Alternativ för Sverige, todellinen vaihtoehto?

afs

Alternativ för Sverige AfS, Vaihtoehto Ruotsille, on tehnyt vaalien alla sellaisen nousun, jollaista ei Ruotsin poliittiesta historiasta löydy.

AfS:n manifesti on yksinkertainen. Kun on olemassa migrationsverket = maahanmuuttovirasto, niin AfS on lanseerannut suurta suosiota saaneen ilmiön ”Återvandringsverket” = maastamuuttovirasto.

AfS luoma ilmiö on yksinkertainen. Lainaan erään puhujan sanoja:

– Minun Ruotsi on lyöty hajalle. Kun synnyin maaseudulle niin elimme Vaahteranmäen Eemelin yhteiskunnassa. Yhteiskunnassa tapahtuvat kujeet olivat Eemelin koirankujeita. Mutta mitä nykyään tapahtuu? Puolet malmöläisistä eivät osaa puhua ruotsia eivätkä tiedä yhtään mitään Volvojen virityksestä. Kysymys ei ole Volvosta vaan siitä, että he eivät tiedä tekniikasta yhtään mitään. He ovat avuttomia tunareita, joita me ruotsalaiset elätämme.

– Synnyin 1980 ja sinä aikana koko yhteiskuntamme on muuttunut. Kaikki naispuoliset ystävämme lapsesta mummoon pelkäävät liikkua kylällä kun teini-iässä 90-luvulla tämä ei ollut mikään ongelma. Kasvoin kylässä, jossa oli monikultturisuutta jo 80-luvulla. Kun ihmiset kuulivat suomea he kokivat olonsa turvalliseksi. Ihmiset tiesivät, että nuo kummallista kieltä puhuvat naapurit olivat hyviä ihmisiä.

– Mutta nykyään jokainen ihminen karttaa ihmisiä, jotka puhuvat arabiaa tai jotain muuta kummallista kieltä. Miksi suomalaisia ei pelätty eikä koettu uhkana? Koska nykyisiä kummallisia kieliä puhuvat aiheuttavat vain ongelmia.

AfS:n suosio perustuu muutamaan asiaan: Kaikkien kolmansista maista tulleiden henkilöiden oleskelulupa on tarkistettava uudestaan. Jos henkilöllä ei ole mitään annettavaa Ruotsille = återvandring. Jos henkilöllä ei ole mitään tarvetta turvapaikalle ja ”sota” kotimaassa on loppunut = återvandring. Ruotsin velvollisuus ylipäätään ei ole elättää kolmansista maista tulleita ”haaveiden perässä” tulleita tulijoita.

– Me ruotsalaiset olemme menestyvää kansaa, mutta emme voi enää elättää kolmansista maista tulleita burkaa kantavia naisia ja meitä halveksivia muslimeja. Mitä sitten, vaikka henkilö on syntynyt Ruotsissa; jos ajaa asioita meitä vastaan = återvandring.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Alternativ för Sverige, todellinen vaihtoehto?

 1. Ulkomaalaisista vanhemmista syntyvä lapsi ei saa missään maassa mitään oikeuksia siihen maahan, jossa syntyy. Oleskeluluvan voi saada muilla perusteilla, jos perusteet ovat kyseisen maan lakien mukaan pätevät.

  Ruotsalaisilla on oikeus valita ketkä saavat tulla ja ketkä saavat jäädä. Kun oleskelulupa perustuu turvapaikkaan/suojeluun, lakkaa se tietysti, kun turvapaikan/suojelun tarvekin lakkaa. Niin on suomalaisillakin ja kaikilla euroopalaisilla, vaikka eurooppalaisten maiden johtajat yrittävät väittää päinvastaista ja perutella vieläpä valheellisesti määritellyillä ihmisoikeuksilla.

  Jos kerran on sellaisia ihmisoikeuksia kuin mitä eurooppalaislle uskotellaan, miksi niitä ei kunnioiteta arabimaissa tai Kiinassa tai muissakaan maissa. Kyllä niissä on ihan turha mennä vaatimaan eurooppalaisten suvakkien väittämiä ihmisoikeuksia.

  47
  1. Suomessa aiemmin puhuttiin painokkaasti ansaintaperiaatteesta sosiaaliturvan jakoperustana. Nyt tätä ei mainita enää missään.

   20
  2. Poikkeuksena on ainakin USA. Jokainen siellä syntyvä saa automaattisesti kansalaisuuden.

  3. Mutta mitä ruotsi teki vaikka oikeasti turvapaikkaa tarvinneen assangen suhteen, samaa kuin suomi neuvostoliitosta paenneille konekaappareille, miten ne pystyi palauttamaan siperiaan kuolemaan, mutta ensimmäiset somalit otettiin väärillä papereilla tänne. Joku toinen saa etsiä linkit noihin.

