Uppsalassa taas täysi rähinä, yksi sairaalaan ammuskelussa

Uppsalassa tapahtuu. Ongelmalähiö Gottsundassa käytiin pienimuotoinen sotatoimi iltapäivällä. 18-vuotias uusruotsalaisnuorukainen toimitettiin haavoittuneena sairaalaan.

Poliisi sai paniikkihälytyksen klo 16.30 aikaan, että lähiön keskustan kävelytiellä ammuttaan päntöimenään. Poliisi laittoi massiivisen operaation päälle. Kävelytien ojanpenkalta löydettiin kuitenkin vain yksi osumaa saanut nuorukainen ja hänkin vain jalkaan haavoittuneena.

Nuorukainen sairaalaan ja tutkinta pystyyn. Verikoirat laitettiin haistelemaan tannerta ja tutkinta jatkui iltaan asti. Ritsivihkoon kirjattiin murhayritys, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Poliisi etsii kuitenkin 2-4 henkilöä ampumisesta.

Uppsalassa ammuttiin viimeksi sunnuntai-iltana 17-vuotias nuorukainen hengiltä. Poliisin tiedotteen mukaan tapahtumilla ei vaikuta olevan suoraa yhteyttä, mutta tarkemmin ei syntyjä syviä vielä tiedetä.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Uppsalassa taas täysi rähinä, yksi sairaalaan ammuskelussa

 1. https://yle.fi/uutiset/3-10360479

  ”– Ei ole kantasuomalaisten eikä maahanmuuttajien etu, että alueelle muuttaa vain maahanmuuttajia.”

  A. Stubb voisi asuttaa Westendiin naapurustoonsa muutama tuhat maahanmuuttajaa, koska näin rikkaiden asuttama alue rikastuisi edelleen. Voi sitä köyhäkaulojen kateutta, kun joutuisivat tuollaista rikkautta katselemaan. Olisi valtava westendiläisten etu, kun maahanmuuttajat käyskentelisivät runsain määrin heidän keskuudessaan.

  Sitten sitä voisi päivittäin käydä Stubidolta kysymässä vieläkö hän pitää monikulttuurisuutta rikkautena. Kenties jonkin aikaa sanat pysyisivät samoina, mutta äänensävy ja kehonkieli voisivat paljastaa rikkauden vaikutuksen A Stubidoon.

  Summa summaarum: Eliitin mielestä olisi rikkautta kun he voisivat sekoittaa tavalliset suomalaiset ja maahanmuuttajat samoille alueille. Eli ei ole eliitin etu jos maahanmuuttajat elelevät keskenään, mutta kysytäänkö niiden suomalaisten suostumusta ja mielipidettä jotka kuitenkin joutuvat tuon ’rikkauden’ ottamaan keskuuteensa? Se on kiva sanella toisille ehdot kun itse ei tarvitse ottaa sontaa silmille.

  32
  1
  1. Toisen pakollinen ”rikkaus” on toisen täydellinen painajainen? sanoo:

   Miten voi olla niin että se mikä on suunnatonta rikkautta Itiksessä on epätoivottua kauhistusta Westendissä kun kuitenkin on samasta kaupungista kysymys? Eikö se olisi kodikasta jos Stuppelinkin rapulla istuisi kerjäläinen joka kilisyttelisi mukiaan ja sanoisi ”HEI! HEI!” joka kerta kun Stuppeli menisi ohi?

   18
  2. Koska kuulemme ”Westendissä on hienoa. Tämä näyttää aivan Mogadishulta”-virkkeen?

   12
 2. Kylläpä maailma on kutistunut.
  Muksuna Villi länsi oli Atlantin takana, nyt Pohjanlahden, ja Afrikkaan oli 3 000 kilometriä, nyt vain 300.

  29
  1. Jos Löveenin Eurooppa olisi rakentanut muureja eikä päinvastoin saattaisimme nyt olla pikkuisen helpommassa tilanteessa. Mutta ei se rakentanut ja näin ollen istumme nyt kaulaamme myöten paskassa. Positiivista uutista et nykyään löydä hakemallakaan.

   16
 3. Ruotsi elää unelmaansa, monikulttuurista paratiisia.YLE oli käynyt Ruotsin pahimmalla matualueella ja jutusta sai käsityksen että siellä ei ole mitään ihmeellistä. Onnelisia ihmisiä kertakaikkiaan.

  18
  1. Hyvä niin etteivät osaa ampua kunnolla.

   Tärkeämpää olisi että me suomalaiset osaisimme ampua erittäin hyvin sitten kun tilanne siihen pisteeseen ajautuu. Treeniä treeniä….

 4. Ympärivuotista haitarinrepimistä – sitä Stubb ja Westend himoitsee. Kaupunki ei tosin ole sama, mutta asia on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.