Juneksen kalustonrikkoja videolla

Alla viedolla kuvaa, jossa kalustonrikkoja taluttaa pyörää. Kohtuullisen hyvää kuvaa, josta joku tunnistanee tekijän.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Juneksen kalustonrikkoja videolla

   1. Pojalla isompi käsiveskä kuin tädillä. Taitaa olla täynnä kepposteluvälineitä. Veska, lippis, t-paita, farkut ja kengät hyviä tuntomerkkejä puhumattakaan henkilöstä jota hän ulkoiluttaa.

   1. Ei välttämättä. Suomessa tässä ollaan eikä missään demokratiassa, ihan hyvin on voineet viranomaistahot antaa ohjeet missä milloinkin Junes ja muut.
    Kohde on voinut olla sopivasti valittava, milloinka sattuu sopiva hetki. Vaan mikäli oltaisiin demokratiassa, hyvin nopeasti olisivat selvittäneet tekijän ja kiinni ottaneet.
    Mikäli tavanomaista kansanedustajaa olisi samoin kohdeltu kuin jotain keskimääräistä kansanedustajaa huomattavasti merkityksellisempää de Wittiä tai Lokkaa, aivan varmasti tekijät olisi kiinni. Mikäli tekijä kuitenkin on valtion suojeluksessa niin eihän silloin oteta.

    9
    1
 1. Kysymys kuuluu enää: 300€ tyhjään hanskaan, vaiko sen päälle vielä sakkoa ja syytettä?

  Asian voisi hoitaa miesten kesken, mutta vahva epäilykseni on, että ko ”mies” istuu fasistikaverinsa äidin kellarissa Lidlin olutta särpien. Hän vapisee jännityksestä kertoessaan samaa tarinaa jo ties kuinka monetta kertaa ”tuli vähän antifasisteerattua tuossa”. Kaverinsa lupaavat jok’ikinen auttaa, mutta fasistipoika tietää saman, minkä kaikki muutikin, puheita ei koskaan lunasteta, niillä nostetaan taisteluhenkeä. Fasistipoika tietää olevansa aivan yksin aatetovereidensa keskellä.

  Tilannetta ei helpota se, että kotiin pitäisi päästä, mutta ylläsi on se sama helvetin tunnistettava T-paita, jota joka videolta etsitään kuumeisesti. Kaduilla juoksee polttopullonatseja kameroineen saalistamassa SINUA! Katseesi etsii vaistomaisesti narua, jolla saisit vapauttavan tunteen.. edes hetkeksi. Tavataan siellä jossain, heippa.

  38
  1
 2. Minustakin MV:ssä olleen kasvokuvan jäbän nenä voisi sopia Sami Leijona:lle. Samilla myös vaihtelevat sideburnsit ja parta.

 3. Jos olisi päähän osunut Junesta, olisin ottanut hinaukseen lukko kaulassa.

  7
  2
 4. olen joillekin kansallismielisille lähettänyt pienen lahjoituksen sakkojensa maksamiseen,joten voihan tuostakin kommunistista pienen summan lahjoittaa,jos siis rahalla löytyy?voihan tuolla rotalla olla niinkin huono tuuri,että joku repii vaikka raajan vittuun.siinähän sitten heiluu käsiamputoituna……..

 5. Ja tämäkö ei ole se V.L. jota jo aiemmin ehdotettiin ainakin Ylilaudalla? Toisaalta nää soijapojat on kaikki niin samannäköisiä humanistilaseineen…

 6. Kyllähän jossain se raja menee jos päälle käydään. En voisi kuvitella ITSE että kun joku käy silmittömästi päälle, jäisin tumuput suorana vain katsomaan. Koskemattomuus ja oman kodin puolustaminen on niitä aisoita josta en neuvoettele enkä kyseenalaista vaikka pelon takia että mitähän siitä seuraisi jos vähän antaisi takaisin. Olen aina sanonut suunsoittajille että minulla on puolen metrin turvaraja jota ei kannata ylittää, muuten napsahtaa kipiää.

  1. Pienen miehen töniminen, saati suunsoitto ei paljoakaan hetkauta. Jos nyt päälle syljetään, tahi ruvetaan lyömään, otetaan miehestä mittaa. Nainen laitetaan nippuun ja itketään poliisille, jos on ihan pakko, ei kestä lyödä.

   Vaikka vakaumuksen miehiä kunnioitan, on siinäkin rajansa. Pasifismi aatteena ihan jees, kai, mutta kun jätetään asepalvelus ja kaikki tappelut nuorena väliin, milläs puolustat itseäsi vanhempana? Tärkeämpänä vielä, milläs puolustat naistasi ja lastasi? Vastaus: Jumalauta kakarat, kohta paukkuu pakarat. Turpiin tulee kaikille, myös isille ja äidille. Ei oikein yhteensovi islamin kanssa. Eikä nyt viitsi väkivaltaan kehotella, taikka nimiä mainita, mutta tulee parikin miestä heti mieleen, jotka voisivat ”miehistyä” pikkuhiljaa. Kissatkin häpee alistujia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.