Helsinki aikoo leikata ensi vuonna nuorilta ja vanhuksilta

Kuvakaappaus - 2018-08-31 14-03-35.png

Helsingin kaupunki aikoo leikata ensi vuonna monta miljoonaa euroa kultuuri- ja liikuntapalveluista. Varsinkin nuorilta toisaalta vanhuksilta aiotaan leikata reippaanpuoleisesti.

Useiden liikuntapaikkojen aukioloaikoja lyhennetään ja esimerkiksi talviset luonnonjääradat jätetään jäädyttämättä. Myöskään uusia liikuntapaikkoja ei aiota avata toisaalta jääurheilun hintoja nostetaan reippaanpuoleisesti.
Nuoriin leikkaus koskee siten, että Roihuvuoren ja Pakilan nuorisotalot suljetaan ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn käytettävät uudet toimet lopetetaan.
Myöskään vanhusten kulttuuripalveluja ei aiota lisätä ensi vuoden aikana ja monien kirjastojen aukioloaikoja lyhennetään. Suurin leikkaus näyttää ilevan se, että tulospalkkioita ei aiota ensi vuonna jakaa, josta syntyy säästöjä 4 400 000 euroa.
Mielenkiintoista, että leikkauslistalla ei ole erilaisia monikulttuurisuusprojekteja.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Stadi vm-2018 Imee Sykkivää
Stadi vm-2018 Imee Sykkivää
31.8.2018 14:46

Annaskuarvaan minne rahoja satsataan..

kulttuuria
kulttuuria
31.8.2018 23:08

Tietenkin monikulttuurisuuden tukemiseen.

Antti Mäkinen
Antti Mäkinen
31.8.2018 14:54

Ainoa asia miten ihmiset voivat vaikuttaa on että ei klikkaa iltalehden, ja sekä muiden medioiden otsikoita. ”Katso top 5 seksivinkkiä”, ”Tiesitkö että olet aina pyyhkinyt perseesi väärin!”, ”Tiesistkö kätevän kikan viilenteeä autoa helteellä?” !. Mies tai nainen ei pidä porkkanasta perseessä 6 kk putkeen. 2. Elä käytä hiemopaperia mirka 600 asteista kovuutta. 3. Avaa auton ikkunat hetkeksi liikkeelle lähdän jälkeen. Veikkaus jakaa rahaa uskomattomasti monikulttuurisuuten. Kannattaa tututustua siihen, loton palautusprosentti on noin 40% luokkaa, Valtiollista ryöstöä. Vastuullista pelaamista. Ikävä kyllä äänestämällä et voi vaikuttaa. Laittakaa youtubeen ”haamuäänet” niin ei ole foliohattuilua ja tiedätte sen että ääntenlasku on huijausta. Setä aurinkoinen Stalin sanoi ettei äänestäjät tee äänestystulosta vaan ääntenlaskijat. Suomen äänet laskee Tieto Oy, minkä osakas on Goldman Sachs pankki. Herätkää ihmiset, sillä PS-puolue on myös samaa. Halla-aho kannattaa TTIP, ja Euroa, Huhtasaari kannattaa sionisimia jne. Löytyy netistä kaikki.

Jarno Lehmussalo
Jarno Lehmussalo
31.8.2018 15:03

Helsinki laittoi ”ihmisarvoiseen” kuntoon laittomasti maassa olioiden (anteeksi viimeinen sana) terveydenhuoltoasiat. Turku majoittaa samaista porukkaa ja muulle talonväelle ilmoitetaan ”älkää vaan kertoko muille”.
Tänään (31.8)
”Ensihoitaja kertoo vanhusten hädästä: Hoitajat laittoivat oven takalukkoon jotta muistisairas ei karkaisi kodistaan, patjalla mönki matoja… ”Ihmiset ovat yksin ja heitteillä”
Monet kotona asuvat vanhukset ovat heitteillä omissa kodeissaan, sanoo ensihoitaja, Helsingin Seudun Sairaankuljetus Oy:n toimitusjohtaja Heidi Koivisto.”
” Helsingin kaupungin edustajat ovat väitteistä toista mieltä.”
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201808292201158820_we.shtml
Madot hoitelee vanhuksemme.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
2.9.2018 04:04
Vastaa...  Jarno Lehmussalo

