Uskovaiset muslimit kehoittavat uusruotsalaisia olemaan äänestämättä – haram

Kuvakaappaus 2018-08-22 15-29-52.png

Ruotsissa on tullut ilmi, että ääri-islamistinen ryhmittymä Hizb ut-Tahrir yrittää vaikuttaa Ruotsin tuleviin vaaleihin mm. kehoittamalla muslimeja olemaan äänestämättä.

HIzb ut-Tahrir on yleismaailmallinen ”islamilainen vapauspuolue”, jolla on vankka jalansija Iso-Beltin molemmin puolin Malmössä ja Kööpenhaminassa. Tanskassa järjestö on yritetty kieltää monta kertaa, mutta kiellolle ei toistaiseksi ole löytynyt perusteita. Saksassa ja Hollannissa sen toiminta on kielletty.

http://hizb-ut-tahrir.se/

Järjestön yksi ja ainoa tavoite on saattaa koko maailma islamin alle eli voimaan maailmanlaajuinen kalifaatti. Kalifaatti, ja sharia-laki, siinäpä velikultien kaksi tavoitetta.

Kuvakaappaus 2018-08-22 15-32-37.pngJärjestöön kuuluneet muslimit ovat syvästi uskovaisia muslimeja ja heidät tunnistaa siitä, että naiset ovat säkitetty kiireestä kantapäähän ja miehillä on yleensä pyjaman näköinen kaapu päällä. Järjestöön kuuluvat henkilöt noudattavat profeetta Muhammedin jalanjälkiä hyvin tarkasti ja islamilaiset opit ohjaavat elämää millintarkasti. He korostavat sitä, että homot on tapettava, naisen paikka on kotona ja länsimaissa yksi ohje on yli kaiken: älä veljeile kuffarin (vääräuskoisen) kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että matkalla kalifaattiin ei saa olla mukana maallisessa länsimaisessa hapatuksessa.

Malmössä ja Kööpenhaminassa hääräävien muslimien tavoitteena on muuttaa Pohjola (Suomi mukaanlukien) osaksi islamilaista kalifaattia. He asuvat ja oleskelevat täällä vain sen takia. 

Nyt on tullut ilmi, että ainakin Tukholman pohjois-länsiosien ongelmalähiöissä ja niiden moskeijoissa on saarnattu sen puolesta, että uusruotsalaiset muslimit eivät äänestäisi tulevissa vaaleissa. Lähinnä ollaan painotettu, että länsimaalainen demokraattinen vaali on haram, eli syntiä, ja muslimin ei pidä lähteä kuffarin kotkotuksiin mukaan.

Sinänsä kai on ihan sama äänestääkö uusruotsalainen vai ei, mieluummin ei ja pakkaa tavaransa kotimatkaa varten. Mutta on hyvä tietää, että  yhteiskunnassamme hiippailee susia, jotka vaanivat meitä. He toimivat systemaattisesti selkämme takana saavuttaakseen kalifaatin. Hizb ut-Tahriria ei pidä aliarvioida, sillä sen kannatus Etelä-Ruotsissa ja Tanskassa on tuhansia jäseniä, kyse ei ole enää ihan pienestä puuhakerhosta.

Asiassa on mielenkiintoinen sivudetaljee. Uussuomalainen AlanSalehzadeh väittää, että islamistit ja äärioikeisto tekevät yhteistyötä. Toisin sanoen sverigedemokraatit olisivat jollain tapaa masinoimassa islamistien vaateita muslimeille olla äänestämättä.

 

Ainoa asia mitä Salehzadilta kannattaa kysyä, että jos islamilla ja islamismilla on jotain eroa niin mitä eroa on natsismilla ja natsimismilla?

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Uskovaiset muslimit kehoittavat uusruotsalaisia olemaan äänestämättä – haram

 1. Suvakitkin voisivat kunnioittaa islamin tapoja ja jättää äänestämättä osoittaakseen arvostusta islamilaiselle kulttuurille.

  76
 2. Äänestysluetteloista on helppo poimia ne uusruotsalaiser jotka jättävät äänestämättä ja panna heidät seurantaan.

  21
  1
 3. Pelkästään hyvä etteivät äänestä! Äänestäisivät kumminkin Löveeniä eikä missään tapauksessa Åkessonia tai Alternativ för Sverigeä.

  29
 4. ”Uussuomalainen AlanSalehzadeh väittää, että islamistit ja äärioikeisto tekevät yhteistyötä. Toisin sanoen sverigedemokraatit olisivat jollain tapaa masinoimassa islamistien vaateita muslimeille olla äänestämättä.”

  No eihän se niin sanonut. Musujen äänestämättäjättäminen vain suosii SDtä ihan luonnollista tietä.

  18
  3
  1. Et sitten saanut puusilmääsi käännettyä siihen uussuomalaisen twiittiin, jossa nimenomaan kertoo omin sanoin tämän asiansa.

   9
   2
 5. Yritän nyt eläytyä rikastajien tapaan ajatella.

