Autopalot jatkuvat Tukholmassa, viime yönä puolenkymmentä autoa poroksi

40409971_2157269101012417_2212418837641428992_n.jpg
Vällingbyn viime yön saldoa.

Tukholman poliisi kertoo tiedotteessaan, että kuluvan viikon aikana Tenstan ja Rinkebyn alueella tapahtuneet useat tuhopoltot johtuvat ”tyytymättömyydestä”. Poliisilla on kuva tapahtumien kulusta olletikin, että ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teoista.

Järvan aluepoliisin päällikkö Christoffer Bohman kertoo, että poliisi epäilee palojen takana olevan tyytymättömyyttä.
– Epäilemme tietynlaista tyytymättömyyttä Spånga-Tenstan kaupunginosatalojen palojen taustalla.
Toissayönä yritettiin sytyttää kaupunginosatalo ja kansalaistalo tuleen Tenstassa. Molemmissa tapauksissa tekijät olivat murtautuneet kiinteistöjen eteisaulaan, jonne sytytettiin auton renkaita tuleen. Tapahtumat sattuivat puolen tunnin sisällä. Palokunta sai palot kuitenkin nopeasti sammumaan, mutta palot aiheuttivat suuria savuvahinkoja.
Poliisin mukaan palojen takana ei varsinaisesti ole mitään poliittista manifestia vaan kyse on lähinnä kivien viskomiseen verrattava nuorukaisten ilkivalta. Parin viikon takainen poliisiaseman rakennustyömaan polttoyritys kuuluu poliisin mukaan samaan kategoriaan.
– Nuoret rikolliset yrittävät merkitä reviiriä johtuen siitä, että paikallispoliisi on viime aikoina puutunut asioihin saaden tilannetta paremmaksi. Poliisi ei kuitenkaan peräänny uhkailun ja väkivallan edessä, Bohman kertoo.
Autopalot jatkuivat taas viime yönä. Aiemmin toissayönä poltettiin useita autoja Tenstassa. Viime yönä palot siirtyivät Vällingbyhyn, jossa poltettiin puolenkymmentä autoa.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tyytymättömyys
Tyytymättömyys
30.8.2018 12:53

Kyllä täytyy poliisilla olla hyvin erilainen määritelmä sanalle tyytymättömyys kuin tavallisella ihmisellä. Luulisi, että suurin osa ihmisistä maailmassa on suhteellisen tyytymätön elämässään lähes koko ajan, mutta eivät he silti polttele autoja koskaan. Sen täytyy olla tyytymättömyyttä niin suuriin mielenterveyshäiriöisiin korkeuksiin, ettei sitä voi normijärjellä käsittää.

ro
ro
30.8.2018 12:56

Järvan polliisipiälikkö, vaikutaa ääliöltä.Maahantunkeneiden idiootiksi luokiteltavien arabien ja nigerien tuhopoltotko kertoo tyytymättömyydestä siihen että on saaneet liian vähän taskurahaa,liian pienen asunnon,liian vähän fyffee bemmin ostoon,vai ei saa viivaa blondi svetufriidulta.Vai siitä ettei saa gliffaa duunii,ei saa kun ei osaa mitään.Suomessa somali kunniakansalaiset ei polttele autoja vieläkään 30 vuoden jälkeen,vaikka ovat saaneet loisia rauhassa jo toista sukupolvea.Toisin kuin vietnamilaiset ja myanmarilaiset jotka käyneet duunissa ja maksaneet itse elämisensä,eivät hekään polttele biilejä eikä hausseja tyytynättömyyttään…..

Ulla-Maarit Liljaketo
Ulla-Maarit Liljaketo
30.8.2018 13:19

Miksei poliisi järjestä diskuteeraus tilaisuutta missä tyytymättömyyden voi ilmaista ilman palavia renkaita?
Tai EDES joku savitaulu torin nurkalle mihin voi nuolenpäillä hahmottaa turhautumisensa?
Miksi koitetaan vaientaa nuoret?
Nuoruus on erittäin herkkää aikaa, josta voi jäädä pysyvät jäljet kun yhteiskunta ei anna kaikkien kukkien kukkia!

Numento
Numento
30.8.2018 13:29

Juu, kyllä net on tyytymättömiä. Viranomaiset tunkee edelleen nokkansa heidän elämäänsä eikä kalifaatti ole vielä itsehallintoalue. Tosin ei se olisi sitä koskaan koska ruotsalaisten bidragspengarien eli jizyan pitää tulla ajallaan, muutoin tapahtuu kauheita. Tällaiset tulityöt ovat vain enne kovemmista keinoista. Koska rauhanuskonnon parhaat pojat ottavat vielä alueellaan asuvat vääräuskoiset panttivangeiksi ja kiristävät heillä lisää fyrkkaa kansankodilta tai kaverit vapaaksi vankeudesta? Jollei tahtoon taivuta niin päät irti ja video nettiin. Ähäkutti, siitäs saitte.

Vieläkin tyytyväisiä?
Vieläkin tyytyväisiä?
30.8.2018 14:04

Eikö olisi jo valkonaamojen aika osoittaa tyytymättömyytensä ja heittää tämä rupusakki ulos?

Mulkoministeri Margot
Mulkoministeri Margot
30.8.2018 14:29

Unkari läksyttää Ruotsin suurlähettilään Ruotsin mulkoministerin kriittisistä lausumista:
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ungerska-ud-kallar-upp-sveriges-ambassador

Anonymous
Anonymous
30.8.2018 17:43

Aina vaan ihmetyttää, kun vakuutusyhtiöistä ei kuulu mitään isompaa vai eikö siellä olekaan palovakuutusta autoilla??

huugo
huugo
31.8.2018 05:24

Ruotsin on aika siirtyä hevoskantaan takaisin kun autot ovat liian paloherkkiä muslimialueilla. Tai kotoisat kamelit herättäisivät kunnioitusta muslimeissa ja jättäsivät ne rauhaan.