Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jarno Lehmussalo
Jarno Lehmussalo
18.8.2018 23:06

Turun Totuuden Torvi
”Turun Sanomien tietojen mukaan Pohjoismaisen vastarintaliikkeen kanssa marssinut Suomi Ensin -yhdistyksen perustajajäsen Marco de Wit loukkaantui kulkueessa. Häntä häiriköitiin mielenosoituksen ulkopuolelta, minkä seurauksena hän kaatui ja loukkasi jalkansa. Silminnäkijän mukaan hänet kuljetettiin ambulanssilla Tuomiokirkontorilta pois.”
http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4056585/Turun+mielenosoituksissa+otettiin+11+henkiloa+kiinni

taistolais vihreä suvakki
taistolais vihreä suvakki
19.8.2018 01:35

http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4056727/Jos+nyt+emme+vastusta+natsismia+koko+kansalla+niin+se+kasvaa+entista+suuremmaksi++kadut+tayttyivat+mielenosoittajista
surulinen päivä valtamedialle heidän uskotavuutensa kannalta
täysin politisoituneita vasemmalle fake newsejä
ei ole yhden päivän aikana suolettu yhtä paljon suomessa yhden päivän aikana ikinä
kun tänään
ei edes vuonna 1941
turun sanomissa jyllää uus liberaali suvakki taistolaisuus vahvana
vahvempana kuin äärioikeisto ikinä
taistolaisten sananvapautta lisätään
ja konservatiivi oikeiston poistetaan kokonaan
kiva kehitys vai mitä Kai Mykkä
oikeasti taistolais vihreä suvakki kok kok kukko tunkiolla

Aika kehittyä
Aika kehittyä
19.8.2018 11:30

Se mitä SKE-ryhmä tekee on erinomaista työtä ja se on tarpeellista. Mutta näiden vuosien jälkeen porukka voisi todellakin aloittaa ulosantinsa preppaamisen. Ei kukaan jaksa katsella/kuunnella tunnin mittaista lässytystä siitä miten kukin koki tilanteen. Vaan asia tulsi kiteyttää ”uutismaiseen” muotoon heti alkuun. Ja sen jälkeen voidaan sitten käydä keskustelua/dialogia siitä mitä mieltä jokainen on.
Ja Marcokin voisi muuttaa sitä ulosantiaan ja ”haastattelumoodiaan” ihmisiä kohtaan. Tulisi olla jämäkämpi ote, vähemmän lässytystä ja ”ymmärtämättömyden” toisota. Lisää henkilöitä ei tule ennenkuin ulosanti on jämäkkää ja selkeää.
Videon kuvan perusteella kuvittelin että videon alussa on Marco jonka jalkaa korjataan ja hän kertoo mitä tapahtui ja kenenkä toimesta. Mutta yllätys oli suuri kun esiin tuli kasa naamoja jotka jeesustelivat tapahtuneella. Katsoin videota ehkä 15s harppoen sieltä täältä, ja kun mitään järkevää ei osunut silmiin, klikkasin kiinni.
Ei pahalla, mutta nykymenossaan tämä jo ärsyttää. Alussa kukaan ei ole ammattilainen, mutta nyt jo voisi vuokrakämppien kaapistojen kuvakulman vaihtaa ammattilaisemmaksi.

Van, Mie
Van, Mie
20.8.2018 01:28

Antifa:lla on kansainvälinen lippis-projekti? 😉
https://www.youtube.com/watch?v=iXGQlqz6K3w