Motivaatiopalaa veronmaksajan syksyyn: Afgaanilasten kesäretkien kuvasatoa

Yksintulleita lapsia on taas leikitetty ympäri Ruotsia lasten kesäleireillä. Tämä onkin mukavaa ja tärkeää toimintaa, sillä lapsi, joka yksin tallusti maailman toiselta puolen Ruotsiin ilman isää ja äitiä, on hyvin haavoittuvainen.

Malmössä järjestettiin lapsille mukava pieni vaellus. ”Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, voi kunpa olisin saanut olla mukana”. Lasten ilo on sitä vilpittömintä iloa.

 

Toisaalla lapset pääsivät Punaisen ristin järjestämälle polkupyöräretkelle. Piknikkasseihin oltiin varattu aimo annos huumoria, rakkauta, yhdessäoloa – ja tietenkin herkkuja. Joku ei ollut ikinä ennen ajanut polkupyörällä ja sekös se lapsia nauratti.

Ja ilon kyllä huomaa.

 

Aiemmin kesällä lapsia vietiin samoille maisemille metsän siimekseen. Mitähän jännää siellä Ingrid-täti on keksinyt? ”Nuorukaiset ovat niiiiiiin polttavan ihkuja yläosattomissaaan”, Ingrid ja Malin hehkuttavat.

Patikkaretken päätti mikroautoajelu.

 

Veronmaksajan kannattaa levätä pyhäpäivä hyvin ja laittaa kello tuntia aikaisemmaksi soimaan maanantaiaamuksi.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Motivaatiopalaa veronmaksajan syksyyn: Afgaanilasten kesäretkien kuvasatoa

 1. Ingrid-täti toteuttaa ja tekee vain sitä mitä sadat tädit ”yksintulleiden pakolaislasten” auttamiseksi tekevät ympäri Eurooppaa. Moni saa tuntea ja kokea vanhemman naisen kiimaa täysin rinnoin. Tämä auttamishalu on ”naamioitua” ovelasti ja tilalle vois jättää ihan rehellisesti sanan HALU, joka polttaa näiden Ingrid-tätien jalkojen ja korvien välissä. Tällä ovelalla operaatiolla on saatu valtamedioiden hyväksyntä vaikka on suoraan verrannollinen miesprostituoitujen käyttöön, mutta rahaa ei tarvitse käyttää koska yhteiskunta ja veronmaksajat kustantavat tämän iloittelun. Taas jos ajatellaan että nuo olisivat nuoria hehkeitä naisia ja ”auttajina” vanhemmat miehet, voi mikä huuto ja älämölö siitä nousisi lehdistössä.Yksi hyvä puoli tuossa on että nuo kiimatädit ovat yleensä iäkkäitä ja lisääntymisen mahdollisuus on häviävän pieni mutta antaa näille afgaaneille ihan väärän singnaalin ja nuoremmat naiset saavat tuneta sen rosvopillun ottamisena kun eivät ole niin innostuneita lähemmän tuttavuuden tekemisessä. No ehkä mieleni on vain mustan likainen ja tuosa ei ole mitään kummalista.

  58
 2. Ottakaa nyt silmä käteen. Aikuisia miehiä kaikki. Olen jo eläkkeellä mutta taidankin mennä ruotsiin pakkolaislaåseksi.

  57
 3. Ovatko nämä niitä 9000 afgaanoa joita Lööperi kynsin hampain yrittää pitää Ruotsissa lukioverukkeen avulla? Töitä ei tarvitse tehdä ja 20- kymppisenä peruskoulussa istuminenkaan ei maistu.

  31
  1. Luultavasti ovat niitä. Tuossa ovat kesäretkellä sillä eihän sitä koulussa nyt kesällä olla…

   25
 4. Passit ja paperit putosivat mereen tai ne ryöstettiin mutta kännykät ja ReyBanit säilyivtä. Kuin ihmeen kaupalla. Eikä merkkilenkkareihinkaan tullut edes likaa. Niin valkoisen hohtavina loistivat jalassa kun päästiin uuteen kotimaahan.

  37
 5. Mistä taas mieleen juolahtanut.

  Mitä yhteistä on siittiöllä ja pakolaisella?

  Miljoona sisään ja vain yksi tekee töitä!

 6. Onneksi kuvat olivatkin Ruotsista. Tosin eiköhän Suomessakin tehdä samanlaisia ”retkiä”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.