Vastustan periaatteessa ilkivaltaa, mutta laittomia muslimeja mainostaisin helkkarin isolla spraymaalimainoksella mahdollisimman näkyvällä paikalla julkisivussa. ”Mahdollisia lapsia raiskaavia terroristeja tässä talossa, jos näet lukea tämän, olet ehkä jo menettänyt lapsesi kannibaaleille.”
Ihmisten olisi hyvä viimeinkin ymmärtää leikkausten todellinen syy. 600000000€ pois vanhuksilta on 600000000 lisää muslimeille. Sama kaava toistuu jokaisen varkauden yhteydessä. Eikä yltiöpositiiviset laskelmat tietenkään pidä paikkansa, vaan pitää ottaa lisää velkaa, että muslimeilla on siedettävät olot.
Jossain vaiheessa, KUN asioiden annetaan mennä riittävästi vituiksi, on ajateltava ihan vakavissaan sitä, kuinka saadaan tuottamaton kansanosa joko siirrettyä pois, tai poistettua kokonaan. (Stalinilla niitä keinoa olisi ollut, harmi ettei enää voi kysyä neuvoa.) Valtava, satojen miljardien varallisuus saadaan näin muslimien käyttöön, vaan eipä pikkukaloista ole jouluhaueksi, vai miten se meni. Kyhny loppuu ja vieraat lähtevät, tavoilleen uskollisina hyvin rauhanomaisesti? Aikataulu venyy ja paukkuu, mutta moni halajaa nopeutettua aikataulua, ainakin kiihkonsa perusteella noin luulen. Muslimeilla ei periaatteessa kiire ole, heillä on kaikki maailman aika käytössään, onpa siinäkin porukassa hoppuilijoita ja hätäilijöitä.

jippos123
jippos123
31.8.2018 16:57

Helsingissä on juuri sellaiset päättäjät kuin helsinkiläiset äänestyskäyttäytymisellään ansaitsee. Jos vanhukset joutaa tunkiolle ja nuorisolle näytetään keskaria multikulti ja queerkiimassa niin sitä saa mitä tilaa.
Perkeleesti vaan lisää leikkauksia ja rahat lyhentämättömänä geelitukille niin kyllä jopa stadilainen jossain vaiheessa herää unelmastaan. En kyllä pistäisi rahojani likoon sen puolesta.

Valtsu
Valtsu
31.8.2018 19:01

Ja näitä leikkauksia vanhuksilta ja nuorilta tekee Suomen upporikas pääkaupunki, jolla on kassassa miljardeja, ja jolla on ilman muuta rahaa kustantaa palveluita ns. paperittomille ja haitarinsoittajille. Vittu ku vituttaa.

J
J
31.8.2018 20:25

Olisko hesalaiset kannattanu ajatella myös puoluekokouksen jälkeistä aikaa silloin, kun boikotoitte persuja kuntavaaleissa? Ei sillä etteikö vihervasemmisto ja cuckoomus olisi silti saavuttanut enemmistöä. Itä-Helsinkiin tulee vielä 2030 mennessä mamuenemmistöisiä gettoja. Koulujen kehitys on jo aivan katastrofaalinen.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
2.9.2018 04:32
Vastaa...  J

Miten tuonkin nyt ottaa. Ellei ole omia lapsia, tai ei niistä juuri pskaakaan välitä, mennään aate edellä. Ketään kiinnosta lapsien kärsimykset, kun ne ovat väärän värisiä. Noin sen äänestäjän on pakko tuumata, mitään muuta en ymmärrä.
Mullakaan ole tässä maassa lapsia, mutten silti pysty olemaan omaa kansaani vastaan, en sitten millään. Ainoa aate, jonka tunnustan on isänmaallisuus. Olen selvästi vähemmistössä

Vanhat ja nuoret kyllä pärjäävät omillaan
Vanhat ja nuoret kyllä pärjäävät omillaan
31.8.2018 22:45

Helsinki näemmä panostaa nyt keski-ikäistyvään läpsyyn – tulevaan veronmaksajaan

huugo
huugo
1.9.2018 06:15

Oikein helsinkiläisille, ovat sopivaa porukkaa palvelemaan nuoria muslimimiehiä. Vapaavuori voisi kiinnittää myös huomion että heillä ei tule aika pitkäksi notkuessa torikahviloissa ja diskoissa, ettei vaan kukaan turhaudu ja ala hieluttaa puukkoa. Vaikka diskorahaa lisää. Ja huomauttaa kelaa ettei heitä patistella turhilla kysymyksillä vaan rahaa tiskiin.

pöh
pöh
2.9.2018 12:50

Kirjastojen aukiolon supistaminen yhteen vuoroon ( 200 000e)
Olisi kiva tietää miten siitä säästöä tulee? Sama henkilökunta siellä töissä on oli sitten 1 tai 2 vuoroa.
Ja kirjastohan ei enää edes palkkaa sijaisia esimerkiksi sairastumisten takia.