Äärivasemmistolaisten mielenilmaus epäonnistui täysin

Kuvakaappaus - 2018-08-18 13-18-06

Turussa loppui hetki sitten ”Turku ilman natseja”-mielenilmaus, joka epäonnistui täysin. Äärivasemmistolaisten järjestämässä tapahtumassa oli mukana vain kourallinen henkilöitä ja harhaisia puheita.

Marssille osallistui 200-300 henkilöä. Marssi oli irvokas tapahtuma kun ottaa huomioon, että kyseessä pitäisi olla hiljainen muistopäivä terrorin uhreille. Osallistujat paukuttivat rumpuja kuin karnevaalitapahtumassa ja huusivat äärivasemmistolaisia iskulauseita.
Kun kulkue pääsi perille, alkoi puheiden pito. Puhetilausuudessa oli mukana enää muutama sata henkilöä, mutta puheet olivat sitäkin harhaisempia.
Kuvakaappaus - 2018-08-18 12-12-38
Puhetilaisuuden aloitti tuntemattomaksi jäänyt puhuja, joka vertasi nykypäivää natsi-Saksaan. Tilanne Suomessa on aivan sama kuin natsiaikaan. Saippuatehtaiden piiput savuavat ja uuninluukkuja rasvataan. Puhuja toisti useaan otteeseen, että jos karkoituksia ei lopeteta, siitä seuraa katastrofi. Lopulta selvisi, että äärivasemmistolaiset eivät halua karkoittaa edes terroristia.
Tapahtuman järjestäjät yrittivät useaan otteeseen estää Junes Lokan kuvaamisen.
Kuvakaappaus - 2018-08-18 13-15-03
 
Toisaalla äärivasemmistolaiset hyökkäsivät Marco De Witin kimppuun, joka kaatui sen verran pahasti, että hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan tutkimuksiin mahdollisten luunmurtumien takia.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Johan se on huomattu että
Johan se on huomattu että
18.8.2018 13:45

Turku ilman natseja on turvattomampi paikka kuin Turku natsien kanssa.

Anonymous
Anonymous
18.8.2018 14:04

Alan olla valmis Suomeen ilman noita mädättäjiä.Keinoista välittämättä.

Kumitonttu
18.8.2018 14:25

Ottaen huomioon että oli uhrien kunnioituksen muistopäivä ja tekijä oli arabi, jotka ovat melkein yhtä pahoja juutalaisvihaajia kuin Vihreät ja Vasemmistoliitto, on kornia että Vihreät ja Vasemmistoliitto järjestää juhlan antisemitistisen terroristin symppaamiseksi.
Ei aivan loogista.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
18.8.2018 15:05
Vastaa...  Kumitonttu

Logiikka? Mikä logiikka? Ehkä totuus on sittenkin kaurapuurossa eikä psilosybiinisienissä?

rocky
rocky
18.8.2018 15:10
Vastaa...  Nestori Lundahl

Nautittuna liimahuuruisessa pienessä tilassa.

Goy Boy
Goy Boy
18.8.2018 16:37
Vastaa...  Kumitonttu

Antisemitistinen terroristi? Euroopassa loisivat juutalaiset ja muslimit tekevät kyllä tunnetusti yhteistyötä eurooppalaisten ihmisten pään menoksi.
Avohoitosionisteilla oli kuulemma joku ihan oma marssi, jossa ei taidettu varsinaisesti vastustaa monikullttuurisuutta… 🙂

Ei niillä ole älliä eikä häpyä
Ei niillä ole älliä eikä häpyä
18.8.2018 19:30
Vastaa...  Kumitonttu

Ei tuo perseenreiän kautta maailmaan ulostetut ymmärrä.
Siksi niitä ei pidä vihata, vain sääliä.

Huomioitsija
Huomioitsija
18.8.2018 21:42
Vastaa...  Kumitonttu

Onko turkulaiset vasemmistolaiset ihan seonnut Onhan ne ollut toista maata kuin muut mutta nyt ne raakku ihan älyvapaana Muka natsit käyttäytyi asiallisesti Oli kai paras joukko Eihän niitä natseja missään ole joku vain luulee

Äly hoi älä jätä
Äly hoi älä jätä
6.9.2018 09:22
Vastaa...  Kumitonttu

Mikä noilla on koskaan ollut loogista? Minä ainakaan en keksi, enkä muista yhtään missään logiikkaa heidän toilailuissaan.

