Alternativ för Sverige, todellinen vaihtoehto?

afs

Alternativ för Sverige AfS, Vaihtoehto Ruotsille, on tehnyt vaalien alla sellaisen nousun, jollaista ei Ruotsin poliittiesta historiasta löydy.

AfS:n manifesti on yksinkertainen. Kun on olemassa migrationsverket = maahanmuuttovirasto, niin AfS on lanseerannut suurta suosiota saaneen ilmiön ”Återvandringsverket” = maastamuuttovirasto.
AfS luoma ilmiö on yksinkertainen. Lainaan erään puhujan sanoja:
– Minun Ruotsi on lyöty hajalle. Kun synnyin maaseudulle niin elimme Vaahteranmäen Eemelin yhteiskunnassa. Yhteiskunnassa tapahtuvat kujeet olivat Eemelin koirankujeita. Mutta mitä nykyään tapahtuu? Puolet malmöläisistä eivät osaa puhua ruotsia eivätkä tiedä yhtään mitään Volvojen virityksestä. Kysymys ei ole Volvosta vaan siitä, että he eivät tiedä tekniikasta yhtään mitään. He ovat avuttomia tunareita, joita me ruotsalaiset elätämme.
– Synnyin 1980 ja sinä aikana koko yhteiskuntamme on muuttunut. Kaikki naispuoliset ystävämme lapsesta mummoon pelkäävät liikkua kylällä kun teini-iässä 90-luvulla tämä ei ollut mikään ongelma. Kasvoin kylässä, jossa oli monikultturisuutta jo 80-luvulla. Kun ihmiset kuulivat suomea he kokivat olonsa turvalliseksi. Ihmiset tiesivät, että nuo kummallista kieltä puhuvat naapurit olivat hyviä ihmisiä.
– Mutta nykyään jokainen ihminen karttaa ihmisiä, jotka puhuvat arabiaa tai jotain muuta kummallista kieltä. Miksi suomalaisia ei pelätty eikä koettu uhkana? Koska nykyisiä kummallisia kieliä puhuvat aiheuttavat vain ongelmia.
AfS:n suosio perustuu muutamaan asiaan: Kaikkien kolmansista maista tulleiden henkilöiden oleskelulupa on tarkistettava uudestaan. Jos henkilöllä ei ole mitään annettavaa Ruotsille = återvandring. Jos henkilöllä ei ole mitään tarvetta turvapaikalle ja ”sota” kotimaassa on loppunut = återvandring. Ruotsin velvollisuus ylipäätään ei ole elättää kolmansista maista tulleita ”haaveiden perässä” tulleita tulijoita.
– Me ruotsalaiset olemme menestyvää kansaa, mutta emme voi enää elättää kolmansista maista tulleita burkaa kantavia naisia ja meitä halveksivia muslimeja. Mitä sitten, vaikka henkilö on syntynyt Ruotsissa; jos ajaa asioita meitä vastaan = återvandring.
 

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
28.8.2018 17:34

Ulkomaalaisista vanhemmista syntyvä lapsi ei saa missään maassa mitään oikeuksia siihen maahan, jossa syntyy. Oleskeluluvan voi saada muilla perusteilla, jos perusteet ovat kyseisen maan lakien mukaan pätevät.
Ruotsalaisilla on oikeus valita ketkä saavat tulla ja ketkä saavat jäädä. Kun oleskelulupa perustuu turvapaikkaan/suojeluun, lakkaa se tietysti, kun turvapaikan/suojelun tarvekin lakkaa. Niin on suomalaisillakin ja kaikilla euroopalaisilla, vaikka eurooppalaisten maiden johtajat yrittävät väittää päinvastaista ja perutella vieläpä valheellisesti määritellyillä ihmisoikeuksilla.
Jos kerran on sellaisia ihmisoikeuksia kuin mitä eurooppalaislle uskotellaan, miksi niitä ei kunnioiteta arabimaissa tai Kiinassa tai muissakaan maissa. Kyllä niissä on ihan turha mennä vaatimaan eurooppalaisten suvakkien väittämiä ihmisoikeuksia.

AKSU
AKSU
28.8.2018 20:23
Vastaa...  Minä

Suomessa aiemmin puhuttiin painokkaasti ansaintaperiaatteesta sosiaaliturvan jakoperustana. Nyt tätä ei mainita enää missään.

Ilmari
Ilmari
29.8.2018 00:08
Vastaa...  Minä

Poikkeuksena on ainakin USA. Jokainen siellä syntyvä saa automaattisesti kansalaisuuden.

Fränk
Fränk
29.8.2018 09:29
Vastaa...  Minä

Mutta mitä ruotsi teki vaikka oikeasti turvapaikkaa tarvinneen assangen suhteen, samaa kuin suomi neuvostoliitosta paenneille konekaappareille, miten ne pystyi palauttamaan siperiaan kuolemaan, mutta ensimmäiset somalit otettiin väärillä papereilla tänne. Joku toinen saa etsiä linkit noihin.

Anonyymi
Anonyymi
29.8.2018 16:42
Vastaa...  Minä

Lähi-idän maat eivät ole allekirjoittaneet YK:n ihmisoikeuksien julistusta, mutta ovat kärkkäästi sitä Euroopassa vaatimassa ja se tuntuu myös kattavan kaiken mahdollisen. Jussi Halla-aho on sen sanonut lyhyesti ja vastaansanomattomasti eli ei ole olemassa sellaista ihmisoikeutta, jonka turvin voi asettua mihin tahansa maahan sen veronmaksajien elätettäväksi. Tämänhän pitäisi olla päivänselvää!

