Uskovaiset muslimit kehoittavat uusruotsalaisia olemaan äänestämättä – haram

Kuvakaappaus 2018-08-22 15-29-52.png

Ruotsissa on tullut ilmi, että ääri-islamistinen ryhmittymä Hizb ut-Tahrir yrittää vaikuttaa Ruotsin tuleviin vaaleihin mm. kehoittamalla muslimeja olemaan äänestämättä.

HIzb ut-Tahrir on yleismaailmallinen ”islamilainen vapauspuolue”, jolla on vankka jalansija Iso-Beltin molemmin puolin Malmössä ja Kööpenhaminassa. Tanskassa järjestö on yritetty kieltää monta kertaa, mutta kiellolle ei toistaiseksi ole löytynyt perusteita. Saksassa ja Hollannissa sen toiminta on kielletty.
http://hizb-ut-tahrir.se/
Järjestön yksi ja ainoa tavoite on saattaa koko maailma islamin alle eli voimaan maailmanlaajuinen kalifaatti. Kalifaatti, ja sharia-laki, siinäpä velikultien kaksi tavoitetta.
Kuvakaappaus 2018-08-22 15-32-37.pngJärjestöön kuuluneet muslimit ovat syvästi uskovaisia muslimeja ja heidät tunnistaa siitä, että naiset ovat säkitetty kiireestä kantapäähän ja miehillä on yleensä pyjaman näköinen kaapu päällä. Järjestöön kuuluvat henkilöt noudattavat profeetta Muhammedin jalanjälkiä hyvin tarkasti ja islamilaiset opit ohjaavat elämää millintarkasti. He korostavat sitä, että homot on tapettava, naisen paikka on kotona ja länsimaissa yksi ohje on yli kaiken: älä veljeile kuffarin (vääräuskoisen) kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että matkalla kalifaattiin ei saa olla mukana maallisessa länsimaisessa hapatuksessa.
Malmössä ja Kööpenhaminassa hääräävien muslimien tavoitteena on muuttaa Pohjola (Suomi mukaanlukien) osaksi islamilaista kalifaattia. He asuvat ja oleskelevat täällä vain sen takia. 
Nyt on tullut ilmi, että ainakin Tukholman pohjois-länsiosien ongelmalähiöissä ja niiden moskeijoissa on saarnattu sen puolesta, että uusruotsalaiset muslimit eivät äänestäisi tulevissa vaaleissa. Lähinnä ollaan painotettu, että länsimaalainen demokraattinen vaali on haram, eli syntiä, ja muslimin ei pidä lähteä kuffarin kotkotuksiin mukaan.
Sinänsä kai on ihan sama äänestääkö uusruotsalainen vai ei, mieluummin ei ja pakkaa tavaransa kotimatkaa varten. Mutta on hyvä tietää, että  yhteiskunnassamme hiippailee susia, jotka vaanivat meitä. He toimivat systemaattisesti selkämme takana saavuttaakseen kalifaatin. Hizb ut-Tahriria ei pidä aliarvioida, sillä sen kannatus Etelä-Ruotsissa ja Tanskassa on tuhansia jäseniä, kyse ei ole enää ihan pienestä puuhakerhosta.
Asiassa on mielenkiintoinen sivudetaljee. Uussuomalainen AlanSalehzadeh väittää, että islamistit ja äärioikeisto tekevät yhteistyötä. Toisin sanoen sverigedemokraatit olisivat jollain tapaa masinoimassa islamistien vaateita muslimeille olla äänestämättä.


 
Ainoa asia mitä Salehzadilta kannattaa kysyä, että jos islamilla ja islamismilla on jotain eroa niin mitä eroa on natsismilla ja natsimismilla?
 
 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
22.8.2018 16:08

Suvakitkin voisivat kunnioittaa islamin tapoja ja jättää äänestämättä osoittaakseen arvostusta islamilaiselle kulttuurille.

Jeps!
Jeps!
22.8.2018 19:25
Vastaa...  Minä

Kannatetaan!

Ilmar9
Ilmar9
22.8.2018 17:17

Äänestysluetteloista on helppo poimia ne uusruotsalaiser jotka jättävät äänestämättä ja panna heidät seurantaan.

