Uusruotsalaiset hyökkäsivät AfS:n vaalitilaisuudessa ruotsalaisten kimppuun

Kuvakaappaus - 2018-08-30 18-47-41

Alternativ för Sverigen Uddevallassa pitämä vaalitilaisuus päättyi tänään siihen, että uusruotsalaiset hyökkäsivät edustajien kimppuun ja poliisi joutui puuttumaan väkivalloin tilanteeseen.

Kymmenet turvapaikka-aktivistit ja uusruotsalaiset hyökkäsivät AfS:n edustajan kimppuun ja varsinkin uusruotsalaisten väkivalta oli sen verran arvaamatonta, että jopa poliisi puuttui tilanteeseen.

Tässä on vähän sitä samaa mitä Suomessakin tullaan kokemaan vaalipaikoilla lähivuosina kun uussuomalaiset vaativat kantasuomalaisten poistumista paikoilta.

Rasisminvastustelijat huusivat tavanomaista ”Inga rasister på våran gator” ja sitä höystettiin ”No borders”-huudoilla. Kannattaa huomata, että poliisi oli todella avuton vaikka se yritti tehdä jotain.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Uusruotsalaiset hyökkäsivät AfS:n vaalitilaisuudessa ruotsalaisten kimppuun

 1. Jumalauta, että Ruotsi on helisemässä! Ja poliisit ovat jotain hernekeppejä, joilla ei riitä auktoriteetti tai voimakeinot jollekin teiniklopille. Eikö niiltä vaadita mitään fyysistä kuntoa vai aikovatko oikeasti diskuteerata hommat kuntoon?

  52
  1. Ruotsin poliisit on opetettu pullahalaamaan nuo poikaset. Näyttää niin somalta tuollainen hellyys, on kuin olisi isin sylissä.

   17
   1. Ei ne Vastarintaliikkeen aktiiveja paijaa yhtä hellästi. Heidän kohdalla pamppu viuhuu niin että veri valuu aktivistien kasvoilta ja muutama on lyöty jopa tajuttomaksi.

 2. en voi uskoa,että poliisit on noin avuttomia ruotsissakaan,pakkohan siellä on oltava äijiäkin.väkivaltaan pitää voida vastata väkivallalla,miten muuten poliisi voi olla uskottava?

  47
 3. Svedu miliisi mamoilee,mutkat esiin pari ahlämiä lautoihin,niin oppivat kunnioitusta virkavaltaa kohtaan.tai ainakin nokialaista nutakuonojen polvilumpioon.Mitä paskaa ihmisten pitää sietää,tuollaista karvakädellisten meuhkaamista päivästä toiseen.tulee vielä stoppi,jos ei poliisin niin paikallisten ihmisten oman käden kautta.

  41
  1
  1. Olenkin tässä jo pidemmän aikaa ihmetellyt miksi Svedut eivä ota kapeistaan vanhoja Husgvarnoja esiin ja aina ählyn vilahtaessa pistä siihen 6.5mm reikää.

 4. Älä ny Pate. Poliisit tekivät, minkä Ruotsin virallinen yhteiskunta sallii eli kauniisti työntää pois ja samalla opettavat noille apinoille, että ne apinat ovat jotenkin tabuja.

  25
 5. Voihan V***U että ne antava nuitten musliomibarasiittien hillua. Kyllä Ruotsi on kusessa nuitten kehariensa kanssa kun mitään kuria niille ei ole.Ja muslimeilla röyhkeys riittää,ei ajatustakaan että he on vieraita toisten maassa.

  21
 6. Täytyy aina kuvitella tilanne toisinpäin: jos kyseessä olisi ollut jonkun vassaripuolueen vaalitilaisuus, jossa olisi vielä ei-valkoisia kansanedustajiksi pyrkijöitä mukana ja valkoihoiset olisivat hyökänneet aivan videossa nähdyllä tavalla kimppuun, se olisi kansainvälinen valtamedian kohu-uutinen ja siitä puhuttaisiin kauan. Tästä ei yleisradioissa puhuta. Ei ole tasapuolisuudesta tietoakaan systeemissä eikä valtamediassa.

  40
  1. Ei kun mediat peittelevät nuiden kehitysmaalaisten käyttäytymistä jostakin kumman syystä.

   On tietenki seki otettava huomioon,että media pitää nuiden käyttäytymistä NORMAALINA,koska
   ne nuin käyttäytyvät omissa maissaankin ollessa ja siksi sitte ei ota kantaa keharien toilailuihin.