Pertti Grandell
Pertti Grandell
28.8.2018 17:46

kyllä oli niin selvää puhetta ja ihan niinkuin asiat on…löytyisikö hölmölästä yhtä suoraa puoluetta?

14
14
28.8.2018 18:02

Jossain oli juttua, että AFS väki on sd:stä liian radikaalien ajatusten takia pois potkittuja.. Ainakin asf sanoo asiat niinkuin ne on. Maastapoisto vauhdilla on ainut tie pelastukseen.

sama kansa
sama kansa
28.8.2018 18:45

Kaikki pohjoismaalaiset näyttävät vaahteranmäen Eemeliltä pienenä.

miekku
miekku
28.8.2018 19:39
Vastaa...  sama kansa

Niin pitää näyttääkin, se on kulttuuriamme. Rakastan vaaleaa ihoa, se on vaan niin kaunis, pohjoismaisia piirteitä, sinisiä silmiä ja vaaleaa tukkaa. Vain pieni määrä muuta hyvin sekoittuneena ja integroituneena työtätekevinä muukalaisina ja turisteina sallittakoon. Pieni määrä ei pääse aiheuttamaan ongelmia. Sosiaaliturvatapaukset myös pois maasta omiin maihinsa. Jokaisella on kotimaa, jossa on hyvä sen maan kansalaisen asua ja rakentaa omannäköistä yhteiskuntaansa. Me rakennamme omannäköistä, joka perustuu demokratialle, tasa-arvolle ja ihmisarvolle. Jokaikinen rikoksen tekijä ulkomaalainen pitäisi pystyä karkottamaan välittömästi. Meidän maamme ei ole rakennettu rikollisia varten, omissa rikollisissa on ihan tarpeeksi menoja ja ikävyyksiä. Eivätkö pohjoismaalaiset kunnon ihmiset voisi yhdistyä ja yhdessä vastustaa tätä hulluutta? Viro mukaan, on ne niin läheisiä kuitenkin meille, kaikessa.

Anonyymi
Anonyymi
29.8.2018 16:52
Vastaa...  miekku

Minustakin vaalea iho on kaunein. Menee nyt asian vierestä, mutta on todella surullista, että nykyään ihmiset pilaavat ihonsa toinen toistaan vastenmielisimmillä tatuoinneilla ja lävistyksillä. Olisivat ylpeitä vaaleasta ihostaan ja sinisistä, vihreistä tai harmaista silmistään, sillä vuosikymmenien tai satojen vuosien päästä ne alkavat olla todella harvinaisia. Kaikki ihmiset ovat iholtaan ja silmien väriltään joitakin ruskean eri sävyjä. Siihen tämä valittu politiikka valitettavasti johtaa.

Yksisilmäistä
Yksisilmäistä
29.8.2018 20:07
Vastaa...  Anonyymi

Eikös Aatullakin ollut ruskeat silmät? Mikä vika niissä on? Toisaalta taas on sinisilmäisiä hiekkiksiä, syriaanoja ja turkkilaisia jne.

m1xa
m1xa
28.8.2018 19:14

Wau..!!Non niin, tässähän on jo kunnon suunnitelma! Vielä kun saisi toteutettua niin avot.

Särmääjä
Särmääjä
28.8.2018 19:58

Ennen Ruotsiin tultiin rakentamaan Volvoja ja nykyään polttamaan niitä.
AfS on oikeessa tietenkin siinä että Ruotsista pitäis saada porukkaa ulos kovalla kädellä. Se ei todellakaan auta mitään että vaatii jotakin ”maahantulon hillitsemistä” niinkun ilmeisesti SD vaan tekee.

Katsokaa & Kuunnelkaa!
Katsokaa & Kuunnelkaa!
28.8.2018 20:08

Katsokaa tämä Alternativ för Sverige´n puoluejohtaja Gustav Kasselstrandin haastattelu. On meinaan yksi parhaimmista haastatteluista ever, tiukkaa asiaa alusta loppuun. Sen myönsi jopa Moderaattituttuni joka on itse entinen aktiivipoliitikko!
https://www.youtube.com/watch?v=yklKOmcOU8Y

Rasistinen, kelvoton nazi
Rasistinen, kelvoton nazi
29.8.2018 01:19

Meidän eurooppalaisessa Maailmassamme on sittenkin vielä toivoa?

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
29.8.2018 08:37

Joopah, ihan hyvä ja ilman muuta kannatettava asia. Mutta nousu juuri vaalien alla saa minut mietteliääksi. Nimittäin vaalimatematiikka suosii suuria puolueita automaattisesti. Tässä tapauksessa AfS:n nousu syö SD:tä, joka muuten pääsisi suureksi puolueeksi ja perin pohjkin järkyttämään Ruotsia. Mutta AfS:n olisi kannattanut vielä tukea SD:tä ja rakentaa seuraavalle kaudelle yksinkertaisesti vaaliliitto SD:n kanssa. Nyt ei tule kuin hajaannusta tai korkeintaan SD jää keskisuureksi puolueeksi ja AfS joka tapauksessa pienpuolueeksi jos edes pääsee kynnyksen ylitse. Varma tuho Ruotsille, schade, mutta näin menee.

Nääs
Nääs
29.8.2018 10:48

Ei tämä ole negatiivista ollenkaan. Jos SD saa 25% ja siitä enemmän on se hyvä asia ja jos AfS saa 1% niin siitä vaan eteenpäin kohti seuraavia vaaleja. Jos saa 4% niin pääsee Riksdaagiin jo nyt.