Uppdrag Granskning: Yli puolet Ruotsissa tuomituista seksuaalirikollisista syntynyt ulkomailla

model-2405077_960_720.jpg

Aiemmin seksuaalirikosten taustaisuus on ollut tabu, mutta nyt asia tuodaan ensimmäistä kertaa esille. Ajankohtaisohjelma Uppdrag Granskning on tehnyt tutkimuksen, jonka mukaan raiskaustuomion saaneista 58 % on syntynyt ulkomailla.

UG on tutkinut käräjäoikeuksien langettavat tuomiot viiden vuoden ajalta, tapauksia on ollut yhteensä 843. Tutkimus osoittaa, että:

 • 58 % henkilöistä, jotka tuomittiin raiskauksesta tai raiskauksen yrityksestä, oli syntynyt ulkomailla.
 • ”Onnistuneissa puskaraiskauksissa” (fullbordade överfallsvåldtäkter) osuus oli vielä suurempi, vajaa 80 % tekijöistä oli syntynyt ulkomailla. Heistäkin puolet oli oleskellut Ruotsissa vuoden tai vähemmän aikaa.
 • Yli puolet tekijöistä oli syntynyt Euroopan ulkopuolella ja 40 % Lähi-idässä tai Afrikassa.

(Toim. huom! Tässä puhutaan siis vain ulkomailla syntyneistä)

UG:n mukaan erityisesti esiin nousee yksintulleet afgaanilapset, joka on yleisin yksittäinen kansallisryhmä raiskaajien joukossa.

Tutkimus kattaa siis vain tuomitut tekijät ja 843 tuomittua seksuaalirikosta kuulostaa vähältä viiden vuoden ajalta. Esimerkiksi vuonna 2016 ilmoitettiin 6 715 raiskausta, mutta vain 142 tapausta sai langettavan oikeuden päätöksen. BRÅ:n mukaan samana vuonna tehtiin 190 000 ”vakavaa seksuaalirikosta”.

SVT

Ohjelma näkyy tänä iltana SVT Play:ssa, joten jos kiinnostaa sen voi katsoa sieltä.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Uppdrag Granskning: Yli puolet Ruotsissa tuomituista seksuaalirikollisista syntynyt ulkomailla

 1. Tekijä tuntematon -tapauksilla kaunistetaan mamujen tilastoa. Todellisuudessa pottunokkaista puskaraiskaria ei ole olemassa.

  37
 2. Sellainen tyyppi, joka kykenee raiskaaman jonkun, ei ole enää mikään lapsi. Olipa hänen todellinen ikänsä mikä tahansa. Raiskaajaa ei koskaan tulisi nähdä lapsena tai uhrina, vaan hankkiutua hänestä mahdollisimman nopeasti eroon, jos kansalaisuutta ei ole plakkarissa.

  Raiskaaja on ihminen joka saa tulla toimeen omassa luonnollisessa ympäristössään, koska raiskaajan kyynärpäätaktiikka on sivistyneeseen yhteiskuntaan sopimaton elementti.

  38
 3. Mikä Ruotsin tilanne on: Onko kyseessä julkinen salaisuus vai onko siellä oikeasti ihmisiä, joille asia tulee yllätyksenä?

  30
  1. Yleinen toteamus on se, että ”raiskaus on rikos etnisyydestä riippumatta ja tekijöitä yhdistää vain se, että ovat miehiä”.

   TOinen yleinen tapa poisselittää asiaa on se, että tekijöitä kohtaan tunnetaan sympatiaa. Eli ne perusselitykset köyhyydestä, kovista oloista ja lähtömaiden erilaisesta naiskatsomuksesta. Tämä ikäänkuin vain todetaan ja jatketaan matkaa.

   31
   1. Monikohan itse rikastetuksi joutunut on edelleen tuollaisella linjalla? On aina helppoa katsoa sivusta kun toiset ovat joutuneet uhriksi ja esittää mielipiteitä, joissa todellinen uhri jää sivuosaan. Tilanne paljastuu kaikessa karuudessaan sitten kun se oma kikkailu on jatkunut liian pitkälle ja leukaan sattuu.

    On se kumma kun toisten tragediaa ei nähdä ja osata pistää syytä taholle, jolle se oikeasti kuuluukin. Jos naiskatsomus on kovin erilainen, niin pitääkö sellaisten tyyppien todellakin saada olla vapaana naisten keskuudessa?

    17
 4. Ei ruotsalainen poju raiskaa, he ovat HBTQ- certifioitujen lastentarhojen kasvatteja sanoo:

  Miksiköhän vain ulkomailla syntyneitten raiskaukset on laskettu? Ilmeisesti siksi että saadaan nätimpää tulosta.

