Nils ja Sven haluaisivat adoptoida yksintulleen lapsen, mutta asiassa on monia esteitä

Kuvakaappaus 2018-08-31 07-26-12.png
Jawad Karim, Sven Englund ja Nils Eriksson haluaisivat olla ihka oikea perhe.

Sven ja Nils ovat pariskunta ja aviossa. Aviopari oppi tuttavien kautta tuntemaan yksintulleen afgaanilapsen Jawad Karimin. Rakkaus meni sen verran pitkälle, että aviopari ja yksintullut halusivat lopulta perustaa ihan oikean perheen.

Nimittäin Sven ja Nils haluaisivat adoptoida Jawadin. Adoption kautta Sven ja Nils saisivat perheeseen ihka oikean lapsen, tai mitä tässä tapauksessa lapsella nyt sitten ikinä tarkoitetaankin.

– Jawad on nuori ja elämänsä alussa. Me taas olemme stabiili vanhempi pariskunta, joka on ollut yhdessä jo 30 vuotta. Voimme auttaa toisiamme. Koemme, että voimme luottaa toisiimme. Voimme saada elämäämme yhden ihmisen, jolle voimme antaa hyvät lähtökohdat ja samalla hän saa meidän perinnön kun kuolemme.

Adoptiohommat eivät menneet kuitenkaan ihan putkeen. Siihen oli lähinnä pari syytä. Ensinnäkin kukaan ei tiedä onko Jawad oikeasti Jawad ja minkä ikäinen hän on. Jawad kun tuli Ruotsiin kuten kaikki muutkin yksintulleet lapset, ilman papereita, ilman mitään. Ihan kuin hän tosiaankin olisi vastasyntynyt. Noh, nuorukainen, mutta ei oikeastaan ihan sellainen lapsi kuin lapsen kuvitellaan olevan. Ikähaitari huitelee jossain vähintään kolmekympin hujakoilla.

Tämän takia Värmlandin käräjäoikeus antoi kielteisen päätöksen, jonka hovioikeus vahvisti. Eli adoptiohommat eivät onnistuneet. Jawad pysyy edelleen luvattomana eli laittomana lapsena.

Sven ja Nils eivät kuitenkaan halua antaa periksi vaan luottavat edelleen siihen, että Stefan Löfvenin ns. afgaanilaki antaa heidän perheelleen mahdollisuuden. Afgaanilaki oli viime keväänä lanseerattu laki, jonka mukaan yksintulleet lapset saavat jäädä Ruotsiin jos he ovat aloittaneet opiskelun. Svenille ja Nilsille tilanne on win-win:

– Emmekö me vanhat ukot saa mitä me haluamme? Kyse on win-win-tilanteesta, kaikki voittavat. Me saamme henkilön, josta tulee meidän poikamme ja samalla autamme häntä.

Tällä hetkellä tilanne ei kuitenkaan näytä valoisalta. Kun Jawad kohta täyttää 18 (vaikka maahanmuuttovirasto ei usko hänen ilmoittamaansa ikää) uhkaa afgaania karkoitus.

Asiasta kirjoitti nwt.

Pitäisikä Svenin ja Nilsin saada oma ihka aito lapsi itselleen? Olletikin, että lapsi on jo vähintän 30-vuotias? Ovatko viranomaiset nyt rasisteja kun lapselle ja perheelle ei anneta tilaisuutta olla perhe? Onko rakkaus sittenkin niin suuri asia, että se ei katso rajoja? Varsinkin isän ja isän rakkaus?

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Nils ja Sven haluaisivat adoptoida yksintulleen lapsen, mutta asiassa on monia esteitä

 1. Aaaaah ihanaa multikulti ryhmähomoilua ! Vasemmistorakkautta puhtaimmillaan.

  50
  1
  1. Luin ensin multikulli, eikä multikulti.
   Saatoin ehkä lukea kuitenkin oikein, tiedä häntä.

   21
  2. Ei hyvänenaika,tuo kuvassa oleva afkaaniko on se ”YKSINTULLUT LAPSI” ????

   23
 2. Svennu ja nilssi ja hinttaripoika voisivat muuttaa afganistaniin, myisivät kaiken omaisuuden,sitten pilveä pössyttelemään
  ,ja panenmaan hinuiittilasta hanuriin.

  37
 3. Suomessa ns aikuisadoptio ei ole mahdollinen, ellei ole eletty perheenä ennen sitä. Tyypillinen tilanne, jossa se on mahdollinen, on se, kun mies adoptoi puolisonsa täysi-ikäisen lapsen, kun he ovat eläneet uusperheenä. Tässä siitä ei ole kysymys. Ruotsissa on luultavasti suunnilleen samoin.

  19
 4. ”hän saa meidän perinnön kun kuolemme.”

