Göteborgin uusruotsalaiset teinit taas sotajalalla

Kuvakaappaus 2018-08-27 08-33-05.png

Ampumiset jatkuvat Göteborgissa kun sunnuntai-iltapäivällä ammuttiin parikymppistä nuorukaista keskellä Länsmansgårdenin toria Biskopsgårdenissa.

Poliisi sai ilmoituksen ampumisesta klo 17.00 jälkeen. Ulkona oli paljon ihmisiä ja tapahtumalla useita silminnäkijöitä. Poliisi löysikin paikalta kohteen, johon oli ammuttu useita laukauksia. Nuorukainen toimitettiin sairaalaan, mutta henki saatiin säilytettyä.
Poliisin tiedotteen mukaan paikalla ammuttiin siis useita laukauksia.
Vaikka oli pyhäpäivä ja torilla paljon ihmisiä, kukaan ei ole nähnyt mitään, kuullut mitään eikä tiedä mistään mitään. Tässä on se syy miksi poliisilla ei ole tässäkään tapauksessa mitään hajua tekijöistä. Poliisi ei ole taikuri, joka pystyy sormia napsauttamalla saamaan tekijän tietoonsa. Varsinkin kun ympäristö kaikenlisäksi vaikeuttaa teon selvittämistä. Ainoa mitä poliisi voi tehdä on yrittää selvittää mahdollisista hylsyistä DNA:ta ja muuta teknistä tutkintaa.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kuulustelu ensin
Kuulustelu ensin
27.8.2018 11:58

Eiköhän tuossa tehty se virhe että kuljetettiin se puoliraato liian nopasti sairaalaan. Olisi nyt kuulusteltu ensin niin varmasti olisi saatu ampujien nimet, kappalemäärät ja osoitteet tietoon. Kuoleman pelossa sitä ihminen tekee kaikenlaisia asioita. Varsinkin jos kiristää lenkkareitten narut kireälle.

Virtanen
Virtanen
27.8.2018 12:09
Sami
Sami
27.8.2018 14:27
Vastaa...  Virtanen

Yrjöpersekes kommentoi oman juttunsa alla Whitehunterin kommenttiin
”Jos PT-media haluaa kääntää tämän ruotsiksi niin annan täyden copyrightin. Se tilasto on enemmän kuin hälyttävää. Joo, eihän se kerro kokonaisväestötilanteen muutoksesta. Mutta ketkäs ne suurimmat rähinät aiheuttavat? 15 – 44 vuotiaat miehet ehkä? Vaaleihin nähden on valitettava tosiasia että valtamedia pyrkii edelleenkin pimittämään kaiken. Ja joo, autot palavat vielä meilläkin. Meidän takkutukathan ovat jo aloitelleet. ”

Kovaa on
Kovaa on
27.8.2018 12:23

Henki säilyi siitäkin huolimatta, että toimitettiin sairaalaan? Aika rankkaa.

kanander
kanander
27.8.2018 13:11

Oeskohan se ampuja Hulukkosen Taano Kolokontaepaleelta?

KJ
KJ
27.8.2018 16:49

Mä olen alkanut epäilemään, ettei se satatuhatta multitalenttia Suomeen parantamaan riutuvaa talouttamme ehkä olekaan niin hyvä juttu, mitä The Media antaa ymmärtää.
Mitenkähän Ruotsin pahoinvointiyhteiskunta on taloudellisesti hyötynyt näistä reviiritietoisista koirasählämeistä, ketkä mielummin diilaa koksua ja yrittää tappaa kranaatti-iskuilla luonnollisen vihollisensa – lain ja järjestyksen irvikuvat?
Auktoriteetit eivät vaikuta mitenkään näihin, koska poliisi on vääräuskoinen hyysäri joka voi jopa kieltäytyä olemasta dhimmi. Sellainen poliisi ei hyödytä moniosaajaa, joten kuolema on täten heille seuraavaksi paras ratkaisu . Heja Sverige.
Paavo voisi tehdä kyselyn Ruotsin kultamunilta, että arvostaako ne edes yhtään puolikalifaattia. Expressen tuskin sellaisen kyselyn järjestää.
Ei kaikki muslimit ole terroristeja tai huumediilereitä, tietää Suomenkin enbusket ja jaritervot.
Miksi helvetissä porukka ei ymmärrä mitä on tapahtumassa? Oma äitinikin ymmärtää. Hän onkin natsi nykytermejä käyttäen. Myös vihapuhuu kovin paljon. Vankilaan joutaisi. Vanha ihminen lähettää vihasignaaleja ympäristöönsä ja täten nostattaa fasismia ihmisissä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
27.8.2018 23:01
Vastaa...  KJ

Ei ne varmaan arvosta edes sairaalan henkilökuntaa, en tiedä sitten. Ellei, niitä voisi alkaa jättämään lähimmän auki olevan moskeijan rappusille. Koputtaa oveen ja huutaa, että ois allulle taas duunia. Tietty henkilöllä pitäisi olla vääräuskoisen lääketieteen kieltävä kortti, ettei tule ikäviä väärinkäsityksiä, ammutut kun ei aina ole tajuissaan.