Filmi: Uusruotsalaiset huusivat Uddevallan torilla naamat punaisina

Kuvakaappaus - 2018-09-01 11-59-43

Haluaisin, että jokainen katsoo oheisen filmin Uddevallassa torstaina järjestetystä Alternativ för Sverigen vaalitilaisuuden. Vaikka ei ymmärtäisi ruotsia niin kannattaa seurata hyvin tarkkaan miten uusruotsalaiset toimivat.

Kun Gustav Kasselstrand ja toinen vihreäpaitainen puhuja puhuu niin arabit ja afrikaanot huutavat naamat punaisia fuck you:ta ja osoittavat keskisormea. Luultavasti useimmat heistä eivät osaa niin hyvin ruotsia, että ymmärtäisivät puheiden sisältöä.

Mutta uusruotsalaiset ovatkin torilla vain yhdestä syystä: he osoittavat valtaansa, he ovat tulleet torille kertomaan, että ovat valloittaneet Ruotsin ja viis veisaavat mitä ruotsalaiset ajattelevat. Signaali on niin selvä kuin se vain voi olla. Yhdessä kohtaa arabiinot menevät jopa Afs:n ruotsalaiset tukijoiden eteen huutamaan, kunnes tummaihoinen siviilipoliisi puuttuu tilanteeseen.

Loppupuolella arabi sitten hyökkää vihreäpaitaisen puhujan kimppuun. Tosin tapahtuma ei näy tällä filmillä niin tarkasti, sillä itse aktio tapahtuu taustakankaan takana.

Filmi on ajoitettu suurin piirtein niihin kohtiin kun alkaa tapahtumaan. Sen jälkeen kannattaa seurata mitä arabi- ja afrikaanojoukkue tekee. Toiminta-aika on noin kymmenkunta minuuttia.

 

38 minuutin kohdilla Kasselatrand sanoo:

– Kiitos kaikille teille maahanmuuttajille, jotka olette tulleet tänne torille. On hyvä, että olette täällä niin ruotsalaiset todella huomaavat mitä te tarvitsette… te tarvitsette palautuslentoja. Ja lupaan, että se päivä tulee vielä kun te lennättä kotiin.

Alla Gustav Kasselstrand.

Kuvakaappaus - 2018-09-01 11-58-52

Lisäys: Kannattaa katsoa uudelleen ajatuksen kanssa toisaalta kuvattu pätkä. Kannattaa huomioida arabien asenne, toisaalta poliisin voimattomuus.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Filmi: Uusruotsalaiset huusivat Uddevallan torilla naamat punaisina

 1. Kasselatrand sanoo asian juuri niinkuin se on. Muita toimivia vaihtoehtoja ei ole.

  Itse käyttäisin palautuksissa jotain toista kulkuneuvoa kuin kallista lentokonetta: jätkille soutuveneet ja satamasta liikkeelle kohti kotimaata. 3 jäbää per vene.

  55
 2. Olen aina kokenut, ettei tuonkaltaisten tyyppien kanssa voi keskustella mistään. Ainoa mitä he pystyvät tekemään, on huuto ja päällekäyminen. Länsimaitten yritys kohdella heitä samoin kuin länsimaalaisia on tuhoontuomittu, siis oletus, että järkeen voisi vedota ja riidat ratkaista keskustelulla. He eivät tule oppimaan länsimaalaista ajattelutapaa. Onhan sitä monissa länsimaissa yritetty opettaa heille jo vuosikymmeniä todella surkein tuloksin.

  70
 3. Toivon sydämeni pohjasta, että ruotsalaiset osaavat valita oikein ja suunta muuttuu radikaalisti ja maa palautetaan ruotsalaisille takaisin. Rahaa on tuhlattu turhuuksiin, turhien ihmisten hyysäämiseen kantaväestön kustannuksella, turvallisuuden kustannuksella kaikkialla ja sen aika on nyt loppu! Nyt on ihmisten tultava järkiinsä jo vihdoin ja pelastettava omat maansa kuten on tapahtunut Italiassa, Unkarissa, Puolassa, jne. Maa kerrallaan tolkku palaa. Toivottavasti ensi vuonna Suomessa järjen ääni voittaa ja Suomi liittyy samaan rintamaan ja alkaa puolustamaan omaa maataan ja sen kansalaisia.

  57
  1. Oikein hauska idea nuo lentoajat puhujien selän takana.
   Vaikka tuskinpa nuo geelipäät vihjettä tajuaa.

   27
   1. Joku tuolla ruikutti, että ko. kirjoittajan kommentteja ei julkaista. Miksi tällaisia verta kehiin – kommentteja pitäisi julkaista? Jokainen niistä on oma maali. Miten helppoa parhaatkin argumentit on jättää huomiotta, jos seassa sekoilee joku tappofantasioija. Jos haluamme tehdä jotain nykyisen kehityksen estämiseksi, tapetaan ne! on kommentti nykyisen kehityksen edistämiseksi. Vähän voisi ajatella omaa primäärireaktiota pidemmälle.

    12
    1
 4. Uskon katsomattakin. Ei nuo Suomessakaan ole muunlaisia ’argumentteja’ esittäneet. Jos joku kansallismielinen käyttäytyisi samalla tavalla, niin häkki heilahtaisi ja otsikot kirkuisivat kissankokoisin kirjaimin äärioikeiston ja natsien häiriköinnistä.