  Jos aikuisen afgaanin adoptio onnistuu, niin siihen perinnön jakoon ei varmaan ole pitkä aika 😀
  Kyllä on tyhmiä ihmisiä Ruotsissakin

  38
  1. Sama tuli mieleen. Islamissa homot tuomitaan kuolemaan. Joten ei tarvitse kauan odottaa, kun Ruotsi väkiluku vähenee kahdella homoseksuaalilla. Kerrankin käräjäoikeus päätyi oikeaan lopputulokseen, joten heille pisteet.

   24
 5. No nyt saatiin taas ihanaa signaalia lähtemään kaikkiin Rupureikämaihin: tule Ruotsiin/Pohjolaan ja ujuttaudu jonkun keski-ikäisen tai sitä vanhemman ystäväksi/seurustelukumppaniksi/lapseksi niin saat PERIÄ hänet jos hoidat korttisi oikein. Voipi olla useita MILJOONIA kruunuja Ruotsissa. Jos tykkäät että perinnön saanti kestää liian kauan niin siihenkin kyllä löytyy konstit… senhän sinä osaat ja voit järjestää maanmiehiesi kanssa.

  23
 6. Ei ihan vaaratonta vanhoille homppeleille tällainen seurustelu. Arbogassa afgaani palkkamurhasi vanhemman varakkaan miehen ja puukotti myös pahasti hänen vaimoaan (”Arboga-mordet”).

  24
 7. Perintö voidaan hoitaa testamentilla. Jäbä kotiakohti ja odottamaan Muppettien lähtöä. Miksei noille kelpaa esim. kummilapsi jostain kehitysmaasta ? Ai niin, sitä ei voi paijata munista kun haluaa, niistä kultaisista.

  21
 8. Voi miten lutuinen pikkupoika, noillahan kuulemma viisaudenhampaatkin kasvavat jo 3 vuotiaana. Jos hammaslääkärinä väität muuta niin fudut tulee ja natsin polttomerkki otsaan. Open legs järjestöjen mukaan ihmiset eri kulttuureissa vanhenevat eri tahtia joten ihan selkeä pikkupojuhan tuo setä on ja tottakai hinureiden pitä voida kyseinen setä x adoptoida. Ei kun juna bygeen, kuka haluaa olla päivän veturi?
  Kaikki muut vaihtoehdothan ovat silkkaa rasismia.

  26
 9. Tämä on mahdollista vain Ruotsissa kunhan on kaikki valitusasteet käyty läpi. Maalaan pirun seinälle. Adoptoituna afgaanimies järjestää kaverinsa teilaamaan homoparin ja perii todennäköisesti melkoisen omaisuuden. Hän on tietenkin reissussa teon hetkellä.

  26
 10. Tätä lukiessa voi kuunnella taustamusiikkina vanhaa klassikkoa joka pätee näiden adoptoijien suhteen täydellisesti:

 11. Hyi olkoon! Afgaani näyttää oikeasti alle kymmenen vanhalta. Ei saa epäillä, tai on rasisti. Täällä on naisia, täällä on lapsia.

  Noi hinttarit mitä ilmeisimmin haluavat vetää lasta perseeseen, eikä tämän todellinen ikä kiinnosta pätkän vertaa! ”Joo, pidetään tota taaperoa seksiorjana ja uskotellaan sille, että se muka perii jotain, jos vain pitää suunsa kiinni, paitsi silloin kun on ATM-iltamat.” Toivottavasti noiden hanke kariutuu ja afgaani pääsee kotimaahansa pakoon julmia setiä.

  Sitten nuo luultavasti ”rakastuvat” seuraavaan lapsiuhriin? Sama toimintamalli? Kukahan laittaisi stopin noiden touhulle?

  Euroopassa on varmasti kymmeniätuhansia pikkulapsia mummojen ja pappojen raiskattavana kaiken aikaa, eikä kukaan auta. No, kyllä niitä pedofiileja tuetaan mm tekemällä inhottavia uutisia, joissa noita ylistetään.

  Onneksi afgaanikulttuurissa ei lapsiin kajota.

 12. Onneksi nuo ei voi lisääntyä. Veikkaan että afgaani käärii noiden omaisuuden ja häipyy. Tosin voi perse olla hieman kipiä.

 13. Mikä ihmeen win-win muka. Ehkä silloin kun tämä winwin tarkoittaa nilssven mutta kaikille muille tämä pelkkää pirun pitkää miinusta

 14. Minä kyllä luulen, että vanhat homot aivan oikeasti ovat hirveän kilttejä ja mukavia, hellyttäviä ihmisiä, jotka eivät pysty ajattelemaan kenestäkään muuta kuin hyvää. Minä soisin heille onnellisen tulevaisuuden ja vanhuuden päivät. Näin se vaan ei tule.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.