Pt-median Geert Wildersin tukipiiroskilpailun satoa

Geert Wildersin piirroskilpailu on innostanut myös Pt-median lukijoita loihe luomaan taiteellista näkökulmaa miltä profeetta näyttää.

Ohessa muutama kuvaus profeetta Muhammedista. Lisää saa lähettää ja kaikki julkaistaan tämän jutun otsikon alla.

Alla muuan professoripuolen edustajan näkökulma profeetasta.

mulkku

Ja toinen kandinaatti, jossa profeetta edustaa:

Kuvakaappaus 2018-08-30 18-28-45.png

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Pt-median Geert Wildersin tukipiiroskilpailun satoa

  1. Ai jaa. Minä taas aion tästä lähtien vierailla PT-median sivuilla kaksi kertaa päivässä, yhden sijaan.

   48
  2. Käännä vaan toinenkin poski kun mutiaset on kiusana. Turha leikkiä tekopyhää, kun elukoita vastaan kamppaillaan on itsekkin oltava valmiina tekemään kaikkensa voittaakseen.

   22
  3. Jos tuo ei ollut sarkasmia, niin voitko hiukan syventää näkemystäsi ja kertoa miksi? Onhan tässä kestetty matkalaukku-Marskit ja neekeri-Marskit, sikamessiaat ja Peppi Pitkätossun isän neekerikuninkuudet, Agatha Christien kymmenet pienet neekerinpojat, neekerinpusut ja Laku Pekat. Mikä tuossa riivaa, että joku törkyturpa saa ivaa niskaansa?

  4. Niin, olisihan mahdollista myös tehdä kilpailu joka ei rajoitu yhteen profeettaan vaan että olisi pakollista lähettää vähintään 2 eri profeetan piirrosta(tai muu vapaavalintainen uskonnollinen hörhö -teema). Vaikkapa Abraham (ihmisuhri), Ron L. Hubbard, Mohammad, Buddha (tosi vaikeaa löytää aihe), Charles Taze Russell,Joseph Smith,Lars Levi Laestadius jne. Kaikki lukeneet kuitenkin tietävät että on vain yksi uskonnollinen hahmo josta löytyy enemmän pilkattavaa kuin kaikista muista yhteenlaskettuna, historiallisista ja nykymaailman kerrannaisvaikutuksista puhumattakaan, mutta silti, vähän ”tasoitusta”, sanotaan vaikka niin.

   1. Minä olisin varmaan lähettänyt piirroksen ”Paavi & paavin pikkupojat ringistä”. Mutta Paavi ei toistakaan Jeesuksen esimerkkiä. Vissi ero.

 1. Pitää kuitenkin muistaa etteivät nämä mulkerot ole terveitä latvastaan joten kannattaa olla varovainen.

  11
 2. Olen aina ihmetellyt että joulupukista ja vaikka mustanaamiosta saa tehdä pilkkaa mutta muhamedista ja allahista ei. Samoja satuolentojahan ne on ja todistaa muslimien järjenjuoksun.

  10
 3. ….nämä musut kun ei siedä profeettaa haukuttavan. Kuten me kristityt haukumme välillä jeesusta… 😉

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.