Malmössä ammuttiin päin ravintolaa

sdltd16bc03-nh-jpg

Malmössä ammuskeltiin taas aamuyöstä. Tällä kertaa ammuttiin päin yökerhon julkisivua.

Poliisi sai useita soittoja klo 05.00 aikaan, ilmoittajien mukaan asemies tai miehet ampuivat päin yökerhon julkisivua. Ravintolan terassilla oli ampumishetkellä paljon porukkaa, mutta kukaan ei tiettävästi ole loukkaantunut.
Poliisi sulki alueen nauhoilla ja aloitti teknisen tutkinnan. Mm. asekoirat etsivät hylsyjä. Myös poliisin erikoisjoukot saapuivat paikalle, mutta operaatio lopetettiin aamuun mennessä, koska asemiehiä ei löytynyt eikä tilanne jatkunut.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kantis ulos, matu sisään
Kantis ulos, matu sisään
18.8.2018 13:42

Samaisessa Malmössä sairastui kantisruotsalainen työmatkallaan äkillisesti suolisolmuun johon kuolee jos ei saa hoitoa. Nopeasti leikkauksen jälkeen hänet kirjoitettiin ulos ja lääkäri sanoi että hän saa järjestää kotimatkansa itse ja mennä vaikka junalla tai bussilla.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/fick-ordna-sjuktransport-sjalv
Eihän Skånen sairaaloissa ole aikaa kantiksista välittää kun kaikki resurssit on varattu ja keskitetty uusruotsalaisten paikkaamiseen ja sitä hommaa riittää päivittäin.

Sitä saa mitä tilaa - yleensä
Sitä saa mitä tilaa - yleensä
18.8.2018 19:32

Swedupellejen on turha valittaa.
Ovat itse äänestäneet valtaan tuppikullipuolueet ja nyt niittävät satoa.

huugo
huugo
19.8.2018 06:25

Näin on, kärsikää lampaat ja lopettakaa valitus. Muun maailman kansalaiset ovat se ykkösprioriteetti koska näin olette halunneet. Asiat olisivat toisin jos olisi ollut sitä järjen hiventä hieman.

HEjZeus
HEjZeus
18.8.2018 21:57

Kohti Ruotsin mallia meilläkin ollaan menossa. Ymmärtääkseni Länsi-Vantaalla pahiten. Vatamediassa todettiin tällä viikolla näin: https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/695608-mtv-ruotsin-jengirikollisuus-yltaa-myos-suomeen-poliisilla-tiedossa-90-tunnettua