Yön aikana poltettiin taas kymmeniä autoja

Kuvakaappaus - 2018-09-01 11-04-19.png

Perjantai-lauantai illan ja yön aikana on taas roihunnut vähän siellä sun täällä. Kolmattakymmentä autoa on hinattu Pärnäsen korjaamolle porohommiin.

Uppsalassa poltettiin parissa eri ryppäässä kymmenkunta autoa. Ensimmäinen palo sytytettiin Salan mäellä klo 20.50, jossa kaksi autoa oli tuikattu tuleen. Palo levisi viereisiin autoihin. Kun tämä saatiin sammumaan saatiin uusi palo liekkeihin Stenhagenissa klo 22.30 aikaan, jossa molotovin koktailia tarjoiltiin yhteen autoon.

Gustavsbergissä grillattiin myös. Ennen puolta yötä klo 23.30 aikaan tuikattiin parkkipaikalla yksi auto tuleen, josta palo levisi viereisiin autoihin.

Helsingborgissa tuikattiin Hävertgatanin parkkipaikalla asuntovaunu ja kaksi autoa tuleen. Palo levisi tässäkin tapauksissa viereisiin autoihin, joten romuautojen saldo kymmenkunta.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Yön aikana poltettiin taas kymmeniä autoja

 1. Ja ketään ei epäillä autojen polttamisesta,ruottalaisten autot syttyvä nykyään ihan ittestään !!!! Hah hah haaaaaah

  16
 2. Luulisi, että autojen tuhopolttaminen lisää ruotsalaisten kiinnostusta muuttaa haja-asutusalueille. Onko tällaisesta näkynyt merkkejä Ruotsissa?

  Vaikka vakuutus korvaisi poltetun auton, niin silti polttamisesta on harmia ja omistaja jäänee aina tappiolle.

  17
 3. Voin kuvitella ruotsalaisen veronmaksajan vitutuksen määrän, kun huomaa aamulla, että töihin ei voikaan lähteä, kun auto on poltettu. Miksi ruotsalaismiehet eivät organisoi itsepuolustusta, kun ovat vielä enemmistönä?

  13
  1. Ehkä siksi, etteivät 200 vuotta jatkuneen rauhan ja hyvinvoinnin kauden jälkeen enää sellaiseen pysty?

  2. Olen tässä jo ajatellut että kuinka paljon ruotsalaisten pinna oikein kestää, vai eivätkö enää kykene tekemään mitään.

 4. On kyllä aika ihmeellistä että ketään ei koskaan ole saatu kiinni ja vastuuseen teoistaan. Tämä on sen merkki että Ruotsin poliisi ei edes uskalla ottaa ketään kiin pelkäävät varmaan että kaverit marssii asemalle vapauttamaan kiinniotetut. Viranomaiset ovat jo valtansa menettäneet hölmöt kun olisi järeillä toimilla ja rajat kiinni voitu tilanne estää. Jos he meinaavat maansa pitää on se sisällissota edessä muuten he suostuvat orjakansaksi. Ottakaamme opiksi vaikka vaikealta näyttää

  14
  1
  1. Oikeastaan kyse on siitä, että poliisi on aika voimaton todistajien suhteen. Polttomiehet kyllä tiedetään, mutta kukaan ei uskalla eikä halua todistaa heitä vastaan.

   Poliisille jää näin ollen ainoaksi keinoksi yrittää saada todisteita niin mahdolliset sormenjäljet tai DNA-osumat. Eli aika pieni on se valikoima kun todistaminen, joka on ensiarvoisen tärkeää rikosten selvittämisessä, jätetään kokonaan pois.

   11
 5. Niin että ne kauniit ilta-auringon värit ja savunhaju eivät tulekkaan Amerikan viidakkolaoista vaan Ruotsi autopaloista. Niistä sitä savua riittää kaikkiin sateenkaaren väreihin. Myös mustaan, ruskeaan ja vaalean ruskeaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.