Huijasiko Hassan Zubier koko "auttamistapahtuman" sellaisena kuin se nyt tunnetaan?

Kuten sanoin aiemmin niin tapaus Hassan Zubier ei ole läheskään loppuunkäsitelty. Olen katsonut kymmeniä Turun torillta muistotilaisuudesta otettuja kuvia ja filmejä ja yksi asia ihmetyttää: Missä ovat Zubierin haavojen siteet?

En haluaisi olla foliohattu, mutta jotain hyvin omituista asiassa on. Zubierin sanotaan haavoittuneen niskaan. Mutta kun Zubier tulee sairaalasta iskusta kahden päivän päästä pidettyyn muistotilaisuuteen niin niskassa ei ole minkäänlaisia haavan peitteitä, jollaisia tavataan laittaa avohaavojen päälle, jotka tikataan umpeen.
Katsokaa kuvia, jotka ovat molemmilta sivuilta. Minkäänlaisia haavan peitteitä ei näy niskassa. Ei laastareita eikä teippejä. Toisaalta niskaa peittää käden kantoside. Mutta jos niskassa olisi syviä haavoja, joita on operoitu, ei ole uskottavaa, että haavan päälle asetetaan kantoside painamaan ommeltua haavaa.
Klikkaa kuvia isommaksi niin niistä näkyy yksityiskohtia.
 
 
 
 
Zubierin kerrotaan saaneen viiltoja myös käsivarsiin, mutta niissä ei näy minkäänlaisia haavoja. Oikeassa käsitaipeessa on laastari, jollainen laitetaan verikokeen tai tippaletkun jälkeen. Zubierin molemat käsivarret kuitenkin näkyvät kuvissa ja yhdessä kuvassa oleva paperituppo on poistunut toisessa kuvassa. Ei mitään haavoja.
Tietenkin on mahdollista, että Zubierilla on haavaumia hauiksessa/ ojentajassa, jolloin haavaumat jäisivät paidan hihan alle piiloon, mutta medioissa on puhuttu erityisesti niskaan ja käsivarsiin kohdistuneista iskuista. Myös kylki on mainittu.
 
 
 
 
 
Jälkeenpäin otetussa kuvassa Zubierin oikeassa hauiksessa ainakaan ei näy mitään arpia.
Kuvakaappaus 2018-08-25 22-15-17
Kannattaa katsoa Åbo Underrättelserin muistotilaisuudesta kuvattu filmi, jossa Zubier puhuu. Mikään ei viittaa siihen, että niskassa olisi sellaisia haavoja, jotka olisivat niin vakavia, että vaikuttaisivat ainakaan pään kääntymiseen. Kun filmiä katsoo tarkaan niin missään kohtaa ei voi huomata haavoja tai haavasiteitä.

 
Mistä voisi olla kyse?
Hassan Zubier rakensi sankaritarinan niin uskottavasti alusta alkaen, että sitä ei ole osattu kyseenalaistaa. Hän oli mahdollisesti oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja käytti tilaisuutta hyväkseen. Hän on kertonut julkisuudessa, että toimi tapahtumahetkellä ”sairaanhoitajana”. Auttaminen tuli ikäänkuin ammattisairaanhoitajan selkärangasta. Ylläolevalla filmillä hän kertoo juuri näin: hän toimi koska hänet on koulutettu toimimaan.
Mutta Zubierhan ei ole ikinä ollut mikään sairaanhoitaja, ensihoitaja tai mikä lie sukeltaja. Hänellä ei ole mitään sellaista koulutusta. 
Hän leikki sairaanhoitajaa vasta tapahtuman jälkeen sankariroolissaan, jonka kehitti itselleen heti tapahtuman jälkeen. Hän ei voinut toimia ensireaktiona kuten ammattisairaanhoitaja, koska hän ei yksinkertaisesti ole sairaanhoitaja eikä ylipäätään tiedä ensiavusta sen enempää kuin tavallinen tietämätön kaduntallaaja.
Toisaalta monissa eri yhteyksissä on tullut selville, että tilanteessa autajana oli suomalainen mies ja Zubier pällisteli taustalla.
Voi olla tietenkin mahdollista, että Zubier on jollain tavalla yrittänyt estää terroristin tekoa ja saanut siinä yhteydessä viiltoja, mutta ainakaan sellaisia haavoja on vaikea uskoa, mistä julkisuudessa on viimeisen vuoden ajan puhuttu.
Luultavasti homma on mennyt niin, että Zubier kehitti tuolla hetkellä tarinan. Ehkä viilto, kaksi, pikku haavoja ja ammattimaisena manipuloijana hän osasi vedellä niistä naruista, jotka johtivat tarinaa eteenpäin.
Kun katsoo Zubierin Facebookia, sieltä löytyy erittäin mielenkiintoista materiaalia:
Alla kuva 3. kesäkuuta. Miehellä ei näy minkäänlaisia arpia olkapäissä, paitsi oikeassa jotain. Mutta taas vasen käsihän oli se, joka Turun torilla oli paketissa.
Ylävartalo on ainakin edestä päin täysin vahingoittumaton, varsinkin vasen olkapää.
34305385_10156342277739754_5885719416028528640_n.jpg
Vielä mielenkiintoisempi on toukokuussa lähetetty live-tapahtuma, jossa Zubier esiintyy hihattomassa paidassa. Filmiltä Zubierilta ei voi havaita minkäänlaisia arpia yläkehossa eikä käsissä.
Kuvakaappaus ja alla koko video. (Näkyy peilikuvana.)
Kuvakaappaus - 2018-08-26 05-06-07.png
Video kokonaisuudessaan:

 
Facebookista löytyy useita kuvia viime keväältä, jolloin ylävartalossa ei näy minkäänlaisia arpia. Kannattaa tsekata.
 
 
 
Kysymyksen herättää myös se, että miksi Zubier ei ole esitellyt vammojaan. Niistä ei löydy minkäänlaista Facebook-päivitystä eikä kuvaa.
On luonnollista, että tuossa tilanteessa tapahtumien jälkeen Zubierin toimintaa oli vaikea kyseenalaistaa, koska siihen ei ollut mitään sellaista syytä, että kyseenalaistaminen olisi tullut edes mieleen. Mutta nyt kun on selvinnyt, että Zubier on kunnon satusetä niin silloin koko homma pitää kyseenalaistaa loppuun asti eikä jättää sitä roikkumaan ilmaan jonkinlaisena puolitotuutena.
Tämä on vain oma teoriani, joku voi mahdollisesti löytää asiasta uusia juonteita. En kuitenkaan usko, että Zubierin osuus oli sankarillinen kuten se yritetään esittää ja vammat ovat korkeintaa mitättömiä viiltohaavoja.
Jos esitetään faktaa, että olen väärässä, luonnollisesti tulen korjaamaan asian.
LISÄYS: Zubierista kyllä löytyi ainakin yksi kuva kun hän on onnettomuuspaikalla, että kyllä hän siellä on ollut.
435BCFB100000578-4802796-image-m-110_1503072121415.jpg

Subscribe
Notify of
guest
71 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mätä valtamedia
Mätä valtamedia
25.8.2018 23:03

Valtamediaa kohtaan tuntemani inho vain kasvaa, mitä enemmän paljastuu mm zubierin tapauksesta. Muistan kuinka vihlaisi tuolloin, kun valtamedia riekkui valkoihoisten vain kuvanneen ja jääneen katselemaan sivusta uhrien kärsimystä. Valtamedia korosti tummempi-ihoisten auttamishalua ja valkoihoisten passiivisuutta. Yök valtamedialle! Pientä vahingoniloa valtamediaa kohtaan on pakko tuntea nyt näiden paljastusten jälkeen.

