuotta sitten.
Lycka till Sverige, den kommande Nordens Libanon.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
17.8.2018 09:38

Ensin ne tulivat kerjäämään turvapaikkaa, joka niille annettiin.
Sitten ne kerjäsivät lisää rahaa ja parempia oloja, jotka niille annettiin.
Nyt ne kerjäävät rispektiä, jota niille ei taatusti anneta.
Rispekti, eli kunnioitus on asia joka kerjäläisenkin on ansaittava. Sitä ei saa kerjäämällä eikä vaatimalla.
Monet noista rispektin kerjäläisistä lisäksi kuvittelevat, että väkivallalla aiheutettu pelko on rispektiä. Ei ole. Pelko ja kunnioitus ovat kaksi aivan eri asiaa. Ei paviaanilaumaakaan johtava uros hallitse kunnioituksen vaan pelon avulla, ja paviaanilaumasta nuo rispektin kerjäläiset ovat käytösmallinsa oppineetkin.

Murphy
Murphy
17.8.2018 10:19

Kun tulee ihmisiä ”toisesta maailmasta” (siis henkisesti,kulttuurisesti eri maailmasta),niin suurin utopia mitä voi olla läntisessä maailmassa on usko kaiken sallivaan ymmärtämiseen. Se on kyllä osittain kristillinen perintö ja sivistyksen tulos,mutta olemme sukupolvia tehneet rajanvetoa oikeudenmukaisuuden toteutumiseksi. Olemme päätyneet demokratiaan. Kaiken salliminen ei ole sitä,vaan mielikuviin perustuvaa ideologiaa. Islaminuskoisessa maailmassa ei ole yksilökehityksen vapautta. Sen sijaan on monoteistinen,hyvin dogmaattinen uskonto,joka hallitsee ihmistä ja yhteiskuntaa. Monissa maissa sen lisäksi heikentävänä tekijänä kulttuurinen sukulaisavioliittojen kierre. Kunnioitettu presidenttimme J.K.Paasikivi joutui tuskallisten rauhanneuvottelujen aikana toteamaan toiselle osapuolelle ”kyllä,meillä on tehty virheitä”. Siitä syntyi johtopäätös;”Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku”. Maailmassa on valitettavan paljon sotia, mutta se ei estä meitä tunnustamasta myös muita tosiasioita. Suomi hoitaa toistaiseksi asioitaan paremmin kuin Ruotsi, näissä talkoissa. Kysymys on, kuinka EU hoitaa asiaa eteenpäin.

JuhoL
JuhoL
17.8.2018 10:32

Ranskassa muslimimamut mellakoi lähiöissään, koska eivät halua olla valkoisten eurooppalaisten ohjauksessa. Kyse ei siis ole mistään rakenteellisesta rasismista tai ikävystyttävästä lähiöarkkitehtuurista.

SUomi Finland
SUomi Finland
17.8.2018 10:53

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201808162201142410_ul.shtml
”Sosiaalidemokraatitkin ajavat poliisille lisäresursseja. Jonsson muistuttaa, ettei poliisin erittäin haavoittaviksi luokittelemia alueita saada nopeasti muutettua turvallisemmiksi, vaan se vaatii vuosien työtä. Sosiaalidemokraatit parantaisivat tilannetta muun muassa kouluja, terveydenhuoltoa ja järjestötoimintaa kehittämällä, jotta voitaisiin ehkäistä nuorten ajautuminen rikollisuuden pariin.”
On se nyt kumma etteivät pöllöpäät ole jo kauan sitten visioineet tätä kehityskulkua. Nuo mainitut asiat olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten. Mutta ei vaan tehty. Ääliöt.
Kehityskulku on sellainen, että jos ei noita riehujia nyt laiteta kuriin rispektinsä kanssa, niin jossain vaiheessa Ruotsiin on pakko perustaa keskitysleirejä, minne riehujat täytyy laittaa ilman sen kummempia oikeudenkäyntejä, kun yhteiskunta muuten joutuisi keskittymään pelkkään damage kontrolliin.
Ruotsin pitää ottaa rispekti omiin käsiinsä ja laittaa nuo paskakasat kyykkyyn.

