Video antifanttien leiristä Turussa

Siinäpä vielä lyhyt videonpätkä antifanttien leiristä, jotka huutelivat solvauksia muistotilaisuuden osallistujille. Kuvassa myös ehkä tuttu mies.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Video antifanttien leiristä Turussa

  1. siis miksi haukutaan natseja eihän tiettävästi suomessa ole natseja eikä turussa ollut terroriteon aikana natseja jos olis ollut olis saattanut säilyä henkilöt henkirikokselta Onks nää raakkujat ihan järjissään

 1. Salliiko suomen laki naamioitumisen tälläisissä tapahtumissa (muille kuin musulmaaneille)?

  33
 2. Miksiköhän nuo punikkiämmät on miehekkään näköisiä, isoja lihavia ja rumia ja miehet taas laihoja hintin oloisia hissukoita. Ihmettelen vaan..

  56
  1. Eiväthän nuo ole seksuaalisesti tekemisissä keskenään yli sukupuolirajojen. Hämmästyttävää mutta totta että normaalin näköisiillä vihreillä naisilla on yleensä ihan normaalit miehet. Näin esimerkiksi Heidi Hautalalla.

   Koskaan emme lue romanssista vihreän naisen ja miehen välillä. Miehistä kiinnostunut vihreä nainen ei halua tuhlata aikaa ja energiaa, koska vihreä mies on todennäköisesti homo tai muuten erikoinen. Vihreä mies on saamaton ainakin kahdessa merkityksessä

   12
  2. Vihreät naiset ei ota samanlaista vässykkää kotiin, kun ei se saa mitään aikaaeksi. Toinen syy on se, että taloudessa on pakko olla joku joka tarjoaa elintason. Vihreän ukon yhteiskunnan tuilla ei omakotitaloja ostella. Täytyy oll ukko, joka on töissä ja tienaa 5000€/kk jotta voi itte sitten ”opiskella” ja keskittyä hörhäilyyn kokopäivätoimisesti.

 3. Tuolla ei ollut lippalakkia ja ruskea hinttisalkku on vaihtunut selkäreppuun. Tällä on siniset farssut ja aiemmin kuvatulla mustat. Ei taida olla sama jäbä.

  12
 4. Joen toisella puolella on muistotilaisuus, jossa voi olla läsnä myös uhrien omaisia ja läheisiä. He taatusti muistavat koko ikänsä että mölyapinat häiritsivät heidän muisotilaisuuttaan. Tällaista käytöstä ei voi ymmärtää.

  39
  1. Sitä minäkin mietin. Ei oikein kuulostanut siltä että vassarit olisivat kovinkaan paljon surreet terrori-iskun uhreja tai uhrien omaisien tuskaa. Saati kunnioittaneet 188 kukkavirta tapahtumaa joka ei halua unohtaa.

   30
 5. Mitähän nuo tykkäisi, jos lähiomainen olisi kuollut ja kirkon parvelle tulisi naamioitunut lauma kirkumaan ”kommarihuaraa kuali, paskotaan sen haudalle”? Ai niin, noilta puuttuu täysin kyky asettua toisen asemaan, silloin voi jo ilakoidakin toisten muistotilaisuudessa. Olisiko jo diagnoosin paikka? Pakolaisilla tuntuu olevan samaa vikaa, onkohan tuo tarttuvaa?

  28
 6. En minäkään natseista tykkää, mutta nämä sekopäiset antifa runkut ovat nykypäivän natseja.

  Varustettuna superkapealla näkemyksellä vahvistettuna vahvalla ideologialla.

  Jos siis saisi paskantaa pönttöön kolme pökälettä, niin ensimmäinen olisi kommunismi, toisena, kansallissosialismi ja viimeisenä tämä perseilevä vasemmistoanarkistit.

  Ainoat kansanosat, joita käy tämä idiotismi sääliksi on uhrien omaiset ja poliisit, jotka tekevät parhaansa käsittämättömän kapeilla resursseilla.

 7. Kyseinen violettipaita ei kyllä ole sama violettipaita joka oli sillalla sen pyörän kanssa ja joka käveli hegen streamilla ohi kun Tillanen ja Panu aterioi… lisäksi juuri tuo violettipaita jossa violetissa paidassa on tekstiä ja musta reppu selässä oli Vastarinnan kokoontuessa marssille paikalla Puutorilla. Toki siitä en tiedä miksi, mutta ei ole välttämättä fanttileirissä lainkaan tämä toinen violettipaita, ja tosiaan on aikas varmasti eri henkilö kun se toinen ottaen huomioon että paita ja housut ja moni muu vaate ovat eri vaatteita vaikkakin hieman saman kaltaisen värisiä.

 8. Lisään vielä näiden kahden violettipaidan tuntomerkkieroavuuksia: Toisella on hyvin lyhyt vaalea sänki ja hiuksia päällä, toisella tummaa lyhyttä niskahiusta, Toisella tummanharmaat normaalikokoiset housut, toisella kireät lähes mustat ja polvesta revityt housut… jne.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.