Taas tuhopoltto Sverigedemokraattien vaalitelttaan

Kuvakaappaus 2018-08-17 10-59-16

Sabotaasit Sverigedemokraattien vaalimainoksia ja -kojuja kohtaan jatkuvat. Viime yönä poltettiin Göteborgissa Kungsparkenissa sijaitseva vaalikoju maan tasalle.

Vartija huomasi puolenyön aikaan, että Kungsparkenin vaalialueella SD:n teltta oli tulessa. Vartija aloitti omatoimisesti sammutustyöt ja palokunta hoiteli homman loppuun.

Leviämisvaara on suuri, sillä alueella on kymmenkunta muutakin telttaa, jotka ovat vieri vieressä. Palo ei kuitenkaan levinnyt.

SD:n Göteborgin johtaja Jörgen Fogelklou sanoo, että tapahtuma on osoitus idiotismista:

– Jotkut tahot yrittävät vain vaientaa meidät. On todella naivia kuvitella, että tällä tavalla saa meidät hiljaiseksi.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Taas tuhopoltto Sverigedemokraattien vaalitelttaan

 1. Ruåtsin vihervasemmisto ja anarkistit ovat alkaneet keräämään ääniä Sverigedemokraateille, mutta ymmärtämättä tekonsa seurausta alkavat vaalitulokset nähtyään sitten aivan hirmuisen älämölön kuinka ruåtsalaiset äänestivät väärin.
  Helposti ajatellaan: ”Se kuka polttaa autoja polttaa varmaan myös vaalitelttoja”.

  52
 2. Tulee vielä aika jolloin suvakkiswedut rukoilevat ”SNÄLLA SNÄLLA SVERIGEDEMOKRAATIT! AUTTAKAA MEITÄ!!!

  35
 3. kyllähän se on niin että nämä viherpiipertäjät muut ituhipit jotka näitä tekee on harvinaisen tyhmiä,juurikin samaa tasoa kun nämä autogrilliyrittäjät,kaikki noi niiden tempaukset sataa SD.n laariin kun äänestyskopit aukeaa ja jos SD suurin puolue vaalien jälkeen saa suuren kiitoksen laittaa näille kyseisille idiooteille =D =D ne katin lehdet tai opiskeluaikojen sienikeitot on tehnyt tehtävänsä sillä ei tota tyhmyyttä muuten käsitä 😉

  33
 4. Sepä onkin hauskaa, kun vastustelijoille voi kertoa tekojensa seuraukset vaikka valtamediassa kuvan ja äänen kera, eikä ne tajua kuitenkaan. Perin ajattelematonta porukkaa, tekevät vihaamansa tahon vaalityötä.

 5. Kusevat omiin muroihin joka on näiden idioottien aivokapasiteettilla vaikea käsittää.Sverigedemokraattien kannatus nousee joka iskun jälkeen.

  17

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.