Filmi: Uusruotsalaiset huusivat Uddevallan torilla naamat punaisina

Kuvakaappaus - 2018-09-01 11-59-43

Haluaisin, että jokainen katsoo oheisen filmin Uddevallassa torstaina järjestetystä Alternativ för Sverigen vaalitilaisuuden. Vaikka ei ymmärtäisi ruotsia niin kannattaa seurata hyvin tarkkaan miten uusruotsalaiset toimivat.

Kun Gustav Kasselstrand ja toinen vihreäpaitainen puhuja puhuu niin arabit ja afrikaanot huutavat naamat punaisia fuck you:ta ja osoittavat keskisormea. Luultavasti useimmat heistä eivät osaa niin hyvin ruotsia, että ymmärtäisivät puheiden sisältöä.
Mutta uusruotsalaiset ovatkin torilla vain yhdestä syystä: he osoittavat valtaansa, he ovat tulleet torille kertomaan, että ovat valloittaneet Ruotsin ja viis veisaavat mitä ruotsalaiset ajattelevat. Signaali on niin selvä kuin se vain voi olla. Yhdessä kohtaa arabiinot menevät jopa Afs:n ruotsalaiset tukijoiden eteen huutamaan, kunnes tummaihoinen siviilipoliisi puuttuu tilanteeseen.
Loppupuolella arabi sitten hyökkää vihreäpaitaisen puhujan kimppuun. Tosin tapahtuma ei näy tällä filmillä niin tarkasti, sillä itse aktio tapahtuu taustakankaan takana.
Filmi on ajoitettu suurin piirtein niihin kohtiin kun alkaa tapahtumaan. Sen jälkeen kannattaa seurata mitä arabi- ja afrikaanojoukkue tekee. Toiminta-aika on noin kymmenkunta minuuttia.
https://youtu.be/wF5F0lP3OTo?t=2253
 
38 minuutin kohdilla Kasselatrand sanoo:
– Kiitos kaikille teille maahanmuuttajille, jotka olette tulleet tänne torille. On hyvä, että olette täällä niin ruotsalaiset todella huomaavat mitä te tarvitsette… te tarvitsette palautuslentoja. Ja lupaan, että se päivä tulee vielä kun te lennättä kotiin.
Alla Gustav Kasselstrand.
Kuvakaappaus - 2018-09-01 11-58-52
Lisäys: Kannattaa katsoa uudelleen ajatuksen kanssa toisaalta kuvattu pätkä. Kannattaa huomioida arabien asenne, toisaalta poliisin voimattomuus.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
1.9.2018 12:53

Kasselatrand sanoo asian juuri niinkuin se on. Muita toimivia vaihtoehtoja ei ole.
Itse käyttäisin palautuksissa jotain toista kulkuneuvoa kuin kallista lentokonetta: jätkille soutuveneet ja satamasta liikkeelle kohti kotimaata. 3 jäbää per vene.

Järki kadoksissa
Järki kadoksissa
1.9.2018 13:54

Olen aina kokenut, ettei tuonkaltaisten tyyppien kanssa voi keskustella mistään. Ainoa mitä he pystyvät tekemään, on huuto ja päällekäyminen. Länsimaitten yritys kohdella heitä samoin kuin länsimaalaisia on tuhoontuomittu, siis oletus, että järkeen voisi vedota ja riidat ratkaista keskustelulla. He eivät tule oppimaan länsimaalaista ajattelutapaa. Onhan sitä monissa länsimaissa yritetty opettaa heille jo vuosikymmeniä todella surkein tuloksin.

miekku
miekku
1.9.2018 14:08

Toivon sydämeni pohjasta, että ruotsalaiset osaavat valita oikein ja suunta muuttuu radikaalisti ja maa palautetaan ruotsalaisille takaisin. Rahaa on tuhlattu turhuuksiin, turhien ihmisten hyysäämiseen kantaväestön kustannuksella, turvallisuuden kustannuksella kaikkialla ja sen aika on nyt loppu! Nyt on ihmisten tultava järkiinsä jo vihdoin ja pelastettava omat maansa kuten on tapahtunut Italiassa, Unkarissa, Puolassa, jne. Maa kerrallaan tolkku palaa. Toivottavasti ensi vuonna Suomessa järjen ääni voittaa ja Suomi liittyy samaan rintamaan ja alkaa puolustamaan omaa maataan ja sen kansalaisia.

