SKE:n iltalive: Mitä Marcolle tapahtui?

Tuoltapa lisää selkoa päiväiseen tapahtumaan, jossa De Witille saatiin jalkavamma.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “SKE:n iltalive: Mitä Marcolle tapahtui?

 1. Turun Totuuden Torvi
  ”Turun Sanomien tietojen mukaan Pohjoismaisen vastarintaliikkeen kanssa marssinut Suomi Ensin -yhdistyksen perustajajäsen Marco de Wit loukkaantui kulkueessa. Häntä häiriköitiin mielenosoituksen ulkopuolelta, minkä seurauksena hän kaatui ja loukkasi jalkansa. Silminnäkijän mukaan hänet kuljetettiin ambulanssilla Tuomiokirkontorilta pois.”
  http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4056585/Turun+mielenosoituksissa+otettiin+11+henkiloa+kiinni

 2. http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4056727/Jos+nyt+emme+vastusta+natsismia+koko+kansalla+niin+se+kasvaa+entista+suuremmaksi++kadut+tayttyivat+mielenosoittajista

  surulinen päivä valtamedialle heidän uskotavuutensa kannalta

  täysin politisoituneita vasemmalle fake newsejä
  ei ole yhden päivän aikana suolettu yhtä paljon suomessa yhden päivän aikana ikinä
  kun tänään

  ei edes vuonna 1941

  turun sanomissa jyllää uus liberaali suvakki taistolaisuus vahvana

  vahvempana kuin äärioikeisto ikinä

  taistolaisten sananvapautta lisätään

  ja konservatiivi oikeiston poistetaan kokonaan

  kiva kehitys vai mitä Kai Mykkä
  oikeasti taistolais vihreä suvakki kok kok kukko tunkiolla

 3. Se mitä SKE-ryhmä tekee on erinomaista työtä ja se on tarpeellista. Mutta näiden vuosien jälkeen porukka voisi todellakin aloittaa ulosantinsa preppaamisen. Ei kukaan jaksa katsella/kuunnella tunnin mittaista lässytystä siitä miten kukin koki tilanteen. Vaan asia tulsi kiteyttää ”uutismaiseen” muotoon heti alkuun. Ja sen jälkeen voidaan sitten käydä keskustelua/dialogia siitä mitä mieltä jokainen on.

  Ja Marcokin voisi muuttaa sitä ulosantiaan ja ”haastattelumoodiaan” ihmisiä kohtaan. Tulisi olla jämäkämpi ote, vähemmän lässytystä ja ”ymmärtämättömyden” toisota. Lisää henkilöitä ei tule ennenkuin ulosanti on jämäkkää ja selkeää.

  Videon kuvan perusteella kuvittelin että videon alussa on Marco jonka jalkaa korjataan ja hän kertoo mitä tapahtui ja kenenkä toimesta. Mutta yllätys oli suuri kun esiin tuli kasa naamoja jotka jeesustelivat tapahtuneella. Katsoin videota ehkä 15s harppoen sieltä täältä, ja kun mitään järkevää ei osunut silmiin, klikkasin kiinni.

  Ei pahalla, mutta nykymenossaan tämä jo ärsyttää. Alussa kukaan ei ole ammattilainen, mutta nyt jo voisi vuokrakämppien kaapistojen kuvakulman vaihtaa ammattilaisemmaksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.