Värmdössä rakkauspommitettiin hajotettuja postilaatikkoja

hjartan-pa-brevlador.jpg

Tukholman kupeessa Värmdön kunnassa näytetään miten rakkaus voitta vihan. Nimittäin rasistit kävivät potkimassa yksintulleiden sotalasten asumisyksikön postilaatikot mäiskäleeksi, mutta siihenpä vastattiin rakkaudella.

Tiistai-iltana luultavasti rasistit kävivät Värmdössä sijaitsevassa yksintulleiden orpokodissa lyömässä mäiskäleeksi postilaatikot. Enää ei tule kirjeet kotimaasta Värmdöhön. Ei postia, ei rakkauskirjeitä.

Liberaalipuolue kuitenkin katsoi asian omakseen ja järjesti rakkauspommituksen. Postilaatikkotelineeseen käytiin liimailemassa pahvisydämiä, joissa tekstejä ”Viha ei voita koskaan”, ”Olemme teidän puolella”, ”#för_kärlek.” (=rakkauden puolesta)

Liberaalien Värmdön edustaja Johanna Tegelstam kertoo paikallislehti NVP:lle:

– Meidän mielestämme tällainen on inhottavaa. Tämä on täydellisesti sitä vastaan mitä me edustamme. Me haluamme tällä manifestillä kertoa, että meitä, jotka rakastamme on enempi kuin meitä, jotka vihaamme.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Värmdössä rakkauspommitettiin hajotettuja postilaatikkoja

 1. Voi helevetti noita hulluja lipilaareja ! Raskaus voittaa, kun tulee joukkoraiskatuksi !

  16
 2. Voiko vainottua julmemmin kohdella kuin viedä postilaatikon? Miten nyt rahaa kotimaahan lähettää?

  17
 3. En yhtään ihmettele että ihmiset alkavat suivaantua esim. afgaaneista joita parveilee joka puolella ja jotka usein käyttäyvät melko ärsyttävästi kekkaloiden.

  20
  1. Tuli katsottua paremman puutteessa perjantain jälkiviisastelijoita jossa kuin räjähtämäisillään oleva Erola sanoi äärioikeiston olleen autopolttojen takana. Syyksi sanoi tulossa olevien vaalien ja oli ihan tosissaan. Onhan erola oikea äärisuvakki mutta että on näin idiootti, sitä en olisi uskonut. Apunen yritti vetää päähänsä folihattua mutta huomasi että kaveri on 100% tosissaan ja hiljeni, kait järkytyksestä. Kohdasta 8.45 alkaen.
   https://areena.yle.fi/1-50006426

   17
 4. ”meitä, jotka rakastamme on enempi kuin meitä, jotka vihaamme.” – Joko tuossa on pieni kirjoitusvirhe tai sitten rakkauspommittaja taitaa olla pikkuisen ns. skitsofreeni, jolloin kakenmoiseen pommittamiseen kyseiseltä taholta päin kannattaa suhtautua asianmukaisesti.

 5. Missä noi rakkauspommittajat olivat kun laittomasti maassa oleva muslimi Tukholmassa teki rekalla lapsista ja naisista jauhelihaa?

 6. 1. Suvakismi on polittinen ideologia ja uskonto, se kiihottaa ja aivopesee, antaa ”tarkoituksen elämälle.
  2. Suvakismi muokkaa yksilöitä/joukkoja lopulta väkivaltaan ajakseen suvakismin asiaa.
  3. ”Rakkauspommittaminen” on yksi suvakismin rituaaleista yhteisen joukkohurmoksen saavuttamiseksi.
  4. Suvakistit ovat sokeita, kuuroja ja immuuneja järkisyille sekä maan lainsäädännölle.

  1. Nikula voisi kulkea ihan rehellisesti hameessa. Kaukana siitä mitä yrittä olla ja kun vielä ylennettiin reservissä, se oli yksi syy jättää koko reserviläis touhu. Loppusilauksen antoi 2015, kun maahantunkeutujat, entiset irakin armeijan vetelykset ja valittajat lampsivat rajan yli ihan vapaasti. Armeijan varusmiehet komennettiin palvelemaan näitä mm. laukkujen kannossa.Päiväkäsky tuli varmaan orpolta tai jopa armeijan ylipäälliköltä, samaa porukkaahan ovat. Silloin keitti yli ja vittutti aivan saatanasti tämä touhu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.