Anonymous
Anonymous
1.9.2018 14:10

Hienoa toimintaa AfS:ltä.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
1.9.2018 19:40
Vastaa...  Anonymous

Oikein hauska idea nuo lentoajat puhujien selän takana.
Vaikka tuskinpa nuo geelipäät vihjettä tajuaa.

Aikki
Aikki
1.9.2018 17:28

Kyllä olisi aseilla töitä.

mike lake
mike lake
1.9.2018 17:45
Vastaa...  Aikki

Niin paljon kusipäitä niin vähän luoteja.

Valtsu
Valtsu
1.9.2018 20:40
Vastaa...  mike lake

Joku tuolla ruikutti, että ko. kirjoittajan kommentteja ei julkaista. Miksi tällaisia verta kehiin – kommentteja pitäisi julkaista? Jokainen niistä on oma maali. Miten helppoa parhaatkin argumentit on jättää huomiotta, jos seassa sekoilee joku tappofantasioija. Jos haluamme tehdä jotain nykyisen kehityksen estämiseksi, tapetaan ne! on kommentti nykyisen kehityksen edistämiseksi. Vähän voisi ajatella omaa primäärireaktiota pidemmälle.

Albert
Albert
1.9.2018 23:48
Vastaa...  Valtsu

Kiitos Valtsulle hyvästä vastauksesta .

Aappa
Aappa
1.9.2018 17:41

Uskon katsomattakin. Ei nuo Suomessakaan ole muunlaisia ’argumentteja’ esittäneet. Jos joku kansallismielinen käyttäytyisi samalla tavalla, niin häkki heilahtaisi ja otsikot kirkuisivat kissankokoisin kirjaimin äärioikeiston ja natsien häiriköinnistä.

Valtsu
Valtsu
1.9.2018 19:33
Vastaa...  Aappa

Juuri näin. Ja siinä nimenomaan pyyhitään persettä demokratialla. Voltaire ilmaisi asian jotenkin niin, että Olen täysin eri mieltä kanssasi, mutta olen valmis kuolemaan sen puolesta, että saat kertoa näkemyksesi. Ja se eurooppalainen valistuksen perintö on Ruotsissa tapettu näiden teokratiaa kannattavien kehitysmaamuslimien takia ja toimesta.

Leso
Leso
2.9.2018 18:16
Vastaa...  Valtsu

Valtsu: ”Ja siinä nimenomaan pyyhitään persettä demokratialla.”
… Ja nimenomaan demokratia on ajanut meidät tähän tilanteeseen…
Aatella… Jokaisella pittää olla oma ääni…

Anonyymi
Anonyymi
1.9.2018 17:45

Tästä näkee hyvin sen, minkä tolkuton maahanmuutto kehitysmaista saa aikaan! Kun aika vaatimattoman näköisessä vaalitilaisuudessa tarvitaan tuollainen määrä poliiseja, asiat ovat jo aika pahassa jamassa. Pahinta on se, että meidän poliitikot tekevät täsmälleen samat virheet ja luulevat, että niillä päästään erilaiseen lopputulokseen!

Pohjanakka
Pohjanakka
2.9.2018 02:05
Vastaa...  Anonyymi

Ei poliitikkomme tätä tietämättömyyttään edistä. Kyllä ne ovat varsin tietoisia, mitä tästä seuraa. Sen näkee jo niiden naamataulun virneestäkin, katsokaa vaikkapa urpoa! Meneillään on kansanmurha ja aivan tarkoituksella. Ongelma on siinä, että suurin osa kansastamme on niin sinisilmäisiä ja höynäytettävissä, että pelkäävät ja vihaavat enemmän isänmaallisia vaikka kansallismieliset pyrkivät turvaamaan heidänkin ja jälkeläistensä elämän.

Anonymous
Anonymous
1.9.2018 17:52

Paavolla taitaa olla tapana nykyään pistää mike laken kommentit mappi ööhön ??????.

