Geert Wildersin profeetta Muhammed-piirustuskilpailu

Hollantilainen vapauspuolueen politiikko Geert Wilders on laittanut pystyyn erikoisen piirustuskilpailun. Osallistujien on piirrettävä islamilaisen uskonnon profeetta Muhammed. Paras piirustus palkitaan 10 000 dollarilla.

Kilpailu alkoi kesän alussa ja jatkuu marraskuuhun asti. Tähän mennessä palkintoraati on saanut jo 200 piirustusta.

 

Piirustuskilpailu on aiheuttanut jo tähän mennessä raivoa islamilaisessa maailmassa. Pakistanissa Islamabadissa on pidetty suuria mielenosoituksia, joissa islamilaista maailmaa on vaadittu katkaisemaan kaikki diplomaattiset suhteet Hollantiin. Pakistanissa on väläytetty jopa ydinpommin tilausta Hollantiin jos kilpailua ei lopeteta ja muslimien pyhän profeetan pilkkaamiseen ei puututa.

Hollannin pääministeri Mark Rutte sanoo, että kilpailu on mauton, mutta Hollannin hallitus ei voi rajoittaa sananvapautta, jota Hollanti tukee.

– Wilders on politiikko, joka provosoi ja hänellä on siihen oikeus.

Asiasta kirjoitti mm. Extrabladet.

Pt-media ottaa osaa kilpailuun ja laittaa samalla pystyyn oman varjokilpailun, jossa lukijat voivat lähettää omia piirroksiaan.

rthrt.png

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Geert Wildersin profeetta Muhammed-piirustuskilpailu

  1. Pikkupoikana yritin hevosta piirtää,ei siitä oikein tullut.Minun ei vissiin kannata edes yrittää tuohon kilpailuun osallistua, kun olen niin huono piirtäjä.

   2
   2
   1. älähän nyt.. Itsekkin olin lapsena huono piirtään kunnes nyt lähes 40v huomasinkin lahjakkuuteni kun rupesin piirtään näitä muslimeita.. Nämähän on yks helveti musta pallo vaan eikä mitää muuta..

    11
 1. Paavo piirsi profeetasta niin ihanan kuvan. Kyllä Paavo on taitava. Tosin tuo sauhuuva piippu ei nykyaikana oikeen sovi ja mahtoko Muhamatin aikoihinkaan olla tollasia kolveja ? Vesipiippu olis varmaan ihan jees.

  18
  1. Onnistunut teos! Nyt voi alkaa myymään muotokuvamaalauksia merikapteeneille, joilla on pääkääre.

 2. Minä piirsin karvaisen perseenreiän jossa oli kakkaakin. Aika hassua että nyt minulla on sitten ihan aito FATWA. Tervetuloa kylään vaan kaikki muslimit! Jumalauta että on vajaata porukkaa…

  28
  1. Tarkistin fatwat ja kyllähän siellä pienen pieni ydinpommi taisi olla tilattuna. Muslimeista ei sitten ikinä tiedä, saattaa pommirahnat mennä vaikka omaan lampaaseen, ne kun ovat niin monikäyttöisiä hyötyeläimiä. Välttäkää erityisesti lampaansuoleen survottua makkaraa.

   Pyhää pedofiilia ei saa piirtää, mutta ydinpommi on kivapuhetta. Jännä.

   14
 3. Pitäis antaa hullujen vaan olla sairaan kuolemanuskontonsa kanssa. He siellä omassa maassaan ja me täällä omassa kulttuurissamme ja korkea muuri väliin.

  22
 4. Ei se ole rauhanuskonto vaan raukanuskonto. Esim. isä joka tappoi tyttärensä vain siksi että tytär seurusteli ruotsalaisen pojan kanssa. Esimerkkejä löytyy vaikka kuinka paljon.

  10

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.