Päivän kohu-uutiset pelattiin SD:n lapaan ja 2-0

735958ba-b6b1-4fd1-8f89-2a8cbb25ce35.jpeg

Mielenkiintoinen vaaliuutuisointipäivä. Molemmat kohu-uutiset pyörivät sverigedemokraattien ympärillä. Molemmissa tapauksissa oli yritys pelata SD:tä vastaan, mutta SD teki molemmissa  maalin.

Ensimmäinen kohu nousi kun Jönköpingin sosiaalidemokraattinen puolue yritti ostaa muslimiääniä. Paikallinen politiikko kirjoitti Facebookiin arabiankielisen päivityksen, jossa kerrottiin, että jos SD ja Moderaatit pääsevät valtaan moskeijat ja rukouskutsut kielletään, halal-liha kielletään, naisten hunnutus kielletään ja muutenkin islamin harjoittamista vaikeutetaan.

Kyseessä oli puhtaasti siis yritys kalastella muslimien ääniä. Kun asia tuli ilmi kyseinen politiikko erotettiin. Pääministeri Stefan Löfven on paheksunut asiaa julkisesti ja kertonut, että sosiaalidemokraatit eivät toimi noin.

Yhtä kaikki teko oli niin läpinäkyvä, että syöttö tuli SD:n lapaan ja maali.

Kun tämä saatiin etusivulta pois tuli toinen uutinen, jolla yritettiin mustamaalata Åkessonia. Jimmie Åkesson oli vieraana Ruotsin radion P3:n aamuohjelmassa ja sanoi suorassa lähetyksessä, että P3 on paskakanava:

– Jos olisin tämän paikan pomo niin sulkisin koko kanavan. Täällä puhutaan vain vasemmistokuraa.

Tästä syntyikin hirvittävä haloo. Vasemmistoliiton Jonas Sjösted sanoi, että SD on juuri sillä tiellä missä mennään Unkarissa ja Puolassa.

– Puola ja Unkari on SD:n esikuva. Kun oikeisto pääsee valtaan on sen ensimmäinen uhri sananvapaus. Tanskassakin kansanpuolue on onnistunut saamaan yleiseradioyhtiön rahoitusta alas.

Kulttuuriministeri Alice Bah Kuhnke kertoi, että Åkessonin käytös oli pahimmanlaatuista yleisradion aliarvioimista. Ruotsin radion johtaja kertoi, että kukaan politiikko ei päätä radiokanavien sulkemisesta. Oikeusministeri itki twitterissä kuinka Ruotsi on ajautumassa 30-luvulle kun puhutaan radiokanavien alasajosta.

Näin siis ensin yritettiin osstaa ääniä ja seuraavaksi joukkoloukkaannuttiin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Päivän kohu-uutiset pelattiin SD:n lapaan ja 2-0

 1. Peli kovenee ja tunteet kuumenee.
  Kokemukseni mukaan ensin pettää paskanjauhajien pinna, eli vihervasemmiston.
  Näin tulee käymään myös Suomessa.
  Niin se vaan on, että valheella on lyhyet jäljet.

  58
  1. Joo näinhän se on mennyt Suomessakin esimerkiksi ennen jytkyjä ja Suomessa asti vaikutti Trump/Clinton-äänetys, Brexit, Unkari ja nyt Ruotsi…

   Meidänkin puolella pitää olla pää kylmänä ennen ensi vaaleja ja rehellinen tiedotustoiminta suuren yleisön suuntaan kunnossa!

   Itseasiassa pääasiallisten suomalaisten natsiblogien ja -medioiden pitäisi liittoutua strategisemmin ja alkaa ajoissa kampanjoimaan suomalaisten äänestäjien suuntaan tulevia vaaleja silmälläpitäen.

   21
 2. Niin että Jönköpingin sosiaalidemokraattipoliitikko erotettiin. Olisiko syynä se, että äänestäjät voisivat ottaa todesta hänet ja äänestäisivät siksi ruotsidemokraatteja.

  35
 3. Tässä Ruotsinkin pakko-monikulttuuristamisessa on samoja fundamentalistisia piirteitä kuin järjestetyissä pakko-avioliitoissa. Ulkopuoliset tahot haluaa määritellä sen kenestä kukin saa tykätä. Pakko-aviliitosta karannutta uhkaa pahimmassa tapauksessa kunniamurha. Monikulttuurista pakkorakkautta kritisoivat saavat rasismi-leiman otsaan ja perässä on fundamentaaliset hyeenalaumat mustamaalauskampanjoineen.
  Tällä rasismivouhotuksella loukataan jo ihmisten itsemääräämisoikeutta, jossa ihminen saisi itse määritellä kenestä tykkää ja kenestä ei.

  Ruotsin Sosiaalidekraattien viimeaikaiset touhut muistuttaa jo jollain tasolla Arabimaitten niitten naisten joukkokivityksiä, jotka ei suostu järjestettyihin avioliittoihin. Puusilmäisiä hysteerikkoja koko lauma.

  50
 4. Ne kunniamurhat taitavat olla suureksi osaksi jesidien juttuja. Jesidit taas ovat muitten silmissä lähinnä kurdeja, mutta ovat itse hyvin tarkkoja etnisestä uskonnostaan. Jesidiksi _ei voi_ kääntyä, ei mitenkään. Jesidiksi synnytään. Jopa juutalaiseksi voi kääntyä, vaikkei se maailman helpointa olekaan, mutta lopulta pitkän yritytämisen jälkeen se yleensä lopulta onnistuu. Jesidiksi taas ei mitenkään voi. Siksi he ovat niin hyvin tarkkoja näistä avioliitoista.

  3
  14
  1. Katoin eka et onko se Trumppi siinä kuvassa keskellä, ku on samlainen hiustyylikin, mut sehän onkin se yks poliitikko jonka kaudella vietiin Suomesta työt Kiinaan.

 5. AfS on ”puhalluslamppu” SDn perseessä ja hyvä niin. SD on alkanut huomata että on pakko ottaa asioihin kantaa voimakkaammin, muuten AfS ajaa ohi. Tai joku muu puolue joka on radikaalimpi.

 6. Mitenkähän helppo olisi mielensäpahoittajille lanseerata uusi sana n sanan tilalle esim lakupekka. Lakupekka saisi käräjäkäsittelyjä kiihottamisesta ja bännejä töistä ym.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.