K.L.
K.L.
26.8.2018 09:47

Kevyesti nousi tuolista hahaaaaa ei mitään ongelmaa!Voi luoja miten niitä jotka eivät lue tai kuuntele muuta kuin valtamedioita…täydestä menee!Toisaalta..olen raivoissani tästäkin kusetuksesta!

K.L.
K.L.
26.8.2018 09:48
Vastaa...  K.L.

Niin ja pikku laastari hauiksessa….

Sven Finland
Sven Finland
14.9.2018 13:25

Svenska Yle ja ruotsinkielinen media on tarvinnut poliittisiin tarkoituksiin matu-taustaisen sankarin.
Meillä on ennestään esimerkiksi Mannerheim, joka on nostettu jalustalle Suomen vapauttajana punaisista.
Todellisuudessa Mannerheim oli kaukana Helsingistä teloituttamassa siviilejä, kun saksalaiset valtasivat Helsingin.
Mannerheimistä on tehty naisten mies ja erilaisia aatelisia naisia on häneen yhdistetty.
Oikeasti Mannerheim oli homoseksuaali, joka tuskin naisiin koski.
Sodan aikaan ja presidenttinä ollessaan hän juopotteli ja oli sairaana. Muut hoitivat asioita.
Mannerheim ilmeisesti teki vääriä ratkaisuja sodassa ja turhaan tapatti kymmeniä tuhansia suomalaisia.
Elisabeth Rehnistä on myös tehty sankaria. Hornettien hankinta on pistetty hänen nimiinsä.
Sauli Niinistö sanoi nyt, että hankintaan ei käytetty poliittista ohjausta. Päätöksen tekivät sotilaat.
Sotilaat ovat aiemmin sanoneet, että Ellu pidettiin asioiden ulkopuolella.
Martti Ahtisaaren Nobel-palkinto näyttäytyy nyt myös uudessa valossa. Ruotsi on antanut palkinnon luultavasti säälistä ja auttaakseen RKP:tä luomaan myönteistä kuvaa ruotsalaisuudesta. Haluna säilyttää privilegionsa.
RKP:lle on tärkeää, että Hanken ja Åbo Akademi säilyvät heidän lastensa opinahjoina, jopa niin tärkeänä, että saivat Ruotsin estämään suomenruotsalaisten ja samalla suomalaisten muuton opiskelemaan Ruotsiin.
RKP:lle on katkeraakin katkerampi paikka, kun Perussuomalaiset löysivät kaveripuoluekseen SD:n
RKP on ilman näkyvää poliittista kaveria Ruotsissa. RKP pitää saada oppositioon Pohjoismaisesta yhteistyöstä.
Samoin ahvenanmaalaiset äänettömiksi.

Aappa
Aappa
25.8.2018 23:25

Valehteluhistorian perusteella kyseisen oletetun tarina vaikuttaa keksityltä nimeä myöten, vaikka hassanilta vaikuttaakin.

Alarik Lundin
25.8.2018 23:29

Taitava hovinarri antaa mitä toivotaan. Oli tilausta ruskealle sankarille ja aika varmaa oli, ettei kukaan kyseenalastaisi mitään.

MV
MV
25.8.2018 23:32

Ainakin kaverilla on taito ja pokka tehdä näitä taikoja! Tai taito on hieman hatara, mutta yrittäjähenkinen paska on!

Alarik Lundin
25.8.2018 23:42
Vastaa...  MV

Joo, on tosiaan niin hatara esitys, että jos esitys olisi jossain muualla kuin Pohjois-Korean tai Suomen valtamediassa ei olisi mitään mahiksia mennä täydestä kehenkään.

Pieleen tämäkin
Pieleen tämäkin
29.8.2018 21:07
Vastaa...  MV

Sirkus Sariolaan töihin! Ai niin, nämä eivät suostu tekemään työtä.

Analyysisi on naulan kantaan, Paavo!
Analyysisi on naulan kantaan, Paavo!
25.8.2018 23:51

Päätettiin ylemmältä taholta hinnalla millä hyvänsä tehdä matuista tilanteen sankareita koska pelättiin raivoa & rasismia terroriteon luonnollisena seurauksena. Ihan samalla tavalla kuin Ruotsissa on salattu puskaraiskaajien etnisyys koska on pelätty totuuden aiheuttavan sitä samaa eli raivoa & rasismia (tunnustihan tämän professori ”Snickesnackekin” jota Ruotsin media aina käyttää vakioexperttinä kun on kyseessä matujen edustus rikostilastoissa).
Mutta että sattuikin sopiva opportunisti/illusionisti/mytomaani paikalle juuri sopivalla hetkellä. Uskomatonta!

MV
MV
26.8.2018 00:33

Carpe diem ja Vöilaa!

Anonymous
Anonymous
29.8.2018 22:25

Puukotuksen jälkeen kirjoitinkin että maanantaina jokaisella eri medialla on oma matusankari. Ei mennyt kuin seuraavaan päivään niin johan niitä rupesi löytymään.

tira
tira
26.8.2018 00:00

En oikein ymmärrä tätä sankaritarinaa tai siitä valehtelua. Jos mitä tahansa tapahtuu, kännykät räpsyvät. Eikö nyt muka mistään kuvasta käy selville, mitä oikeasti on tapahtunut? Auttoiko Zubier uhria vai maanmiestäään? Hän on saanut kammottavia vammoja mutta jo parin päivän kuluttua istunut uhrina Turun torilla jakamassa medialle lausuntoja. Kuka toipuu noin nopeasti lähes kuolettavista vammoista? Hän on kertonut että hänellä on ms-tauti ja häntä on hyväksikäytetty. Paino sanoilla hän on kertonut. Ja mediaan menee kuin häkä. Nyt on sitten kaikenlaista ikävää, tuhopolttoa sun muuta ja 8 vuoden tuomiota jota ei Ruotsissa ihan pikkujutuista ulkomaalainen ja varsinkaan ulkomaalainen saa. Zubier on syntynyt Lontoossa, asuu Ruotsissa kansalaisuuden saaneena ja etninen tausta on kaikissa medioissa salattu. Joku ikävästi kertoi että olisi ollut marokkolainen kuten tämä terroristikin. Tästähän saakin sitten hyvän salaliittoteorian: kaverit vähän nirhaisevat toisiaan ja toinen kerää massit ja muutaman vuoden kuluttua kun Ahmed vapautuu sitten jakavat saaliin. Paitsi että niitä masseja ei Ahmed koskaan tule näkemään. Länsimainen tajuaa että ”don’t bullshit a bullshitter”, mutta toisessa kulttuurissa ei noin toimita.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
26.8.2018 16:01
Vastaa...  tira

Oikeastaan kaikki jopa yliluonnollisiin tapahtumiinkin pohjautuvat salaliittoteoriat ovat tällä hetkellä uskottavampia, kuin Zubierin omakehitteiset satuilut. Ennemmin uskon tuon kuunatsiksi, kuin supersankariksi. Ainoa kiistaton todiste on presidentin myöntämä mitali, joita nyt voidaan viskellä periaatteessa kaikille vastaantulijoille.
Näppärästi ukko kyllä pomppii loppuikänsä pyörätuolissa viettelijäksi, saattaa se hypermuslimi ollakin. Ilmanko lähi-imaamikin kävi kunnioittamassa siinä yhdessä kuvassa.
Muuten tuo hyväksikäyttöhän oikeuttaa kusettamaan ja murhapolttelemaan. Harmi, ettei tekijältä voi kysyä, hänhän kuoli vankilassa. Tuomioistuimen papereistahan asia selviäisi, voi vaan olla, että nekin ovat mystillisesti kadonneet arkistosta.
On siinä perkeleesti istuttu leirinuotioilla tarinankerronnallisista syistä, että kaikki on saatu paperille.

