Tänään alkaa islamilaisen maailman ehkä mielisairain juhla ”Id al-Adha”

thumbs_b_c_6dbfe219d11c20f4e7ea08e2fd000cff.jpg

Tänään alkaa islamilaisen kulttuurin suuri juhla ”Id al-Adha”, joka kuuluu yhteen maailman kauhistuttavimmista juhlista. Siinä mennään jonnekin normaalin järjen tuolle puolen hulluuden syövereihin.

Id al-Adha aikaan teurastetaan satoja tuhansia eläimiä uskonnollisissa rituaaleissa. Teurastuksilla ei ole mitään tekemistä ruuan kanssa vaan kyseessä on puhtaasti mielisairas uhrijuhla, jossa verta lasketaan kaduille ja toreille.

Mielenkiintoista on, että yksikään EI YKSIKÄÄN länsimainen eläinsuojelujärjestö sanallakaan puutu tähän järjettömään eläinten rääkkäykseen. Vaikka suurin osa kidutuksesta tapahtuu islamilaisessa maailmassa, suurissa eurooppalaisissa maahanmuuttajayhteisöissä joka tapauksessa vietetään juhlaa aivan samoin tavoin kuin islamilaisessa maailmassa.

En laita kyseistä juhlasta kuvia, sillä en halua jakaa eläinten kidutukseen liittyviä kuvia. Jokainen voi laittaa Googleen hakusanan ”Id al-Adha” niin saa kuvan millaisesta julhasta on kyse.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Tänään alkaa islamilaisen maailman ehkä mielisairain juhla ”Id al-Adha”

 1. suojelkaa** laatu* journalismia **vale** medialta T valtamedian päätoimittajat sanoo:

  mitä miltä onko iltalehden toimitajien sananvapaus jotenkin hyvää
  asia journalsmia jota pitäisi jotenkin erityisesti varjella

  tai kuunella näiden valtamedian valitusta vale medioista vihapuheesta valta media toimittajia kohtaan joka ei ole muka itse aiheutettua vaan syntyy täysin tyhjästä
  kuten tästä perkeelestä

  Paljastuskirja väittää: Trump karkottaisi Melanian, jos tämä ottaisi avioeron virkakauden aikana
  Tänään klo 12:59
  Potkut saaneen Valkoisen talon avustajan mukaan Donald Trump keksisi keinot karkottaa vaimonsa Sloveniaan, jos tämä jättäisi presidentin kesken virkakauden.

  Asia journalsmia pelastakaa KATRIINA MÄKELÄN Sananvapaus anti thrumph propagandalle
  Ja valemedia olkaa hiljaa
  ettei KATRIINA MÄKELÄN elämä murene vihapuheesta ja arvostelusta

  näiden asia journalismin todellisten uutisten esiin tuomisesta

  hyviä journalistisia tapoja noudattaen puoluetomasti

  3
  8
   1. Poistelen kyllä ilmiselvät trollit, mutta joskus on vähän vaikea huomata kun nopeasti tsekkaa viestit läpi.. tänäänkin on tullut aika mittava määrä viestejä, että varmasti jotain trollia on päässyt läpi..

 2. Ai kun kivaa, että niillä on tällaisiakin juhlia!

  Kulttuuri rikastuu rikastumistaan. Niin sitä voidaan rikastaa uraaniakin ja kun rikastus on oikein äärimmäistä voi poksahtaa kunnolla.

  42
  1. Se irvokkuus kun moraalisäteilijät JOKA IKINEN VUOSI nostattavat kampanjan Japanin tietyn alueen delfiini-verilöylyyn,
   mutta tämänlaisista, paljon laajemmista, julmemmista ja isommista ongelmista pysytään hiljaa koska se ei sattumoisin kuulu trendaavien arvostelukohteiden joukkoon.

