Yön aikana poltettiin taas kymmeniä autoja

Kuvakaappaus - 2018-09-01 11-04-19.png

Perjantai-lauantai illan ja yön aikana on taas roihunnut vähän siellä sun täällä. Kolmattakymmentä autoa on hinattu Pärnäsen korjaamolle porohommiin.

Uppsalassa poltettiin parissa eri ryppäässä kymmenkunta autoa. Ensimmäinen palo sytytettiin Salan mäellä klo 20.50, jossa kaksi autoa oli tuikattu tuleen. Palo levisi viereisiin autoihin. Kun tämä saatiin sammumaan saatiin uusi palo liekkeihin Stenhagenissa klo 22.30 aikaan, jossa molotovin koktailia tarjoiltiin yhteen autoon.
Gustavsbergissä grillattiin myös. Ennen puolta yötä klo 23.30 aikaan tuikattiin parkkipaikalla yksi auto tuleen, josta palo levisi viereisiin autoihin.
Helsingborgissa tuikattiin Hävertgatanin parkkipaikalla asuntovaunu ja kaksi autoa tuleen. Palo levisi tässäkin tapauksissa viereisiin autoihin, joten romuautojen saldo kymmenkunta.
Polisen

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
aom
aom
1.9.2018 12:38

Ja ketään ei epäillä autojen polttamisesta,ruottalaisten autot syttyvä nykyään ihan ittestään !!!! Hah hah haaaaaah

Xxcx
Xxcx
1.9.2018 15:58
Vastaa...  aom

Putin on nimetty syylliseksi – yllyttää jo maahantulijoita

acc
acc
1.9.2018 12:48

Luulisi, että autojen tuhopolttaminen lisää ruotsalaisten kiinnostusta muuttaa haja-asutusalueille. Onko tällaisesta näkynyt merkkejä Ruotsissa?
Vaikka vakuutus korvaisi poltetun auton, niin silti polttamisesta on harmia ja omistaja jäänee aina tappiolle.

kanander
kanander
1.9.2018 13:56

Voin kuvitella ruotsalaisen veronmaksajan vitutuksen määrän, kun huomaa aamulla, että töihin ei voikaan lähteä, kun auto on poltettu. Miksi ruotsalaismiehet eivät organisoi itsepuolustusta, kun ovat vielä enemmistönä?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
1.9.2018 22:41
Vastaa...  kanander

Ehkä siksi, etteivät 200 vuotta jatkuneen rauhan ja hyvinvoinnin kauden jälkeen enää sellaiseen pysty?

Ilkka Mänttäri
Ilkka Mänttäri
2.9.2018 06:57
Vastaa...  kanander

Olen tässä jo ajatellut että kuinka paljon ruotsalaisten pinna oikein kestää, vai eivätkö enää kykene tekemään mitään.

luolamies
luolamies
1.9.2018 16:11

On kyllä aika ihmeellistä että ketään ei koskaan ole saatu kiinni ja vastuuseen teoistaan. Tämä on sen merkki että Ruotsin poliisi ei edes uskalla ottaa ketään kiin pelkäävät varmaan että kaverit marssii asemalle vapauttamaan kiinniotetut. Viranomaiset ovat jo valtansa menettäneet hölmöt kun olisi järeillä toimilla ja rajat kiinni voitu tilanne estää. Jos he meinaavat maansa pitää on se sisällissota edessä muuten he suostuvat orjakansaksi. Ottakaamme opiksi vaikka vaikealta näyttää

Ilta-aurinko
Ilta-aurinko
1.9.2018 23:22

Niin että ne kauniit ilta-auringon värit ja savunhaju eivät tulekkaan Amerikan viidakkolaoista vaan Ruotsi autopaloista. Niistä sitä savua riittää kaikkiin sateenkaaren väreihin. Myös mustaan, ruskeaan ja vaalean ruskeaan.