Nyt Paavo syyllistyy tutkivaan jounalismiin
Nyt Paavo syyllistyy tutkivaan jounalismiin
26.8.2018 00:12

Taitaa olla hajulla kuin pieni nokkahiiri

miekku
miekku
26.8.2018 00:28

Sama kuva kuin arabnewsissa, minkä olit Paavo poistanut vai sensuurivalvojat?, siis linkin jonka aiemmin linkkasin: HZ Seisoo ihan hyvin itse, harva halvaantunut seisoo.comment image Tässä näkyy hyvin vasen niska, ei arpia. https://www.aamulehti.fi/uutiset/puukkoiskun-sankari-hassan-zubier-kuiskasi-kuolevalle-naiselle-olen-todella-pahoillani-etten-onnistunut-200869844/ Tässä oikea jalka vasemman yli istuessa, halvaantuneet eivät istu noin. https://www.aamulehti.fi/uutiset/turun-terrori-iskun-sankari-hassan-zubier-ei-ole-ensihoitaja-myontaa-myos-valehdelleensa-rauhanturvapalveluksesta-201155493/ Aika monissa kuvissa nostanut jalan toisen päälle hyvinkin vaikeaan asentoon, osa kuvista poistettu. Kundilla ollut twitteri-tili, poistettu. Kannattaa kaivella netin syviä arkistoja noista poistetuista. Maksajana vaatisin parempia tutkimuksia ennen maksamista. MS-tauti ei ole syy maksaa korvauksia.

miekku
miekku
26.8.2018 04:01
Vastaa...  miekku

Tässä näkyy arpi niskassa, eilähelläkään selkärankaacomment image

HZ=kusettaja
HZ=kusettaja
26.8.2018 11:12
Vastaa...  miekku

Kaikki muu oli siis kusetusta paitsi tuo arpi, joka oli oikeastaan selässä eikä niskassa kuten väitettiin.

Finlandssvenskar
Finlandssvenskar
14.9.2018 13:37
Vastaa...  HZ=kusettaja

Paras selitys on, että Zubier ja Bounane ovat saman islamisti ryhmän jäseniä Tukholmassa.
Hassan otii tahallaan puukoniskun selkäänsä. Tai hän oli suunnitellusti paikalla ja piti ottaa osaa puukotuksiin. Päättikin jäädä ulos, jolloin Bounane kosti. Niin tai näin Hassan ei ollut sattumalta paikalla eikä ole ensihoitaja tahi rauhanturvaaja.

Jouko Kurppa
Jouko Kurppa
26.8.2018 20:18
Vastaa...  miekku

Mut toihan voi olla joku vanha sota-arpi rauhanturvaaja-ajoilta!

m
m
26.8.2018 00:30

Kommentoin äsken, oletko ottanut ennakkosensuurin käyttöön, kun viestini ei näy?? Näkykkö tämäkään…

Pauli Konttinen
Pauli Konttinen
26.8.2018 00:42

Paska-paavo

Pauli Konttinen
Pauli Konttinen
26.8.2018 00:44

Jos joku tulis puukottamaan, haluaisitko että vieressä on Hassan vai ”paavo tajukangas”?

PM
PM
26.8.2018 05:24
Vastaa...  Pauli Konttinen

En ainakaan että sinä.

huugo
huugo
26.8.2018 06:11
Vastaa...  Pauli Konttinen

No ei ainakaan hassan, saattaisi lompakko ja muuta arvokasta kadota samalla. Eli mieluimmin Paavo.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
26.8.2018 16:18
Vastaa...  Pauli Konttinen

Jos olet tulossa puukottelemaan, saatan huomata sen ja silloin toivon vierustoveriksi juurikin ”Hassanin”. Kaverin voi aina tyrkätä siihen puukkosi tielle aiheuttamaan suurta hämmennystä, ethän toki toivo kontollesi sitä, että joutuisit vankilaimaamillesi ja ennenkaikkea muille islamistivangeille selvittelemään tekosi oikeutusta.
Loppuosan iltasadusta saat kehitellä itse, koska tänne ei haluta väkivaltafantasioita. Terä luonnollisesti kulkee aina mukanani, koska kaltaisiasi pyörii nurkissa enemmän, kuin koskaan aiemmin.
P.S. Allahu akbar huudettu, silloin liikkuu!

Qroquius Kad
Qroquius Kad
26.8.2018 17:24
Vastaa...  Pauli Konttinen

Mikäli joku tulisi minua kohti puukottaakseen, olipa mitä etnistä ryhmää tahansa tai tulipa edestä tai takaa – aivan varmasti haluaisin vieressäni olevan Paavo Tajukankaan enkä ketään, jonka nimi on Hassan tai mitään siihen viittaavaakaan.
Mitä enemmän puukottajan nimi muistuttaisi Hassania tai hän tulisi kohti takaapäin, kuten heidännimisillään on tapana – sitä suuremmalla syyllä toivoisin Paavo Tajukankaan olevan vierelläni.

Ette kelpaa
Ette kelpaa
29.8.2018 21:11
Vastaa...  Pauli Konttinen

Ei Pauli eikä Hassan mun lähelle, kun puukotetaan.

huugo
huugo
26.8.2018 06:18

Tämä kaveri vei Suomen mediaa kuin mätää kukkoa ja minua naurattaa. Varsinainen tarinan iskijä tuntuu olevan ja nauttii näköjään sankarin viitasta joka otettiin pois ja kas kummaa YLE oli enismmäisenä asialla. Pelkäsi kait vaihtoehtomedioiden tuovan totuuden esiin jossain vaiheessa. Presidentin kanslia on kait jo postannut kutsun matkaan tuleviin linnan juhliin. Voihan vähän vituttaa porukkaa jos näin on käynyt, koska poiskaan ei voi ottaa menettämättä ”kasvoja”

Kulta.. anna Kulta ..Anna Aivain lähelesi Aivan Lähelesi
Kulta.. anna Kulta ..Anna Aivain lähelesi Aivan Lähelesi
26.8.2018 06:30