  Ehkä Hizb ut-Tahrir ryhmittymässä ajatellaan, että kuffarien säännöillä ei pelata. Ainoa mikä pätee on koraani. Ja eihän nyt muslimi osallistu ruotsalaiseen yhteiskuntaan. Jos joku muslimi osallistuu, niin ehkä lähitulevaisuudessa saa päälleen fatwan. Ruotsin lait ja tavat ovat loukkaus Allahia kohtaan. Sellainen loukkaus pitää kostaa. Ja on suorastaan naurettavaa äänestää vaaleissa, koska ilman muuta selvää on, että islamin säännöt tulevat voimaan. Ruotsalaisten osana on kääntyä, maksaa jizyaa tai kuolla. Nyt ollaan jizya-vaiheen lopun alussa. Kun ruotsalaisten rahat loppuvat, vaihtoehtoja on kaksi.

  16
  1. Oikeastaan miehen onkin hyvä palata islamiin, kun ajoittaa oikein, tai toimii jo etukäteen. Naiset lopettavat lukemisen tähän.

   Susiruma, keski-ikäinen, keskivartalolihava, keskiasteen koulutuksen saanut, keskipalkkainen tai keskiolutta työkseen loppaava, töykeä, turha, törkeä, turhantärkeä, **ttumainen ****pää saa naista mistä? Perverssikin se on. Thaimaassa on kallista käydä. Kiljuako nautit, että säästät kyhnynpskaa?

   Sopivassa kohdassa astuu täysmääräinen sharia päällensä, maallinen laki koskee korkeintaan maallistuneita kuffareita. Tällöin hiipii islamisti puskissa ja vaanii. Väijyttää mieleisensä ja tekee siitä vaimonsa ja omaksuu seksuaaliorjakseen. Toistaa tarvittaessa, koska ainahan neljä on yhtä enempi. Jos sattuu vaikka ikkunasta tipahtamaan vahingossa yksi, ei tule poru.

   Muu selviää sitten aikanaan. Pohmeltaa vaikka valkoiselta roskaväeltä kaiken tarvitsemansa, ne voivat ostaa itselleen uudet leikkikalut. Pitää sitä jollain elää, kun valtiolta loppuu kruunut.

 6. Nyt jäi tämän Alanin profetia vähän hämäräksi, millä tavalla SD ja musulmaanit tekee yhteistyötä? Jos äärimusulmaanit käskee muita musulmaaneja olemaan äänestämättä, niin se on kyllä hyvä juttu SD:n kannalta mutta Alan on siis sitä mieltä että SD ja musulmaanit on sopineet tästä fatwasta 😂😂😂😂😂

  15
  1. ”Mikä on präntättynä se ompi totta” totesivat jo Jukolan veljeksetkin 😂😂😂😂😂

 7. Enemmän kyllä huolestuttaa tollasten islamistijärjestöjen olemassaolo kun mitkään sekavat suvakkihöpötykset, vaikka se on tietysti luonnollista että niitä syntyy tänne tuontimuslimien mukana ja siinä kohtaa kun Ruotsissa on noin 80 prosenttia väestöstä kehitysmaalaisia niin sitten räiskitään pitkin katuja jo muslimisotia kun yhdet haluaa isis-kalifaatin, toiset haluaa tahrir-kalifaatin, jotkut okuuluu al-qaidaan, jotkut haluaa shiia hallinnon, toiset sunni-maan, afgaanit leikkii talibania ja somalit yrittää saada al-shabaabilleki jalansijaa.

  15
 8. Ei kaikkea pidä ottaa 100% kirjaimellisesti. Selvästi tarkoittaa että ”Mä sanoin että islamistit tekevät TAVALLAAN yhteistyötä ääri-oikeiston (Sverigedemokraterna) kanssa…”

  Ei tästä mitenkään saa sitä kuvaa että SDn puoluejohto Jimmie Åkesson etunenässä on istunut neuvottelupöydän ääressä hiomassa yhteistä strategiaa http://hizb-ut-tahrir.se/ kanssa. Asioita pitää myös osata ymmärtää kuvainnollisesti ja symboolisesti.

  9
  1
 9. Miksi åånestååå, kun voi vapaasti kurkku suoranana huutaa?

  12
 10. They come to your home and make rules how you must live .Fucking peace of muslim shit of this word asks for KKK .

 11. Viranomaiset Ruotsissa ja Suomessa tutkivat Paavon kirjoituksia tikun kanssa löytääkseen VIHAPUHETTA. Mutta kun kaikki tässäkin uutisessa oli kenen tahansa tarkistettavaa tosiasiaa.

  Ei islamissa ole perinnettäkään muutoksiin demokraattista tietä. Kaikessa pitää olla väkivaltaa, sehän on niin miehekästäkin…

  10
 12. Ihan helvetin hyvä jos mustakaavut äänestä. Jokainen ääni on pois vihreiltä ja sossuilta.

 13. Voi voi, vuosia vihervasemmisto rahdannut kehitysmaalaisia maahan heitä äänestämään, mutta joku keskiaikainen barbaari estääkin kehitysmaalaisia äänestämästä.
  Voi rähmä 🙂

 14. Toisaalta hyvä etteivät ole poliittisesti aktiivisia. Lontoossa on saatu muhammettilainen pormestari ja kaupunkivaaleissa ja kaupunginosien(?) vaaleissa muslimeja lautakuntiin päättämään miten rahat jaetaan. Ja en usko tuohon että jizyan maksun loppumisen jälkeisestä muslimipakkokäännytyksestä. Luulen että kun rahat loppuu/vähenee, he menevät taksisin omaan maahansa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.