anti-ants
anti-ants
18.8.2018 15:07

Tämä äärivasemmistolainen hölynpöly-orkesteri voisi rauhouttua, jos he lakkaisivat elämästä Stalinin propaganda-koneiston luomassa mielikuvitusmaailmassa. 1941Stalin kehitteli Anti-fasist komitean, joka loi illuusion ”kauheista” saksalaisista. (Tarkoituksena vaikuttamaan kansainväliseen yleiseen mielipiteeseen ja järjestämään poliittista ja aineellista tukea Neuvostoliiton kamppailulle Saksaa vastaan) . Esim. tuo saippua-myyttikin on yksi monista Stalinin anti-fanttien keksimää soopaa. Israelilainen elokuvaohjaaja Eyal Ballas teki tästä ihan elokuvankin nimeltään ”Soaps”. Se, että Israelissa oiotaan näitä Stalinin propagandakoneiston valheita, mutta meillä ei. https://www.timesofisrael.com/film-tries-to-wash-away-myth-that-nazis-made-soap-out-of-jews/

Åbo Kikkeli
Åbo Kikkeli
18.8.2018 16:16

Turku ilman sinappia on aika lailla tärkeämpää kuin Turku ilman satuolentoja. Vaihdetaan kaikki muslimit sinappiin! Mikä siinä on kun muslimi murhaa naisia Turun torilla niin Turun ämmien ja miesämmien mukaan ongelma ovat NE jotka eivät naismurhaajista tykkää? Onkohan lääkitykset kohdallaaaaaaaaaan? Juotu liikaa kiljua?

SJ
SJ
18.8.2018 18:08

Meidän vastuullinen media puhuu tuhannesta marssijasta vs natsien 2-3 sataa. Mielenkiintoista taas tietää mistä moinen heitto arvioiden välillä.

Vai että 1000
Vai että 1000
19.8.2018 17:15
Vastaa...  SJ

Ohhoh, enpä ollut vielä median lukuja nähnytkään, mutta tuo 1000 on näin koko päivän Turun keskustassa palloilleena _tavallaan_ käypä luku, nimittäin kaikkien kolmen isomman tapahtuman yhteismäärä. En ole vielö ehtinyt videolta laskemaa, vain haarukoimaan, mutta fasisteja oli ennen puoltapäivää Kauppiakadun laumassa torin kulman kohdalla noin 200, kansallissosialisteja Puutorilla suunnilleen saman verran, ja Kukkavirta veti reilut 500 osallistujaa. Noiden lisäksi torilla oli paikallisten persujen kukkienlasku, vajaat sata henkeä.

SuperE
SuperE
18.8.2018 19:42

Valtaviemärimedian (TS,IL etc) mukaan vastamielenosoittajia oli tuhat..
Höpsis.. Nytpä pääsi höpönpöpöä eetteriin..

En Muista Enää
18.8.2018 20:25

MIllähän mittarilla ne tuhat henkeä sinne muka saivat ? Facebookissa ilmoittautuneiden määrällä ehkä ? Ei varmasti ollut paikalla niin paljoa missään vaiheessa, tuo kolme sataakin on yläkanttiin mielestäni…
Onnekseni olen boikotoinut hermojen säästämiseksi noin 10 vuotta erkkomediaa ja ylenantoa, niin en näe moisia valeuutisia.
Otavamedia liittyi boikotoimieni joukkoon kun aloittivat äärivasemmistolaisen moderointilinjan murobbssä ja potkivat sieltä Sampsan pihalle, onneksi Sampsa laittoi pystyyn uuden vastaavan ja IT asioista kiinnostuneille löytyy nykyään io-tech.fi , joka onkin kasvanut suuremmaksi ja suositummaksi kuin Otavastalinistien muro, mahtaa Otavan vasurimodeja vituttaa 😀

Turku ilman naaseja
Turku ilman naaseja
19.8.2018 11:42

Onko kukaan muu miettinyt tätä ”natzin” lausuntatpaa kuin minä? Kun puhutaan Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen silloisista jäsenistä sana lausitaan ”natsi”. Mutta jos puhutaan akenazi-juutalaisista tai pianistista Askenazi niin ne lausutaan ”naasi”. Miksi kaksi eri sanaa lausutaan eri tavalla vaikka ne kirjoitetaan samalla tavalla. Ja tuon lyhenteen ”natzi” kehittivät juutalaiset. Joten heidän luulisi lausuvankin oman sanansa samalla tavalla.
Kuunnelkaapa vaikka Radio Classickia, sielä lauustaan joka kerta ”naasi”. Ei siinä mitään, kaveri on taitava pianisti.

Anonyymi
Anonyymi
20.8.2018 18:45

”Turku vihaa natseja, Turku suree uhreja!” Jos ei tietäisi, mitä on tapahtunut, voisi luulla, että natsit tappoivat ja puukottivat ihmisiä vuosi sitten Turun torilla. Omituista logiikkaa tai siis oikeasti ei mitään järkeä, mutta eihän nämä huutajat mitään pomminpurkajia olekaan; kasvotkin on pitänyt peittää, ettei kenellekään selviä huivin takana olevan idiootin henkilöllisyys.