HYVÄ etteivät äänestä!
HYVÄ etteivät äänestä!
22.8.2018 19:20

Pelkästään hyvä etteivät äänestä! Äänestäisivät kumminkin Löveeniä eikä missään tapauksessa Åkessonia tai Alternativ för Sverigeä.

Haram sanoi kuffari Hispun Tahrimiselle
Haram sanoi kuffari Hispun Tahrimiselle
22.8.2018 19:31

”Uussuomalainen AlanSalehzadeh väittää, että islamistit ja äärioikeisto tekevät yhteistyötä. Toisin sanoen sverigedemokraatit olisivat jollain tapaa masinoimassa islamistien vaateita muslimeille olla äänestämättä.”
No eihän se niin sanonut. Musujen äänestämättäjättäminen vain suosii SDtä ihan luonnollista tietä.

Puusilmän kävelykeppi
Puusilmän kävelykeppi
22.8.2018 21:08

Et sitten saanut puusilmääsi käännettyä siihen uussuomalaisen twiittiin, jossa nimenomaan kertoo omin sanoin tämän asiansa.

Anonymous
Anonymous
22.8.2018 19:46

Nehän pelkää että muslimit äänestäisi väärin!

Lukutaito niin ja näin
Lukutaito niin ja näin
22.8.2018 22:36
Vastaa...  Anonymous

Riski on suuri! 😀

acc
acc
22.8.2018 20:06

Yritän nyt eläytyä rikastajien tapaan ajatella.
Ehkä Hizb ut-Tahrir ryhmittymässä ajatellaan, että kuffarien säännöillä ei pelata. Ainoa mikä pätee on koraani. Ja eihän nyt muslimi osallistu ruotsalaiseen yhteiskuntaan. Jos joku muslimi osallistuu, niin ehkä lähitulevaisuudessa saa päälleen fatwan. Ruotsin lait ja tavat ovat loukkaus Allahia kohtaan. Sellainen loukkaus pitää kostaa. Ja on suorastaan naurettavaa äänestää vaaleissa, koska ilman muuta selvää on, että islamin säännöt tulevat voimaan. Ruotsalaisten osana on kääntyä, maksaa jizyaa tai kuolla. Nyt ollaan jizya-vaiheen lopun alussa. Kun ruotsalaisten rahat loppuvat, vaihtoehtoja on kaksi.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
22.8.2018 23:23
Vastaa...  acc

Oikeastaan miehen onkin hyvä palata islamiin, kun ajoittaa oikein, tai toimii jo etukäteen. Naiset lopettavat lukemisen tähän.
Susiruma, keski-ikäinen, keskivartalolihava, keskiasteen koulutuksen saanut, keskipalkkainen tai keskiolutta työkseen loppaava, töykeä, turha, törkeä, turhantärkeä, **ttumainen ****pää saa naista mistä? Perverssikin se on. Thaimaassa on kallista käydä. Kiljuako nautit, että säästät kyhnynpskaa?
Sopivassa kohdassa astuu täysmääräinen sharia päällensä, maallinen laki koskee korkeintaan maallistuneita kuffareita. Tällöin hiipii islamisti puskissa ja vaanii. Väijyttää mieleisensä ja tekee siitä vaimonsa ja omaksuu seksuaaliorjakseen. Toistaa tarvittaessa, koska ainahan neljä on yhtä enempi. Jos sattuu vaikka ikkunasta tipahtamaan vahingossa yksi, ei tule poru.
Muu selviää sitten aikanaan. Pohmeltaa vaikka valkoiselta roskaväeltä kaiken tarvitsemansa, ne voivat ostaa itselleen uudet leikkikalut. Pitää sitä jollain elää, kun valtiolta loppuu kruunut.