Tämä täydelinen valtamedian hiljaisuus joka jatkuu jo 4 päivä on säälitävää
He ehkä tajuavat että on tapahtunut heidän uskotavuden kannalta
2000 luvun pahin moka joka paljastaa heidän akendansa kaikkine karvoineen ja huolella
Luotetavaa valtamedian journalismi on saanut iskun puukosta takaraivoon
syy heidän kiimainen matutus
täysin kritiikitön suhtautuminen ylipätään näiden läpsytelijöiden
valheelisiin tarinoihin
Eero Mäntymaa itse asiassa kirjoitaa niitä tarinoita näiden kielteisen turvapaika saaneiden kanssa kimpassa
eli kirjan ovat kirjoitaneet Eero Mäntymaa Ja allah Mustafa
valehtelevia muslimeita henkisesti kumpikin
Hassan Zubier On Psykiatrian nökokannalta patologinen valehteljia
jonkin sortin psykopaatti näiden tuhopolltto tuomioidensa varjolla
Manipulointi ja patologinen valehtelu kuuluvat osana narsistiseen käyttäytymiseen. Manipulointi tarkoittaa toisen henkilön ajatusmaailman muokkaamista
Näin toimii patologinen valehtelija – tunnistatko lähipiiristäsi?
Kyllä Tavalaan ………………….
Valtamedian toimittajat
https://www.studio55.fi/tastapuhutaan/article/nain-toimii-patologinen-valehtelija-tunnistatko-lahipiiristasi/4603330
https://fi.wikipedia.org/wiki/Narsistinen_persoonallisuushäiriö
sama asia periaatessa
Esimerkki Pakko heitää Ampparin Lööpit Sori Pituudesta 2018 Su 26.8.
+13 °C
Helsinki
Tavallinen lastentauti vei 10 kuukauden ikäisen Miro-vauvan teho-osastolle – Laura-äiti: ”Istuin jo käytävässä ja järjestin mielessäni hautajaisia”
MTV.fi
Kotimaa
6:13
8
-0+0
10 min >
Kaksi huonoa satoa ei tyhjennä Suomen varmuusvarastoja – avaaminen ei ole vielä ajankohtaista
Aamulehti
Kotimaa
6:02
17
-0+0
15 min >
Kaksi huonoa satoa ei tyhjennä laareja – Leipäviljan varmuusvarastojen avaaminen ei ole vielä ajankohtaista
Ilkka
Kotimaa
6:01
10
-0+0
Pitkän uran tehneen lehtorin synkkä tuomio nykynuorista: ”Vanhemmat hyysäävät ja lukioon tullaan ilman pohjatietoja – monella ei ole unelmia mistään”
MTV.fi
Kotimaa
6:01
45
-0+2
30 min >
KYS kertoo tänään Kuopion bussiturmassa loukkaantuneiden tilasta
Ilta-Sanomat
Kotimaa
5:24
34
-0+0
Avioehto rekisteröidään uusperheissä muita useammin
MTV.fi
Kotimaa
5:21
18
-0+0
Kaleva: Oikeusasiamies selvittää Pohjolakodin valvontaa – yllätystarkastus paljasti koulukodin toiminnassa useita puutteita
Kaleva
Kotimaa
5:20
94
-0+1
1 tunti >
Mies ja koira pelastautuivat kaatuneesta veneestä saareen – veneilijä sytytti nuotion merkkivaloksi
MTV.fi
Kotimaa
5:15
153
-0+0
Sunnuntaisuomalainen: Suurten kaupunkien kotihoidossa jopa kymmeniä laiminlyöntejä vuosittain
Iltalehti
Kotimaa
5:06
37
-0+1
Kuopion yliopistollinen sairaala kertoo tänään bussiturmassa loukkaantuneiden tilasta
Salon Seudun Sanomat
Kotimaa
5:05
-0+0
Kaleva: Yllätystarkastus paljasti koulukodin toiminnassa puutteita – Oikeusasiamies selvittää Pohjolakodin valvontaa
MTV.fi
Kotimaa
5:05
97
-0+1
SS: Kotihoidossa kymmeniä laiminlyöntejä vuosittain
Verkkouutiset
Kotimaa
5:01
21
-0+0
Kuopion yliopistollinen sairaala kertoo tänään bussiturmassa loukkaantuneiden tilasta, turman tutkinta jatkuu muun muassa matkustajien kuulemisilla
Kaleva
Kotimaa
4:59
15
-0+0
Sadepilvet valuvat Suomeen – katso tästä, missä tänään ropisee
Iltalehti
Kotimaa
4:51
197
-0+0
2 tuntia >
Veneilijä ja koira pelastautuivat kaatuneesta veneestä – veneilijä sytytti saaressa nuotion merkkivaloksi
Keskisuomalainen
Kotimaa
4:02
122
-0+1
4 tuntia >
Kuljettajaton vene pyöri ympyrää Korsnäsissä – veneilijä löydettiin kuolleena merestä
Iltalehti
Kotimaa
2:11
205
-0+0
Ensin hallitus leikkasi koulutuksesta rajusti, sitten paikkasi pienesti – Karuimmin on kohdeltu toisen asteen koulutusta, arvioi OAJ
HS.fi
Kotimaa
2:03
122
-1+7
”Eläksääki viel?” eli ”Kiva nähdä” porilaisittain – HS:n kysely paljasti murteiden rikkauden
HS.fi
Kotimaa
2:03
130
-0+1
Avioehdot yleistyneet vauhdilla – uusperheet tekevät ehdon useammin kuin ensimmäistä kertaa naimisiin menevät
Ilta-Sanomat
Kotimaa
1:45
72
-0+6
Avioehto rekisteröidään uusperheissä muita useammin – ”kokemus opettaa”
Kaleva
Kotimaa
1:33
81
-0+4
Koira pelästyi ilotulitusta Tampereen Venetsialaisilla, jäi jumiin puun ja aidan väliin – ”Joka puolella paukkuvat nyt raketit”
Ilta-Sanomat
Kotimaa
1:00
219
-1+4
Koiranpentu pelästyi raketteja Hervannassa ja juoksi piiloon – Pelastettiin orapihlaja-aidan oksien ja kallion välistä
Aamulehti
Kotimaa
23:50
225
-5+3
Katso tästä lauantain oikea lottorivi – 6+1 osumat toivat yli 184 000 euroa yhdelle pelaajalle
Aamulehti
Kotimaa
22:46
908
-0+0
Poliisi: Mies kuoli veneonnettomuudessa Korsnäsissä
HS.fi
Kotimaa
22:45
157
-1+1
Vene pyöri ympyrää ilman kuljettajaa Korsnäsissä – merestä löydetty mies kuoli
Ilta-Sanomat
Kotimaa
22:44
205
-1+0
Kuvagalleria: ”Oikeastaan meillä on alkanut uusi aika” – Paiholan kylän juhlassa kuultiin monta pientä ilosanomaa maakuntapäivänä
Karjalainen
Kotimaa
22:37
74
-1+0
Venäläinen oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi on taas pidätetty Moskovassa – suunnitteli protesteja eläkeiän nostoa vastaan
Aamulehti
Kotimaa
22:29
105
-5+3
Lotossa ei täysosumaa – tässä ovat oikeat numerot
Ilta-Sanomat
Kotimaa
22:28
528
-2+1
8 tuntia >
Suuria tunteita Pohjois-Koreassa: Osalle perheen jälleennäkeminen 70 vuoden jälkeen olikin pettymys – ”Heidän aatemaailmansa oli liian erilainen”
MTV.fi
Kotimaa
22:13
798
-1+3
Miksi Kuopion turmabussin suurta vauhtia ei saatu hidastettua? Otkesin tekninen tutkinta jarruista valmis: ”Ei löytynyt vikaa”
Ilta-Sanomat
Kotimaa
21:50
1429
-4+4
Itämeren roskaantumiseen etsittiin ratkaisuja kilpailulla – sellukassien valmistaja vei voiton
MTV.fi
Kotimaa
21:39
187
-2+9
Onnettomuustutkintakeskus: Turmabussin jarruissa ei vikaa, kuljettaja ei ole sanonut, että ulosajo olisi johtunut jarrujen pettämisestä
Demokraatti.fi
Kotimaa
21:32
766
-5+7
Otkes vahvisti: Turmabussin jarruista ei löytynyt vikaa – Kuski ei pystynyt kertomaan tapahtumien tarkkaa kulkua
Kainuun Sanomat
Kotimaa
21:31
42
-1+0
Lievä jodin puutos ei välttämättä oireile – ”On viranomaisten tehtävä huolehtia, että elintarvikkeissa on riittävästi jodia”
Kaleva
Kotimaa
21:14
316
-6+6
Otkes: Kuopion turmabussin jarruista ei löytynyt vikaa – Kuski ei pystynyt kertomaan tapahtumien tarkkaa kulkua
Kaleva
Kotimaa
20:58
281
-1+2
Lieksalaisille tarjoiltiin maakuntapäivänä leipää ja sirkushuveja
Karjalainen
Kotimaa
20:43
44
-1+1
Jesse ja Topias ovat voittaneet jo 4 miljoonaa – seuraa hetki hetkeltä, kun he taistelevat 11 miljoonasta
Ilta-Sanomat
Kotimaa
20:34
3147
-7+5
Onnettomuustutkintakeskus ei ole löytänyt Kuopion turmabussin jarruista vikaa
Turun Sanomat
Kotimaa
20:33
51
-1+3
Turmabussin kuljettaja ei syytä enää jarruja – bussi ajoi liian kovaa risteykseen
Savon Sanomat
Kotimaa
20:32
5502
-3+28
Turmabussin tuhot paljastuvat videolla – Neljä uhria edelleen tehohoidossa, puolet Kuopion onnettomuudessa loukkaantuneista kotiutettu sairaalasta
Aamulehti
Kotimaa
20:30
136
-0+0
Kuopion turmabussin jarruissa ei ole todettu vikaa – Nopeus risteykseen ajettaessa oli suuri
Aamulehti
Kotimaa
20:27
275
-1+12
Turmabussin jarrut tutkittu kokonaan – Jarruista ei löytynyt sellaista vikaa, joka olisi estänyt niiden toiminnan risteystä lähestyttäessä
Karjalainen
Kotimaa
20:25
131
-2+2
Tutkija analysoi Niinistön haastattelun: Suomi ei ole menossa kovaa kyytiä mukaan Ranskan kriisijoukkoihin – presidentti antoi selvän viestin lehdistölle Aaro-vauvan suhteen
Aamulehti
Kotimaa
20:17
174
-5+1
KYS: Puolet Kuopion bussiturman potilaista on päässyt pois sairaalasta
Ilta-Sanomat
Kotimaa
20:14
42
-0+0
Puolet bussionnettomuuden potilaista on kotiutettu – 4 edelleen tehohoidossa
Iltalehti
Kotimaa
20:14
57
-0+0
Club For Five antaa uudet siivet Kirkan lauluihin – ”Syntyy täpinöitä, kun tietää millaisen kansallisaarteen äärellä olemme”
Helsingin Uutiset
Kotimaa
20:13
81
-3+1
18-vuotiaat Sakarias ja Niko syöksyvät sammuttamaan tulipaloja vaikka kesken koulupäivän – ”Oppituntia tärkeämpää on auttaa muita”
Iltalehti
Kotimaa
20:06
151
-0+3
Puolet Kuopion bussiturman loukkaantuneista päässyt sairaalasta – osa yhä tehohoidossa
Savon Sanomat
Kotimaa
19:43
57
-0+2
Myllypurossa ollut halvin vuokra, nyt Heka muuttaa vuokranmääritystapaa – ”Ei tämä kyllä avoimuutta lisää”
Helsingin Uutiset
Kotimaa
19:43
390
-0+11
Pakettiautolla voimakkaasti kiihdyttänyt ja jonoa ohittanut kaahari kiinnitti siviilipartion huomion – tutka mittasi 157 kilometrin tuntinopeuden
Aamulehti
Kotimaa
19:40
620
-3+7
Juopuneet naiset allasosastolla pilasivat perheen lomareissun – ”Miksi alkoholia edes anniskellaan vesipuistoissa”
Turun Sanomat
Kotimaa
19:39
4314
-13+13
Uusi tutkintapyyntö tehty – valehteliko poliisi? Seiskan kuva paljastaa: Jari Aarnion naapuri joutui salaisen kotietsinnän kohteeksi
Iltalehti
Kotimaa
19:38
1021
-3+50
Ministeri esittää viljelijöille vähintään kymmenien miljoonien tukipakettia, kauppaketjuille sapiskaa: ”Force majeure -pykälät otettava käyttöön”
MTV.fi
Kotimaa
19:34
234
-9+13
Tällainen on burleskitaiteilijan vintage-koti: ”Ehkä vähän mauton, mutta luovuus saa kukkia ja näkyä”
Satakunnan Kansa
Kotimaa
19:30
32
-0+0
Mitä eroa on vintagella ja retrolla?
Satakunnan Kansa
Kotimaa
19:30
159
-1+0
Video: 50 metriin kohoava Linnanmäen Ukko jumittui ensimmäiselle jarrulle – ”Jopa ampiainen voi pysäyttää laitteen”
Ilta-Sanomat
Kotimaa
19:28
325
-1+2
Kierrätettävän muovinkorvikkeen toivotaan pelastavan Itämeren roskaantumiselta
HS.fi
Kotimaa
19:22
65
-7+1
Kynttilät syttyivät Kuopion turmapaikalle – karut mustat jäljet kivetyksessä ja poliisin vihreät merkit kertovat onnettomuudesta
Ilta-Sanomat
Kotimaa
19:21
144
-1+2
Kolmen pakkolaskun jälkeen äiti määräsi Vääräniemen veljekset lentokieltoon – nyt kaksikko avasi oman lentokentän keskelle metsää
Satakunnan Kansa
Kotimaa
19:17
73
-0+1
16-vuotias kadonnut nokialaistyttö löytyi Tampereelta
Aamulehti
Kotimaa
Ei yhtään juttua Pistäkää hakusana Amppariin Hassan Zubier 0 Tulos
Vikko sitten Tai koko Vuden Kestänyt
Vitut Faktoista Tai niiden tarkistuksista hänen kohdalaan
mamut ovat sankareita akendan tyrkytyksestä sokeina
kuin rakastunut pariskunta ulkomaailmalle
meitä on vain kaksi koko maailmassa
kultu anna pusu ja hyllyltä kortsupaketti anaali yhdyntää varten
koskas tämä pariskunta on homosexuaali
mies pari
https://www.google.com/search?q=hassan+zubier+iltalehti&ei=IR2CW9v_MoP_swGowZWYBw&start=10&sa=N&biw=1070&bih=723
Kevenneys
Mona Carita – Anna Jaska kulta, anna Terolle
https://www.youtube.com/watch?v=HptcBhcPLoc

