Uppsalassa taas hyvin rauhaton yö

39606974_10156706217562427_4454771020355600384_n
Kuvat: Utryckning Uppsala

Uppsalan toisessa ongelmalähiössä Gränby-Kvarngärdetissä oli viime yönä taas hyvin rauhatonta.

Yön aikana yritettiin polttaa muutama roskakatos ja useita roskiksia tuikattiin tuleen. Kun suurempaa roihua näistä ei saatu aikaan päätettiin tuikata tuleen auto. Siitä riittikin iloa ja valoa pitkäksi aikaa.

Alueella liikkui illan aikana isoja 10-20 hengen jengejä, jotka aiheuttivat häiriötä sivullisille ihmisille. Paloja tutkitaan tuhopolttoina, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.

39891242_10156706217682427_7915609535228674048_n

Gränbyssä roikkuu nyt suuri mellakka ilmassa. Toissa yönä vahingoittui 100 autoa suurpalossa, sunnuntaina puukotettiin kuoliaaksi nuorukainen joukkotappelussa. Ilmassa on jännitystä kuin ennenvanhaan Salpausselän kisoissa ennen Matti Nykäsen hyppyä.

Jokin ihme aiheuttaa epämääräisen käymistilan uusruotsalaisissa nuorukaisissa. Se on kuin painekattila, joka räjähtää jossain vaiheessa.

Kuvakaappaus 2018-08-21 09-08-57.png

Uppsalan yössä 100 autoa lunastukseen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Uppsalassa taas hyvin rauhaton yö

 1. ei liity asiaan mutta mietikää näiden suomen vale valtamedioiden medioiden uutisointia työttömyydestä he valehtelevat jopa itselensä

  uusi suomi puna viher vasureiden propaganda media

  Työministeriö: Pitkäaikaistyöttömiä 29 200 vähemmän kuin vuosi sitten

  Uusi työllisyysluku – Ekonomistikin hihkaisi: Hallituksen tavoite enää desimaalin päässä

  Avoimia työpaikkoja oli vuoden 2018 toisella neljänneksellä 49 500, kun vuotta aiemmin määrä oli 36 800. Avoimien työpaikkojen määrä kasvoi useimmilla toimialoilla

  mietikää näitä lukuja ja vetäkää johto päätös onko nämä ihmiset oikeasti työälistyneet
  vai ovatko he jossain konsultien kultakaivs nöyryytys toimenpiteissä kusitolppina
  työlistäen ainoastaan näitä huhaa konsulteja tuhansia

  niitä konsultti firmoja syntyy kuin sieniä saatella miksi
  siksi että työtömyys on heille hyvä bisnes paras kannatavin riskitön bisnes
  ilman järjen häivää tai oikeita tuotavuus tuloksia non stoppina
  kun palkan maksajana suomen valtio ja kunnat verorahoista
  eli suomen kansalaiset

  16
  1. Aivan sama Ruotsissa. Haaskalle tunkevista konsulteista ei ole puutetta ja työkkäri itse on täysin munaton ja tehoton viranomainen.

   16
 2. Sitä se on kun kaikki pitäisi saada ilmaiseksi yhteiskunnalta eikä mitään viitsitä tehdä itse ja koulukaan ei kiinnosta. Kotona samanlaiset vanhemmat. Ainoa mikä kiinnostaa on helppo raha eli rikollisuus ja pahanteko.

  22
  1
 3. Rakenteellinen razzizzmi on tehnyt tehtävänsä. Nuorukaisia ™ on kiusattu mm koululla ja poliisilla. Ja tietysti sillä, että rahaa ei tipu tilille minimissään 5000 eur/kk ihan pelkästä olemassaolon riemusta. Nyt he ovat ymmärrettävästi kiukkuisia ja haluavat hyvitystä. Poliitikot, opettajat ja poliisit voisivat tehdä eleen nuorukaisten ™ lepyttämiseksi: iso edustusto lähiön torille, housut nilkkoihin, pyllistys ja hieromasauvat aunukseen surisemaan. Ja tapahtumasta monen aukeaman kuvat valtakunnan päälehtiin.

  Ele voisi suoda viikon parin tauon tähän riehumiseen.

  16
 4. Kehitysmaamuslimit antavat niin monella tavalla: sitä ovat palomiehet ammattiinsa hakeutuessaan ajatelleet lähtevänsä auttamaan kanssaihmisiä, pelastavansa lapsia palavista taloista – ja päätyvätkin sammuttelemaan persläpien sytyttämiä autoja ja väistelevät kiviä siinä sivussa. Mahtaakohan joku pelastustoimessa töissä oleva äänestää muuta kuin SD:tä?

  13
 5. Yritetään ymmärtää, nuo Lähi-idästä tulleet ovat tottuneet palavien renkaiden katkuun. Ne eivät saa unta, jos ei kumi haise . Palestiinassa sama touhu, joten demarit sosiaalidemokraatit saavat nyt nauttia tukemiensa ystävien renkaiden polttelusta kotimaassaan.

  14
 6. Tuo täytyy estää Suomessa tavalla tai toisella. Ehkä helsinki ja turku ovat jo menetetty. Se 20-30 vuotta, yksi helvetti. Muualle tätä islamilaista valloitusta ei saa päästtää etenemään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.