Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
vasemmisto totalirismia valhein tai ......................................
vasemmisto totalirismia valhein tai ......................................
21.8.2018 22:13

Eli Jos Toimittaja Puhu Faktaa Näiden Ääri vasuri anarkistien touhuista
hän saa paskaa niskaansa
Miksi Nämä tyypit eivät arvostele valta toimittajia enempää
No siksi kun he eivät yleensä puhu mitää pahaa ääri vasemmistosta
päin vastoin
Jos he niin tekisivät he ymmärtäisivät paremmin kuka tai mikä tässä maassa on se
agresiivisin porukka
no ääri vasemmisto anifat …
……………
nytkin olisi pitänyt olla hiljaa heidän oikeasta häiriköinistä
ja kirjoitaa tapahtumasta jotain heitä imartelevaa vale paskaa
kuten on aikaisemminkin tehty
Toimittaja Rebekka Härkönen kertoo Facebookissa joutuneensa natsisyytösten kohteeksi sen jälkeen, kun hän kertoi Twitterissä vastustavansa äärikansallismielisen aktivistin kohtelua.
Turussa nähtiin lauantaina kaksi mielenosoitusta, kun natsistinen Pohjoismainen vastarintaliike osoitti mieltään ja Turku ilman natseja -mielenosoitus osoitti mieltään edellistä vastaan. Tapahtumassa sivustaseuraajana ollut Suomi ensin -aktivisti Marco de Wit loukkasi jalkansa välikohtauksessa mielenosoittajien kanssa.
Härkönen oli myös seuraamassa mielenosoituksia. Härkösen mukaan de Witin päästä vietiin lippalakki, jonka jälkeen hän lähti juoksemaan lippalakin perässä. Mustiin pukeutunut anarkistiporukkaan kuulunut mies heittäytyi de Witin jalkoihin ja hän kaatui loukaten jalkansa. Hänet jouduttiin viemään sairaalaan. Poliisin mukaan yksi ihminen loukkasi jalkansa mielenosoituksen yhteydessä, mutta tilanteessa ei ollut kyse pahoinpitelystä, vaan ennemminkin kiusanteosta, kertoo Turun Sanomat. Välikohtauksesta on jaettu myös videoita, mutta niistäkään ei käy ilmi, miten kaatuminen lopulta tapahtui.
Härkönen tuomitsi tapahtuneen heti Twitterissä. Tänään tiistaina hän on kirjoittanut pitkän päivityksen Facebookiin, jossa hän ihmettelee ihmisten reaktioita.
– Yllätyksekseni minulle kerrottiin, että olin nähnyt väärin de Witiin kohdistuneen hyökkäyksen tapahtumankulun. Kukaan ei ollutkaan hyökännyt kenenkään kimppuun, vaan de Wit oli kompastunut omiin jalkoihinsa. Hyökkäys oli liian ikävä totuus, joten sitä voitiin kätevästi väittää valheeksi, Härkönen kirjoittaa.
– Sain haukut ensin natsisympatioistani ja tämän jälkeen syytöksiä siitä, että olen siirtynyt natsien riveihin. Koska jos vastustaa natsi-ideologiaa, ymmärtää myös, että natseja pitääkin vähän hakata. Myös kansallismieliset innostuivat, heidän minuun vuoden ajan kohdistama painostamisenihan oli saattanut tehota, ja he arvioivat, että saattaisin ehkä nyt kallistua mielipiteissäni heidän suuntaansa.
Härkönen korostaa, että hän ei ole tapahtumissa kenenkään puolella, ja väkivalta on aina väärin. Väkivaltaa ei myöskään saa kumottua väkivallalla.
Härkönen on aiemmin joutunut vihakirjoittelun kohteeksi kirjoitettuaan artikkelin Turun puukotusiskun uhreja auttaneesta afganistanilaismiehestä.

Valtamedian lemmikit
Valtamedian lemmikit
21.8.2018 23:37

Pitääkö MIKÄÄN tämän pyörätuoliukon kertomuksissa paikkaansa? Siis tukihuijaus JA käräjäoikeuden huijaaminen? Vaikea uskoa. Ja mikä siinä on, että nämä valtamedian lemmikkimaskotit kaatuvat yksi toisensa jälkeen naamalleen?

mää
mää
21.8.2018 23:51

Halvaantunut Zubier seisoo pari pv iskun jälkeen. Tätä kuvaa ei mielellään näytetä Suomen mediassa.
Olisi syytä tutkia onko vammautuminenkin näytelmää.
http://www.arabnews.com/node/1147981/world

mää
mää
21.8.2018 23:56
Vastaa...  mää

Zubierille on keräyksiä menossa edelleen. Hohhoijaa. https://www.gofundme.com/hassans-medical-fund