 3. Muslimien vuotuiselle pyhiinvaellukselle osallistuu arviolta 2,5 miljoonaa ihmistä –

  upea kuvakooste näyttää, miten ”hajjia” vietetään Mekassa ja muualla

  ILTALEHTI Kirjoitaa tahdikaasti upeista kuvista näiden sekopäiden sairaista rituaaleista 2 päivää siitä kun näiden edustajan uhrien muistopäivää vietetty turussa

  katso upea kuvakooste näistä sekopäistä
  ihme kun ei iltalehti näyttänyt livenä halai teurastusta
  ja kun nuo hakaavat itseänsä jollain
  sirpeillä verille

  Shia bloody rituals

  https://www.youtube.com/watch?v=sP7gPFAEwGs

  upeaa
  ei ole kun vitun sairasta

  https://www.youtube.com/watch?v=rUwuiH24QX8

  Rituals of bloodshed at Panja Sharif
  Muharram is a month of remembrance & Modern Shia Meditation that is often considered synonymous with the event of Ashura. Ashura, which literally means the ”Tenth” in Arabic, refers to the tenth day of Muharram. It is well-known because of historical significance and mourning for the martyrdom of Hussein ibn Ali, the grandson of Muhammad.

  12
  4
  1. näistä itsensä hakkajista sirpeillä verille

   puhutelaan sanalla maltilinen muslimi

   he eivät ole terroristeja

   vaan periaatessa normi islamisteja
   *Modern Shia Meditation

   *moderni shia rituaali *

   mietikääs sitä

   28
   1
  1. mietikää jos turun sanomien toimitaja on vihreän liiton jäsen vaika lähde on STT -ylen jouko jokisen ohjauksessa sanoo:

   Muslimit aloittivat Id al-Adha -juhlinnat Turun sanomien *Vihreiden toimittajien* mielestä
   tässä eläinten kidutus orgioissa ei ole mitään tuomitavaa

   tai he eivät esitä ainutakaan kriitistä mielipidettä asiaan
   ovathan kysessä heidän parhaat ystävänsä eli islamistit

   Muslimit ympäri maailmaa aloittivat tiistaina Id al-Adha -juhlinnat, kertoo al-Jazeera. Saudi-Arabian Mekkaan on kokoontunut viime päivien aikana yli kaksi miljoonaa pyhiinvaeltajaa.

   Suuri osa muslimeista aloitti juhlinnat tiistaina, mutta miljoonat uskovaiset erityisesti Etelä-Aasiassa aloittavat juhlan vasta keskiviikkona.

   Id al-Adhalla, joka tarkoittaa arabiaksi uhrauksen juhlaa, juhlistetaan kertomusta profeetta Ibrahimista, joka tunnetaan Raamatussa nimellä Abraham. Muslimit uskovat, että Jumala käski Ibrahim uhrata poikansa koetellakseen tämän uskoa. Lopulta poika säästyi ja tämän tilalla uhrattiin pässi.

   Juhlaan kuuluu usein eläimen, kuten lampaan tai naudan, teurastaminen, jonka jälkeen liha jaetaan naapurustolle, sukulaisille ja köyhille.

   näille islam perkeille ja turun sanomille tämä sadismi on juhlaa

   32
 4. moni osaajat tulossa suomeen ja siitä työ haastateluun

  kai mylkkäsen ja viher vasureiden riemuksi

  työnantaja kysyy miksi sinulla on avo haavoja päässä

  *ne voivat tulehtua työkypärän alla *

  eli sitä ennen viitsitkö käydä työterveyden huolossa hoidatamassa nuo ruhjeet

  25
  1
 5. Huom! seuraava ei ole poliittinen manifesti, vaan ihan historiallinen toteamus. Varsinkin toisen maailmansodan jälkeen kasvissyönti ja eläinsuojelu liitettiin natzismiin, koska Kolmannessa valtakunnassa oli maailman tiukimmat eläinsuojelulait. 28. päivä elokuuta 1933 Hermann Göring piti radiossa puheen uudesta eläinsuojelulaista ”eläimet ja arjalaiset ovat tuhansien vuosien ajan jakaneet kodit, pellot ja taistelut yhteistyössä ja aseveljinä.. Ne, jotka edelleen kuvittelisivat voivansa kohdella eläimiä kuten hengettömiä tavaroita, tultaisiin siirtämään välittömästi keskitysleireihin”. Seuraavassa kuvassa -40 luvun ”kauheita” -saksalaisia lypsämässä kahvimaitoa. Huom Mansikin tyyni ilme. Huima ero, kun vertaa noitten mielisairaitten ”rauhanuskonnon” edustajien sekoiluun. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQNv6x2i7EgEvz7TrgDAfV-u0NS8pFRTUF_j2DnVOlOEkLhooHg

  30
  1
 6. Voi kun olisikin toimivia natseja jossain vielä jäjljellä, saisivat tämän hulluuden Euroopasta kitkettyä. Vaan kun ei Aatun aatua.

