Laittomien tulijoiden eväspaussi vuoristokahvilassa

Kuvakaappaus 2018-08-26 12-54-55.png

Laittomat siirtolaiset eivät enää piilottele tiellään kohti vaurasta Länsi-Eurooppaa. 

Lauantai-aamuna 10 hengen ryhmä laittomia siirtolaisia pysähtyi Hahlić:n vuoristoravintolaan levähtämään kesken marssin kohti Saksaa, luvattua maata.
Siirtolaiset ovat kuvassa kuin eväsretkellä ja odottavat palvelua.

Kyse ei ole mistään ”pakolaiskriisistä” vaan ”muslimisiirtolaisista”, joita on nähty suurina ryhminä Rijekan lähettyvillä matkalla kohti länttä. Tapaamiset kommunikaatiokyvyttömien ja täysin toisista kulttuureista tulevien laittomien siirtolaisten kanssa eivät aina ole olleet kovinkaan miellyttäviä alueen runsaslukuisille retkeilijöille.

https://direktno.hr/domovina/skupina-mladica-komotno-predahnula-planinarskom-domu-svom-putu-europu-131690/

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Miksi olemme aaseja?
Miksi olemme aaseja?
26.8.2018 14:13
huugo
huugo
26.8.2018 14:57

Siinä ne Euroopan toivot. Taitaa olla muuta mielessä kuin työn teko ja verojen maksaminen. vartiainen odottaa näitä kun Suomen työttömät vain nauttivat työttömyys tuista. Näinhän tuo läskiperse taas laukoi. Luottaa liikaa siihen ettei kukaan hermostu näistä työttömiä mollaavista jatkuvista päänaukomista.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005803463.html

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
27.8.2018 01:41
Vastaa...  huugo

Perse-Vartiainenhan ei itse elä verorahoilla, tuo sairain ihmiskohtalo maanpäällä. Potkut ukolle, omaisuus muslimeille ja äijä myymään itteensä kadunkulmaan. Saisi maistaa omaa lääkettään. Entistä sairaammaksihan tuo tulisi, joten siltä pitää evätä ihmisoikeudet loppuiäkseen, ettei tule enää koskaan nousemaan kansan yläpuolelle.
Toki perseihminenkin saa olla olemassa ja kertoa mielipiteitään, mutta hänen tulee kokea itse ne kauhut, joita hän muille suunnittelee ja tulla suljetuksi yhteiskunnan ulkopuolelle. Mikähän oli se ruåttalainen elokuva, jossa ne surkean köyhät vanhukset majailivat semmoisessa murjussa ja se johtajatar pihtasi jopa vähäisetkin herkut itselleen, jouluna siis. Semmoiseen tönöön Vartiainen nauttimaan köyhien eduista, eli sairaanhoidon olemattomuudesta, lääkkeettömyydestä, katkerasta ja loputtomasta rikkaiden vittuilusta, ehkä nälästäkin ja mistä vielä.
Vartiaiselle – en siis kellekään muulle maailmassa tällä hetkellä – toivon erittäin sellaista tulevaisuutta, joka on hänen pohjattoman vihansa kohteena. Sairasta ja köyhää työkyvytöntä hän vihaa suunnattomasti ja ikuisesti, tulkoon hän itse sellaiseksi. Sitten mennään porukalla ja sanallisesti lyödään hänet maanrakoon, eikä lopeteta minkäänlaiseen anteeksipyyntöön, tuokaan ei antaisi ikinä anteeksi vaikkapa selkäkivuista kärsivälle.

Karri Nyman
Karri Nyman
27.8.2018 06:52
Vastaa...  huugo

Kokoomuksen virallinen linja on maahan muuton lisääminen työvoimapulan johdosta.
Pitäisikö jonkun keroa heille, ettei nämä mussukat ole ratkaisu vaan ongelma.
Jos haluaa ulkolaisia työntekijöitä, niin vastaus on viro, puola, unkari, etelä afrikkalaiset valkoiset ja aasian maat.
Mikään ei toimi 100% mutta nämä parhaimmiksi todettuja.

PM
PM
26.8.2018 16:59

No vokkivalaat kesyttänee nuokin, vittu ku kattoo mitä hiviöitä ne nai tp:toivossa, no tarpeensa kullakin.

Suvakit
Suvakit
26.8.2018 20:50
Vastaa...  PM

Onhan nuo suvakit sellaisia valaita, että pitäkööt vaan hyvänään. Ei minua ainakaan käy kateeksi.

Aappa
Aappa
26.8.2018 21:37

Vanhaa deodoranttimainosta mukaellen jokainen hassan on tervetullut paikkaamaan työvoimapulaamme.

Hopi-hopi
Hopi-hopi
26.8.2018 23:28

Selvästi kärsivät hitaasta palvelusta

Alarik Lundin
27.8.2018 00:01

Jahas. Tuo ravintola on 5 km Slovenian rajalta. EI ihan rajanylityspaikkaa vuorilla kuitenkaan ehkä ole.