Tukholman keskustassa täysi liikennekaaos mielenosoittelujen vuoksi

polishast-jpg.jpeg

Tukholman keskustassa on taas täydellinen liikennekaaos kun sananvapauden soturit oikelta ja vasemmalta ovat osoittelemassa mieltään.

Vastarintaliike perui mielensosoituskulkueensa protestina sille, että poliisi ohjasi marssin kulkemaan Kungsholmenille eikä Vasagatanin ympäristöön cityn ytimeen. Marssi peruttiin protestina poliisin mielivaltaa vastaan.

Muutaman urheilutapahtuman lisäksi kaupungilla on kommunistien manifesti, en tiedä minkä puolesta. Ehkä tuen osoituksena Stalinille, kuka ties. Kungsträgårdenissa on korealainen kulttuurifestivaali ja Humlegårdenissa pidetään eläinoikeuspuheita. Kun tähän lasketaan mukaan vielä 14 muuta tapahtumaa, joissa huudetaan naamat punaisina iskulauseita  nwo:n, pankkimafian, kapitalismin, islamilaisen oikeuden, antirasmismin, fasimin ym ym puolesta ja vastaan, niin on varmaa, että poliisisedillä riittää dialogisoitavaa.

Vastarintaliikkeen marssi veti kaupunkiin jo muutama tuhat fasisminvastustelijaa, jotka olivat ryhmittäytyneet marssireitin varrelle huutamaan.

Voi olla melko varmaa, että mielenilmaukset siirtyvät hämärän tulltua lähiöihin ”muinaistulien” poltteluihin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Tukholman keskustassa täysi liikennekaaos mielenosoittelujen vuoksi

 1. Muinaistulet: ne on perinteet nuilla aavikon ja savannien kädellisillä,paskan polttamine.kamelinskeidaa ei vaan stokigsesta taida löytyä. Mutta onhan siellä paljon AUTOJA.

  19
 2. Muinaistulien polttelusta voisi melkein lyödä vetoa. Ja jos ei niitä poltella niin olen todella ihmeissäni, melkein huolissani.

  Asiasta toiseen: on huvittavaa seurata Ruotsin median raportointia bussionnettomuuden uhrien kansallisuuksista. Ensin media toitotti: he ovat SUOMALAISIA ELÄKELÄISIÄ JOTKA ASUVAT RUOTSISSA! Miksi joukko suomalaisia eläkeläisiä asuisi Ruotsissa? Ovatko muuttaneet Suomesta eläkkeelle jäätyään Ruotsiin? Nyt asiaan tuli tarkennus ja aloitettiin kansallisuuksien perinpohkainen setviminen: kuka on Ruotsin kansalainen, kuka Suomen ja kenellä on peräti kaksoiskansallisuus (SVT.se). MIKSI???
  Jos uhrit olisivat olleet somppuja tai hiekkiksiä olisi heitä ilman muuta kutsuttu RUOTSALAISIKSI ja sillä siisti.

  ”Bland de fyra människor som omkom fanns två kvinnor med svenskt medborgarskap, en kvinna med finskt medborgarskap och en man med dubbelt medborgarskap, uppger finsk polis för TT.
  Totalt befann sig 21 passagerare och en chaufför på bussen, varav sju svenska medborgare, tolv finska och tre personer med dubbelt medborgarskap.”

  18
 3. Kuka ampuu ensimmäisen jukisen …laukauksen. Se ratkaisee Ruotsin kohtalon. Veikkaan että kansalaisten turvaa ja turvallisuutta ei voi enää taata Ruotsissa. Viel on aikaa ei päde enää…. Suomi, on aika herätä.

  17
  1. Eiköhän ne ensimmäiset laukaukset ole ammuttu jo aikoja sitten. Pää on vieläkin perseessä, mitään ei ole opittu ja mitään ’heräämistä’ ei ole lähinäköpiirissä. Ikävä kyllä näyttää siltä että vielä pitää asioiden mennä todella paljon enemmän vituilleen ennenkuin muutoksen tuulet alkaa puhaltaa.

 4. Voi olla että vassarit alkaa taas riehua kaupungilla kun ei päässeet purkamaan pahaa oloaan Vastarinnan kavereihin.

  No, siinä rytäkässä voi tulla muutama kuollutkin.

  20

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.