  17
  3
  1. Elokuva- ja kirjamaailmassahan Hitlerin uudelleen heräämistä visioitiin breussisaisella huumorilla muutama vuosi sitten. Vaikka molemmista tuli hittituotteet Saksassa, niin aikamoisen infomuurin takana nämä ovat ainakin Suomessa. Jos tällainen uudelleen herääminen olisi oikeasti mahdollista, niin Aatulta olisi mukava kysyä nykyisestä historian kirjoittelusta. Että onko meidän yleiskäsitys
   entisajan Saksasta kristallinkirkasta puolueetonta faktaa, vai onko siinä samoja vivahteita kuin nykyisessä valtamedian tiedotuksessa. https://muropaketti.com/elokuvat/adolf-hitlerin-borat-elokuvasta-tuli-hitti-saksassa/

 7. Näissä synkissä ja sairaissa islamilaisissa ja muutenkin kehitysmaalasissa kulttuureissa ja niiden harjottajilla on jokin fiksaatio aina vuodattaa verta itseltään tai eläimiltä, leikellä lastensa vehkeitä ja uhrata millon mitäkin millon missäkin tarkotuksessa. Ja tämä kaikki tapahtuu NYKYAIKANA niin siihen on turha pölhösuvakkien märistä jotain että kyllä Euroopassakin 1600-luvulla sitä ja tätä. Mustassa Afrikassa on helvetin paljon sairaampia touhuja myös NYKYAIKANA joita vastaavia tuskin on ikinä harrastettu Euroopassa.
  Ei joku Isis loppujen lopuksi teurastuksineen ja telotuksineen niin paljoa poikkea normaalista islamilaisen maailman touhusta tai varsinkaan mustasta Afrikasta, mutta tietysti se länsimaailmassa näyttää hurjalta kun sellanen ei kuulu valkosen ihmisen elämään.

  Ja nämä meidän kotoisten ”ympäristön”, ”ihmisoikeus” ja ”eläinsuojelujärjestöjen” impivaaralaiset suvakkipellet ei ikinä ole käyny missään marketin kierrätyspistettä, paikallista vokkia tai tuupovaaralaista sikalaa pidemmällä näkemässä mitä oikeesti tarkottaa kun kaikki paska kaadetaan mereen vinkuintiassa, ihmisiä poltetaan huvikseen elävältä ugabugalandiassa tai vietetään tätä Id al-Adhaa.

  35
 8. Muslimit aloittivat Id al-Adha -juhlinnat

  mietikää jos tämä sama tapahtuisi jossain euroopan maassa

  kirjoitaisiko turun sanomat vaikka että

  Norjalaiset aloittivat Id al-Adha -juhlinnat

  vai olisivatko he pöyristyneitä siitä
  ja jokainen media suomesa tuomitsisi norjalaisen rituaalin vastenmieliseksi eläiten kidutus tilaisuudeksi

  nämä kaklsoi standardit ovat näilltä valtamedian suvakeilla aivan oikeasti järjen vastaisia

  edeleen mietikää tosiaan kuinka sokeita he ovat jos he ovat poliitisesti vihreitä kaiken kukkuraksi

  aivan kuin kaikki olisi salittua kun joku islamin uskoinen tekee jotain

  ei väliä vaikka se olisi kuinka kuvotavaa

  pakko heitää shokki hoitoa

  kuvotavaa

  2017 Eid al-Adha Qurbani *PROFESSIONAL QASAI*

  17
  4
  1. Ja tätä paskaa Sipilä, Orpo, Soini, Mykkänen haluaa Suomeenkin. Järkyttävää, tuo video pitäisi niidenkin nähdä ja kysyä, luuletko voivasi kieltää islamisteilta tämän, luuletko tosiaan? Milloin Suomi siirtyy eläinten suojelussa muiden Eu-maiden tasolle ja kieltää eläinten naimisen?

