Göteborgin alueella taas useita autopaloja viime yönä

Kuvakaappaus 2018-08-19 16-37-16.png

Viime yön poltettiin taas kymmeniä autoja Göteborgissa ja naapurikunnissa. Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että nyt paloilla ei ole yhteyttä aiempaan suurpaloon.

Ensimmäiset palot alkoivat Mölndalissa klo 01.00 aikoihin kun yksi auto oli sytytetty tuleen. Puolen tunnin päästä roihusi Boråsissa, jossa sytytettiin pari autoa. Kolme autoa tuhoutui kokonaan tässä paloryppäässä.

Klo 02.30 paloi taas Göteborgissa. Askimissa oli kaksi autoa sytytetty tuleen. Poliisi pääsi koirapartion avulla hieman jäljille ja löysi syttypulloja lähistöltä, jotka toimitettiin tutkimuksiin.

Poliisin mukaan kaikki palot oivat tuhopolttoja, ketään ei toistaseksi ole otettu kiinni epäiltynä teoista.

Poliisi on laatinut tiedotteen, jonka mukaan autopalot lisääntyvät aina koulun alkamisajankohtana.

– Autopalot, koulupalot ja pelastuslaitoksen kivitys eivät ole mitään uusia asioita. Nämä teot lisääntyvät aina koulun päättymisen ja alkamisen aikoihin. Lisäksi paloja sytytetään talvella kun uuden vuoden raketit ovat myynnissä. Länsi-Ruotsissa on juuri nyt erityisen aktiivinen vaihe kun muualla Ruotsissa palot ovat tavallisella tasolla, sanoo Emil Eisersjö poliisin tiedusteluosastolta Poliisin tiedotteessa.

Polisen

Ruotsissa koulut alkavat yleisesti huomenna maanantaina ja tavan mukaan siitä seuraava viikonloppu on ollut suurten grillausten yö. Joten ensi viikonloppuna saamme mielenkiintoista seurattavaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Göteborgin alueella taas useita autopaloja viime yönä

 1. Ottakaa jo armeija kadulle ja puhdistakaa nuo lähiöt. En uskoisi että suomalaiset sietäisivät tuollaista mutta voinhan olla väärässä koska ovat sietäneet tätäkin hallitusta joa kauan. Homma menee niin että jos hallinto ei nauti kansalaisten luottamusta niin oikeus otetaan omiin käsiin, koska on pakko.

  27
  1
  1. Mutta kun ruotsalaisparoilla ei enää ole sitä armeijaa, mitä laittaa kaduille. He lakkauttivat asevelvollisuuden ja perustivat tilalle pienen palkka-armeijan paraateja varten, koska tiesivät ettei sotaa tule enää koskaan.

   Aivan samoin he tiesivät aivan saman asian 1930-luvulla tunnetuin seurauksin, mutta historian on pakko toistaa itseään alati uudestaan, koska sitä ei näköjään kyetä oppimaan mitään.

   18
   1
    1. Ootahan, kun Global firepowerin pojat kuulee, että Ruotsin puolustusvoimien komentaja(siis se laitos joka on käytännössä lakkautettu) oli keikuttelemassa persettä Pride-paraatissa, niin muuten rupee tulemaan huippuarvosanoja vielä taiteellisesta vaikutelmastakin. ”Sweden-ten points”

    2. Tuota listaa ei ole päivitetty varmaan vuosiin. Suomi on ostanut ja uudistanut asehankintoja miljardeilla viime vuosina, siis niinistön valtakaudella siitä pointisit vaikka muuten en persoonasta perusta. Edelliset puolustusministerit keskittyivät lähinnä omien äänestäjiensä nuoleskeluun(rkp) ja halosen kaudella armeija meinattiin lakkauttaa kokonaan (miinakielto ym.) Nyt on panssarivoimat hyvässä iskussa ja tykistöä perataan vanhoista toisen maailmansodan aikaisista sekasiköistä ja tykistön ammuskooksi tulee pääosin 155 mm. Tykistö muuttuu liikuteltaviin yksiköihin muutaman vuoden sisällä, tosin vanhoja hyviä toimivia tykistö systeemejä jätetään reserviin mutta poistuvat pikku hiljaa. Olin pari vuotta sitten katsomassa niinisalossa tykistön koeammuntoja ja täytyy sanoa oli laadukasta touhua.

