Malmössä ammuttiin päin ravintolaa

sdltd16bc03-nh-jpg

Malmössä ammuskeltiin taas aamuyöstä. Tällä kertaa ammuttiin päin yökerhon julkisivua.

Poliisi sai useita soittoja klo 05.00 aikaan, ilmoittajien mukaan asemies tai miehet ampuivat päin yökerhon julkisivua. Ravintolan terassilla oli ampumishetkellä paljon porukkaa, mutta kukaan ei tiettävästi ole loukkaantunut.

Poliisi sulki alueen nauhoilla ja aloitti teknisen tutkinnan. Mm. asekoirat etsivät hylsyjä. Myös poliisin erikoisjoukot saapuivat paikalle, mutta operaatio lopetettiin aamuun mennessä, koska asemiehiä ei löytynyt eikä tilanne jatkunut.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Malmössä ammuttiin päin ravintolaa

 1. Samaisessa Malmössä sairastui kantisruotsalainen työmatkallaan äkillisesti suolisolmuun johon kuolee jos ei saa hoitoa. Nopeasti leikkauksen jälkeen hänet kirjoitettiin ulos ja lääkäri sanoi että hän saa järjestää kotimatkansa itse ja mennä vaikka junalla tai bussilla.

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/fick-ordna-sjuktransport-sjalv

  Eihän Skånen sairaaloissa ole aikaa kantiksista välittää kun kaikki resurssit on varattu ja keskitetty uusruotsalaisten paikkaamiseen ja sitä hommaa riittää päivittäin.

  19
  1
  1. Swedupellejen on turha valittaa.

   Ovat itse äänestäneet valtaan tuppikullipuolueet ja nyt niittävät satoa.

   10
   1. Näin on, kärsikää lampaat ja lopettakaa valitus. Muun maailman kansalaiset ovat se ykkösprioriteetti koska näin olette halunneet. Asiat olisivat toisin jos olisi ollut sitä järjen hiventä hieman.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.