   17
 9. vihreät vegaani suvakit sanokaa jotain jutelkaa tofu pihveillenne edes asiasta kuiskaten sanoo:

  mietikää vuonna 2018 tätä todistaa lapset
  he puhuvat ja naureskelvat kun nuo eläimet sätkivät tuossa videossa kaulat katkaistuna
  kivat huvit
  sotii omia arvoja vastaan suhteelisen raskalla kädellä

  kyllähän euroopassakin teurastetaan elämiä
  mutta se ei liity johonkin uskonoliseen rituaaliin

  vihreät vegaani suvakit sanokaa jotain

  siis valtamedia on vaiennut tämän islamin rituaaleista kokonaan

  minäkin heräsin vasta nyt kuinka sairaita asioita sen uskonon sisällä tapahtuu
  siis ettei kysessä ole mikään ääri islam

  no niin ei muuta

  29
  1
 10. Islam elää pimeää keskiaikaa, ja tuo sitä Eurooppaan. Ehkä maailmanloppu lähtee tästä koska se sallitaan lähes jokaisen Euroopan maan poliittisten ”johtajien” myötävaikutuksella. Ei vaan voi käsittää.

  34
  1. Tämä ilmeinen viehtymys veren vuodatukseen ja elävän olennon silpomiseen, jossa on jokin syvältä kumpuava sadistinen tyydytyksen tarve, on täysin käsittämätöntä vuonna 2018. Uskonto saattaa olla vain lume syvemmälle tarpeelle.Kun pienet lapset näkevät kaikkea tätä jatkumo on valmis. Hippokrates totesi jo lähes 500v ea, että ”Järki on parempi kuin usko”. Se kylmyys elävän olennon tuskaan ei ole tervettä. Yhteisö, joka näin jatkaa elämäänsä on syvästi sairas.

   11
 11. Järkyttävää barbariaa! Mitä pahaa eläimet ovat muslimeille tehneet? Olen nähnyt myös kuvia, joissa veitsillä viillellään ihan pieniä lapsia. On kyllä niin omituista touhua, että jos joku hyväksyy tällaisen, täytyy olla päässä vikaa. Moni kehtaa väittää vielä, että ihmiset ovat kaikkialla samanlaisia ja kaikki kulttuurit yhtä arvokkaita. Eivät ole!

  26
 12. 4000-vuotisesta Ibrahimin/Abrahamin houreisesta tarinasta syntyneestä perinteestä on siis kyse. Suuremmitta pohtimisitta jokaisen ”humaaniuteen” pyrkivän kysymys on tietysti (mikä toki ilmenee jutusta, mutta toistettakoon): Mitä vi*t*a nuo id**otit tekevät? Miksi (siis oikeasti)? Jne.

  Kysymyksiä, joita nykyuskontomme ’suvaitseismi’ ei esitä tai tarkastele, kunhan vaan haluavat näitä lisää ja lisää tännekin.

  13
 13. Tätä juhlaa voitaisiin alkaa viettämään Kaarinan uudella Tom of Finland aukiolla.. eläimet tosin vois säästää, mutta kaikki suvakki pride vihervassarit ym. kieroon kasvaneet ”Toukot” voisivat yhdessä ruoskia toisiaan verille..

  19
 14. Id al-Adha juhlijoiden julmuus eläimiä kohtaan ja viehtymys veren vuodattamiseen antaa vihjeen, mitä on luvassa Suomeenkin. Kun välienselvittely alkaa, se on erittäin julma. Nämä ihmisenkuvat voidaan pysäyttää vain metodein, jotka vetävät vertoja tavalle, jota Vlad Tepes käytti. Jos hän olisi ollut vähemmän julma, olisi hän hävinnyt.

  21
 15. Muslimit ovat läpeensä häiriintynyttä porukkaa, kun tällaista ja paljon muuta tekevät. Väkivalta ja sadismi on vaan verissä. Täysin psykoa!!

  12

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.