Älä äänestä mutta Taikaseinä on OK
Älä äänestä mutta Taikaseinä on OK
22.8.2018 20:08

Hipsut tapiirit pitävät katukokousta Järvassa, katso video:
https://mitti.se/nyheter/uppmanas-jarvabor-rosta/?omrade=tenstarinkeby

Marko Huttunen
Marko Huttunen
22.8.2018 22:06

Nyt jäi tämän Alanin profetia vähän hämäräksi, millä tavalla SD ja musulmaanit tekee yhteistyötä? Jos äärimusulmaanit käskee muita musulmaaneja olemaan äänestämättä, niin se on kyllä hyvä juttu SD:n kannalta mutta Alan on siis sitä mieltä että SD ja musulmaanit on sopineet tästä fatwasta 😂😂😂😂😂

Nämen hallå
Nämen hallå
22.8.2018 22:39
Vastaa...  Marko Huttunen

”Mikä on präntättynä se ompi totta” totesivat jo Jukolan veljeksetkin 😂😂😂😂😂

Särmääjä
Särmääjä
22.8.2018 22:07

Enemmän kyllä huolestuttaa tollasten islamistijärjestöjen olemassaolo kun mitkään sekavat suvakkihöpötykset, vaikka se on tietysti luonnollista että niitä syntyy tänne tuontimuslimien mukana ja siinä kohtaa kun Ruotsissa on noin 80 prosenttia väestöstä kehitysmaalaisia niin sitten räiskitään pitkin katuja jo muslimisotia kun yhdet haluaa isis-kalifaatin, toiset haluaa tahrir-kalifaatin, jotkut okuuluu al-qaidaan, jotkut haluaa shiia hallinnon, toiset sunni-maan, afgaanit leikkii talibania ja somalit yrittää saada al-shabaabilleki jalansijaa.

Vertauskuva
Vertauskuva
22.8.2018 22:33

Ei kaikkea pidä ottaa 100% kirjaimellisesti. Selvästi tarkoittaa että ”Mä sanoin että islamistit tekevät TAVALLAAN yhteistyötä ääri-oikeiston (Sverigedemokraterna) kanssa…”
Ei tästä mitenkään saa sitä kuvaa että SDn puoluejohto Jimmie Åkesson etunenässä on istunut neuvottelupöydän ääressä hiomassa yhteistä strategiaa http://hizb-ut-tahrir.se/ kanssa. Asioita pitää myös osata ymmärtää kuvainnollisesti ja symboolisesti.

Hygiä hoituu tikuttakin sivistysvaltioissa
Hygiä hoituu tikuttakin sivistysvaltioissa
22.8.2018 23:02

Miksi åånestååå, kun voi vapaasti kurkku suoranana huutaa?

Anonymous
Anonymous
23.8.2018 00:20

They come to your home and make rules how you must live .Fucking peace of muslim shit of this word asks for KKK .

Sam Colt
Sam Colt
23.8.2018 11:35

Viranomaiset Ruotsissa ja Suomessa tutkivat Paavon kirjoituksia tikun kanssa löytääkseen VIHAPUHETTA. Mutta kun kaikki tässäkin uutisessa oli kenen tahansa tarkistettavaa tosiasiaa.
Ei islamissa ole perinnettäkään muutoksiin demokraattista tietä. Kaikessa pitää olla väkivaltaa, sehän on niin miehekästäkin…

jippos123
jippos123
23.8.2018 12:40

Ihan helvetin hyvä jos mustakaavut äänestä. Jokainen ääni on pois vihreiltä ja sossuilta.

pöh
pöh
23.8.2018 14:48

Voi voi, vuosia vihervasemmisto rahdannut kehitysmaalaisia maahan heitä äänestämään, mutta joku keskiaikainen barbaari estääkin kehitysmaalaisia äänestämästä.
Voi rähmä 🙂

Anonymous
Anonymous
25.8.2018 14:16

Toisaalta hyvä etteivät ole poliittisesti aktiivisia. Lontoossa on saatu muhammettilainen pormestari ja kaupunkivaaleissa ja kaupunginosien(?) vaaleissa muslimeja lautakuntiin päättämään miten rahat jaetaan. Ja en usko tuohon että jizyan maksun loppumisen jälkeisestä muslimipakkokäännytyksestä. Luulen että kun rahat loppuu/vähenee, he menevät taksisin omaan maahansa.