Anonymous
Anonymous
17.8.2018 11:46
Vastaa...  SUomi Finland

Pitäis joo, mutta kun ei pysty. Siellä on heti miljoona elinerssonia huutamassa maailmanhätäänsä, jos yhteiskunta yrittää suojella itseään ja toinen miljoona kehitysmaamuslimia heittämässä kivillä toimijoita. Vaikka luvut ovatkin hieman kärjistettyjä, niin kyseessä ovat sellaiset ihmismassat, ettei niille mitään mahda ilman verenvuodatusta – siis vaikka verenvuodatus pyrittäisiin välttämään viimeiseen asti -, ja sellaista ei voi tämän päivän Ruotsilta odottaa. Liekö siellä enää oikeasti on porukkaakaan, jotka oikeasti saisivat pantua kampoihin kehitysmaamuslimeille. Tuli keskityttyä aisankannatteluun niin pitkään, että nyt on jo myöhäistä.

Satiainen
Satiainen
17.8.2018 12:00

Rispektiä voivat odottaa suurinpiirtein yhtä paljon kuin tuomansa torakat, luteet, kirput, täit ja muut syöpäläiset ja verenimijät.

Numento
Numento
17.8.2018 12:51

Rispektiväkeä on jo liikaa. Kuvitellaan tilanne. Rispektiväen sossurahat katkaistaan ja kerrotaan että kassa on tyhjä, menkää sinne mistä tulitte. Mitä tapahtuu ? Rispektiväki lähtee ottamaan väkisin sen mitä ovat vaille. Osa lähtee mutta osa nousee kapinaan jota ei voi taltuttaa kuin lahtaamalla väkeä joka lahtaa jo täyttäpäätä heitä joilla on jotain otettavaa. Kaupat on jo tyhjennetty ja koko yhteiskunta täydessä kaaoksessa. Ruotsilla ei ole puolustusvoimia. Kaikki loppuu aikanaan. Nälkä tappaa varmasti jollei ole muutoin napsahtanut kohdalle. Vaihtoehto on jatkaa hyysäystä ja rispektin sietämistä, kiristää pikkuhiljaa ja kuumentaa keitosta hitaasti. Kyllä Ahmatti lähtee kun vaihtoehto paluusta isien maille alkaa vaikuttaa houkuttelevalta. Ennalleen ei mikään palaa mutta ihan siedettävä yhteiskunta voidaan oikealla politiikalla ja pitkällä ajalla vielä saavuttaa. Pottunokkainen pellavapäinen Ruotsi on menetetty jo aikapäiviä. Että rispektiä vaan ihan helvetin tavalla.

Anonyymi
Anonyymi
17.8.2018 13:54

Muslimihan ei koskaan voi tehdä mitään väärää. Vaikka olisi tappanut jonkun, ei tuomita, koska muslimi on toiselle veli ja aina oikeassa, aina oikeutettu tekoihinsa. Vääräuskoiset sen sijaan ovat alempaa kastia, joita kohtaan ei osoiteta minkäänlaista rispektiä, sosiaaliavustuksetkin kun tulevat Allahilta. Elä sitten näitten kanssa, kun maailmat ovat toisistaan valovuosien päässä!

Tuomas Hakala
Tuomas Hakala
21.8.2018 00:33

Rispekt. Eli opas uusruotsalaisen ymmärtämiseen.
Yksi osa tässä kirjoitussarjassa voisi olla uusruotsalaisten seksuaalisen käyttäytymisen analysointi.
Itse arvelen taharrush gamea’n olevan ikivanha perinne Afrikassa. Kyseessä on heimojen vanha tanssikulttuuri. Siinä ryhmätanssi lopulta yltyy orgioihin, jossa kaikki naivat kaikkia.
Heimon olemassaolon kannalta riitti on välttämätön. Sen seurauksena kukaan miehistä ei tiedä sitä kuka on syntyvän lapsen isä. Ja tästä taas seuraa kollektiivinen elatusvastuu kaikkia heimon lapsia kohtaan. Ilman yhteisesti hyväksyttyä kollektiivista elatusvastuuta heimo hajoaisi ja se lakkaisi olemasta.
Toinenkin merkitys tuolla yhteistanssilla on: se mahdollistaa, että jokainen naimaikäinen mies ”saa naista”. Jos taharrush gamea ei olisi, olisi seurauksena haaremi-yhdyskunta, josta taas seuraisi
a)
sekä heimon degeneroituminen (ja olemassaolon lakkaaminen) että
b)
nuorten miesten poistuminen joukosta. He lähtisivät etsimään itselleen naista. Tästä taas seuraa heimon kuihtuminen, koska parhaat metsästäjänuorukaiset poistuisivat joukosta.