En Muista Enää
2.9.2018 18:54

Väkivaltafantasiojat ja muut kainalontuulettajat ovat usein vielä vasurien false flageja, toimin aiemmin erään foorumin moderaattorina ja muuten asiallisen keskustelun joukkoon oli yht’äkkiä kummasti samantyylisiä tappamis/heilaus kommentteja oli suollettu monista uusista nimimerkeistä yhtä aikaa, ja otetu kuvankaappaukset ja laitettu poliisille ilmoitusta, kaikki muutaman minuutin sisään arkiyöllä 03 paikkeilla jotta ylläpito ei ehdi reagoida.
Muutamalta muulta foorumilta samantyyppistä kuulunut, jossain sen takia rajoitettu uusien nimimerkkien kirjoittelua mm.
Paavolla ei liene oikeustoimihaasteita kun toimii Virossa ja ”ulkosuomalaislle” suunnattu sivusto, mutta ihan yleisesti huomiona tämä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
1.9.2018 18:01

Ennenkin avautunut samasta aiheesta, mutta on noi kantaruotsalaiset tolloa väkeä.
Voisin muuttaa noiden perseilijöiden kommuuniin, eikä kukaan huomaisi, etten puhu ruotsia. ”Inga rasister på våra gator” riittää ainakin 2030 asti. Eihän ne mitään muuta osaa sanoa? Jos joku alkaa selittämään jotain, muriset vihaisesti, sanot sanan ”natsi” ja jatkat ”inga rasister…”

aatu
aatu
1.9.2018 19:20

Ota pate paukkua tai paukkupete ottaa

Anonymous
Anonymous
1.9.2018 19:42

Onko ruotsalainen poliisi todellakin noin mahtavan ammattitaitoinen. Näyttää siltä että sopisivat paremminkin puistotädeiksi.
Sitten vielä tuollainen kansa luulee omaavansa puolustustaitoa esim. jotain ulkovaltaa vastaan.. huh huh.

rocky
rocky
2.9.2018 00:27
Vastaa...  Anonymous

Voisivat vallan mainiosti vaihtaa virka-aseen haravaan.

Etälannoitin
Etälannoitin
2.9.2018 00:46
Vastaa...  rocky

Harava on liian pitkä vyöhön laitettavaksi mutta mites olis vaikka perunanuija (muusintekoväline) ja puutarhatyökalu jota sanotaan kultivaattoriksi? Siinä on kolme piikkiä jotka voisi hiota teräviksi. Etälamauttimen voisi vaihtaa etälannoittimeen ja ampua sillä paskaa. Pysyisivät loitommalla.

K.L.
K.L.
1.9.2018 19:55

Punatakkinen mummeli sai kuuluisuutensa.Deegun näköinen.

Aappa
Aappa
1.9.2018 20:19
Vastaa...  K.L.

Jotenkin stereotyyppisen näköinen hyysäri, jolla ei järki pahemmin päätä paina – joku muu todennäköisesti painaa

Anonymous
Anonymous
2.9.2018 15:14
Vastaa...  K.L.

Samanlainen punatakkimummeli kirjastotäti helsingissäkin huusi lähes suoraa huutoa eräässä mamuihin liittyvässä tilanteessa. Taitaa olla koodiasu tuollainen punainen takki ja tädillä huudosta punainen naama.

En Muista Enää
2.9.2018 18:59
Vastaa...  K.L.

Vasemmistopuolueen takki tädillä yllä, mielestäni selässä niiden logo

Anonymous
Anonymous
6.9.2018 01:06
Vastaa...  K.L.

Monet noista on narkkeja. Kuka heille möisi päivän annoksen jos kunniakansalaiset karkoitettaisiin?

huugo
huugo
2.9.2018 06:43

Matujen joukoissa seisoo näitä ingrid-tätejä jotka lietsovat ja organisoivat näitä ”mielenosoituksia” koska vaarana on että veronmaksajien kustantamien miesprostituoitujen määrä vähenee ruotsidemokraattien noustessa valtaan ja maasta karkoitukset lisääntyvät.