Aikki
Aikki
26.8.2018 10:24

Miksi koko Iltapäivälehden tänne jaoit . Me voimme lukea uutiset aivan itse päivän lehdestä, jos haluamme.

sori
sori
26.8.2018 10:34
Vastaa...  Aikki

sori sitä itekin nyt ihmettelen
vittumainen litanja silmien edessä pelkää paskaa

Anonymous
Anonymous
26.8.2018 06:35

Zubier teki tuhopolton, että olisi esiintynyt sankarina..nyt hän oli sankari sattumalta terrori-iskussa? hehe..eli..Zubier tais tietää etukäteen mitä häppening..ja tuli paikalle..kimpassa sen puukkokaverin kanssa varmaan i think
aina siellä missä tapahtuu

Mona Carita mytölögian selvitys vertaus kuvalisuus
Mona Carita mytölögian selvitys vertaus kuvalisuus
26.8.2018 06:53

tämä vertaus tarkoitaa kun zubier on vetänyt kalua valta median perseeseen
ja he ovat otaaneet sitä hanuriinsa ilomielellä ja jopa maksaneet zubierille anaali yhdynästään veikaan
10 TUHANSIA EUROJA
Mutta nyt ärhäkäät peräpukamat ovat tuleet yhdynnän esteeksi
tätä herkulismpaa valtamedian juttua ei tässä massa voi tapahtua
josta voisi heitää herjaa huoletta ilman toimittajien lanseraamaa viha puhetta
kun kertoo faktoja heidän toiminastaan zubierin kohdalla