  25
  1. Juuri näin. Ja siinä nimenomaan pyyhitään persettä demokratialla. Voltaire ilmaisi asian jotenkin niin, että Olen täysin eri mieltä kanssasi, mutta olen valmis kuolemaan sen puolesta, että saat kertoa näkemyksesi. Ja se eurooppalainen valistuksen perintö on Ruotsissa tapettu näiden teokratiaa kannattavien kehitysmaamuslimien takia ja toimesta.

   20
   1. Valtsu: ”Ja siinä nimenomaan pyyhitään persettä demokratialla.”

    … Ja nimenomaan demokratia on ajanut meidät tähän tilanteeseen…

    Aatella… Jokaisella pittää olla oma ääni…

 5. Tästä näkee hyvin sen, minkä tolkuton maahanmuutto kehitysmaista saa aikaan! Kun aika vaatimattoman näköisessä vaalitilaisuudessa tarvitaan tuollainen määrä poliiseja, asiat ovat jo aika pahassa jamassa. Pahinta on se, että meidän poliitikot tekevät täsmälleen samat virheet ja luulevat, että niillä päästään erilaiseen lopputulokseen!

  34
  1. Ei poliitikkomme tätä tietämättömyyttään edistä. Kyllä ne ovat varsin tietoisia, mitä tästä seuraa. Sen näkee jo niiden naamataulun virneestäkin, katsokaa vaikkapa urpoa! Meneillään on kansanmurha ja aivan tarkoituksella. Ongelma on siinä, että suurin osa kansastamme on niin sinisilmäisiä ja höynäytettävissä, että pelkäävät ja vihaavat enemmän isänmaallisia vaikka kansallismieliset pyrkivät turvaamaan heidänkin ja jälkeläistensä elämän.

   13
 6. Paavolla taitaa olla tapana nykyään pistää mike laken kommentit mappi ööhön ??????.

  1. Ai miten niin? Kaikki kommentit näkyy, tänään olen poistanut vain 2-3 väkivaltafantasiaa, joissa kerrottiin erilaisista tappovaihtoehtoista. En muista keitä kirjoittajat olivat.

   Joskus viesti voi mennä roskapostiksi, mutta en ole niitä sieltä tarkistellut..

   19
   1. Väkivaltafantasiojat ja muut kainalontuulettajat ovat usein vielä vasurien false flageja, toimin aiemmin erään foorumin moderaattorina ja muuten asiallisen keskustelun joukkoon oli yht’äkkiä kummasti samantyylisiä tappamis/heilaus kommentteja oli suollettu monista uusista nimimerkeistä yhtä aikaa, ja otetu kuvankaappaukset ja laitettu poliisille ilmoitusta, kaikki muutaman minuutin sisään arkiyöllä 03 paikkeilla jotta ylläpito ei ehdi reagoida.

    Muutamalta muulta foorumilta samantyyppistä kuulunut, jossain sen takia rajoitettu uusien nimimerkkien kirjoittelua mm.

    Paavolla ei liene oikeustoimihaasteita kun toimii Virossa ja ”ulkosuomalaislle” suunnattu sivusto, mutta ihan yleisesti huomiona tämä.

 7. Ennenkin avautunut samasta aiheesta, mutta on noi kantaruotsalaiset tolloa väkeä.

  Voisin muuttaa noiden perseilijöiden kommuuniin, eikä kukaan huomaisi, etten puhu ruotsia. ”Inga rasister på våra gator” riittää ainakin 2030 asti. Eihän ne mitään muuta osaa sanoa? Jos joku alkaa selittämään jotain, muriset vihaisesti, sanot sanan ”natsi” ja jatkat ”inga rasister…”

  16
 8. Onko ruotsalainen poliisi todellakin noin mahtavan ammattitaitoinen. Näyttää siltä että sopisivat paremminkin puistotädeiksi.
  Sitten vielä tuollainen kansa luulee omaavansa puolustustaitoa esim. jotain ulkovaltaa vastaan.. huh huh.

  17
  1
   1. Harava on liian pitkä vyöhön laitettavaksi mutta mites olis vaikka perunanuija (muusintekoväline) ja puutarhatyökalu jota sanotaan kultivaattoriksi? Siinä on kolme piikkiä jotka voisi hiota teräviksi. Etälamauttimen voisi vaihtaa etälannoittimeen ja ampua sillä paskaa. Pysyisivät loitommalla.

    4
    1
  1. Jotenkin stereotyyppisen näköinen hyysäri, jolla ei järki pahemmin päätä paina – joku muu todennäköisesti painaa

   11
  2. Samanlainen punatakkimummeli kirjastotäti helsingissäkin huusi lähes suoraa huutoa eräässä mamuihin liittyvässä tilanteessa. Taitaa olla koodiasu tuollainen punainen takki ja tädillä huudosta punainen naama.

  3. Monet noista on narkkeja. Kuka heille möisi päivän annoksen jos kunniakansalaiset karkoitettaisiin?

 9. Matujen joukoissa seisoo näitä ingrid-tätejä jotka lietsovat ja organisoivat näitä ”mielenosoituksia” koska vaarana on että veronmaksajien kustantamien miesprostituoitujen määrä vähenee ruotsidemokraattien noustessa valtaan ja maasta karkoitukset lisääntyvät.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.