  Jos olisi otettu ulkomailla syntyneitten raiskaukset + toisen polven (molemmat vanhemmat ulkomailta) raiskaukset + toisen polven (isä ulkomailta) raiskaukset olisi lopputulos ollutkin tasaiset 100%.

  Jos oli mahdollista nin 110%…

  35
  1. Epäilen että tämä on toteamus jolla on suora yhteys matuihin. Ja sen perusteella voidaan sitten syyttää/syyllistää niitä tahoja jotka hankkivat matuja maahan tai haluavat niiden jäävän maahan karkoituksista huolimatta.

   Tialsto on paljon raadollisemman näköinen jos listataan ei-ruotsalaiset seksualisikolliset. Muistiini tulee sellainen luku kuin 86%. Mutta nyt en voi vannoa että se olisi oikea, sillä 92%:kin olen jostain lukenut.

   21
 5. Kunniakansalaisten sensuuri ja paapominen lopetettava suvakit linnaan raiskaajien kanssa tuomiot huomattavasti kovemmiksi ja tuomion jälkeen aina palautus ja palautuksien (koskee ns.suvakki elinineitä) vastustaminen tulee kirjata rikokseksi esim 2-4 vuotta vankeutta ja jos uusii raiskauksen pakollinen kastraatio niin eiköhän rupea muslimi insinöörikin miettimään kahdesti kannattaako vai ei raiskaaja on aina raukka olipa minkä värinen hyvänsä ja ansaitsee tuomionsa mutta nämä islamin kiihkoilijat tekevät tätä muustakin syystä kuin siitä niinkuin tiedätte kun allah käskee mutta on se kumma että allah ei näe näiden vempuloiden viinam juontia eikä sauna runkkaamisia kummallinen uskonto ja allah ei joko näe eurooppaan asti tahi sitten on valikoiva näkö.

  22
 6. Tilastokaunistelua.
  Kun valitaan sopivat tapaukset (eli ruotsin kansalaisuuden saaneet/omaavat) mukaan niin saadaan ”vain” 58 pinnaa tulokseksi. Jos kaikki otettaisiin yhtälöön ja epäillyn väri mukaan niin vaalit voitaisiinkin sitten peruuttaa.

  18
 7. Kiitos ei näitä paskakasoja Suomeen, terveisin Suomen naiset, jotka vihaavat naisia alistavia sairaita kulttuureja!

  18
 8. 190 000 ilmoitusta seksuaalirikoksista vuonna 2016? Taisi lipsahtaa ylimääräinen nolla. Joka tapauksessa järkyttäviä lukuja ja Helsingissäkin Lähi-itä/Afrikka-taustaiset saa jo reilusti enemmän tuomioita kuin kantaväestö: https://pt-media.org/2018/02/13/muhammed-eri-johdannaisineen-yleisin-raiskaajan-nimi-helsingin-karajaoikeuden-paatoksissa/.

  Mitä enemmän tulijat edustaa raiskauskulttuuria, sitä kiivaammin turvapaikka-aktivistit haluaa heitä maahan. Tämä kertoo kaiken suvakkien arvoista.

  18
 9. Hyvä, että SVT:n Uppdrag Granskning on ottanut tästäkin asiasta selkoa! Hienoa, että edes jotkut SVT:n toimittajat uskaltavat tuoda julki näitä Ruotsissa täysin tabuksi tulleita asioita. Se ei hämmästytä, että varsinaisesti täydellistä etnistä kuvaa ei uskalleta paljastaa (eli teeskennellään yhdessä, että Ruotsissa syntynyt tai kansalaisuuden saanut hyväksytään täysruotsalaiseksi). Olen iloinen, että Ruotsin kunnialliset kantakansalaiset saavat mahdollisuuden tietää edes osan karmaisevasta totuudesta.

  YouTuben kautta olen nähnyt myös sen Uppdrag Granskningin tekemän rankan paljastusohjelman, joka näytti piilokameroiden avulla ruotsalaisella maaperällä toimivien moskeijoiden todelliset kasvot. Siinä viranomaisten ja toimittajien edessä imaamit puhuivat kauniisti Ruotsin lakien noudattamisesta mm. yksiavioisuuden suhteen, mutta piilokamera paljasti, että musliminaisten täytyy mukisematta hyväksyä miehen saavan ottaa 4 vaimoa (sama ei päde toisinpäin). Imaamit myös ohjeistivat musliminaista olemaan ottamatta yhteyttä poliisiin, jos mies pahoinpitelee ym.

  20
 10. Tärkein unohtui! Mitä tukee YLLÄTYSraiskauksiin/ÖVERFALLSvåldtäkter on 85% tuomituista ulkomailla syntyneitä (SVT Aktuellt 22.8). Se kerrotaan heti ohjelman alussa:

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.