Ei mikään Vitsi
Ei mikään Vitsi
26.8.2018 07:28

Siis en todelakkan vähätele ja herjaa sitä tapahtumaa turussa
selvenneys koska viher vasurithan Väittävät että oikeisto käytää sitä vain poliitisena keppi hevosena
ja kuten zubier sanoi kusee uhrien pälle
mietikääs sitä väitetä ajatuksella
viher vasemmistoko ei ole käyttänyt sitä asiaa poliitisiin akendoihinsa
jokainen ei nazeja turkuun miekkari valtamedian lööppi on ollut politikointia asialla
rajat auki
No kuka sitä on harjoittanut eniten
päinvastoin kun he väitävät
viher vasemmisto ääri vasemmisto liberaali poliitikot liberaali valtamedian toimittajat presidenttiä myöden

Xxxcx
Xxxcx
26.8.2018 07:32

Olikos se Turun sanomien toimittaja, kun uhrautui tätä koskevista uutisista?
Sai varmasti paskaa niskan ja jopa rikollisia viestejä. Muutti maasta.
Vai saiko jo aikanaan potkut, kun sokea Reettakin huomasi ettei sairaalasta pääsisi vakvasti loukkaantuneena ulos niin nopeasti.
Vaikea silti uskoa, että korvauksia saa ilman lääkärintodistuksia.
Mitä oikeudenkäyntipöytäkirjoissa lukee vammoista?
Muutenhan salassapitovelvollisuus suojaa häntä.

pöh
pöh
26.8.2018 12:31
Vastaa...  Xxxcx

Lääkärintodistukset saa varmaan sellaiset kun haluaa, vielä kun on oikean värinen sankari.-

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
26.8.2018 16:32
Vastaa...  pöh

Hässänin serkkupoika hoitelee nakkikioskin lisäksi lääkärihommia firaabelina? En edes yllättyisi, jos kaavake olisi netistä tulostettu ja siihen laitettu jotain ”vakava puikotusvamma, nauttaisi olevan este tuoteko, koko elamankevat”.
En toki väitä moista, mutta aika moni seikka jo ollut kusetusta, joka suorastaan pakottaa epäilyksen ilmapiiriin astumaan. Lisäksi valelääkäreitä tullut omalle kohdalle liikaakin, eikä niille kukaan mitään mahda. Jos se lekuri heittää nopalla jonkun luvun ja katsoo vihkosesta numeroa vastaavan taudin, olet miehenä bakteerivaginoosissa lopun ikääsi. Arpa on heitetty, lukko päälle ei voi peruu. Noin sitä vaan terveyskeskuksessa toimitaan.

Xxcxx
Xxcxx
26.8.2018 07:38

Mitä oikeudenmpöytäkirjat sanovat vammoista? Vaikea uskoa mitään korvauksia tunne ilman todistusta.
Salassapitovelvollisuus suojelee tätä kaveria.
Oliko se Turun sanomien toimittaja joka nosti herran esille? Herran, joka vakavien vammojen kanssa pääsi heti sairaalasta….
Toimittaja, joka lähti uhkailun takia Suomesta vai saiko potkut kun tutkiva journalismi jäi tekemättä j
Älkää alentuko uhkailemaan!

Anonyymi
Anonyymi
26.8.2018 08:33

Kaipa sairaalassa on tarkka tieto miehen vammoista, jotka täytyy rikosjutun tutkinnassa poliisille antaa? Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä tästä tästä tapauksesta vielä löytyy! Joka tapauksessa on käynyt selville, että mies on patologinen valehtelija! Suomalainen vihervasemmistolainen media paljasti myös todellisen karvansa vielä siihen uskoville tosi mehukkaasti.

epäilyttää ja haisee
epäilyttää ja haisee
26.8.2018 09:25

Eikös tämä saanut kuningatar Elisabetin urhoollisuusmitalinkin sen Niinistön mitalin lisäksi? Onko vain mitali vai tuliko rahaakin? Mikä taho esitti Zubierille sitä? Täytyy olla joku suomalainen taho. Olisko presidentin kanslia tai ulkoministeriö? Sopis tähän kaikkeen mädätykseen niin kovin hyvin.
Tuossa kommenteissa joku heitti mahdollisuutena, että ilmestyi paikalle itse terrori-iskun tekijän kanssa elikkä olisi silloin tosiasiassa osaltaan vastuussa koko hommasta – eli kuuluis vankilaan? Ihan mahdollista tuokin, koska näin paljon väärinkäytöksiä ilmenee.

jrty
jrty
26.8.2018 09:28

Hyvä pointti tuo ”miksi Zubier ei ole esitellyt vammojaan, niistä ei löydy minkäänlaista Facebook-päivitystä eikä kuvaa”. Kyseessä on kuitenkin sen luokan huomio-huora, että luulisi kuvia löytyvän.

Sankari Ali Hassan, käänsi kansan kassan.
Sankari Ali Hassan, käänsi kansan kassan.
26.8.2018 09:55

Kaverilla on mielenterveysongelma, sankarisyndrooma. Tällainen ihminen luo tai aikaansaa onnettomuuksia ja muita vaarallisia tilanteita, missä sitten voi esiintyä sankarina ja valehdella saadakseen kunnioitusta, huomiota ja tunnustusta ja mahdollisesti rahaa. Kun tällainen kaveri sattuu olemaan vielä valtamedian lemmikkityyppiä, ei toimittelijat kysele mitään.

Aikki
Aikki
26.8.2018 10:06

Missä lääkärinlausunto Hassanin vammoista. Minä epäilin tämän miehen sankariutta heti Turuntapahtumien tultua julki. Ensin epäilin jopa sitä, että mies olisi ollut tämän puukottajan kaveri. Eikö paikalta poistunut useampi henkilö, kun poliisit tulivat paikalle . Tapaus on siis vielä selvittämättä. Pitää muistaa se, että vääräuskoisille pitää valehdella .

Donald Truth
Donald Truth
26.8.2018 14:49
Vastaa...  Aikki

Zubier on ollut Svenska Yle:n ja RKP:n erityisessä suosiossa. Hänelle on rakennettu sankarin roolia monissa kirjoituksissa ja radiohaastatteluissa. He järjestivät laittoman rahankeräyksen, jossa Hassan(mikäli on oikea nimi) sai 32600€.
Hassan kertoo nauttineensa hyvästä ruuasta monessa luxus paikassa. Hän on ostanut rahoilla auton ja kiertää Ruotsia.
Erityisesti piti hotellista, jossa oli oluthana huoneessa.(Muslimi)?
Hassan on ollut siis vankilassa mm poltettuaan auton hotellin kellarissa sijaitsevassa autotallissa. Toivottavasti ei kierrä Ruotsia RKP:ltä saamilla rahoilla ostamallaan autolla neuvomassa nuoria, kuinka autoja poltetaan?

