Laittomien tulijoiden eväspaussi vuoristokahvilassa

Kuvakaappaus 2018-08-26 12-54-55.png

Laittomat siirtolaiset eivät enää piilottele tiellään kohti vaurasta Länsi-Eurooppaa. 

Lauantai-aamuna 10 hengen ryhmä laittomia siirtolaisia pysähtyi Hahlić:n vuoristoravintolaan levähtämään kesken marssin kohti Saksaa, luvattua maata.

Siirtolaiset ovat kuvassa kuin eväsretkellä ja odottavat palvelua.

Kyse ei ole mistään ”pakolaiskriisistä” vaan ”muslimisiirtolaisista”, joita on nähty suurina ryhminä Rijekan lähettyvillä matkalla kohti länttä. Tapaamiset kommunikaatiokyvyttömien ja täysin toisista kulttuureista tulevien laittomien siirtolaisten kanssa eivät aina ole olleet kovinkaan miellyttäviä alueen runsaslukuisille retkeilijöille.

https://direktno.hr/domovina/skupina-mladica-komotno-predahnula-planinarskom-domu-svom-putu-europu-131690/

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Laittomien tulijoiden eväspaussi vuoristokahvilassa

 1. Siinä ne Euroopan toivot. Taitaa olla muuta mielessä kuin työn teko ja verojen maksaminen. vartiainen odottaa näitä kun Suomen työttömät vain nauttivat työttömyys tuista. Näinhän tuo läskiperse taas laukoi. Luottaa liikaa siihen ettei kukaan hermostu näistä työttömiä mollaavista jatkuvista päänaukomista.
  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005803463.html

  24
  1. Perse-Vartiainenhan ei itse elä verorahoilla, tuo sairain ihmiskohtalo maanpäällä. Potkut ukolle, omaisuus muslimeille ja äijä myymään itteensä kadunkulmaan. Saisi maistaa omaa lääkettään. Entistä sairaammaksihan tuo tulisi, joten siltä pitää evätä ihmisoikeudet loppuiäkseen, ettei tule enää koskaan nousemaan kansan yläpuolelle.

   Toki perseihminenkin saa olla olemassa ja kertoa mielipiteitään, mutta hänen tulee kokea itse ne kauhut, joita hän muille suunnittelee ja tulla suljetuksi yhteiskunnan ulkopuolelle. Mikähän oli se ruåttalainen elokuva, jossa ne surkean köyhät vanhukset majailivat semmoisessa murjussa ja se johtajatar pihtasi jopa vähäisetkin herkut itselleen, jouluna siis. Semmoiseen tönöön Vartiainen nauttimaan köyhien eduista, eli sairaanhoidon olemattomuudesta, lääkkeettömyydestä, katkerasta ja loputtomasta rikkaiden vittuilusta, ehkä nälästäkin ja mistä vielä.

   Vartiaiselle – en siis kellekään muulle maailmassa tällä hetkellä – toivon erittäin sellaista tulevaisuutta, joka on hänen pohjattoman vihansa kohteena. Sairasta ja köyhää työkyvytöntä hän vihaa suunnattomasti ja ikuisesti, tulkoon hän itse sellaiseksi. Sitten mennään porukalla ja sanallisesti lyödään hänet maanrakoon, eikä lopeteta minkäänlaiseen anteeksipyyntöön, tuokaan ei antaisi ikinä anteeksi vaikkapa selkäkivuista kärsivälle.

  2. Kokoomuksen virallinen linja on maahan muuton lisääminen työvoimapulan johdosta.
   Pitäisikö jonkun keroa heille, ettei nämä mussukat ole ratkaisu vaan ongelma.
   Jos haluaa ulkolaisia työntekijöitä, niin vastaus on viro, puola, unkari, etelä afrikkalaiset valkoiset ja aasian maat.
   Mikään ei toimi 100% mutta nämä parhaimmiksi todettuja.

 2. No vokkivalaat kesyttänee nuokin, vittu ku kattoo mitä hiviöitä ne nai tp:toivossa, no tarpeensa kullakin.

  21
  1. Onhan nuo suvakit sellaisia valaita, että pitäkööt vaan hyvänään. Ei minua ainakaan käy kateeksi.

 3. Vanhaa deodoranttimainosta mukaellen jokainen hassan on tervetullut paikkaamaan työvoimapulaamme.

  2
  1

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.