     Meri-ja ilmavoimat uudistetaan tulevaisuudessa. Myös armeijan kutsunnat ovat uudistuneet ja asevelvollisten joukoista on perattu ED-jonnet ja koulutukseen otetaan vain halukkaat. Ruotsin ”armeija” oli taasen ennen venäjä häsäkkää lähes kodinturva joukkojen varassa, tosin ilmavoimat olivat paremmassa iskussa. No nyt taas Ruotsi panostaa taas armeijaansa, mutta rahalla ei saa maanpuolustustahtoa jota taas suomella luojan kiitos on vielä jäljellä. Suomen armijan vahvuus on vahva reserviläis tuki ja sillä on kokemusta sodan aikasesta toiminnasta vaikkakin aikaa on kulunut. Halonen meinasi valtakaudellaan tuhota tämän perinnön mutta luojan kiitos epäonnistui.

     Onhan toimiva armeija singnaali niille jotka kuvittelevat kävelevänsä maahan, paitsi tietenkin 2015 joka on surullinen tapahtuma ja jota en toivo toistuvan enää koskaan.

     1. Perustele tarkemmin miten niin ei ole päivitetty vuosiin ?…selvästihän tuolla lukee: ”2018 Military Strength Ranking”….Mikäli putin tulisi rajan yli niin ei siinä Suomi vastusta kuin 2h korkeintaan. En nyt tiedä voidaanko Juho Pylvänäisenkään pride tempausta kauheasti kehua. Olihan varusmiehet kantelemassa juhlavieraiden laukkujakin silloin 2015.

      varusmiehet laukkuja kantamassa…

      https://i.ylilauta.org/d9/32b885b1.jpg

      https://i.ylilauta.org/1e/c8063041/ta%CC%88ta%CC%88%20tieta%CC%88%20herrat%21%20%281%29.jpg

      Että enpä kehuisi Suomenkaan armeijaa liikoja…

      1. Tässä voi vielä vertailla Suomen ja Ruotsin armeijan vahvuuksia.

       Ruotsi:

       https://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=sweden

       https://en.wikipedia.org/wiki/Swedish_Armed_Forces

       Suomi:

       https://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=finland

       https://en.wikipedia.org/wiki/Finnish_Defence_Forces

       Suomen budjetti vain 2.872 biljoonaa (2018), ja Ruotsin 52.7 biljoonaa (2018), että kaivapas jostain ne luvut Suomen eduksi. Edelleen taitaa Ruotsalaisilla olla vahvempi puolustus…

       1. Siis Ruotsin budjetti euroissa on 5.13 biljoonaa ja Kruunuissa 52.7 biljoonaa….

 2. Kohta joku äärisuvakki keksii kertoa, että näkyy SD:n porukka ja äärioikeisto jatkavan autojen polttelua, kun kerran pääsivät vauhtiin.

  24
  1
  1. Polttopullonatsien unohtamasta pullosta löytyi Puuttinin sormenjäljet. Mitään todisteitahan ei ole, mutta pelkkä väite on nykyään täyttä faktaa.

 3. Erästä porukkaa ottaa pannuun koulut ja länsimainen opetus. Pitäähän sitä pahaa mieltä näyttää kun ilkeä koululaitos alkaa taas jakamaan väärää sivistystä. Afrikasta tuttu Boko Haram = Kirja Kielletty. Tämmöinen kaukainen linkki voi ilmetä Ruotsissa autogrillauksina ja koulujen poltteluina.

  20
  1
 4. Noo odottelemme poliitikkojen kommentteja, kuten syrjäytyneitä, näköalattomia ja syy on tietenkin yhteiskunnan ja veronmaksajien kun eivät anna rahaa heidän loisimiseen enempää. Myös Ruotsin pääministeriltä tulee tiukka kommentti twiittaillen ja kehoitus poliisille mennä heidän perheittensä luo. Ja tehtävä kuva on mennä heristämään tiukasti sormea. Suomen ministeri Mykkänen saa heti tästä idean ja perustaa Suomen poliisiin sormenheristys yksikön ettei samaa tapahdu Suomessa.

  18
  1
 5. Laittakaa nyt jo se armeija kaduille. Suomesta ei koskaan voi tulle tuollaista maata vaikka olemme katsoneet tätäkin hallitusta jo kauan. Jos oma armeija ei kykene niin ostakaa se palvelu, rahaa teillä on, aikaa melko vähän.Jos tekee tiukkaa vähentäkää näiden matujen palvelua. Jos yhteiskunta ei pysty takaamaan turvallisuutta syntyy muita yhteisöjä ja ne eivät ainakaan suomessa ole matuvetoisia.

