Monet ruotsalaiset koulut vetävät sateenkaariliput tankoon koulun alkamisen merkiksi

flag-1184117_960_720.jpg

Joissakin ruotsalaisissa peruskouluissa sateenkaari-ajattelu on itsestään selvä osa koulun arvomaailmaa. Kuten esimerkiksi Ystadissa, jossa koulun lipputankoihin vedetään sateenkaariliput koulun alun kunniaksi jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Ystadissa koulun alun tapahtuma, jossa sateenkaariliput vedetään tankoon, on juhlallinen tilaisuus. Oppilaat ovat antaneet joka vuosi suuret aploodit tapahtumassa. Koulun rehtori Eva Månsson kertoo paikallislehti Ystad allehandalle:

– Lukuvuosi aloitetaan siten, että kaikki luokat 1-9 kokoontuvat pihalle ja liput vedetään tankoon. Lippu symbolisoi kaikkien samanarvoisuutta ja antaa meille syyn puhua ymmärryksestä, suvaitsevaisuudesta ja kunnioituksesta. Lipulla osoitetaan, että kaikilla on oikeus olla sellainen kuin on.

Aluksi lippuseremonia herättä epäluuloja muutamissa oppilaissa ja vanhemmissa, mutta nyt kukaan ei ole kyseenalaistanut asiaa.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Monet ruotsalaiset koulut vetävät sateenkaariliput tankoon koulun alkamisen merkiksi

 1. jatkuu se 70 luvun ”kansankoti” aivopesu……siitähän nuo nykyiset päättäjät ruotsissa kärsivät,nämä ovat juurikin hitsarin johdolla sitä aivopestyinta porukkaa ja tulokset nähdään nykypäivän tilanteessa…….tää on menetetty maa sille ei voi mitään,ei sitä pelasta enään SD.n vaalivoittokaan….pitäis saada 51% äänistä muuten nämä muut jyräävät yli puoluerajojen SD.n ulos hallituksest…….esim. meidän maasta muutto aikaistuu varmasti kun tuo hitsari jatkaa hallituksessa,puhumattakaan tästä yhdestä hullusta akasta…..onneksi euroopassa on maita jossa tätä paskaa ei ole tarjolla……

  23
  1. Vaikka SD saisi 100% äänistä, niin mitä sitten? Maassa on miljoona matua, joita ei pysty lähettämään kotiin millään konstilla. Kirkuvaa matulaumaa ei saa koneeseen ja yksitellen lähettämällä se vaatii miljoona lentoa. Yksi lento päivässä tekee miljoona päivää. Se porukka sikiää nopeammin kuin mitä niitä saa lähetettyä takaisin aavikolle ja viidakkoon. Ruotsalaiset ovat rakentaneet maastaan logistisen mahdottomuuden.

   Siinä samalla Ruotsi on tuhonnut koko Pohjolan. Kun Ruotsilta lopuu rahat tämän hulluuden rahoittamiseen, ja rahat niiltä ennen pitkään takuuvarmasti lopuu, niin ne miljoona matua on edelleen ihan tossa rajan takana.

   Nyt seuraa sitten se kaikkein tärkein kysymys, joka pitää kysyä jokaiselta poliitikolta: Miten Suomi on varautunut siihen tilanteeseen, jossa Ruotsin lakkautetulta armeijalta loppuu piikkilanka, eivätkä he saa raiskailevia, kivitteleviä ja autoja polttelevia lapsukaislaumoja enää ojennukseen? Tämä piikkilangan loppuminen sattuu takuulla samaan aikaan milloin Haaparanta vuotaa kuin seula. Tosin niinhän se on tehnyt jo aika tovin.

   20
   1. Suomi on varautunut islamistirajavartijoilla, jotka toivottavat onnesta kirkuen tuholaislaumat tervetulleiksi. (Tuo väite on hieman väritetty, mutta täysin todistettavissa.) Sisäministeri saattaa jopa tehdä pilapuhelun ”ei sulla puomia, sellaista kunnon parrua siellä, kiähkiäh”. (Ennenkin noin toimittu varsin menestyksekkäästi.) Kaikkein helpointa olisi olla tekemättä mitään, morjestelee vaan kopista pleksin takaa matujen rynniessä ohi ja poliitikko voi olla kommentoimatta.

    Tuo se olisi kaikkein kaunein skenaario, että Ruotsi romahtaisi kerralla, yhdellä rysäyksellä. Tännehän ne tulisi? Odottaisimme kaikki kotonamme, milloin se alkaa omalla asuinalueella. Sitten kun ne näkyvät ikkunasta, alkaa lähtölaskenta. Myöhäistä silloin on alkaa uhittelemaan, kun ei aikaisemminkaan ole kiinnostanut.

    Luulin, ettei Isistä pahempaa voi olla. Olinpa väärässä, kertoivatkin jo seuraavan olevan paljon pahempi. Mikähän se sitten on? Se voisi olla yhden Euroopan maan tuhoaminen ensin taloudellisesti, sitten ikäänkuin kostoksi muslimiväestön pettämisestä, totaalisesti. Kaikki tuhkaksi (kuten kurditkin jo lupasivat). Nopea siirtyminen seuraavaan maahan tuhoaa automaattisesti senkin maan talouden, sitten siitä vaan… Mikä enää voi olla pahempaa Euroopalle? Jäähän tuolla tavalla vielä Pohjolaan syrjäseuduille väkeä ja Itä-Eurooppa menestyy massiivisesti. Islamilaiset ihmispaljoushelvetit, Ranska, Saksa jne autioituisivat ja ehkä metsittyisivät umpeen? Ei siinä mitään Kalifaattia synny, muttei ole tarkoituskaan. Jokunen satamiljoonaa raatoa jättää maailmansodat varjoonsa, eiköhän siinä ole jo tarpeeksi.

    Ainoa varma on, ettei mitään tehdä, tuli mitä tuli. Kansa on äänestänyt, kansa saa tilaamansa, näin se menee.

 2. Eikö siellä yhtään ajateĺla koulujen muslimeja?
  Pakotetaan hyväksymään homot, eikä hirttämään niitä sinne lipputankoihin.
  Miksi? Onhan muslimeillakin tunteet.

  13

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.