   16
 7. Toi on arkipäivää lähes jokaisessa länsi euroopan maassa. Youtube on videoita pullollaan missä mutiais laumat pitää poliiseja pilkkanaan ja kun tuosta käytöksestä ei rangaista niin kohta ei afs kaltaiset puolueet uskalla pitää tilaisuuksiaan julkisesti. Vain vahvat selviytyvät ja kansalaisten tulisi pikapuoliin päättää haluaako olla vahvoja vai ei. Poliisi ei pysty/halua auttaa isänmaallisia missään läntisen pallonpuoliskon maassa.

  22
 8. Otteet Ruotsin poliisille tyypilliseen tapaan liian kevyitä, ei nuo tottele tuommosta silittelyä. Tähän pätee jälleen se mitä Carl von Clausewitz kirjoittaa kirjassaan On War:

  ”Kind-hearted people might of course think there was some ingenious way to disarm or defeat an enemy without too much bloodshed, and might imagine this is the true goal of the art of war. Pleasant as it sounds, it is a fallacy that must be exposed: war is such a dangerous business that the mistakes which come from kindness are the very worst. The maximum use of force is in no way incompatible with the simultaneous use of the intellect. If one side uses force without compunction, undeterred by the bloodshed it involves, while the other side refrains, the first will gain the upper hand. That side will force the other to follow suit; each will drive its opponent toward extremes, and the only limiting factors are the counterpoises inherent in war. This is how the matter must be seen. It would be futile––even wrong––to try and shut one’s eyes to what war really is from sheer distress at its brutality. If wars between civilized nations are far less cruel and destructive than wars between savages, the reason lies in the social conditions of the states themselves and in their relationships to one another. These are the forces that give rise to war; the same forces circumscribe and moderate it. They themselves however are not part of war; they already exist before fighting starts. …”

  10
 9. Ihan liikuttavaa tuo kiitollisuus mitä kehitysmaalaiset osoittaa kun ovat saaneet turvapaikan.
  Vielä 40-50-vuotta sitten tollaset rikolliset ählämit yhdessä antifanttien kanssa olisi heitetty ulos maasta niskaperse otteella.

  15
 10. Monesti sanotaan ettei valkoset länsimaalaiset käyttäydy kehitysmaalaisten tapaan, mutta suvaitsevaisto tekee siinä kyllä poikkeuksen. Ruotsissa varsinkin rääkyvät kun heikkopäiset ja samaa on nähtävissä Suomessakin. Ei toi ole ihmisen hommaa.

  20
  1. Heh, hyvä pointti kyllä.
   Ja suvaitsevaisten mentaliteetti: MINÄ voin pysäyttää lentokoneet, ihan silloin kun MÄ haluun. (uutena lajina: lentokoneseisoja)
   Aika paljon yhteistä legendaariselle ”we want OUR money” v a a t i m u k s e l l e !

   Kyllä kai noilla jokin logiikka on takana, tietäisi vaan mikä >_<.

 11. Kannataisi jo aseistautua noita muslimeja ja kommareita vastaan. Myös ronskeja järjestyksenvalvojia ja muutamaa innokaampaa häiriköijää nokkaan kunnolla. Kyllä ne siitä rauhoittuvat kun poliisi on joko niin helvetin avuton tai tahallaan on puuttumatta häiriköintiin. On se nyt jumalauta että kommarit, muslimit ja ituhipit saa harrastaa vakivaltaa täysin vapaasti, onko se niitten etuoikeus.

  15
 12. Itse vittuilen noille persekäyttäytyjille aina takaisin, yleensä ne menee hiljaiseksi kun epäilee niitä kovaan ääneen ihmisten kuullen rasisteiksi.
  Menevät hölmön näköiseksi kun niitä lyö niiden omalla aseella, ovat silmät pyöreänä kuin pöllönpoikaset.

  17
 13. No, Suomessahan tilanne on aivan toinen, sillä meillä on juuri budjetoitu 2,5 miljoonaa euroa lähiörikkauden ehkäisyyn, joskin lähiörikkauden lisäämiseen on puolestaan budjetoitu 2,5 miljardia euroa, joka saattaa vaikuttaa heikentävästi lähiörikkauden ehkäisyyn varatun Reinikaisen mahdollisuuksia rikastamattomuuden edistämiseen lähiöissä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.