Ruotsissa viime yönä autonromua taas miljoonan arvosta

Kuvakaappaus - 2018-08-31 12-49-47

Ruotsissa on tullut viime yönä taas autonromua miljoonien kruunujen arvosta. Kymmeniä autopaloja varsinkin eteläisessä Ruotsissa.

Trollhättanissa maahanmuuttajavoittoisessa ongelmalähiössä Kronogårdenissa tuikattiin kolme autoa tuleen. Palo levisi viereisiin autoihin ja porohommiin lähteneiden autojen määrä oli kymmenen.

Edelleen Trelleborgissa sytytettiin yksi auo. Palo levisi viereisiin autoihin, joten Pärnäsen korjaamolle kolme autoa. Samaan aikaan tuikattiin Vellingessä yksi auto, josta palo levisi viereisiin autoihin.

Niin ikään pieniä yhden auton ”ykköspaloja” oli Helsingborgissa, Kalmarissa, Malmössa ja Tukholmassa. Yön saldo oli kaiken kaikkiaan noin 20 autoa.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Ruotsissa viime yönä autonromua taas miljoonan arvosta

 1. Eikös suvakit voisi tehdä matuille videon, jossa kertovat, että autoja ei saa polttaa? Muutama miljoona kruunua siihen rahaa ja jopa loppuu autojen polttelu. Kysymyshän voi suvakki-ideologian mukaan olla vain siitä, että matut eivät tiedä, ettei autoja saa poltella Ruotsissa.

  36
 2. Neuvoahan voisi kysyä YLE:ta. Ripustelisivat avainnippuja siimoista kilisemään autojen ympärille niin matut säikähtää. Jos avainten kilistelyllä saadaan raiskaaja pakenemaan niin kyllä sillä konstilla autogrillaajakin karkottuu.

  25
   1. Osaan mäkin ton, jos lauma aase.. asianharrastajia antaa mulle 90€/jannu.

    Sitten selityksiä. Voit pitää ukkovarvasta pystyssä, silloin ei voima toimi. Tai toimiihan se, mutta voit vaihtaa vasemman ja oikean ukkovarpaan välillä, eikä kouluttaja voi tietää, kumpi se on. Kieli poskessa myös estää energian vapaan kulun. Tai jotain.

    Uskomatonta videolla on se, että epäilijöiden annetaan kokeilla. Meneekö jo uskonnon puolelle, kun ”omat” luulevat tuon vörkkivän? En haluaisi verrata suvakismiin, mutta siinäkään uskossa ei tosiasioiden anneta kauheasti häiritä. Antaisikohan muslimi laukaustenvaihdossa sen Allahin johdattaa luoteja? Itse pitäisi silmät kiinni, mutta toinen saisi tähdätä, tuskin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.