Sverigedemokraattien vaalimainontaa tuhotaan systemaattisesti

40100046_268421463774767_4973180101333090304_n

Vaalipropaganda on taitolaji. Siihen ei kuka tahansa pysty. Ruotsissa se on systemaattista Sverigedemokraattien mustamaalaamista ja vaalipaikoilla SD:n vaalilappujen poisottamista. Myös vaalimainosten tuhoamista.

Yleisradioyhtiö SVT on kertonut muutamana päivänä uutisissaa sen, että vaalimainoksia on rikottu tänä vuonna entistä enemmän. Joissakin kunnissa yön aikana tuhotaan kaikki mainokset, jotka päivän aikana uusitaan. Kun katsoja katsoo uutisen niin lukijalle jää mielikuva, että vaikkapa keskustan tai sosiaalidemokraattien vaalimainoksia tuhotaan.

Uutinen on siis puhtaasti harhaanjohtava, koska se jättää kertomatta oleellisen, eli sen,  että juuri Sverigedemokraattien mainoksiin kohdistuu systemaattista tuhoamista. Ympäri Ruotsia on satoja tapahtumia, joissa SD:n vaalimainoksia on rikottu, töhritty ja otettu pois. On tullut jopa ilmi, että Göteborgin raitiovaunuvarikon siivojat poistelevat mainoksia ratikoista. Rissnessä Tukholmassa metron siivojat vippaavat roskiin järjestään kaikki SD:n mainokset.

Timrossa kunnan työntekijät ovat ottaneet pois kaikki SD-mainokset, Eskilstunassa kaikki SD-mainokset kerättiin pois pakettiautolla, joka osoittautui paikalallislehden toimittajan nimiin rekisteröidyksi autoksi. Äärivasemmistolaiset ja uusruotsalaiset ovat tuhonneet käytännössä lähes kaikilla paikkakunnilla suuret määrät SD-mainoksia, mutta kaikki SD-läiset taas ovat ottaneet tilanteen haasteena: kun tuhotaan yksi, tilalle laitetaan kaksi.

Muutama kuva satunnaisesti sieltä täältä:

 

Yksi vaalijippo disinformaation puolella on väittää, että vaalilappuja ei ole saatavilla. Ruotsin vaalitavasta johtuen jokaisella äänestyspaikalla on oltava saatavilla kunkin puolueen vaalilappuja, joihin se äänestettävä merkitään, mutta kymmeniltä paikkakunnilta ilmoitetaan, että SD:n vaalisetelit on poistettu kokonaan.

Lue täältä miten Ruotsin vaaleissa käytännössä äänestetään.

Joillakin vaalipaikoilla alkoi SD:tä äänestävien vaikeutus

 

Yksi valeuutinen on levinnyt Suomeen asti. Väitteen mukaan Jimmie Åkesson panikoi kun heidän ehdotus kaksoiskansalaisuuden kieltämisestä olisi otettu vastaan ruotsinsuomalaisten keskuudessa isolla haloolla. Tosiasiassa SD on alusta alkaen sanonut, että kaksoiskansalaisuusmääritelmät eivät koske pohjoismaalaisia, kuten suomalaistaustaisia. Valeuutisen mukaan Åkesson ikäänkuin perui väitettä.

Siitä huolimatta valtamedia jaksaa toistaa väitettä, että ”tuhannet suomalaiset menettävät kansalaisuuden sverigedemokraattien voiton myötä”.

Äärivasemmisto yritti levittää valeuutista vaalin alla

 

Sverigedemokraattien voitosta ei voi olla varma, mutta se on varmaa, että heidän toimintaa vaikeutetaan kaikin mahdollisin tavoin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Sverigedemokraattien vaalimainontaa tuhotaan systemaattisesti

 1. Eli näköjään Ruotsi on jo lopullisesti siinä pisteessä ettei tässä vaiheessa demokratiasta taida tulla enää mitään.

  Noin käy kun uskoo huuhaaseen liian pitkään, ei kyseenalaista asioita ajoissa eikä itse vaivauduta ottamaan asioista selvää.

  Noin käy kun itse ei puhu tai toimi ajoissa sekä antaa liian kauan liekaa ajatellen: ”Ei koske minua” kun maata sabotoidaan avoimesti.

  Lopulta menee koko maa alta ja siinä ohessa yllättäen se alkaakin koskemaan myös itseään.

  Mikäli vaalimainosten suhteen toiminta on noin röyhkeää niin mitäköhän se on ääntenlaskun suhteen? Se nyt on aivan selvää että SD ei voita vaaleja vaikka saisi todellisuudessa miten suuren äänimäärän tahansa.