SUNNI SHIA ISLAM *monikuultuuri* akenda Muuttui viholiseksi *luotetavuuden* näkö kannalta eli hys hys no comment
SUNNI SHIA ISLAM *monikuultuuri* akenda Muuttui viholiseksi *luotetavuuden* näkö kannalta eli hys hys no comment
26.8.2018 10:16

Esimerkiski tämä valtamedian totaalinen jutusta puhumattomuus tällä hetkellä aiheutaa epäilystä jostain lavastuksesta
kun tämä herra oli akendalle loistavaa pr ää lööpitl auloivat mamu sankari tarinoita jotka olivatkin valheita
nyt kun se asia on selvinnyt ei jutun juttua
tästä valheelisesta toiminnasta jota valtamedia levitti surutta ilman epäilyksen häivää
miksi he eivät uutisoi näistä zubierin valheista
muslimien erinomaisuudesta mitä zubier mainosti joka käänteessä
siksi kun siitä tulisi tällä hetkellä negaativinen kuva että kaikki mamut ovat valehtelijoita
siksi täydelinen uutis pimento kun yksi sellaisiksi paljastui tai ne gallubit mamujen iän valehtelusta tai tai ………………………………….
,,
ELI uutta sankari tarinaa mamu hämähäkki-miehestä suomessa odotelessa
onko ilta sanomat ostaneet jo narua ja nuken joka pistetän roikkumaan vokin vieressä olevalta parvekelta
YLEN KUUVAJAT JUURI SOPIVASTI PAIKALLA
Kuten uutis insetien video klipeissä
joka paikassa vilisee monikuultuuria kuvissa muka vahingossa
koko maahanmuutto uutisointi suomessa on tavalaan vaiennut zubierin mukana valtamediasta
kyllähän ne siitä italia keissitä jauhavat paniikissa
italian *väärän* asenteen takia mutteivat muusta

Ilmari
Ilmari
26.8.2018 10:44

Filmillä näkyy mikrofonia pitävä IL-toimittaja jolla on suorastaan palvova ilme.

7 Euroo
7 Euroo
26.8.2018 11:36

maa mistä zubierkin nykyään asuu
muslimeita puolustelen refuse welkom sweeden ryhmään joskus kuuluneena
Ravintolassa on räjähtänyt Ruotsissa – ainakin yksi loukkaantunut
Tänään klo 10:14 (muokattu klo 10:35)
O’Learys-ravintolassa Nyköpingissä tapahtui aamulla räjähdys.
kyseesä on rikos tutkinta
taas jos tekijät …………………………mitä monikuultuuri fanit ovat mieltä
esim tamän turvalisuus tilanteen järkkymisen takia
no vaikka siellä ruotsissa* MK* unelmien takia
UUSI LEHTI MARKKONOILLE *M.K*. Joutuisiko heidän päätomitajansa vankilaan esim zubierin juttujen levittämistä
eli zubierin valheet ja mielipiteet olisivatkin päätoimitajan syy EI ZUBIERIN
eli tasapuolisuuden nimissä 1vuosi häkkiä Kuviteelisen julkaisun päätoimitajalle ja sihteerille
jota hän pumpaa vaimoltaan salaa henry weinstainin tyyliin
kun se julkaisu realisoituu kohta markkinoille
tai siis koko suomen valtamediahan on kuin MK
Eli *PÄNAAN *U* Perään myyvempi nimi MKU
Moni-kultuurinen unelma media
omistaja alma media 1 kk päästä lanseerauksesta kauppa hinta 7 euroo
tajukankaalle 100 000 euron korvaukset vihapostista hän ei voi enään kävellä helsingissä kun supo tulee ja pidätää hänet kansanviholisena nazi yhteyksistä ja rasismista
kiitos MK-U Julkaisun Lukijoiden viha postin
Härski Hartikainen, auton myynti
https://www.youtube.com/watch?v=DvD2-9qwS9Y

markkatakaisin eroeurosta
26.8.2018 11:46

Käyttäytyy vain kuten muslimit normaalisti, eli valehtelee kaiken ”vääräuskoisille”.

koko hoito painon mukaan -paino- määritää hinnan ei laatu
koko hoito painon mukaan -paino- määritää hinnan ei laatu
26.8.2018 11:58

paljon tästä sukoliitti ruosteisesta mediasta MK-U saa
7 euroo *kilo*
ja jokainen toimitaja on siellä kuten feministeillä tupaa olemaan
100 kiloa ylipainoinen *molopää*
Maria Pettersson on ollut aiemmin MVmedian (silloisen MV-lehden) hampaissa, koska hän kävi elokuussa 2015 Ruotsin Malmössä, ja raportoi sieltä, että tämähän on rauhallinen paikka jossa ei mitään ongelmia. Koska hänelle ei itselleen tapahtunut mitään vaarallista, tuon yhden päivän käynnin aikana.
Maria Petterssonista Journal-julkaisun päätoimittaja
Tällä hetkellä Maria Pettersson toimii Euroopan parlamentissa Miapetra Kumpula-Natrin (sd.) avustajana. Maria Pettersson ryhtyy Journalisti-julkaisun päätoimittajaksi ensi kesänä.

Anonyymi
Anonyymi
26.8.2018 17:07

Pettersonille ei tapahtunut mitään juuri tuon yhden PÄIVÄN aikana. Taisi olla vielä ramadan-menossa ja kaikki muslimit yösyönnin mässäilyn takia nukkumassa iltaan asti. Itsekin olen käynyt samaan aikaan Rosengårdissa ja rauhallista oli; vain jokunen kantaruotsalainen koiranulkoiluttaja liikkeellä. Eikö Maria uskaltautunut Malmön yöelämään, vaikka sieltä toimittaja olisi voinut löytää vaikka minkälaista eksotiikkaa ja ihquja juttuja? Kamera ainakin olisi silloin pitänyt jättää varustuksesta pois ja haastatella pelkästään svenssoneita…
Kumman hiljaa on valtamedia nyt, vaikka itse Suomen presidentti ja Englannin kuningatar ovat kyseisen huijarin ”uroteostaan” oikein mitalilla palkinneet. Media kuvittelee varmaan, että kun kerran julkaisevat jotakin ennen kuin jäävät peittelystä kiinni, kansa unohtaa nopeasti. Aika mielenkiintoista, että juttu tuli esille vasta Turun tapahtumien vuosipäivän jälkeen, eikä sitä ennen… Eikös Zubier sielläkin vielä ollut median ja kansalaisten palvottavana?

Yläpelti
Yläpelti
26.8.2018 12:45

Tää koko terrori-isku on kokonaisuudessaan niin hämärä kuvio ettei voi olla rakentamatta #SALALIITTOTEORIA. Jossain mainittiin ukon olevan mahd. ns. ”koptikristitty”, ts. Egyptin juutalaisten jälkeläinen. Tatuoinneista ja hlön historiasta päätellen ehta #JEWTOO. Ei kai kukaan ”horuksen silmää” huvikseen ota, ainakaan muslimi.

Anonymous
Anonymous
26.8.2018 13:00

Voisiko joku tilata Hassanin rikospaperit käräjäoikeudelta ?

If it smells like a duck...
If it smells like a duck...
26.8.2018 14:07
Vastaa...  Anonymous

Ja syntymätodistuksen…

Made in Kamelinpaskamaja
Made in Kamelinpaskamaja
26.8.2018 14:05

Ei ne Lontoot ja Egyptit välttämättä ole totta, miksi olisivat? Lontoo kuullostaa hienolta ja Egyptikin paremmalta kuin Marocko. Yleensä narsistipsykopaattimytomaani valehtelee kaiken minkä pystyy valehtelemaan, mitä enemmän huomiota saa sitä enemmän valehtelee kunnes lopulta käy käry. Ja silloinkin joko valehtelee lisää tai sitten myöntää kaiken, pyytää anteeksi ja yrittää saada sitäkautta uutta sympatiaa.