  14
  2
 6. Mitä ihmettä noilla teoilla on muka tekemistä koulujen alkamisen kanssa? Eihän nuo roistot koulussa ole (eivätkä osaa lukea/kirjoittaa). Tuskin ymmärtävät kalenterista. Äiti/isä kertoo niille koska on ramada.

  20
  1
 7. Nämä selitykset kuuluvat samaan sarjaan kuin Ruotsin kunnallisverojen kohottaminen: joka kolmas kunta joutunee nostamaan verotustaan koska VANHOJA IHMISIÄ on liikaa ja pitää rakentaa UUSIA VANHAINKOTEJA!
  Ei sanaakaan siitä että jotkut aivan muut tyypit ovat syöneet rahat. Monesta vanhainkodista tehtiin sitäpaitsi pakolaisasuntoloita joten ei ihme jos vanhainkotipaikoista on tullut puute.

  https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/var-tredje-kommun-kan-tvingas-att-hoja-skatten

  12
  1
  1. Ja Ruotsin talous käy kaikilla sylintereillä. Mitähän sitten tehdään, kun lamaa pukkaa? Syötetään eläkeläiset multikulteille?

 8. hys hys T -YLE ei pelota ei ongelmia -sanoman tuoja ruotsin gööteborista tv uutisten pää sanoma akenda sanoo:

  matu huumediilerit kostavat kokaiini lastinsa takavarikosta
  ruotsin yhteiskunnalle ja poliisille

  ylen uutisista sai sellaisen käsityksen
  että se ei ole mikään ongelma ruotsalaiselle yhteiskunalle

  siis kun matut myrkytävät ruotsalaiset huumeilaan

  ja valtaavat itselensä kokonaisia asuin alueita
  rikollis jengeileen
  huume dillereiden elämä ja käyttäjien on muutenkin niin tasapainoista toimintaa

  you tube

  Global Supply Of Cocaine – Drugs Inc Documentary

  Eikä se tietekään lisää muuta rikolisutta sillä aluella Tai koko ruotsissa
  kuten esim murhia Näiden matu jengien välillä joissa voi kuolla pari sivulista
  mutta niistä hys hys T -YLE

  kuulostaa todella ruotsalaiselta kuten Abba- Soili work- In Flames gööteborista
  ja Lasse morteson purkarit jalassa saaristossa

  Cocaine Dealers

  1. koska tuon diilerin 9 lukuvuosi alkaa

   ylleensä ei koskaan
   koska hän tienaa diilaukselan sen verran hyvin ettei paljon normi duunit kiinosta

   sama jutu ruotsin gooteborissa

   aika paksua tämä koulut alkaa

   kun he oikeasti ovat vihaisia menetyään 100 miljoonan tienstin huumeistaan
   ilman kouluja tai normi työn tekemistä

   miksi he niitä kävisivät

   eli tämä työtömyys syrjätymis diipa daipa

   on puhdasta paskaa ruotsin ja suomen valtamedioilta
   niissä pahimissa ongelma lähiöissä

   niillä matu pääjehu diilereillä
   on ennemän rahaa kuin volvon pääjohtajalla veikaan

   1. siis se koko lähiö elää huumekaupasta nykyään

    ja jokainen matu siellä dilaa jotain paitsi vauvat

    tai sori ne huume diilerithän on kirjattu alaikäisiksi lapsiksi veikaan

    parta vauvat nenät valkoisina ase pöydällä

    tutti jonkun kanta ruotsalaisen persessä
    väkisin matujen sinne työntämänä

    shut up this place belong us

 9. Cocaine Dealers ase pöydällä

  hyvin ruotsalaista jos siellä pyörii samanlaisia veijareita

  voisitko tarjota Cocaine Dealer 2 oluen ruotsin perinteitä kunnioittaen

 10. ruotsi ennen matuja

  Tältä maistuu kohuttu kakkosolut

  Sven Tuuva tulee osaan kauppoja jo ensi viikolla ja maanlaajuisen levityksen se kattaa tämän kuun loppuun mennessä.

  – Saunaan ja janojuomaksi. Selvästi maukkaampi kuin saman panimon Pirkka III, Nupponen arvioi II-oluen makua.

  Lasse Mårtenson – Kaikki paitsi purjehdus on turhaa 1990

  https://www.youtube.com/watch?v=xVzUD_7wP70

  perkele kun purkareita ei näytetä

  pakko tyytyä tähän

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.