Göteborgin autopaloista epäillyt kaikki uusruotsalaisia, ei oikeistoyhteyksiä

Göteborgin autopaloissa tapahtui mielenkiintoinen käänne. Göteborgin käräjäoikeus päätti salata vangitun tekijän nimen. Aikaisemmin varsinkin äärivasemmistolaiset tahot ovat väittäneet, että kyseessä oli oikeiston atakki ennen vaaleja.

Göteborgin käräjäoikeuden ”päiväkirjaotteessa” epäilty on salattu. Tämä on erittäin harvinaista ja niistä sadoista oikeuden asiakirjatilauksista, joita olen saanut, tämä oli ensimmäinen tapaus, jossa epäilty salataan.
Tällä hetkellä teosta on epäiltynä 20-, 19- ja 18-vuotiaat henkilöt, joista 19-vuotias Alan Hussen laskettiin torstaina vapaalle. Hän on kuitenkin edelleen epäiltynä teoista. 18-vuotias otettiin kiinni pakomatkansa aikana Turkissa ja hänet tullaan palauttamaan Ruotsiin lähiviikkojen aikana. 18-vuotias Mohannad Ali Easarilla on massiivinen rikosrekisteri, joka sisältää suurinpiirtein kaikkia rikoslaissa olevia rikoksia.
Toista kautta olemme saaneet selville, että nyt vangittu 20-vuotias on Dahud Kavak. He kaikki ovat tunnettuja ”häärääjiä” Göteborgin lähiöissä.
On hyvä tuoda nimet nyt julki, jotta äärivasemmisto ja valtamedia ei pääse tekemään valeuutisia oikeiston masinoimista tuhopoltoista ja syyttämään Sverigedemokraatteja teoista, joilla yritettiin vaikuttaa tuleviin vaaleihin.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Matumamu Eli Kehari
Matumamu Eli Kehari
20.8.2018 13:08

Kaikkiin nimiin pitäisi jo rajalla ja viimeistään ghetoissa lisätä pakollinen loppupääte EL(I) KEHARI joka aina kaikissa rikostapauksissa olisi pakko julkaista jo pidättämisen yhteydessä ja läpi koko oikeusprosessin. Näin ei kantiksia, oikeistoa ja Sverigedemokraatteja päästäisi mustamaalaamaan kuten nykyään aina systemaattisesti yritetään.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.8.2018 13:48

”Niin, mutku Puuttini” on täysin riittävä argumentti tänä päivänä. Se todistaa aukottomasti ääriääriäärioikeiston olevan Venäjän ja etenkin FSB:n ohjauksessa. Hybridi-Puuttinin vaikuttelun vastustelukeskus on avattava mitä pikimmiten estämään väärin äänestämistä ja muuta hybridiuhkailua. Rahaa on käytössä loputtomasti, tottakai sitä myös käytetään. Ruplauhka on uhka avaruudesta, torjutaan sitä yhdessä, tai tulkaamme tuhotuiksi!
Nyt suollan samaa pskaa Ylen kanssa, missä mun puolimiljardinen seteli viipyy? Avaan rahoituksen turvin fatwabaarin Tallinnaan ja ryyppään Paavon kanssa auringonlaskuun.

JKH1975
JKH1975
20.8.2018 13:57

Nyt on suvakkien turha alkaa väittämään mitään muuta.

Jarkko Kainulainen
Jarkko Kainulainen
20.8.2018 14:08

Tämähän oli täysin selvää kaikille täysjärkisille ihmisille.

Tomi Vainio
Tomi Vainio
20.8.2018 16:37

Mutta entä jos äärinatsiärripurrit ovat ovelasti vain vaihtaneet nimiään lähiöitäläisiksi? Niin,mitä jos…

huugo
huugo
20.8.2018 17:43

Niin niin mutta kun on ne vaalit tulossa ja natsi pakeni muslimimaahan.

jippos123
jippos123
20.8.2018 18:00

Kyllä svedujen suvakkilegioona varmasti vielä yrittää pestä mustaa valkoiseksi. Svedujen ja härmän suvakit ovat siinä mielessä ihan samanlaisia, että jos Abdullah o sahaamassa niiltä päätä irti niin ne vaan rääkyvät mantraansa ”rikkauden” ihanuudesta ja kuunatseista.

Ullatus
Ullatus
21.8.2018 00:21

Tämänhän piti olla joku vaalitempaus. Kuinkas nyt kävikään ?

Rehellisyys maan perii.
Rehellisyys maan perii.
27.8.2018 17:57
Vastaa...  Ullatus

Onhan tämä ”vaalitempaus”.

Jukka Aakula
22.8.2018 05:42

Ja lähteet puuttuvat. Miksi?