KYSYKÄÄ
KYSYKÄÄ
26.8.2018 14:25

MIKSI RUOTSIN MEDIA VAIKENEE TÄSTÄ TOTAALISESTI?

Mediaa valvova neuvosto
Mediaa valvova neuvosto
26.8.2018 14:26

Jos ihminen saisi puukosta selkärankaan, niin että se osuisi hermoihin, seuraisi todenäköisesti shokki ja halvaantuminen tai toispuoleinen halvaantuminen, vaikka olotila ei olisi täysin pysyvä. Jopa pienen vamman kuntouttaminen on vuosien projekti. Kuvamateriaalin perusteella Hassa ampaisee tuolista kävelemään ja tulee takaisin reippaasti 9kk tapahtuman jälkeen. Tätä ennen toimittajat ovat kertoneet miten hän on tullut kahvilaan kyynärsauvoilla valitellen kipuja. Kipua ei tunnetusti voida mitata, jää vain uskominen Hassanin sanaan ja niin pitkään kuin Suomessa on kiiluvasilmäisiä heikkolahjaisia toimittajia sanoihin uskotaan.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
26.8.2018 16:53

Ilman mitään pskanpuhumisia nyt jo edesmenneestä haluan kertoa tarinan, jota osin omin silmin olin todistamassa.
Henkilö luultavasti kipuihin vedoten oli muistaakseni saanut sairaseläkkeen (aikaa kulunut, joten pitää vähän arvailla). Kuitenkin pieni kaupunki ja tuttu Kelan työntekijä saattaisi paukata milloin tahansa vastaan huomaten ilmeisen vilpin. Tästä syystä mukana kulki aina kävelykeppi. Ihmettelin, kuinka se ei osu maahan ollenkaan, heiluu vaan siinä kädessä, myöhemmin syykin selvisi.
Joku Seiskan paparazzisti saisi Zubierista kunnon kuvasarjan. Hassan kirmaa kaljalle, Hassan läpsyttää tanssilattialla ankarasti, Hassan pikkupäissään esittelee helikopteriaan, Hassan telmii koiruuspuistossa eläinten kesken, Hassan hyppää pää eellä kympistä maauimalassa, Hassan potkii tennistä… Tulipa annettua rahanarvoinen vinkki jollekin mulkulle kyylälle.

kanander
kanander
26.8.2018 14:37

Eikö näitä terrorihyökkäyksen vammoja ole selostettu yksityiskohtaisesti Turun käräjäoikeudessa? Eihän terroristille ole voinut esittää korvausvaatimuksia, jollei ole yksilöinyt vammoja lääkärintodistuksella.
Zubierin tarina alkaa olla paketissa. Mikä on hänen kansallisuutensa? Egyptiläinenkö? Huijari pahimmasta päästä. Ehdotan valehtelun synonyymiksi ”lasketella hassania”.

rappio
rappio
26.8.2018 15:50
Vastaa...  kanander

Luin jostain, että Zubier olisi lisännyt nollia, siis nolla-numeroiden määrää (oman päänsä mukaan)oikeuden määräämään korvauspäätökseen! Sitäkö Valtionkonttori sitten ei hyväksynytkään?
Ajatelkaa, miten härski tyyppi.

T
T
26.8.2018 19:21

Tajukankaan paras artikkeli. Tämä tapaus Zubier olisi hyvä tutkia perinpohjaisesti kaikki videomateriaalit, poliisien lausunnot, todistajien lausunnot, sairaalaraportit ym mukaanlukien. Tutkivaa journalismia parhaimmillaan. Jos oletetaan että Zubier-juttu paljastuisi täydelliseksi huijaukseksi, niin voi vain miettiä miten se vaikuttaisi tavallisten kaduntallaajien maailmankuvaan.
Kiitos.

T
T
26.8.2018 20:05

Jossain vaiheessa Zubier huomaa että häntä ollaan alettu epäillä. Tämän vuoksi olisi hyvä tallentaa miehen kaikki facebook -kuvat ja videot, koska kun mies on kyseenalaistettu, hän ottaa kaiken materiaalinsa pois netistä.

Vihavassarit kiehukoot keittämässään sopassa :-)
Vihavassarit kiehukoot keittämässään sopassa :-)
26.8.2018 23:23

Tuo toukokuun 24. päivän FB-live on tyylikäs. Zubier toteaa heti aluksi, että on hämärää, tyrkkää tuolin taakse, nousee reippaasti ylös, kävelee reippaasti jonnekin, syttyy valo, kävelee takaisin, ROJAHTAA tuoliin siten, että jos rangassa missään kohdassa olisi ongelmia, ei tekisi noin, ainakaan enää toista kertaa, ikinä!
Ja joo, videon alkupätkä on tallessa, eli ei haittaa jos Zubier poistaa sen Facesta.

Jouko Kurppa
Jouko Kurppa
27.8.2018 00:22

Oliko Hassan tullut hyväksikäytetyksi vankilassa? Ja väitti, että hyväksikäyttäjä olisi yllättäen kuollut vankilassa.
– no t o t t a k a i se oli kuollut… hö!

miekku
miekku
27.8.2018 00:52

Milloin tuo video on kuvattu? Ainakin puhuu terrorismista, ym. Siinähän jätkä nousee varsin ketterästi sammuttamaan valoja tai jotain. Halvaantunut ei hyppele noin ketterästi.

rane58
rane58
27.8.2018 07:03

Ettei olisi sen puukottajan kaveri..?
Jakoivat kunniat tälle rahat ja puukottajalle ISIS-kunniaa ja taivaassa paratiisipaikka neitsyeiden (poikien) kanssa….

sekaisin
sekaisin
27.8.2018 12:34

prioritetit ja asioiden vakavuus taas halussa
Plagiointikohun esiselvitys: Laura Huhtasaari loukkasi gradussaan hyvää tieteellistä käytäntöä ja johti tiedeyhteisöä harhaan
Ilta-Sanomat-STT
tiedeyhteisöä harhaan
ei jumalauta
se tiede yhteisö on 100 prosentisesti täynnä viher vasuri taistolais komunisteja
persu vihaajia aivopesijöitä vasemmisto sosialismin totalitarismiin
yhteen mielipiteeseen
yksi puole järjestelämään eli diktatuuri kommunismiin vihervasemisto totalitarismiin eu epä-demokratiaan
sitä nämä yliopistojen tiedeyhteisöt minulle edustavat
eli imekää saatana *toistenne tiedeyhteisön* karvaisia korvia ja homehtuneita aivojanne jossa pyörii vettä ja kusta sekaisin
samat terveiset iltasanomille ilta lehdelle ylelle hesarille vittu kaikille valtamediaksi kutsutulle paskalle valemedialle
mietikää millaisia akenda pellejä he ovat
zubier keissi paljastaa siis kaiken ihan kaiken missä menään
faktan tarkistus Zero sis miten helvetissä edes sitä ei tarkistettu onko hän rauhanturvaaja mietikää oikeasti
Siis
Zubierista sanaakaan taas missään hänen huijauksesta valehtelusta
kun iltasanomien mielestä kansalismielinen laura on pahempi huijjari
kuin matu perus lähtökohdaltaan oleva zubier
siis on aika hulvantonta ketä jahdataan ja ketä suojelaan suomen valtamediassa
se asis ei varmastikaan jää keneltäkään epäselväksi
siis jos omistaa aivot
tai ei ole aivopesty jossain te tiedätte suurin piirtein ehkä missä