Kööpenhaminan lähiöitä riivaa jatkuvat autopalot

Kuvakaappaus 2018-08-30 12-42-10.png

Kööpenhaminan esikaupunkialueella autopalot ovat olleet koko kesän suuri ongelma. Ainakin 60 autoa on poltettu toukuusta tähän päivään. Nyt Kööpenhaminan poliisi laittaa lisämiehistöä, jotta palota saataisiin hallintaan.

Hovedstadsområdet, jolla käsitetään Kööpenhaminan cityalueen kupeessa kiertävää kaupunkimaista lähiöaluetta, on ollut keväästä alkaen jatkuvien autopalojen riivaama. Toukokuun puolesta välistä on kirjattu ainakin 60 autopaloa, joka on Tanskankin mittapuussa suuri määrä.
Kööpenhaminan poliisipäällikkö Peter Dahl kertoo Tanskan yleisradioyhtiö DR:lle, että poliisi ottaa nyt käyttöön uudet keinot:
– Paikallispoliisi jalkautuu kaduille ja nuorisokeskuksiin ja yrittää saada selville mitä oikein on tekeillä.
Viimeksi toissa yönä poltettiin viisi autoa.
Kööpenhaminan nuorisotoimi on myös jalkautunut kaduille ja yrittää saada puheyhteyttä nuorukaisiin.
– Kun tällaisia paloja sattuu tässä mittakaavassa niin kyse on siitä, että nuorukaiset ovat hyvin tyytymättömiä. Yritämme nyt saada selville mistä on kyse.
Kööpenhaminan autopalojen listaa:

 • 13.5. poltettiin kuusi autoa.
 • 24.5. useita autoja.
 • 26.6. 13 autoa.
 • 3.8. kolme autoa.
 • 4.8. kaksi autoa.
 • 5.8. neljä autoa.
 • 17.8. kaksi autoa.
 • 21.8. kuusi autoa.
 • 22.8. kuusi autoa.
 • 25.8. kolme autoa.
 • 26.8.viisi autoa.
 • 28.8. useita autoja.
 • 29.8. viisi autoa.
Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
30.8.2018 13:05

”– Kun tällaisia paloja sattuu tässä mittakaavassa niin kyse on siitä, että nuorukaiset ovat hyvin tyytymättömiä. ”
Kun nuorukaiset ovat näin tyytymättömiä, suosittelen heille aivan uutta ja ihmeellistä harrastusta: postimerkkien keräily.
He voisivat alkaa tehdä kokoelmia aloittaen heti takaisin oikeaan alkuperämaahansa päästyään niillä merkeillä, jotka on liimattu heidän takalistoihinsa.
Näin alkanut uusi harrastus voisi auttaa autonpolttamishaluihin?
Sekä tietenkin se, ettei heidän alkuperämaissaan ole juurikaan autoja.

Suomi Finland
Suomi Finland
30.8.2018 21:29
Vastaa...  Suomi Finland

https://yle.fi/uutiset/3-10379195
Missä ovat kaikki nätit oikeistoradikaalinaiset? Paavo voisi näin nettipalvelujen järjestämisessä hyvin alkuunpäässeenä pykäistä kunnon oikeistotreffisivuston pystyyn 😛
Näin vosumetsällä ei kuluisi aikaa suvakkeihin, koska aidon äärioikeistolaisen orastavasta suhteesta vasemmistoliberaaliin ei voi seurata mitään hyvää.
Itse en palvelua tarvitse sattuneesta syystä, mutta nuoremmat oikeistopoliitikot voisivat tarvita kohtauspaikkaa romanttisten suhteiden solmimiseen?!

Numento
Numento
30.8.2018 13:36

Kaikki normaalijärkiset ihmiset tietävät että ainut keino on laajat karkotukset, pakkopalautukset tai käännytykset tai minkä vitun nimen ikinä keksii sille, että niskaperseotteella musut lähtee kotimatkalle tai jollei lähde niin uintimatkalle atlantille. On turha teeskennellä että näiden uskonsa ja perimänsä vähäjärkisiksi tekemiin auttaa mikään muu kuin kovimma otteet. Niin saatanan kovat että ne eivät edes lähtömaissaan ole sellaista kyytiä saaneet. Sitä ne kunnioittaa tai lähtee vapaaehtoisesti pois perseilemästä.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
30.8.2018 13:43
Vastaa...  Numento

Totta puhut!
Nykyinen silkkihansikkain kohtelu saa elukat vain uskomaan että niille on kaikki sallittua.

SIIVOUSPRIKAATI
SIIVOUSPRIKAATI
30.8.2018 13:59

Nyt pitäisi koko Pohjolan mennä yhteen ja muodostaa SIIVOUSPRIKAATI jonka ainoana tehtävänä on kriminellien ja laittomien löytäminen ja palauttaminen omiin maihinsa. Emme me muuten näistä pääse eroon ikinä. Rikollisten ja laittomien määrä on liian suuri eikä rangaistusten nostaminen ja vankilapaikkojen lisääminen auta koska todistajat eivät uskalla todistaa, riskeeraavathan henkensä. Siksi ei autonpolttajatkaan jää koskaan kiinni vaikka silminnäkijöitä on useita.

Acc
Acc
30.8.2018 15:05

Palojen syy on selvä. Kyseessä on jihad. Ongelma poistuu islamin poistumisen myötä. Juurisyy on siis islam.

Särmääjä
Särmääjä
30.8.2018 16:29

Tanskassa kun ovat demareita myöten suht järjissään niin voisivat alkaa tekeen tekee noille jo maassa olevillekin matuloisille jotain.

huugo
huugo
30.8.2018 17:59

Ruotsin demarien selitys on kesän metsäpaloista johtuva jälkilämpö ja kuunatsit.Tähän ongelmaan auttaa ainostaan maahanmuuton lisääminen.

Pera Peeveli
Pera Peeveli
30.8.2018 20:15
Vastaa...  huugo

Kuunatsit! Todellakin, miksei mikään valtapuolue ole vielä reagoinut. Tavallisten natsien ja rasistien väkivaltaa ja tuhopolttoja osataan varoa jo aika hyvin, mutta kuunatsien uhkaa aliarvioidaan vakavasti. Ratkaisuna on maahanmuuton lisääminen, reilu ja mielummin vaikka vähän suurempikin jizya sekä paljon jaxuhaleja Allahin sotureille heidän ”rakkauspommittaessaan” natsit pois maan päältä.