  4. Lähi-idän maat eivät ole allekirjoittaneet YK:n ihmisoikeuksien julistusta, mutta ovat kärkkäästi sitä Euroopassa vaatimassa ja se tuntuu myös kattavan kaiken mahdollisen. Jussi Halla-aho on sen sanonut lyhyesti ja vastaansanomattomasti eli ei ole olemassa sellaista ihmisoikeutta, jonka turvin voi asettua mihin tahansa maahan sen veronmaksajien elätettäväksi. Tämänhän pitäisi olla päivänselvää!

 2. kyllä oli niin selvää puhetta ja ihan niinkuin asiat on…löytyisikö hölmölästä yhtä suoraa puoluetta?

  37
 3. Jossain oli juttua, että AFS väki on sd:stä liian radikaalien ajatusten takia pois potkittuja.. Ainakin asf sanoo asiat niinkuin ne on. Maastapoisto vauhdilla on ainut tie pelastukseen.

  34
  1. Niin pitää näyttääkin, se on kulttuuriamme. Rakastan vaaleaa ihoa, se on vaan niin kaunis, pohjoismaisia piirteitä, sinisiä silmiä ja vaaleaa tukkaa. Vain pieni määrä muuta hyvin sekoittuneena ja integroituneena työtätekevinä muukalaisina ja turisteina sallittakoon. Pieni määrä ei pääse aiheuttamaan ongelmia. Sosiaaliturvatapaukset myös pois maasta omiin maihinsa. Jokaisella on kotimaa, jossa on hyvä sen maan kansalaisen asua ja rakentaa omannäköistä yhteiskuntaansa. Me rakennamme omannäköistä, joka perustuu demokratialle, tasa-arvolle ja ihmisarvolle. Jokaikinen rikoksen tekijä ulkomaalainen pitäisi pystyä karkottamaan välittömästi. Meidän maamme ei ole rakennettu rikollisia varten, omissa rikollisissa on ihan tarpeeksi menoja ja ikävyyksiä. Eivätkö pohjoismaalaiset kunnon ihmiset voisi yhdistyä ja yhdessä vastustaa tätä hulluutta? Viro mukaan, on ne niin läheisiä kuitenkin meille, kaikessa.

   32
   1
   1. Minustakin vaalea iho on kaunein. Menee nyt asian vierestä, mutta on todella surullista, että nykyään ihmiset pilaavat ihonsa toinen toistaan vastenmielisimmillä tatuoinneilla ja lävistyksillä. Olisivat ylpeitä vaaleasta ihostaan ja sinisistä, vihreistä tai harmaista silmistään, sillä vuosikymmenien tai satojen vuosien päästä ne alkavat olla todella harvinaisia. Kaikki ihmiset ovat iholtaan ja silmien väriltään joitakin ruskean eri sävyjä. Siihen tämä valittu politiikka valitettavasti johtaa.

    2
    1
    1. Eikös Aatullakin ollut ruskeat silmät? Mikä vika niissä on? Toisaalta taas on sinisilmäisiä hiekkiksiä, syriaanoja ja turkkilaisia jne.

 4. Wau..!!Non niin, tässähän on jo kunnon suunnitelma! Vielä kun saisi toteutettua niin avot.

  26
 5. Ennen Ruotsiin tultiin rakentamaan Volvoja ja nykyään polttamaan niitä.
  AfS on oikeessa tietenkin siinä että Ruotsista pitäis saada porukkaa ulos kovalla kädellä. Se ei todellakaan auta mitään että vaatii jotakin ”maahantulon hillitsemistä” niinkun ilmeisesti SD vaan tekee.

  28
 6. Katsokaa tämä Alternativ för Sverige´n puoluejohtaja Gustav Kasselstrandin haastattelu. On meinaan yksi parhaimmista haastatteluista ever, tiukkaa asiaa alusta loppuun. Sen myönsi jopa Moderaattituttuni joka on itse entinen aktiivipoliitikko!

  15
 7. Joopah, ihan hyvä ja ilman muuta kannatettava asia. Mutta nousu juuri vaalien alla saa minut mietteliääksi. Nimittäin vaalimatematiikka suosii suuria puolueita automaattisesti. Tässä tapauksessa AfS:n nousu syö SD:tä, joka muuten pääsisi suureksi puolueeksi ja perin pohjkin järkyttämään Ruotsia. Mutta AfS:n olisi kannattanut vielä tukea SD:tä ja rakentaa seuraavalle kaudelle yksinkertaisesti vaaliliitto SD:n kanssa. Nyt ei tule kuin hajaannusta tai korkeintaan SD jää keskisuureksi puolueeksi ja AfS joka tapauksessa pienpuolueeksi jos edes pääsee kynnyksen ylitse. Varma tuho Ruotsille, schade, mutta näin menee.

  1. Ei tämä ole negatiivista ollenkaan. Jos SD saa 25% ja siitä enemmän on se hyvä asia ja jos AfS saa 1% niin siitä vaan eteenpäin kohti seuraavia vaaleja. Jos saa 4% niin pääsee Riksdaagiin jo nyt.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.