Västeråsissa varaudutaan kansalaispartioin ensi yön mahdollisiin autopaloihin

95070dff379d43684cc07e06dc29dd70d1d9a48f.jpg

Viime yön katastrofipalojen jälkeen Våsteråsissa varaudutaan toden teolla ensi yöhön. Useat taloyhtiöt ovat perustaneet kiertäviä partioita vartioimaan parkkipaikkoja autopalojen varalta.

Viime yönä ympäri Västeråsia tuhotui parikymmentä autoa reilun tunnin sisällä.

Ensimmäinen palo sytytettiin klo 03.50 Bäckbyssä, jossa kaksi auto molotovitettiin. Myös viereiset autot tuhoutuivat. Seuravaksi roihusi klo 04.14 Skälbyssä. Poliisipartio havaitsee tulessa olevan auton ja sammuttaa sen omatoimisesti. Klo 04.32 todistajien mukaan Emauskoulun pihalla viritettiin jonkinlainen pommi, josta seurasi, että kaksi autoa oli tulessa. Pari muuta autoa tuhoutuu siitä vierestä. Seuraavaksi sytytettin keskusta tuntumassa kaksi autoa tuleen. Siinä sivussa tuhoutui toiset 2-3 autoa.

Aamun sarastaessa klo 05.06 saatiin vielä Norrmalmilla neljä autoa tulee. Tässäkin palossa tuli levisi viereisiin autoihin, eli romua tuli kokonaisuudessaan 7-8 autoa. Lopuksi poltettiin Hagan liittymän kupeessa parkkipaikalle vielä yksi auto kun kello oli veronmaksajan herätysaika eli 06.00.

Illan romutettujen autojen saldo oli kaiken kaikkiaan noin 20 autoa kuudessa erillisessä palossa. Rahallinen summa on toisinsanoen kohtuullinen.

Poliisi ei toistaiseksi ole ottanut ketään kiinni viime yön tekosista.

Polisen

Kuvakaappaus 2018-09-03 21-54-12

Pt-median hetki sitten puhelimitse haastattelema muuan mies, joka asuu Västeråsissa muutaman kerrostalon taloyhtiössä, kertoo, että he pitivät taloyhtiössä iltapäivällä hätäkokouksen ja päättivät usean henkilön voimin pitää ainakin ensi yön ja mahdollisesti muinakin öinä parkkipaikalla palovartiota.

– Västeråsia riivaa jatkuvat palot. Palot eivät useimiten ole niin isoja kuin viime yönä, mutta joka yö palaa auto. Viime yönä tuossa lähistöllä paloi ainakin pari kolme autoa. Tilanne on todella surkea. Monet eivät ota johonkin tonnin parin (euron) autoon palovakuutuksia, mutta sitten kun auto palaa, niin se voi olla pienituloiselle tai eläkeläiselle, kuten minulle, iso raha. Mistä siihen hätään saa yhtäkkiä auton?

– Tiedän kyllä tasan tarkkaan keitä syttymiehet ovat. He ovat kaikki… no kun sanotaan, että maahanmuuttajia, niin ei ainakaan meikäläisiä (suomalaisia).

– Yksi asia on saatana satavarmaa. Ensi sunnuntaina raapustan paperiin Alternativ för Sverige.

Seurataan yön tilannetta.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Västeråsissa varaudutaan kansalaispartioin ensi yön mahdollisiin autopaloihin

 1. Autopalon sytyttäjän ampumisesta taitaa saada saman tuomion kuin ihmisenkin ampumisesta pohjoismaissa, rapakon tai itärajan takana saa omaisuuttaan puolustaa wandaaleilta.

  47
  2
 2. Autoihin pitäisi virittää jonkinlainen tykki joka ampuu sytyttäjää kohti. Kuka keksii?

  31
 3. Tuo onkin mielenkiintoinen nähdä, että kuinka paljon ääniä afs tulee mahdollisesti saamaan. Toivottavasti mahdollisimman paljon

  33
 4. Aiemmin oli jo saatu ’sarjajoukkopuskaraiskaus’ ja ’taharrus’, nyt saatiin ’molotovittaa’ – viisi vuotta sitten olisi ehkä etäisesti osannut arvata termien merkityksen, mutta nyt jokainen tietää, mistä on kyse. Kielellinen rikkaus on ilmeistä.

  26
 5. Jaahas. Nyt valtamedia kirjoittaa jälleen äärioikeistolaisista roskajoukoista, jotka rasistisesti kyttäävät syrjäytyneitä ja turhautuneita raukkoja, jotka vain purkavat pahaa oloaan. Uuninluukut kolisevat ja tuhannet SS univormut valmistuvat vaatetehtaista ja MG42:set valmistuvat asetehtailta.

  Voi tosin olla, että nuoriso(tm) joukot raivostuvat tällaisesta ’suojajoukkoilusta’ ja taloyhtiöiden rasistiset vartijat joutuvat erityisesti tulilinjalle.

  11
 6. Autopalojen juurisyy on tulijoiden turhautuminen liian pieneen kamelien määrään Ruotsissa. Joku norjalainen poliitikkohan aikanaan ehdotti, että tulijoiden työllistymiseksi olisi tuotava kameleita, mutta ehdotus ei kai ottanut ns. tulta. Olisiko kannattanut…

  11
  1. PT-mediakin uutisoi näyttävästi somaleiden kamelikeskuksesta, joka.. no, somali on somali ja pojat on poikia.

   Oishan se komeeta kamelilla nelistäen viskellä polttopulloja, niitä saisi kyytiinkin satamäärin.

 7. Vieköhän afs Ruotsidemokraattien äänipottia pääsewmättä kuitenkaan vaikiuttamaan. Mikähän on Ruotsissa puolueen äänikynnys eli menevätkö äänet hukkaan tietääkö toimitus?

  1. Niin no esim sossuja äänestävien äänethän ovat nekin pois sverigedemokraateilta. Tai joka äänestää vihreitä niin nekin äänet ovat pois sd:ltä eikä vihreät pääse enää vaikuttamaan.

   En oikein ymmärrä tuota ajattelua, että jotain toista puoluetta äänestävän ääni olisi pois joltain toiselta. Jos itse saisin äänestää äänestäisin Afs:ää kun tähän asti en olisi ikinä äänestänyt sd:tä. En ole edes kunnallisvaaleissa äänestänyt sd:tä, vaikka kunnallisvaaleissa olisin saanut äänestää.

 8. Näihin autonpolttajiin pätee vain yksi kieli. On se valitettavaa mutta ainoa kieli mitä he ymmärtävät on väkivalta. Luulevat että pohjolassa ei tähän kyetä. Eivät tunne historiaa ja tulevat yllättymään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.