  Siinä vaiheessa kun julkisen sektorin työntekijät on valjastettu sabotoimaan noinkin avoimesti vaalikamppanjaa ja toiminta on noin avointa, ei kannata enää uskoa vaalien vilpittömyyteen. Lopputulos on Ruotsin tapauksessa täysin selvä, eli se maa tuhotaan kivijalkaan asti kansoineen ja kehityksineen lopullisesti.

  Taloudelliset realiteetit, demografia, teologia, matematiikka ja esimerkit historiasta ovat aika tehokas yhdistelmä indikaattoriksi Ruotsin suhteen.

  Muutaman vuosikymmenen päästä Ruotsi on kirjaimellisesti 3.maailman kehitysmaa ja Suomi seuraa perässä kovaa tahtia. Silti kun keskustelee keskivertosuomalaisen kanssa niin sieltä suusta tulee samat jutut mitkä lukevat jonkun Iltalehden kannessa ”PS on paha!”

  Kun kysyy miksi niin mitään järkevää vastausta ei saa.

  47
  1. Tuo valokuva missä on kuva lehden kannesta jossa lukee ”Der går inte åt helvete i sverige” – Tulee jäämään historiaan.

   Se tulee jäämään todella ironiseksi muistutukseksi ruotsalaisille itselleen siitä miten kaheleiksi he itse antoivat itsensä aivopestä ja miten säälittävän alas he antoivat oman maansa tilan vajota.

   Valitettavasti Ruotsin hajoaminen aikanaan tulee myös heijastumaan Suomeen voimakkaasti.

   35
  2. Kun minulle sanottiin, että PS on paha ja kysyin perusteluja, niin tuli napakasti ”kaikkihan sen tietää”.

   22
 2. Tämä tarkoittaa että ruotsidemokraatteja pelätään oikein tosissaan. Se mitä ounastelin että vuoteen 2025 mennessä uus-ruotsalaiset ovat ottaneet valla kätyreidenskä kanssa Ruotsin 140 kunnasta näyttää toteutuvan nopeammain kuin arvasinkaan. Käytännössä valta on jo uus-ruotsalaisilla.

  Tämä tarkoittaa sitä että Ruotsi on lakannut olemasta se ”kansankoti” jota meille suomalaislle uskotellaan. Kohta varmaan virallinen kielikin vaihtuu tai maasta tulee useampikielinen.

  25
 3. Ruotsi on sairas maa tuossa punikkihulluudessaan.Tekisi mieli melkein jo toivoa, että tuhoutuisi koko paska, kun ovat tuhonneet hienon maansa punikkien utopiallaan monikulttuurisesta Ruotsista. ”Luullessaan viisaita olevansa he ovatkin tyhmäksi tulleet”. En enää tunne sympatiaa ko. maata kohtaan enkä pidä sitä edes pohjoismaihin kuuluvana.

  24
 4. Ruotsi on jo ohittanut ns ”turning point” vaiheen, kivuttomia ja helppoja ratkaisuja ei ole olemassa. Nyt svenssoneiden pitää vain päättää onko ratkaisu verinen vai todella verinen. Valitettavasti uskon kansan valitsevan todella verisen vaihtoehdon valitsemalla edelleen maansa hallintoon ne jotka jatkavat järjetöntä mokuttamista ja kieltävät kaikki ongelmat.

  23
 5. Vaalimainokset pois kaduilta ja toreilta, ovat rumia ja pelkkää tuhlausta. Mainokset laitettakoon sensijaan äänestyspaikkojen eteen ja sinne kamerat ja vartija paikalle. Ja se joka on niin tyhmä että äänestää vain pärstäkertoimen mukaan olkoon äänestämättä…

  15
  1. Kannatan jos koskee tasavertaisesti kaikkia puolueita. Jos joku oikeasti tekee äänestyspäätöksensä katumainoksen perusteella, ei sellainen ansaitse äänioikeutta. Lisäksi roskaavat hirveästi.

 6. Suvaitsevaisuus huipussaan, kun tehdään jo vaalivilppiä poistamalla yhden puolueen äänestyslipukkeita äänestäjien ulottuvilta. Varmaan muut puolueet katselevat muualle ja vaikenevat, vai olisiko jokin niistä reagoinut demokratian halventamiseen?

  16
 7. Uutisen ja kommentit luettuani aloin oikeasti epäillä tulevien vaalien rehellisyyttä. Ajatelkaa, vaikka vaalien jälkeen tulisi esille vilppi, ruotsidemokraatit olisivat joka tapauksessa asian kanssa täysin yksin.

  12
 8. Joku on keksinyt väkivallattoman tavan kannattaa terrorismia, pedofiliaa, raiskauksia, joukkoraiskauksia, eläinrääkkäystä, kidutusta, murhaamista jne. Kalifaatti on saatava keinoja kaihtamatta pystyyn ja vaakaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.