Tukholman keskustassa täysi liikennekaaos mielenosoittelujen vuoksi

polishast-jpg.jpeg

Tukholman keskustassa on taas täydellinen liikennekaaos kun sananvapauden soturit oikelta ja vasemmalta ovat osoittelemassa mieltään.

Vastarintaliike perui mielensosoituskulkueensa protestina sille, että poliisi ohjasi marssin kulkemaan Kungsholmenille eikä Vasagatanin ympäristöön cityn ytimeen. Marssi peruttiin protestina poliisin mielivaltaa vastaan.
Muutaman urheilutapahtuman lisäksi kaupungilla on kommunistien manifesti, en tiedä minkä puolesta. Ehkä tuen osoituksena Stalinille, kuka ties. Kungsträgårdenissa on korealainen kulttuurifestivaali ja Humlegårdenissa pidetään eläinoikeuspuheita. Kun tähän lasketaan mukaan vielä 14 muuta tapahtumaa, joissa huudetaan naamat punaisina iskulauseita  nwo:n, pankkimafian, kapitalismin, islamilaisen oikeuden, antirasmismin, fasimin ym ym puolesta ja vastaan, niin on varmaa, että poliisisedillä riittää dialogisoitavaa.
Vastarintaliikkeen marssi veti kaupunkiin jo muutama tuhat fasisminvastustelijaa, jotka olivat ryhmittäytyneet marssireitin varrelle huutamaan.
Voi olla melko varmaa, että mielenilmaukset siirtyvät hämärän tulltua lähiöihin ”muinaistulien” poltteluihin.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ro
ro
25.8.2018 16:51

Muinaistulet: ne on perinteet nuilla aavikon ja savannien kädellisillä,paskan polttamine.kamelinskeidaa ei vaan stokigsesta taida löytyä. Mutta onhan siellä paljon AUTOJA.

Muinaistulet ja kansallisuudet
Muinaistulet ja kansallisuudet
25.8.2018 17:01

Muinaistulien polttelusta voisi melkein lyödä vetoa. Ja jos ei niitä poltella niin olen todella ihmeissäni, melkein huolissani.
Asiasta toiseen: on huvittavaa seurata Ruotsin median raportointia bussionnettomuuden uhrien kansallisuuksista. Ensin media toitotti: he ovat SUOMALAISIA ELÄKELÄISIÄ JOTKA ASUVAT RUOTSISSA! Miksi joukko suomalaisia eläkeläisiä asuisi Ruotsissa? Ovatko muuttaneet Suomesta eläkkeelle jäätyään Ruotsiin? Nyt asiaan tuli tarkennus ja aloitettiin kansallisuuksien perinpohkainen setviminen: kuka on Ruotsin kansalainen, kuka Suomen ja kenellä on peräti kaksoiskansallisuus (SVT.se). MIKSI???
Jos uhrit olisivat olleet somppuja tai hiekkiksiä olisi heitä ilman muuta kutsuttu RUOTSALAISIKSI ja sillä siisti.
”Bland de fyra människor som omkom fanns två kvinnor med svenskt medborgarskap, en kvinna med finskt medborgarskap och en man med dubbelt medborgarskap, uppger finsk polis för TT.
Totalt befann sig 21 passagerare och en chaufför på bussen, varav sju svenska medborgare, tolv finska och tre personer med dubbelt medborgarskap.”

Tähän ei ole aikaa
Tähän ei ole aikaa
25.8.2018 17:57

Kuka ampuu ensimmäisen jukisen …laukauksen. Se ratkaisee Ruotsin kohtalon. Veikkaan että kansalaisten turvaa ja turvallisuutta ei voi enää taata Ruotsissa. Viel on aikaa ei päde enää…. Suomi, on aika herätä.

Anonymous
Anonymous
26.8.2018 10:16

Eiköhän ne ensimmäiset laukaukset ole ammuttu jo aikoja sitten. Pää on vieläkin perseessä, mitään ei ole opittu ja mitään ’heräämistä’ ei ole lähinäköpiirissä. Ikävä kyllä näyttää siltä että vielä pitää asioiden mennä todella paljon enemmän vituilleen ennenkuin muutoksen tuulet alkaa puhaltaa.

Vasemmiston patoutumia
Vasemmiston patoutumia
25.8.2018 18:29

Voi olla että vassarit alkaa taas riehua kaupungilla kun ei päässeet purkamaan pahaa oloaan Vastarinnan kavereihin.
No, siinä rytäkässä voi tulla muutama kuollutkin.